#3721 22.03.2017 19:56

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Konsoli/tietokonepelit

Luovutin taistelun ja ostin äsken CoD:BO1:n ja Rezurrection DLC:n. (todennäköisesti) Kannatti rakkaus

Jos joku ihmettelee, että miksi ostaa seitsemän vuotta vanha peli lisäosan kera, niin vastaus on kuusi uutta zombikarttaa ja yksi kartta, minkä remasteroitua versiota oon pelannut B03:lla. No ei kai siinä, Prakkikin kehui hyväksi mieheksi ostokseni johdosta, sanoi nimittäin, että "älä hyvä mies pelaa noita jonnepelejä, menee muuten viimeisetkin kunnioituksen rippeet". Niin hyvä ostos oli. Mutta totta puhuakseni suunnitelmissa oli ostaa ME: Andromeda, mutta koska arviot eivät olleet niin hyviä mitä odotin ja peli ei herättänyt pelaajien keskuudessa niin positiivisia reaktioita (paitsi fanipoikien keskuudessa), joten päätin odotella hinnan tippumista. Jo pelkästään se, että välianimaatioiden kasvoanimaatiot ovat edelleen tasoa vahanukke, aiheutti ihmetystä. Ei merkittävä virhe, mutta olishan ne nyt ehtinyt korjata tässä muutamassa vuodessa...Mieluummin siis tuhlaan 30 euroa sellaiseen tuotteeseen, jonka parissa vietän mielelläni aikaa toistasataa tuntia kuin että tuhlaisin 60-70 euroa tuotteeseen, jonka pelaaminen tällä hetkellä tuntuisi lähinnä velvollisuudelta ja peliaikakin jäisi joihinkin kymmeniin tunteihin. Jotakin on sentään opittu (helvetin Overwatch ja For Honor!).

Onko muilla samanlaista taipumusta addiktoitua, johonkin tiettyyn peliin ja sen vuoksi kaikkien muiden pelien pelaaminen tuntuu lähinnä ikävältä velvollisuudelta, jonka aikana vaan odottaa milloin pääsee tehtävän läpi, että voi lopettaa pelailun? GoW:n Horde on ollut jo vuosikausia allekirjoittaneelle tällainen aikasyöppö, mutta nyt nämä CoD:ien zombit ovat tulleet rinnalle ja ohi (kiitos The Coalitionin laiskuuden/välinpitämättömyyden tehdä jotain oikeaa lisäsisältöä peliin, vanhojen karttojen remaket ja aseiden balanssin hiominen on kivaa bonuslisää, mutta ei ne tuo pelaamiseen mitään uutta). Eilenkin tuli melkein vierotusoireita, kun ei päässyt lahtaamaan zombeja, koska kirjautumisessa tuntui olevan jokin laajempi ongelma. confused_new

No ei kai tässä sen kummempaa, mennään pikku hiljaa eteenpäin ja katotaan mitä pelirintama tuo tullessaan ja tämmöstä.Tänä keväänä ei muistaakseni ole enää tulossa mitään merkittävää, joten ootellaan sitä syksyä sitten. Ai niin paitsi se Conan tulee kesällä. Vaikutti Twitchin perusteella ihan pätevältä.

Offline

#3722 28.03.2017 01:58

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Konsoli/tietokonepelit


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#3723 28.03.2017 12:07

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Konsoli/tietokonepelit

MLB The Show 17 lähti aluileen eilen; en oo baseballia pelannut virtuaalisesti sitten NESsin ja sen 64 pelin kasetin besäballobelin

Tuli oikein preorderattua ja tykiteltyä ineen samalla sekunnilla kun ovi aukesi grin

En osaa kertoa vielä paljoa, muuta kuin että eiks mun muka tartte ees tähdätä palloon lol nyt vedetään homereita


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#3724 28.03.2017 17:06

E
Member
Registered: 21.01.2007
Posts: 3,615

Re: Konsoli/tietokonepelit

Missä viipyy Jurassic Park melodica cover -video Andromedasta?   biggrin


Noin 130-kiloinen naapurinmies, 23-vuotias mies ja alusvaatteisillaan ollut nainen kaatuivat ojaan.
Tehokkain tapa piiloutua on painua pohjaan, ja jos miehistö makaa punkissaan eikä tuota energiaa ja hiilidioksidia niin kolmesta viiteen päivään voi olla siellä colorflash peuk dance

Offline

#3725 28.03.2017 19:56

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Konsoli/tietokonepelit

Oon nyt seuraillut tässä paria twitch tyyppiä, jotka on Dark Souls spesialisteja ja molemmilla ollut vaikeuksia näissä Dark Souls 3:n vikan The Ringed Cityn pomotaisteluissa. Toki toinen yrittää speedrunnata peliä ja toinen mennä lisärin läpi ottamatta osumaakaan, mutta ei sekään pääse läpi ekasta bossista.

Kannattaa seurailla näitä kahta tai ylipäätänsä tuota DS3:n uuden lisärin pelailua, vaikuttaa vaikeimmalta lisäriltä mitä Bandai Namco on julkaissut.

https://www.twitch.tv/faraazkhan LIVENÄ NYT!

https://www.twitch.tv/distortion2

Offline

#3726 30.03.2017 19:52

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Konsoli/tietokonepelit

kikke wrote:

Luovutin taistelun ja ostin eilen Switchin, BotW:n ja Pro-ohjaimen. Kannatti rakkaus

Acedia wrote:

Luovutin taistelun ja ostin äsken CoD:BO1:n ja Rezurrection DLC:n. (todennäköisesti) Kannatti rakkaus

Luovutin taistelun ja aloitin BotW:n kunnolla tänään. Pelasin huomaamatta neljä tuntia. Kannatti rakkaus

Perhanan komeelta vaikuttaa. Eniten leuan loksautti maaston etäisyydet ja korkeuserot, ja koko alueen mittasuhteet. En muista koska olisin tuntenut pelihahmoani näin pieneksi jossain pelissä. Reittiään joutuu todella suunnittelemaan, mutta kun mitä tahansa voi kiivetä, niin myös vaihtoehtoja piisaa. Tässä on hyvä tasapaino, että kun stamina säätelee kiipeilyn tai laskeutumisen onnistumista, niin homma pysyy jännittävänä ja haastavana - voi hyvin olla että ensimmäinen suunnitelma ei onnistukaan. Sama juttu kuolemisessa, itse ainakin munailin tässä alussa jatkuvasti, ja tunsin itseni tosi heikoksi, mutta sitten toisaalta rangaistus kuolemasta ei ole suuri, joten kaikenlaista uskaltaa yrittää ja kokeilla. Se lienee jonkinlaisena ideanakin ollut, uskoisin.

Eri voimat toimii näppärästi, ohjaustuntuma, ulkoasu, kaikki on miellyttävää. Wii U:n pädillä on hyvä pelata ja kiva tähtäillä. En sano, että välttämättä mikään omg maailman paras peli tää on, nyt nimittäin on muitakin ihan älyttömän hienoja pelejä tullut. Jossain olikin hyvin sanottu, että vihdoin on Nintendo ottanut vaikutteita myös muista moderneista peleistä, tästähän voi vetää yhtymäkohtia niin MGS vitoseen, Portal kakkoseen (shrinet) kuin jopa Halo kolmosen jatkuvan aseen vaihdon taisteluihin!

Tyyliltään, pelattavuudeltaan ja ominaisuuksiltaan ainakin upea. Toivottavasti ja varmasti tarjoaa paljon ylläreitä, nyt koko seikkailu vasta alkaa tässä.

Toinen aivan saa-ta-nan kovan oloinen peli tämä NieR: Automata. Yllättävän paljon samaa pelityyliä osittain avoimessa ympäristössä kuin Zeldassa, mutta sitten Platinum Gamesin futuristinen toiminta päällänsä. Tavallaan vielä mielenkiintoisempi, konseptina ehkä Nintendon peliä uniikimpi, ja saattaa heittää eteen aivan mitä tyyliä tahansa. Tulossa on videoiden perusteella esim pomo, joka muuttuu samalla hakkerointiminipeliksi. En tiedä pitäisikö pelata ensin Zelda vai tämä, menee ehkä hieman sekaisin yhtä aikaa.

Joka tapauksessa, tarkoitus oli pelata tänä vuonna vain 2013-2016 julkaistujen pelien backlog eikä edes ostaa yhtään 2017 julkaistua peliä. No se tavoite meni kyllä nyt ketuiks, ja oli se ehkä muutenkin huono tavoite, kun näin kovaa kamaa pusketaan pihalle.

Tänä keväänä ei muistaakseni ole enää tulossa mitään merkittävää, joten ootellaan sitä syksyä sitten.

Kamoon, täähän oli melkein kaikkien aikojen pelikevät  redface_new

S0h1RPq.png

Plus Persona 5 viä tähän päälle! Uuden studion Mass Effect joutui nyt kyllä liian kovaan seuraan icon_lol


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#3727 31.03.2017 08:16

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Konsoli/tietokonepelit

Thimbleweed Park ilmestyi tänään peuk


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#3728 31.03.2017 10:26

leposi
Viini-illan Göbbels
Registered: 14.06.2005
Posts: 34,534

Re: Konsoli/tietokonepelit

Uijui! Pakko-ostos peuk

Offline

#3729 31.03.2017 20:33

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Konsoli/tietokonepelit

risto_m wrote:

Kamoon, täähän oli melkein kaikkien aikojen pelikevät  redface_new :

No ehkä Don't Starve ja Prey voi olla sellaisia isoja positiivisia yllätyksiä, mutta en hirveesti (vielä) niiden varaan laske. Oikeastaan vetelen tässä vähän kät...siis henkeä (:oops:) ja odottelen syyskuun saapumista, joka tuo tullessaan Destiny 2:n. Ekaa en oo pelannut, kun meni jotenkin täysin ohi aikanaan ja enää ei hyödytä aloittaa, mutta kakkososaan pelaamisesta olkoon tuleva seuraava iso suurprojektini. Sitten myös lokakuussa (luultavasti) ilmestyvä RDR2 liittyy Destinyn rinnalle. Sen jälkeen marraskuussa perinteisesti ilmestyvä CoD: WW2 täyttää pyhän kolminaisuuden.

Offline

#3730 01.04.2017 14:51

kikke
dragonborn :333
From: Mansesteri
Registered: 24.06.2009
Posts: 6,460

Re: Konsoli/tietokonepelit

Ässä on kyllä sellanen codijonne ettei paremmasta väliä.


Miksei pitäisi nauraa? Vittu tässä mitään diplomaatteja olla.

Offline

#3731 01.04.2017 17:12

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Konsoli/tietokonepelit

Just äsken vetäisin Shadows of Evil kentässä yhden saavutuksen lisää yksinään.8)  Pitää alkaa pelaan nyt soolona kenttiä, kun random peliseuran kanssa harvoin pääsee koordinoidusti pelaan, vaan se on enemmän semmosta päätöntä ryntäilyä. Vielä saavutus tai pari niin sitten uskaltaa jo aloitella valmistelut ekan easter eggin läpäisy(-yritykseen).Eipä tässä oikeasti oo hirveesti muitakaan pelejä, mitä jaksais:

GoW4 - kaikki sanottu jo
For Honor - tätä vois periaatteessa koittaa, jos nettipeli olis saatu toimimaan. Viimeksi kun pelasin niin kuduesta yrityksestä kolme jäi lobbyyn, yhdessä matsi alkoi, mutta loppui heti pian sen jälkeen, toisessa se kesti pari minuuttia ja vain yhden kerran kaikki meni niinku piti. Ubisoft ei näköjään koskaan opi.
Overwatch - helvetin persoonallinen ja monipuolinen räiskintä, joka ei vain syystä tai toisesta hirveesti innosta. En osaa sanoa mitään yksittäistä syytä. Tämä on mysteeri. Varsinkin kun olen tässä keskivertoräiskintää parempi pelaaja. confused_new
Borderlands 2 - aika uuvuttavaa pelata yksin, en oo jaksanut vielä katsoa löytyskö netistä peliseuraa. Ehkä pitäis.

Titanfall 2:ssa on näköjään ilmainen moninpeliviikonloppu kaikille. Sitä vois kokeilla illemmalla!

Offline

#3732 01.04.2017 18:19

Espoon Prinssi
Member
Registered: 13.04.2008
Posts: 768

Re: Konsoli/tietokonepelit

Thimbleweed Parkin ostin eilen ja onhan se vähän kuin kotiin ois tullu. Tosin huomaa että ei meinaa keskittyminen oikein riittää pulmien pohtimiseen, mut pitää yrittää petrata tässä.


"Ei hätää, kunnanjohtajaa on informoitu"

Offline

#3733 02.04.2017 16:58

Espoon Prinssi
Member
Registered: 13.04.2008
Posts: 768

Re: Konsoli/tietokonepelit

Aika hyvin muistuu Thimbleweed Parkin myötä mieleen myös ne vitutuksen hetket kun ei millään meinannut keksiä että miten pääsee eteenpäin.


"Ei hätää, kunnanjohtajaa on informoitu"

Offline

#3734 07.04.2017 00:20

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Konsoli/tietokonepelit

ME: Andromedan pätsi näköjään korjaan psykoosi-Addisonin vittuuntuneeseen Addisoniin

ugxw29fcdypy.png


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#3735 11.04.2017 20:23

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Konsoli/tietokonepelit

Call of Duty: Black Ops II Now Backward Compatible

No niin, laitahan Prakki oluet kylmään ja hae evästä pääsiäisen ajaksi, niin aloitetaan zombien lahtaaminen niin maan perkeleellisesti ettei mitään rajaa!  icon_cool

Vielä kun ilmestyis B03:een se modityökalu, jolla käyttäjät voi tehdä omia karttoja muiden pelattaviksi, niin voin sanoa että sillon sukat viimeistään pyöris raketin lailla jaloista.

Offline

#3736 12.04.2017 00:00

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Konsoli/tietokonepelit

Emmä kyllä taida mitään wanhoja Codeja jaksaa, zombeilla tai ilman  icon_sad


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#3737 29.04.2017 18:59

KZ
Vuoden Foorumisti 2019
From: Leppädanger
Registered: 28.12.2009
Posts: 12,204
Website

Re: Konsoli/tietokonepelit

Uus Zelda on kiva peuk
Mutta taitaa täälläkin olla vaan Pleikkarin ja Xboxin hakkaajia. En tiedä ketään muuta jolla olis nintsikka.

Offline

#3738 30.04.2017 01:00

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Konsoli/tietokonepelit

Periaatteessa kiinnostais tuo Zelda, mutta ei niin paljoa että uuden konsolin sitä varten hankkisin.  icon_sad


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#3739 03.05.2017 11:09

kikke
dragonborn :333
From: Mansesteri
Registered: 24.06.2009
Posts: 6,460

Re: Konsoli/tietokonepelit

KZ wrote:

Uus Zelda on kiva peuk
Mutta taitaa täälläkin olla vaan Pleikkarin ja Xboxin hakkaajia. En tiedä ketään muuta jolla olis nintsikka.

Mulla on Wii U, New 3DS ja Switch myös, vaikka muitakin löytyy pimp


Miksei pitäisi nauraa? Vittu tässä mitään diplomaatteja olla.

Offline

#3740 04.05.2017 00:29

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Konsoli/tietokonepelit

kikke wrote:
KZ wrote:

Uus Zelda on kiva peuk
Mutta taitaa täälläkin olla vaan Pleikkarin ja Xboxin hakkaajia. En tiedä ketään muuta jolla olis nintsikka.

Mulla on Wii U, New 3DS ja Switch myös, vaikka muitakin löytyy pimp

Mulla kans, Wii U ja 3DS PS4:n ja X360:n lisäksi.

Zeldaa parikytä tuntia takana, kyllähän tää nyt alkaa vaikuttaa kerrassaan upealta. Aluksi olin silleen, että ihan helvetin hieno, sitten ekojen kylien ohessa vähän että no joo, ohan tässä tällaista ihan perusmeininkiä, mutta nyt kun lähti seikkaileen vähän pidemmälle ja kaikenlaista tapahtui ja löytyi, niin ei voi mitään, aivan älyttömän huikea pelihän tämä on. En oo vielä päätynyt pelaamaan kolmos-Witcheriä, joten tiedä miten vertaantuisi siihen.


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#3741 04.05.2017 00:43

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Konsoli/tietokonepelit

oon pelannu lähinnä MLB The Show superpesis simulaatiota viime aikoina  ninja


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#3742 19.05.2017 20:40

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Konsoli/tietokonepelit

No huh huh! Nyt on tähänkin talouteen sitten PS4 Pro Xbox Onen rinnalle. Profiilin nimi on IAmAidexx (Aidexx oli jo varattu, kukahan lie senki varastanut?), joten voi lisäillä mutta ei oo pakko. Ripattia jo koitin ettiä sieltä, mutta eipä löytynyt mistään. Konsolin mukana tuli myös Horizon Zero Dawn, jota tässä nyt asentelen koneelle ja kohta vois vähän testailla. Tilasin myös The Last Of Us Remasteredin, mutta jostain syystä se ei vielä tullutkaan perille, toivottavasti tulis ens viikolla sitten. Kesälomaa varten ajattelin säästää Uncharted 1-4 osien läpipeluun ja toiseksi peliksi sitten joko Bloodborne tai Nioh, jotka vaatii enemmän keskittymistä.

Enkä ostanut tätä sen takia, koska Call Of Dutyn BO3:n DLC5 julkaistiin kuukautta aiemmin PS4:lle. icon_razz Laskeskelin tuossa, että onhan tällä konsolilla jo yhteensä osapuilleen parikymmentä yksinoikeuspeliä, jotka kiinnostaa ja tulossa ois ainakin puoli tusinaa vastaavaa ihan tässä vuoden sisään. Kai se on sit ihan riittävä syy, mene ja tiedä?  No mut toinen syy on tietty se, että pääsee foorumistien kanssa pelaan syksyllä Destiny 2:sta klaanissa munat huurussa  tai sitten pelaan Prakkin kanssa Onella. Ja munat on silloinkin huurussa. Voitan joka tapauksessa.

Offline

#3743 20.05.2017 11:00

kikke
dragonborn :333
From: Mansesteri
Registered: 24.06.2009
Posts: 6,460

Re: Konsoli/tietokonepelit

Destiny 2 vaahtokarkkijengi wassup  tongue

Laitan kaveripyyntöä!


Miksei pitäisi nauraa? Vittu tässä mitään diplomaatteja olla.

Offline

#3744 21.05.2017 07:25

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Konsoli/tietokonepelit

Kaikkihan toki täällä sit hommaa Project Scorpion jahka se ilmestyy  huhhuh


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#3745 21.05.2017 11:54

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Konsoli/tietokonepelit

^Kyllähän sekin sitten ostetaan, kun tämän vuoden loppupuolella ilmestyy(?). PC pelaamiseen en sentään rupea ja Nintendon konsoleilla mentiin vuoteen 2004 asti, joten en nyt Switchiäkään aio hommata.

Horizon Zero Dawn on kyllä jo ihan alusta asti tempaissut mukaansa omalaatuisen maailman ja persoonallisen päähenkilön myötä. Taistelusysteemi ja valikotkin ovat just sopivan monitasoisia´, mutta riittävän yksinkertaisia. Ohjaimen kanssa on ollut vähän vaikeuksia, kun ei sormet löydä nappien paikkaa ja tuntu oudolta, että vasen tatti on heti oikean vieressä eikä siellä vasemmassa yläkulmassa, mutta kyllä se siitä. Prakkikin varmasti tykkäisi tästä pelistä, toivottavasti hänkin siitä pääsee joskus nauttimaan. itku alien

Offline

#3746 22.05.2017 13:32

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Konsoli/tietokonepelit

18595250_799436940211958_3921956260805612592_o.jpg?oh=b0901b224ed70afaecb8d865c185887e&oe=59A627F8


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#3747 26.05.2017 12:41

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Konsoli/tietokonepelit

Acedia wrote:

No huh huh! Nyt on tähänkin talouteen sitten PS4 Pro Xbox Onen rinnalle. Profiilin nimi on IAmAidexx (Aidexx oli jo varattu, kukahan lie senki varastanut?), joten voi lisäillä mutta ei oo pakko. Ripattia jo koitin ettiä sieltä, mutta eipä löytynyt mistään. Konsolin mukana tuli myös Horizon Zero Dawn, jota tässä nyt asentelen koneelle ja kohta vois vähän testailla. Tilasin myös The Last Of Us Remasteredin, mutta jostain syystä se ei vielä tullutkaan perille, toivottavasti tulis ens viikolla sitten. Kesälomaa varten ajattelin säästää Uncharted 1-4 osien läpipeluun ja toiseksi peliksi sitten joko Bloodborne tai Nioh.

Jee, lisäisin teikän tuossa taannoin! Hienoja pelejä on laitteelle kyllä enemmän kuin ehtii pelatakaan, Last of Usista uskoisin että tykkäät ihan sikana icon_smile

Mulla kesken samat mitkä ollut koko alkuvuoden: The Last Guardian, Nier Auromata ja Breath of the Wild. Jokaisessa tuntuis menevän vieläpä hyvän aikaa. Joitain muita pienempiä pelejä pelannut silloin tällöin ja Danganronpaa aloittelin myös. Alkaa olla mukava valikoima näitä japanilaisia mysteeritekstiseikkailuja pleikalle myös, jos moinen genre kiinnostaa colorflash


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#3748 01.06.2017 00:53

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Konsoli/tietokonepelit

Motorsport Manager tuli heräteostoksen hommattua humblebundle alesta, ja onhan tää aika helvetin hyvä vaikka en maailman suurin brömistelyfani olekaan. FM-pelaajille tätä voi ainakin suositella jos yhtään brömistelyjutut kiinnostaa edes vähän alusta.  peuk

SFNSOGE.jpg


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#3749 02.06.2017 05:49

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Konsoli/tietokonepelit

Perusteet tuli harjoiteltua peruspelissä, joten F1 1989 modi kehiin Herbertillä ja Benettonilla  icon_cool
cnf73Ym.jpg


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#3750 05.06.2017 05:23

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Konsoli/tietokonepelit

Keppiä lukihärjöiselle modintekijälle. Muutenkin vähän vajavainen tietokanta kun kumpaakaan Mikaa eikä edes Schumacheria tästä löydy.
dDmvBHB.jpg


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

Board footer

Powered by FluxBB