#301 13.08.2016 14:15

KZ
Vuoden Foorumisti 2019
From: Leppädanger
Registered: 28.12.2009
Posts: 12,204
Website

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Eilen meni vähän ryöppäyksen puolelle, jos tänään hillitymmin. Tai sitten ei.

En ole koskaan massive attackia paljoo kuunnellu, mutta kuulosti tosi päheeltä. Olin tosin lievästi möyhyissä joten...

Must tuntuu että flown parhaat keikkakokemukset ylipäänsä on noi artsufartsu-osaston jutut, kuten eilen pink twins ja tsembla, ja viime vuonna doglifen freejazzsekoilu. Vähempi tungosta + ei tarvi mennä aikasin stondaamaan että pääsee edes jotenki lähelle.

Offline

#302 13.08.2016 14:16

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: FLOW FESTIVAL 2016

ray charlz wrote:

siirryin pian  täyteen other soundiin kuuntelemaan william basinskia. ois ollut upea ja rauhanomainen päätös illalle

kerro lisää, soittiko se läppäriltä vai mites?

Offline

#303 13.08.2016 14:34

Moronica
electric barbarella
From: Törmä
Registered: 21.06.2005
Posts: 18,410

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Lil B:n jöpötys peuk
Iggy peuk peuk

mutta Helena Hauff rakkaus olis voinut soittaa vaan loppuyön.


Jouko Piho wrote: Kirjoitan täällä mielelläni, koska täällä porukka on fiksua ja asiallista verrattuna PIFin väkeen, josta osa on aivan liian alatyylisiä ja räävittömiä pilkkaajia.

Offline

#304 13.08.2016 14:41

Moronica
electric barbarella
From: Törmä
Registered: 21.06.2005
Posts: 18,410

Re: FLOW FESTIVAL 2016

hiirimattona wrote:
börjeslandet wrote:
Moronica wrote:

Descendents-miittiehdotus muuttunut pizzarium-miitiksi

RIP musiikki

OJ! Jos luet tän niin mitäs meikä siinä keskustelussa heitti liittyen sapuskatestauksiin versus musariennot! icon_razz

arvioin perjantain omalta osaltani hyväksi suoritukseksi: loppuillan hektisen keikkaputken ja säntäilyn keskellä ei ehtinyt tulla nälkä niin ei tuhrautunut minuttiakaan turhuuksiin kuten syömiseen tai ruokajonoissa seisomiseen icon_cool


Jouko Piho wrote: Kirjoitan täällä mielelläni, koska täällä porukka on fiksua ja asiallista verrattuna PIFin väkeen, josta osa on aivan liian alatyylisiä ja räävittömiä pilkkaajia.

Offline

#305 13.08.2016 15:49

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Savages oli sairaan hyvä  eek2


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#306 13.08.2016 16:13

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,202

Re: FLOW FESTIVAL 2016

turston wrote:

Savages oli sairaan hyvä  eek2

kippis


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#307 13.08.2016 16:20

Feggy
kaiken maailman dosentti
From: Hell sink i
Registered: 02.11.2006
Posts: 11,845

Re: FLOW FESTIVAL 2016

turston wrote:

Savages oli sairaan hyvä  eek2

Paras.  kippis

Offline

#308 13.08.2016 16:43

psychocandy
streittari-jantta
From: outhouse of the pryeeeeeee
Registered: 04.07.2005
Posts: 11,539
Website

Re: FLOW FESTIVAL 2016

No missäs kaikki on?


Karhut feissiin kuule tää on se reitti hä ...ja kerran eräs naarassusi melkein mun kengille kusi tongue
FJs1lyz.gif

Offline

#309 14.08.2016 02:44

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,496
Website

Re: FLOW FESTIVAL 2016

no niin, raporttia lauantaista. koska rahat vähissä, otin hieman mdma:ta kotona ennen lähtöä ja hyi vittu miten pahalta se maistuu, kokeilkaapa joskus yyhhhh

sitten lähdin ulos ja vasta silloin tajusin että siellähän sataa. ajattelin kuitenkin ettei tommonen pikku tihkusade haittaa, joten en kaivanut sadetakkiani esille (joka oli toki mukana) vaan ajattelin että huppari riittää, mutta toki se ehti kastua, ei kuitenkaan onneksi sisältä. sitten ekana tsekkailemaan other soundiin steve reichin musiikkia, ja jossain vaiheessa huomasin että nyt alkaa huume potkimaan colorflash

hypnoottista menoa, oli vaan tosi kuuma ja hikoilutti ja katseen vangitsi siinä music for mallet instruments -biisissä oikealla soittaneen naisen tissit ja se oikeanpuoleinen laulaja. mutta joo, hienoa musiikkia. sitten kävelin ulos, kaikki oli uskomattoman kirkasta, sade oli päättynyt ja aurinko paistoi, ja olo oli varsin unenomainen. haahuilin sitten vain pitkin poikin ja hörpin vichyä. eksyin sitten telttaan katsomaan moonface & siinaita, joka oli mukavan mahtipontista ja valoshow toimi erityisen hyvin, vaikka musiikki ei sinänsä niin koskettanut. keikan jälkeen törmäsin erääseen tuttuun pariskuntaan, ja juteltiin hetki, en tiedä tajusivatko että oon ihan huumeissa ninja

ricky-tick big band soitteli päälavalla, mutta ei se oikein innostanut, lopulta päädyin other soundiin katsomaan täysin tuntematonta artistia nimeltä elatu nessa. jotenkin tosi hypnoottista kitaraluuppausta ja vähän lauluakin + taustanauhoja, erityisesti loppupuolella kuultu "biisi", jossa ihan kuin olisi laulettu shine, kuulosti erityisen hyvältä. jossain vaiheessa murmur tuli viereeni istumaan ja olihan siellä myös anzut. vähän jutskattiin siinä, kunnes taas jatkon matkaa. ja tosiaan, sanokaapa näkyikö että olin huumeissa?

jori hulkkosen rooxx-projektia katsoin seuraavaksi, kyllähän sitä kuunteli mutta biisit eivät niin kovin kummoisia olleet, sellasta perus flowfestarimusaa. sitten oli se kaikkien hypettämä litku lemetti joten ei kun sinne. sori nyt vaan kaikki litkuun langenneet, mutta jaksoin kuunnella sitä pari biisiä ja sitten oli pakko lähteä, ei vaan toimi, olen paholainen. jotenkin mieleen tuli että nyt ollaan semmoinen mukarankka asenne muia. siitä sitten päälavalle tsekkailemaan liimaa, ja se toimikin paremmin, vaikka voisi sanoa samaa kuin rooxxista: perus flowfestarimusaa, ei jäänyt mieleen.

sitten ville leinonen & mopo, ja päästyäni sinne ylös täpötäydelle 360 pallolavalle, tajusin että eipä sieltä ihan helpolla tulla alas, ja olisi se draama-helmi puolen tunnin päästä, mutta väliin jää. no, kyllä sieltä poistui porukkaa ja jossain vaiheessa reitti olisi jo ollut selvä, mutta ei huvittanut lähteä koska musahan kuulosti oikein hyvältä. tässä vaiheessa tuntui, että mämmin vaikutukset alkoi hiipua, tajusin myös etten ollut syönyt mitään muuta koko päivänä kuin yhden vihiksen kotona. juomapuolelta voin todeta että tässä vaiheessa oli jo viides vichypullo menossa.

alfonson pizzeriaan siis, jostain syystä keksin ottaa margheritan, mikä oli ehkä huono valinta, koska pizza oli varsin kuivaa, vaikka laitoinkin siihen  sitä jotain chiliöljyä. sitten pientä kiertelyä ja ostinpa illan ekan oluen, jonka kanssa suunnistin kohti pallolavaa ja dungenia. nimim. röö ruli muuten vastaan tuossa välissä. ilma tuntui kylmältä ja hupparin olin jo jossain vaiheessa pukenut päälle, onneksi se ei ollut sisältä märkä.

dungen soitti ihan komeaa vanhanaikaista progepoppia. itse en siinä juurikaan kuullut psykedeelisiä sävyjä, mutta ihan asiamenoa oli, kannatti tsekata. tämän jälkeen piti päästä vessaan, ja siinä vaiheessa alkoi ihmispaljous jo ärsyttää. ihan uskomaton ryysis joka paikassa. FKA twigsiä seurasin hetken kauempaa, mutta sitten piti jo mennä hakemaan paikkaa morrisseyn keikalle, ja siellähän oli jo melkoinen ryysis vaikka keikan alkuun joku 40 minuuttia. kannattanee siis olla ajoissa liikenteessä huomisessa rotsimiitissä ennen new orderin keikkaa.

no mutta, ihmismassan puristuksissa join lonkeroa ja kaljaa ja katselin niitä videoita joita näytettiin, ja sitten lopulta keskiyö koitti ja morrissey saapui paikalle. en tiedä mitä odotin mutta heti alkuun suedehead! morrisseyn ääni oli hyvässä kunnossa, ja ne elkeet ja kaikki, pakko se on taas myöntää että ehdottomasti tämän päivän paras esitys. morrissey tuntui kovasti ottavan kantaa eri asioihin ja kuultiinpa myös smithsien meat is murder. "mikä on sinun tekosyysi? liha on murha", luki screenillä ikävien eläinvideoiden perään. en muuten syönyt lihaa koko päivänä, ei voi olla sattumaa! everyday is like sundayn aikana meinas tullla tippa linssiin, on se vaan niin hieno biisi. lopuksi mozzer riisui vielä paitansa ja heitti yleisöön. morrissey oli loistopäätös mukavalle illalle ja kotimatkalla sörnäisten rantatietä ylittäessä törmäsin heliconiin ja siljayvesiin (vai oliko nykyään 5/5?) ja jutskattiin siinä kävellessä ja silja pyydysteli pokemoneja ja tarjosivat vielä konjakkiakin.

niin, rahaa kyllä kului (ostin mm. new order -paidan), mutta ei niin paljon kuin perjantaina ja nyt olokin suhteellisen selväpäinen. pitäiskö huomennakin kokeilla samaa temppua... colorflash


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#310 14.08.2016 03:10

Kalossimies
valmistaa Vallilassa puudildoja
Registered: 07.08.2010
Posts: 6,353

Re: FLOW FESTIVAL 2016

ydinaukio wrote:
ray charlz wrote:

siirryin pian  täyteen other soundiin kuuntelemaan william basinskia. ois ollut upea ja rauhanomainen päätös illalle

kerro lisää, soittiko se läppäriltä vai mites?

Ilmeisesti sillä oli läppäri ja sit näytti ihan kuin pöydän molemmin puolin olis ollut levari tai joku... Kuitenkin näytti siltä kuin jokin "kansi" olisi ollut auki, mistä päättelin. Veti kaks biisiä, joista ensimmäinen oli Bowielle omistettu. Hienoa, synkkää äänimassaa ja foniluuppeja. Se toinen biisi oli vähän tylsempää hurinaa. Vähän tuntui, että jäi "kesken", mikä harmitti kun tiesi miten kova heppu on kyseessä, mut kova oli.


Oivalluksen hetkellä olin heikosti kippis ravittu, joten biggrin totesin, onkos kellään sitä fallin ekaa sinkkua, eiku että lehden nimen on oltava kaka Nälkä.

Offline

#311 14.08.2016 03:13

Kalossimies
valmistaa Vallilassa puudildoja
Registered: 07.08.2010
Posts: 6,353

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Loppurapsat sit festien jälkeen, ei jaksa nyt asiakirjoitella. Dungen tähän mennessä kovin, yllätyin itekin miten kiimaiseen ja TOIMIVAAN progevoimisteluun ne ylsi. Ja aivan upeita soundeja. Iggy, Lil B ja Hausswolff olleet myös kovia. Morrissey oli vähän liian vakavaa paasausta, mikä nyt toisaalta oli ihan odotettavissa.


Oivalluksen hetkellä olin heikosti kippis ravittu, joten biggrin totesin, onkos kellään sitä fallin ekaa sinkkua, eiku että lehden nimen on oltava kaka Nälkä.

Offline

#312 14.08.2016 09:54

Firon
Marvelin juustohirviö
From: Nuthill
Registered: 09.03.2007
Posts: 9,275
Website

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Harmi että mämmipsykis jäi näkemättä, mutta muutoin oli todella onnistunut ilta. Kauko Röyhkää ja sitä jotain naikkosta katsoin tovin ja kuulosti ihan miellyttävältä, mutta 360 lava oli ihan tukossa enkä päässyt kovin lähelle, joten lähdin puolivälissä kaljalle. Litku Klemetti toimi livenä vielä paremmin kuin levyltä. Ymmärrän että keulahahmo voi tuntua teennäiseltä tai ärsyttävältä tyypiltä, mutta omasta mielestäni karismaattinen sekä hauska esiintyjä. Jotkut lyriikat vähän hölmöjä, mutta ei kovin häiritsevästi.

Stadin Panimosta vähän virvoketta ja sitten katsomaan Last Shadow Puppetsia päälavalla. Keulahahmot vaikuttaa kokaiinin kyllästämiltä douchebageiltä, mutta ei voi mitään, osa niiden biiseistä on todella tarttuvia. Kriitikot tykkäsi enemmän niiden debyytistä, mutta uuden levyn hitit on enemmän mun mieleen. En tiennyt että bändi on näin suosittu, että on varaa ottaa rundille mukaan jousikvartetti ja Jaromir Jagr soittamaan helistintä. Ao. kuva kiteyttää aika hyvin näiden meiningin.
oc1PNPV.jpg

Dungenin suhteen kävi tuuri kun edessä oli juuri yksi istumapaikka minulle, eka kerta kun mahduin tuonne 360 lavan katsomoon näillä festareilla. Soittivat ainoastaan pari aiemmin tuntemaani stygeä, mutta hyvin tempauduin mukaan noihin tuntemattomiin biiseihinkin. Toi on kyllä magee lava silloin kun pääsee läheltä katsomaan. Erityisesti rumpalien työskentelyä on kiva fiilistellä läheltä, varsinkin kun on tuollainen jatkuvasti fillejä heittävä kaveri kuten Dungenilla. Yksi hauska yksityiskohta oli kun kinastelivat missä vireessä Gustavin huilu on  icon_smile  Keikan kruunasi Panda vikana biisinä  peuk Laitoin kameran ottamaan tuon biisin videolle, ihan pl jälkeä tuli, pitää katsoa jos saan sen uploadattua jossain vaiheessa nettiin.

FKA Twigsiä katselin iltapalaa ja viimeistä kaljaa nauttiessa. En voi sanoa saaneeni siitä musasta ihan hirveästi irti, mutta jotkut näyttivät olevan ihan pähkinöinä. Lähdin kesken setin kotiin. Jälkikäteen ehkä vähän harmittaa että jätin Morriseyn katsomatta, mutta luulen että olis tuntunut pakkopullalta, koska ei se ikinä ole mua hirveästi kiinnostanut.

Offline

#313 14.08.2016 10:37

Moronica
electric barbarella
From: Törmä
Registered: 21.06.2005
Posts: 18,410

Re: FLOW FESTIVAL 2016

JA TÄNÄÄN SITTEN ROTSIMIITTI PIZZARIUMISSA KLO 19 eikö niin! siitä ehtii vielä descendentsiin viereiselle teltalle. tullaan turskan kaa paikalle.


Jouko Piho wrote: Kirjoitan täällä mielelläni, koska täällä porukka on fiksua ja asiallista verrattuna PIFin väkeen, josta osa on aivan liian alatyylisiä ja räävittömiä pilkkaajia.

Offline

#314 14.08.2016 10:42

Moronica
electric barbarella
From: Törmä
Registered: 21.06.2005
Posts: 18,410

Re: FLOW FESTIVAL 2016

psykokarkki wrote:

pitäiskö huomennakin kokeilla samaa temppua... colorflash

pitäisi. icon_wink nähdään miitissä.


Jouko Piho wrote: Kirjoitan täällä mielelläni, koska täällä porukka on fiksua ja asiallista verrattuna PIFin väkeen, josta osa on aivan liian alatyylisiä ja räävittömiä pilkkaajia.

Offline

#315 14.08.2016 11:10

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,202

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Firon wrote:

Stadin Panimosta vähän virvoketta ja sitten katsomaan Last Shadow Puppetsia päälavalla. Keulahahmot vaikuttaa kokaiinin kyllästämiltä douchebageiltä, mutta ei voi mitään, osa niiden biiseistä on todella tarttuvia. Kriitikot tykkäsi enemmän niiden debyytistä, mutta uuden levyn hitit on enemmän mun mieleen. En tiennyt että bändi on näin suosittu, että on varaa ottaa rundille mukaan jousikvartetti ja Jaromir Jagr soittamaan helistintä. Ao. kuva kiteyttää aika hyvin näiden meiningin.
oc1PNPV.jpg

_lollollol  roll  roll  roll  reps  reps  reps

omana ulkomusiikillisena huomionani lisään, että Alex Turner sheeplove


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#316 14.08.2016 11:12

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Pakko varmaan yrittää Kamasi Washingtoniin. Jääköön New Order vaikka 15 minuutille sitten.


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#317 14.08.2016 11:55

Moronica
electric barbarella
From: Törmä
Registered: 21.06.2005
Posts: 18,410

Re: FLOW FESTIVAL 2016

saako noita paljonpuhuttuja stadin panimon virvokkeita raahata siitä baarista ulos? onko sielläkin panttipelleily?


Jouko Piho wrote: Kirjoitan täällä mielelläni, koska täällä porukka on fiksua ja asiallista verrattuna PIFin väkeen, josta osa on aivan liian alatyylisiä ja räävittömiä pilkkaajia.

Offline

#318 14.08.2016 12:08

leposi
Viini-illan Göbbels
Registered: 14.06.2005
Posts: 34,536

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Moronica wrote:

saako noita paljonpuhuttuja stadin panimon virvokkeita raahata siitä baarista ulos? onko sielläkin panttipelleily?

Ei ole panttia. Ei saa viedä ulos terassilta.

Offline

#319 14.08.2016 12:11

interuptor bastardo
Member
Registered: 31.05.2011
Posts: 2,088

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Moronica wrote:

saako noita paljonpuhuttuja stadin panimon virvokkeita raahata siitä baarista ulos? onko sielläkin panttipelleily?

Ei ja ei.

Väenpaljous otti vähe vaikeesti eilen, Morrisseyn ja Laraajin näin kokonaan, Sultansia ja Voices from the Lakea tuli kans vähän seurattua. Kaiken kukkuraksi hävitin kauluspaitani Morrisseyn keikalla, kun otin pois päältä ja pistin kangaskassiin, mutta jossain vaiheessa oli kadonnut sieltä. Joku varmaan luuli, että on Mozin paita ja vei himaansa. icon_twisted


and when Finland play hockey
it strikes that continue my
beer machine and Ukko Metso

Offline

#320 14.08.2016 12:33

Pope
Bailarina Erotica
From: Käden taitojen runsaudensarvi
Registered: 17.02.2007
Posts: 18,484

Re: FLOW FESTIVAL 2016

interuptor bastardo wrote:

Kaiken kukkuraksi hävitin kauluspaitani

toisen epäonnelle ei pitäisi nauraa mutta silti tämä sattumus jotenkin repsähytti icon_biggrin


DMIjc.png

menen nyt nukkumaan ajatellen Jan Vapaavuorta

Offline

#321 14.08.2016 12:42

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,202

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Pope wrote:
interuptor bastardo wrote:

Kaiken kukkuraksi hävitin kauluspaitani Morrisseyn keikalla, kun otin pois päältä ja pistin kangaskassiin, mutta jossain vaiheessa oli kadonnut sieltä. Joku varmaan luuli, että on Mozin paita ja vei himaansa. icon_twisted

toisen epäonnelle ei pitäisi nauraa mutta silti tämä sattumus jotenkin repsähytti icon_biggrin

smaa, varsinkin lihavoidun osuuden vuoksi hihi


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#322 14.08.2016 12:43

interuptor bastardo
Member
Registered: 31.05.2011
Posts: 2,088

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Pope wrote:
interuptor bastardo wrote:

Kaiken kukkuraksi hävitin kauluspaitani

toisen epäonnelle ei pitäisi nauraa mutta silti tämä sattumus jotenkin repsähytti icon_biggrin

Saa nauraa! Enää ei edes harmita paidan kohtalo, kun tänään New Order ja Descendents eusa_pray.gif

Last edited by interuptor bastardo (14.08.2016 12:45)


and when Finland play hockey
it strikes that continue my
beer machine and Ukko Metso

Offline

#323 14.08.2016 12:50

leposi
Viini-illan Göbbels
Registered: 14.06.2005
Posts: 34,536

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Litku Klemetti & Tuntematon numero rakkaus
Chvrches yllätti täysin. Tosi hyvää musaa, paitsi silloin kun se jäbä lauloi.
Rooxxia jaksoin 1,5 biisiä. Sjöroosin tekeleet eivät vaan ole mun juttu.
FKA Twigs oli aivan fantastisen ihastuttavan hieno sydan
Morrissey oli odotetusti aivan kauheeta paskaa tongue

Offline

#324 14.08.2016 13:06

murmur
Member
Registered: 22.06.2005
Posts: 9,801

Re: FLOW FESTIVAL 2016

te hävitin sadeviittasekoilun takii hienon valkoisen Belgrade-turistilippiksen. ei oltu ainakaan vielä illalla tuotu löytötavaroihin. itku

eilen parasta Holly Herndon. rakkaus

Offline

#325 14.08.2016 13:20

Riemann
Member
Registered: 05.10.2010
Posts: 263
Website

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Noniin. Kuka lähtee räjäyttäjien keikalle moshpittiin ?

Offline

#326 14.08.2016 13:21

Alxity
bruttokansanonnellisuuden viraston sihteeri
From: Tampere
Registered: 27.06.2005
Posts: 7,910

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Ai oli Dungen vetänyt Pandan. Itse lähdin vissiin just sitä ennen Sultansiin. Dungen oli kyllä positiivinen yllätys ja nyt viimein minäkin tajusin tuon lavan hienouden kun pääsi ihan läheltä soittoa katsomaan.

Nyky ensemblen Reichit eivät ehkä olleet ihan minun juttuni, vaikka toisaalta oli hienoa, että tuollainenkin setti oli tarjolla. Sitten parille oluelle Stadin panimolle, josta Röyhkää&Inganmaata jne. Ei oikein lähtenyt. Jotenkin minua on alkanut Röyhkässä rasittaa se sen harmitus siitä ettei se saa olla kaikkien hyväksymä vanha likainen mies, vaikka Lou Reedkin ehkä oli. grin Musiikillisestikään en keikasta oikein mitään saanut irti. 360 lavaa ei kyllä hyödynnetty oikein mitenkään. Istuin takana ja saundit olivat surkeat ja Inganmaata lukuunottamatta kukaan ei vissiin edes huomannut, että takanakin on väkeä...

Ville Leinonen ja Mopo kuulosti ihan hyvältä, vaikka en jostain syystä yhtään tykkääkään siitä Masussa potkii-biisistä, jolla alottivat. Maan lapset oli kova biisi livenäkin.

Sitten Voimalaan tsekkaamaan vähän nuorisomusiikkia (?) eli Voices From The Lakea. Tilan valaisu oli aivan mieletön ja jotenkin se puoli tuntia, mitä tuolla tanssahtelin jäi ehkä koko illan voimakkaimpana kokemuksena mieleen. Olis varmaan ollut vieläkin vaikuttavampi jossain eri mielentilassa.

Etukäteen suunnittelemani Hercules & Love Affair ja M83 tuli skipattua kun ei jotenkin jaksanut sellaista musiikkia siinä + turska palautti mieleeni jälkimmäisen Roskilden keikan joltain vuodelta nakit ja muusi, joka vähän kusi.

Sultans oli hyvää menoa, mutta olisin sen Pandan kyllä silti mieluusti kuullu... Morrisey oli itsensä lähes koko keikan ajan. Eläintenkidutusvideo tuli taas, siltä varalta jos joku ei vielä tiedä. En ole oikein koskaan aiemmin suuremmin saanut Morriseysta kiksejä, mutta nyt kiinnitin huomiota siihen, että Moz hikoili aika kovasti, vaikka ei nyt mitenkään kauheasti liikkunut lavalla. Sitten ennen viimeistä biisiä Irish blood, English heart se näytti jotenkin liikuttuvan ja sanoi jotain tyyliin, että mitä käykin niin se rakastaa yleisöä. Ei kai se vaan ollut jättämässä jäähyväisiä... Jotenkin koskettava hetki ja hieno viimeinen biisi. Ehkä minäkin sitten kuitenkin edes hiukan rakastan myös Morriseyta.


<@Tupou> jätkä haukkuu itse muita karkeiksi
<@DBGene> senkin karkki

Offline

#327 14.08.2016 13:22

Alxity
bruttokansanonnellisuuden viraston sihteeri
From: Tampere
Registered: 27.06.2005
Posts: 7,910

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Riemann wrote:

Noniin. Kuka lähtee räjäyttäjien keikalle moshpittiin ?

Mö tuuu  kyllä keikalle, mutta moshaukset jätän ehkä väliin. Ehkä.


<@Tupou> jätkä haukkuu itse muita karkeiksi
<@DBGene> senkin karkki

Offline

#328 14.08.2016 13:22

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Firon wrote:

Stadin Panimosta vähän virvoketta ja sitten katsomaan Last Shadow Puppetsia päälavalla. Keulahahmot vaikuttaa kokaiinin kyllästämiltä douchebageiltä, mutta ei voi mitään, osa niiden biiseistä on todella tarttuvia. Kriitikot tykkäsi enemmän niiden debyytistä, mutta uuden levyn hitit on enemmän mun mieleen. En tiennyt että bändi on näin suosittu, että on varaa ottaa rundille mukaan jousikvartetti ja Jaromir Jagr soittamaan helistintä. Ao. kuva kiteyttää aika hyvin näiden meiningin.
http://i.imgur.com/oc1PNPV.jpg

roll  peuk  Parhus rapsa icon_surprised


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#329 14.08.2016 13:31

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,202

Re: FLOW FESTIVAL 2016

Alxity wrote:

Morrisey oli itsensä lähes koko keikan ajan. Eläintenkidutusvideo tuli taas, siltä varalta jos joku ei vielä tiedä. En ole oikein koskaan aiemmin suuremmin saanut Morriseysta kiksejä, mutta nyt kiinnitin huomiota siihen, että Moz hikoili aika kovasti, vaikka ei nyt mitenkään kauheasti liikkunut lavalla. Sitten ennen viimeistä biisiä Irish blood, English heart se näytti jotenkin liikuttuvan ja sanoi jotain tyyliin, että mitä käykin niin se rakastaa yleisöä. Ei kai se vaan ollut jättämässä jäähyväisiä... Jotenkin koskettava hetki ja hieno viimeinen biisi. Ehkä minäkin sitten kuitenkin edes hiukan rakastan myös Morriseyta.

itku

joku FB:ssä oli jo ihan varma, että Mortsu tekee kuolemaa ja on viimeisellä kiertueellaan icon_cry

kun heitti lopuksi paitansa yleisölle, kiinnitin huomiota siihen kaulakuopan lähellä olevaan isoon laastariin, onkohan Mortsu ollut lähiaikoina sairaalahoidossa?


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#330 14.08.2016 13:49

Moronica
electric barbarella
From: Törmä
Registered: 21.06.2005
Posts: 18,410

Re: FLOW FESTIVAL 2016

näkikö kukaan Hercules and Love Affairia?


Jouko Piho wrote: Kirjoitan täällä mielelläni, koska täällä porukka on fiksua ja asiallista verrattuna PIFin väkeen, josta osa on aivan liian alatyylisiä ja räävittömiä pilkkaajia.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB