#331 29.08.2013 11:04

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

...mutta onneksi Kelvin Gastelmumin hypejuna jaksaa puksutustaa, - nyt tosin välisarjassa. TUF-voittaja otti komean kuristusvoiton, jonka pohjusti hienoilla iskusarjoilla. Välisarja on tällä hetkellä UFC:n toiseksi kovin painoluokka kevyensarjan jälkeen, ja voi olla että ohi mennään ihan lähiaikoina, koska alkukortilla eräs Brandon Thatch teki onnistuneen UFC debyytin voittamalla 10:nnen ottelunsa, joista kaikki on tullut lopetuksella. Tässä pari kaveria, joita kannattaa seurata, Gastelum on vasta 21(!)-vuotias ja Brandonillakin vasta 28 vuotta mittarissa, joten miehillä on runsaasti aikaa kehittyä.

Pääottelussa Condit palasi voittojen tielle ja askeleen lähemmäs titteliottelua ottamalla TKO voiton Kampmannista. oliskohan seuraavaksi vuorossa Demian Maia, jos/kun voittaa Shieldsin? Olisi aika mielenkiintoinen ottelu, kun Maia on vienyt vastustajia maihin ihan miten haluaa ja Conditin mattopeli on kuitenkin korkealla tasolla ja alasvientipuolustus on myös kova. Parastahan olisi tietysti uusintamatsi Nick Diazia vastaan, mutta enpä usko tämän toteutuvan. Matt Brown voisi olla myös potentiaalinen vastustaja, mutta tällöin voittajalle pitäisi antaa tittelimatsi, ja miten se sitten sopisi MacDonald vs Lawler -matsin voittajalle? No jaa, eletään jänniä aikoja välisarjassa.

Dos Anjosin voittoputki jatkuu Cerronen kustannuksella ja hyvä niin. Ihan varteenotettava haastaja on kuitenkin kyseessä. Cerronella ei ole mahdollisuuksia ihan top5 äijiä vastaan, vaikka laittaakin ne tiukalle, niin hyvä että Dos Anjos pääsee nyt kokeilemaan ihan kärkiukkoja vastaan.

Lauantaina sitten kevyensarjan mestaruusottelu ja Mir vs Barnett!  rokrok

Offline

#332 30.08.2013 14:00

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Jotenkin en jaksanut syttyä tuosta keskiviikon kortista, mutta tulihan se katsottua hieman skippailen läpi. Condit näytti hyvältä ja kärkkyy 170:n rankingeissa GSP:n ja Hendricksin takana. Kampmannin painitaktiikka oli hieman outo kun oli kai selvää ettei sitä millään jaksa viittä erää. Selvästi tuossa näkyi tämän hetken top5 ja top15 -ottelijoiden ero.

Cerrone näytti tällä kertaa jotenkin köykäiseltä. Huhuja oli että painonpudotus oli aika raju, en tiedä vaikuttiko. Gastelum oli ehkä kortin iloisin yllätys ja hänellä on tosiaan potentiaalia pitkälle jos jatkaa kehittymistä.

Matt Brown ottelee viimeisimpien tietojen mukaan seuraavaksi Tarec Saffiedinen kanssa. Ihan ok matsi ja jos Brown voittaa, nousee jo selvästi top10-listalle.

164 näyttää hyvältä. PETTIS FTW!!! Saadaan boring-Hendersonilta mestaruus pois. Toki jos Henderson voittaa, ei Aldo vs Henderson superfight kuulostaisi kovin huonolta. Jos Aldo nyt siirtyy 155:een. Mir vs Barnett -countdown oli hyvää settiä. Vaikka liike saattaa hidastua, suu toimii molemmilla edelleen.

Offline

#333 02.09.2013 14:00

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

teekki wrote:

164 näyttää hyvältä. PETTIS FTW!!! Saadaan boring-Hendersonilta mestaruus pois. Toki jos Henderson voittaa, ei Aldo vs Henderson superfight kuulostaisi kovin huonolta. Jos Aldo nyt siirtyy 155:een. Mir vs Barnett -countdown oli hyvää settiä. Vaikka liike saattaa hidastua, suu toimii molemmilla edelleen.

Pettis, eiku eihän pettänyt Pettis vaan komeasti lukotti Boringsonin ja hiljensi Korea-mamman katsomossa!  rokrok Bendolla taas sitä perinteistä ajateen vastustaja häkin reunaan ja potkitaan vähän jalkoja -meininkiä, jolle en lämpene ollenkaan. Tuon taktiikan voi nimittäin toteuttaa tehokkaammin ja yleisöystävällisemmin, kuten Barnett teki Miriä vastaan. Heti kun Pettis sai etäisyyttä ja alkoi potkia niitä kovia vartalopotkuja, niin alkoi vähän mestarin itseluottamus horjua. Sittenhän kävi onni onnettomuudessa, kun Pettis koitti sitä kärrynpyöräpotkua ja joutui selälleen, josta sitten lukotti salamannopeasti. En edes tajunnut, että Bendo luovutti, vaan ajattelin että nyt se piru pääsi irti. Sitten kun juhlinta alkoi, niin tajusin Boringsonin aikakauden mestarina päättyneen.

Polvi kuulemma vähän meni Pettisillä sököksi, mutta toivotaan ettei mitään pahaa tyyliin Cruz ja McGregor, vaan matsi Aldoa vastaan toteutuisi lähitulevaisuudessa.

Barnett on kyllä kova äijä, se tulee sinne rehellisesti tappelemaan eikä yhtään arkaile. Ehkä oli vähän aikainen keskeytys, mutta Mir meni veltoksi polvesta ja ei olisi varmaan noussut enää ylös. Toisaalta mietin heti, että tuo tuomari olisi keskeyttänyt Overeem vs Brown matsin Reemin myllytykseen, joten...tuomarilinjassa ei ole oikein yhtenäisyyttä, vaan se vaihtelee tuomarin mukaan. Tähän pitäisi saada selkeä korjaus. Oiskohan Barnettille seuraavaksi vastassa Werdum/Browne? Rothwellille sitten jättimatsi Big Footia vastaan? Se Rothwellin "kilahdus" ja hulvaton "tanssi" oli jotain aivan uskomatonta...Veralla meni systeemit ihan sekaisin, kun tanssahtelu alkoi. Lisää tämmösiä!

Hyvä oli eventti kaikinpuolin ja toivotaanpa, että mestari vaihtuu seuraavan kerran LHW-divarissa tässä lähiviikkoina. icon_wink

Kannattaa muuten katsoa alkukortin Palelei vs Krylov matsi. Molemmat äijät oli tokan erän puolivälissä ihan kuolemanväsyneitä. Rogankaan ei ollut ikinä nähnyt kahden äijän kaasuttavan niin pahasti.  pimp

Offline

#334 02.09.2013 14:34

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Ja nyt on vielä tullut myös UFC Fantasyliigakin, joten teekki joutunee taas liittymään toiseen fantasyliigaan jäseneksi.  redface_new

Offline

#335 02.09.2013 15:53

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Acedia wrote:

En edes tajunnut, että Bendo luovutti, vaan ajattelin että nyt se piru pääsi irti. Sitten kun juhlinta alkoi, niin tajusin Boringsonin aikakauden mestarina päättyneen.

Tuossa oli jännä viive sekä itsellä että yleisöllä, kun ei meinannut heti tajuta mitä siellä tapahtuu. Sitten tosiaan riemu repesi kun Pettis nosti kädet ylös ja Herb Dean heilutti matsin päättyneeksi. Loistavaa, että saatiin Pettis mestariksi ja vielä noin hyvällä lopetuksella. Henderson vaikutti pitkään siltä, että sitä on ihan mahdoton lukottaa, mutta ei enää. Toivotaan tosiaan että Pettisin polvi ei ole kovin pahassa kunnossa ja pistää seuraavaksi Aldon nippuun. icon_cool

Barnett jyräsi Mirin jopa yllättävän helposti. Ehkä tuomari tuli vähän liian aikaisin väliin, mutta en usko että Mir olisi pitkään tuossa kestänyt.

Tosiaan hyvä event kaikin puolin. Poirier vs Koch oli kelpo vääntöä, Rothwellin tanssi, Mendesin neljäs tyrmäys putkeen... Tuota Krylov-Palelei -matsia en nähnyt, mutta Dana ei siitä ainakaan juttujen mukaan liikaa tykännyt icon_biggrin

Jaa että UFC Fantasy. Pitää harkita...

Offline

#336 05.09.2013 10:23

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

En muistanut rekisteröityä fantasyyn, kun oli nyt tuo UFC Fight Night.  icon_neutral

Oli hyviä otteluita pääkortilla, mutta itseä kiinnosti luonnollisesti eniten kaksi viimeistä matsia. Jacaresta on tullut keskisarjassa aika hurja tekijä: mies oli ennen maailmanluokan brassijiujiutsu-taitaja, ja nyt pystyottelukin on vastustajien kannalta pelottavan kovassa kuosissa. Iskuissa tuntuu olevan tajuttomasti voimaa ja liikkuminenkin on muuttunut sulavammaksi parin vuoden takaisesta kulmikkaasta liikkeestä. Ei Okamilla ollut mitään saumaa tässä matsissa ja tuntui itsekin sen jotenkin tiedostavan; niin aneemista oli ottelu ihan alusta lähtien. Sitten tuli se pommi ja homma oli siinä. Jokohan Jacare pääsisi haastamaan Weidmania, jos voittaa Silvan (kaveria ei varmasti haasta, jos saa mestaruusvyön takaisin)? Varmaan Costas Phillouta vastaan seuraavaksi, mikäli hän voittaa Carmontin. Jacare on varmaan niitä harvoja Brassiottelijoita, joista tykkään, ja mukava nähdä hänen menestyvän.

Päämatsissa Glover otteli huolimattomasti (omien sanojen mukaan ylimielisesti), mutta nukutti Baderin komealla iskukombolla alle kolmen minuutin. Bader näytti kyllä yllättävän hyvältä ja fysiikka oli aika järisyttävän kova tähän sarjaan, mutta tapojensa mukaan hätäili, mikä maksoi kenties jopa voiton. Hienoa, että Teixeira itsekin tiedosti matsin jälkeisessä haastiksessa, että ei suoriutunut hyvin, vaan pakko palata takaisin treenaamaan. Se lupaa hyvää (todennäköistä) mestaruusottelua varten Jonesia vastaan - ellei Gustafsson aiheuta jättiyllätystä. icon_wink

Offline

#337 06.09.2013 20:24

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Jacare on noussut minunkin suosikkilistalla reilusti. En usko että moni MW-äijä Jacarea voittaisi; ennen matsia kolmoseksi painoluokassa rankattu Okami oli täysi vastaantulija. Belfort-Jacare olisi mielenkiintoinen (en tiedä ottelisivatko keskenään), mutta nythän Belfort höntsäilee seuraavassa matsissaan Dan Hendersonin kanssa. Bisping-Munoz -matsin voittaja voisi myös olla potentiaalinen nimi Jacarea vastaan seuraavaksi.

Teixeira on hyvä haastaja Jonesille (ihmeen tapahtuessa Gustafssonille). 20 voittoa putkeen, joista 5 viimeistä UFC:ssä luovat ainakin jonkinlaisen kuvan potentiaalisesta uhkasta jopa Jonesia vastaan.

GSP vs Hendricks -kortista alkaa muodostua hemmetin kova. Sonnen vs Evans ja Rory vs Lawler on jo julkistettu, samoin Overeem vs Mir. Harvemmin yhteensä 5 tappiota putkeen ottaneiden äijien matsi on kovin odotettu, mutta ainakin minä haluan nähdä tuon matsin. Häviäjälle melko varmasti luvassa potkut.

Offline

#338 06.09.2013 20:50

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Nyt Overeem tekee sen ja tyrmää Mirin, joka on ihan ihanteellinen vastustaja! icon_cool  Mirin tyrmäysvoima ei ole sillä tasolla, että haastaisi The Reemin. Overeem tekee saman mitä Barnett ja pääsee taas voittojen tielle, mutta sen on pakko tehdä jotain tuolle suojaukselleen, kun ei heti ekan ison osuman tullen homma on siinä.

Onhan tuo kokoero Hendersonin ja Belfortin välillä aika suuri:
BTahcnaIAAAFie7.jpg
Tulee silti aika mielenkiintoinen ottelu, ja vaikka Hendosta pidänkin, niin luulen, että pappa tulee tässä matsissa tyrmätyksi. Belfort on TRT-päissään aikamoinen peto ja aiheuttaa vielä vaikeuksia jopa Weidmanille tai Silvalle - kumpi tahansa onkaan mestarina. Jos palaa keskisarjaan siis...

EDIT: Ja uskon Gustafssonin voittoon Jonesista.  rokrok
EDIT2: Eihän Vitor ottele nyt keskisarjassa, vaan sarjaa ylempänä -korjaus

Offline

#339 18.09.2013 22:07

hezma
Vanhempi Käynnissäpitäjä
From: Helesinki
Registered: 13.11.2008
Posts: 17,567

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

tumblr_mszywbpgok1sfmw0oo1_500.gif

Offline

#340 22.09.2013 11:18

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

FIGHT OF THE YEAR! icon_eek Gustafsson pisti Jonesin tiukemmalle kuin kukaan muu ja monen scorecardilla päätyi matsin voittajaksi. Yhden katsomiskerran jälkeen sanoisin että Jones voitti matsin niukasti nelos- ja vitoserien turvin. Mutta olipa hieno nähdä Gustafssonin liikkeen ja reachin neutraloivan Jonesin vahvuudet. Gustafsson pystyi myös estämään Jonesin takedownit ja teki historiaa olemalla ensimmäinen joka vie Jonesin mattoon. Toivottavasti tämä matsi nähdään joskus uudestaan.

Barao on aika ylivoimainen omassa painoluokassaan. Aika kova haaste Cruzille (jos kuntoutuu) tulla 2,5 vuoden tauolta kun vastaan tulee suoraan Barao.

Offline

#341 22.09.2013 14:43

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Oli kyllä huikea ottelu ja jopa parempi kuin parin vuoden takainen Shogun vs Henderson! Itse ainakin kiinnitin huomiota jo viikkojen takaisessa pressitilaisuudessa ja sitten punnitustilaisuudessa Jonesin selvään hermostuneisuuteen, kun vältteli katsekontaktia ja oli muutenkin epävarman näköinen. Tiesi jo varmaan silloin, että kun ei ole pituusetua ja ulotuvuusetukin on aika lailla sulanut ja vastassa on ottelija, jolla on hyvä pysty sekä alasvientipuolustus, niin vaikeaa tulee olemaan. Siinä sisääntulossakin Jones näytti epävarmalta ja ne huudotkin kuulosti tosi vaisuilta. Hemmetin hienosti Gusse hallitsi etäisyyttä ja sai Jonesin pystyn näyttämään välillä tosi kankealta ja keskinkertaiselta, ja sitten se alasvienti vielä siihen päälle! Oli aika wtf-hetki, kun näki Jonesin maissa... Alasvientipuolustus oli myös ihan ilmiömäistä: olikohan vasta 11. yritys, kun Jones sai Gussen maihin ja sielläkään ei kauaa viihdytty.

Sain itse Gussen voittajaksi 48-47 ja olin kyllä yllättynyt, kun Jones julistettiin voittajaksi. Neljännen erän lopussa osunut kyynärpää varmaan vaikutti aika paljon matsin lopputulokseen, mutta Jones näytti koko matsia arvioiden tosi huonolta ja esitys ollut ollenkaan mestaritason suoritus. Nyt varmaan voidaan unohtaa 2-3 vuodeksi puheet Jonesin siirtymisestä raskaaseen sarjaan; kuvitteleppa Jones vs raskaansarjan Gustafsson eli JDS, niin kyyti voisi olla aika kylmää. No, seuraavaksi Teixeira vastaan ja eiköhän se vyö sitten vaihda omistajaa. Tosin jos Teixeira ei lopeta matsia ekan puoliskon aikana, niin Jones vie, kun Teixeira kaasuttaa pahasti.

Barao on kyllä tosi kova: (ehkä) p4p-listalla jo top 5:n joukossa ja Cruz tulee menettämään vyönsä, jos/kun palaa tositoimiin pitkältä sairauslomalta.

Kuukauden päästä Velasquez vs Dos Santos III ja kahden kuukauden päästä GSP vs Hendricks!

Offline

#342 17.10.2013 21:55

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Viikonloppuna sitten tuo ainakin itselle todella odotettu Cain vs JDS III. Kortti näyttää muutenkin oikein hyvältä: Cormier vs Nelson, Melendez vs Sanchez, ihan hauska hw-matsi Gonzaga vs Jordan, pääkortin ulkopuolella Lombardin debyytti 170:ssa Marquardtia vastaan jne.

Pääottelussa kohtaavat tällä hetkellä selvästi kaksi parasta heavyweightiä maailmassa: molempien rekordi (jos laskin oikein) on 10-1 UFC:ssä ja tappiot tulleet toisiaan vastaan. Aikamoista ylivoimaa siis näiltä kahdelta. Teoriassa matsi voi mennä ihan vastaavalla tavalla kuin ensimmäinen tai toinen kohtaaminen. Jännittävää nähdä mikä on erityisesti JDS:n gameplan tuon viimekertaisen selkäsaunan jälkeen. Cain jyrännee ihan samalla lailla kuin aina terveenä ollessaan, ja jaksaa kyllä vääntää vaikka kaikki viisi erää. JDS voi tyrmätä Cainin, mutta jos sitä ei tapahdu parin ensimmäisen erän aikana, niin Cain voittanee tuomariäänillä. Ja ihan mahdollisena näen myös Cainin TKO-voiton.

Cormierin pitäisi voittaa näyttävällä tavalla, että pääsisi heti 205:een siirtyessään kärkkymään tittelimatsia. Voi tosin olla että Jonesin kaksi seuraavaa matsia on jo selvät, jos Gustafsson voittaa seuraavan matsinsa. Ellei Teixeira yllätä icon_wink

Melendez voittanee Sanchezin suhteellisen helposti, mutta vauhdikas matsi on silti luvassa. Jännä nähdä missä iskussa Diego on nyt, keväällä Gomia vastaan ei uudelleen lightweightiin siirryttyään vielä vakuuttanut.

Offline

#343 20.10.2013 15:04

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

En ehtinytkään sitten kirjoittaa ennakkoja, mutta eipä siinä mitään, kun tapahtuma kokonaisuudessaan oli todella hyvä!

Pakko heti sanoa, että Melendez vs Sanchez on Roganin ohella kenties myös minun uusi suosikkimatsini, vaikka se olikin suurimmaksi osaksi yhteen maaliin jauhamista. Sanchezin sydän ja taistelutahto teki tuosta ihan käsittämättömän eeppisen matsin, jossa ei turhia hienosteltu vaan lyötiin miestiä niinku viimeistä päivää. Aivan tajuton se kolmannen erän tilanne, kun Sanchez onnistui tiputtamaan Melendezin, se olisi ollut kaikkien aikojen nousu, mutta onneksi Gil toipui siitä.Kannattaa kaikkien kyllä katsella tuo matsi vaikka täältä: http://www.mma-core.com/videos/fights/page/3 (kaksi jälkimmäistä osaa on edellisellä sivulla). Melendez ottaa seuraavaksi varmaan Hendersonia/Grantia vastaan contendermatsin ja sen jälkeen Pettisiä vastaan. icon_cool

Cain vs JDS oli aikalailal samaa menoa kuin edellisessä matsissa; JDS on vaan tällä hetkellä ihan aseeton, kun toinen ryntää heti päälle ja ei anna yhtään tilaa hengähtää tai harjoittaa pystyottelua sopivalta etäisyydeltä. Tällöin voittomahdollisuduet ovat lähinnä yksittäisissä lyönneissä ennen etäisyyden menettämistä, joissa JDS onistuikin ihan heti ottelun alussa ja muutaman kerran myöhemminkin, jolloin Cainin jalat notkahtivat. Muuten meno oli ihan Cainin hallintaa ja käsittämättömästi JDS kesti niitä kovia iskuja, vaikka muutaman kerran oli tosi lähellä tuomari jo tulla väliin. Nyt on ihan selkeää, että Cain on ykkönen ja JDS kakkonen hevareista, mutta uskoisin joukosta Werdum, Barnett/Browne ja mustina hevosina Gonzaga (vakuuttava voitto jälleen tyrmäyksellä) ja Miocic löytyvän riittävästi haastetta näille kavereille.

Cormierin ja NElsonin ottelu oli suurimmaksi osaksi melko puuduttavaa katsottavaa, kun Nelsonilla ei ollut oikein yhtään kunnon iskupaikkaa, kun COrmier hallitsi etäisyyttä ja paini vastustajan voimat pois. Molemmat on ilmeisesti siirtymässä sarjaa alemmaksi, joten ei käy Jonesia kateeksi: ensin vaarallinen Teixeira, ja sitten todennäköisesti Cormier. Vielä kun mukaan ottaa Gustafssonin ja Mousasin (ellei tiputa alemmaksi), niin Jonesin eka kunnon tappio alkaa olla jo tosi lähellä!

Dodson on muuten kärpässarjalaiseksi melkoinen tyrmäyskone ja nopea kuin mikä. Toivottavasti veisi mestaruuden Mighty Mouselta, jonka matseja en jaksa katsella juuri ollenkaan.

Lombardin tyrmäys oli brutaalinen! Jos on Jonesilla tulossa tiukkoja haastajia, niin GSP alkaa myös olla melkoisessa nesteessä: alle kuukauden päästä Hendricks, Condit/Brown odottaa myös vuoroaan ja nyt vielä Lombard. Eniten kiinnostaisi nähdä Lombard seuraavaksi mestaruusottelussa (toki vaatii vielä ainakin yhden voiton kovasta tekijästä (GSP vs Hendricks häviäjää tai Lawler vs MacDonald voittajaa vastaan).

Offline

#344 23.10.2013 15:43

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

UFC 166 oli tosiaan loistava show. Sanchezin ja Melendezin matsi menee ihan suosikkilistan kärkeen minullakin. Varsinkin kolmas erä oli ihan uskomatonta menoa, Diego painoi kirjaimellisesti verenmaku suussa ja El Nino antoi samalla mitalla takaisin. Melendezin voitto näin eeppisessä matsissa saattaa tuoda mukanaan seuraavan tittelimatsin Pettis vs Thomson -matsin voittajaa vastaan, varsinkin kun TJ Grant on ollut jo sen verran kauan sivussa. Pettis vs Melendez olisi kyllä huikea matsi.

Cain jyräsi taas tapansa mukaan. Uskomaton mies kyseessä. Kolmannessä erässä olisi melkein suonut matsin päättyvän, kun oli selvää että JDS ottaa vaan turhaa damagea eikä pysty enää kunnolla Cainia uhkaamaan. Cain vs Werdum seuraavaksi on ihan mielenkiintoinen matsi.

Alkaa ärsyttää Nelsonin puheet siitä, että vastustaja "didn't come to fight" jne. Ukko on vaan ihan aseeton tuollaista Cormierin tyylistä nopeaa ja urheilullista ottelijaa vastaan. Nelson on muutenkin aika yksipuolinen tappelija; jos se yksi iso oikea ei satu osumaan, niin yleensä häviää. Cormier otteli ihan fiksusti vaikka vähän tylsä matsi olikin. Toivottavasti Cormier on vielä terävämpi ja kovempi tekijä 205:ssa, painillaan ainakin pystyy haastamaan Jonesin.

Hyviä tyrmäyksiä nähtiin: Lombard, Gonzaga, Dodson, Amagov. Lombard on mielenkiintoinen nimi 170:ssa ja tämä Amagov vaikuttaa ihan totaaliselta killeriltä. Jännä nähdä mihin pystyy UFC:ssa muiden kovien venäläisten (Nurmagomedov, Khabilov) ohella.

Offline

#345 23.10.2013 21:17

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Voisi olla ihan paikallaan, etä Melendez menisi suoraan titteliotteluun ja Grant kohtaisi Nurmagomedovin, joka toivottavasti voittaisi melko värittömän ja ei-kiinnostavan Grantin, joka kyllä on hyvä ottelija, mutta media-arvo on melko pieni suuren yleisön silmissä. Kyllä tuo Thomsonkin on aika samanlainen tapaus ja enemmänkin välivaihe Pettisin mestarikaudella. Toivotaan, ettei tapahdu yllätystä ja saadaan Pettisille vastaan Melendez ja sen jälkeen kummalle tahansa Nurmagomedov. icon_cool

UFC:sta ei taida nykyisellään löytyä Cainille kunnon haastajaa kuin Barnettista, jonka pysty- ja lukkopaini on ihan terävintä kärkeä ja pystyottelukin on riittävän hyvällä tasolla. JDS ei pääse "karkuun" Cainia, vaan joutuu heti painetuksi häkkiä vasten, mikä ei taas haittaisi Barnettia alkuunkaan. Werdumilla on mahdollisuus toki, jos pystyottelua on treenattu ja saa iskujen myötä horjutettua Cainia ja vietyä maihin, jossa Werdumia ei voita kukaan tässä painoluokassa. Aika pieni mahdollisuus, mutta katsotaan nyt. Cain tosin sai ottelukieltoa muistaakseni 18.4.2014 asti, eli joskus kesällä tai alkusyksystä 2014 nähdään tuo matsi...

Roy voisi laihduttaa tosissaan sinne LHW-divariin eikä aina tosiaan valittaa tuosta, että kukaan ei suostu jäämään sen nyrkin eteen lyötäväksi. Äijä on ihan huippu bjj-mies, mutta ei käytä sitä taitoa käytännössä ollenkaan hyväkseen.

Seuraavat kolme eventtiä ovatkin sitten muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta aika keskinkertaisia paperilla, mutta 16.11. pärähtää, kun otellaan välisarjan mestaruudesta. Katotaan jos mestari vaihtuis!

Offline

#346 10.11.2013 17:41

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Vitor taas vähän viime yönä riehui TRT-päissään ja pisti Hendon matalaksi reilussa minuutissa. On se hurja! icon_mrgreen Kyllähän tuon Hendon H-bombin huitominen oli aika koomisen näköistä ja omaa tyhmyyttään lahjoitti hyvän tyrmäyspaikan tämän hetken pelottavimmalle UFC-ottelijalle. Laittaisin kyllä näillä meriiteillä Vitorin suosikiksi sekä Weidmania että Silvaa vastaan, ja melkein sääliksi käy kun toinen noista joutuu kenties aikanaan tuon pedon kohtaamaan. Vitor laittaa tällä hetkellä suurinpiirtein kaikki keskisarjalaiset untenmaille ja varmaan suurimman osan kevytraskassarjalaisistakin, joten kova äijä on kyseessä. En tiedä sitten saako miten helposti ottelulupaa jenkeissä tuon TRT-jutun takia, siinä onkin Danalla miettimistä.

Oli muuten aika hyvä iltama, taisi seitsemän matsia yhdestätoista loppua ekassa erässä. Stephensin voitto Jasonista lämmitti mieltä ja yleisö hiljeni kuin salamaniskusta tyrmäyksen jälkeen. Se Vitorin oppipoika keskisarjassa, Cesar Mutante on kyllä kans aika järkyttävän iso keskisarjalainen, mutta ei ole vielä niin kova tekijä kuin oppi-isänsä. Katotaan nyt kuitenkin, jos siitä joskus vielä jotain tulisi.

Ensi viikolla sitten pärähtää, kun Hendricks vie vyön GSP:ltä, ja muutenkin on kovia kamppailuja luvassa ihan alkuotteluista lähtien!

Offline

#347 16.11.2013 10:49

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Tuli vähän sellainen "poor old Dan"-fiilis kun Hendo pistettiin kehään nyky-Vitorin kanssa. Eihän siinä taas kauaa kestänyt kun vastustaja oli tyrmätty. Ilmeisesti nyt Vitorin seuraava matsi on Weidman-Silvan voittajaa vastaan ja hyvä niin. En tiedä vaikuttaako TRT ja paljonko, mutta ihan ihme ukko tuo Vitor on. Muutenkin tosiaan vauhdikasta menoa kortilla.

Ensi yön kortti onkin sitten todella kova, varsinkin kolmen päämatsin osalta. Chael-Rashad on vähän niin ja näin, kun Chaelin pääfeud on Wanderlein kanssa tällä hetkellä. Ihan mukava silti nähdä millainen matsi tuosta muotoutuu. Rory palannee taas näyttävien voittojen pariin, kun Lawler pakottanee miehen tappelemaan toisin kuin peruutteleva Ellenberger viime matsissa. Pääottelussa Hendricksillä on kaikki saumat tyrmätä GSP, mutta luotan silti GSP:n liikkuvuuden ja reachin kääntävän matsin mestarille. Teknisesti GSP on erittäin taitava pystyottelija, vaikka ei omaakaan kunnollista tyrmäysuhkaa. Ja vaikka Hendricksin painia on kuinka kehuttu, niin eiköhän parissa viimeisessä erässä GSP:n kunto ole parempi jolloin hän pystynee kontrolloimaan matsia matossa. Ellei se iso vasen ole osunut sitä ennen icon_eek

Offline

#348 18.11.2013 11:45

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Huh, tulipahan kova kalabaliikki UFC 167:n pääottelusta. Matsin jälkeen olin vakuuttunut että Hendricks voitti, mutta nyt olen sitä mieltä että nykyisellä pistesysteemillä matsin voittajaksi saa helposti kumman vaan. Pride-säännöillä tai vastaavalla Hendricks olisi selvä voittaja, mutta kun käydään läpi erä erältä ja 10-8 eriä ei juuri anneta, niin kyllä esim. Joe Lauzonin pisteytystavalla GSP:n saa voittajaksi näin:
1463881_10152007419843570_1859118587_n.png

Hendricks voitti voittamansa erät selvemmin kuin GSP ja oikeastaan koko hommanhan ratkaisee erä 1: Total strikes Hendricksille 27-26, signifigant GSP:lle 19-18, takedowns GSP 1/2 Hendricks 1/1, sub attempted GSP 1, Hendricks 0. Draw?

Pitää tietysti huomauttaa, että nykyinen pistesysteemi ja usein vielä tuomareiden arviointikriteerit on aika perseestä. Täytyy myös sanoa, että Hendricksin olisi kannattanut yrittää kunnolla tyrmäystä (varsinkin tokassa erässä), eikä vetää 70% tehoilla että jaksaa viisi erää, kuten puhui matsin jälkeen pressitilaisuudessa.

No, rematch varmaan nähdään kunhan GSP saa selvitettyä henkilökohtaiset asiansa. Matsin jälkeen ukko oli jo vetäytymässä hetkeksi pois lajin parista, mutta eiköhän Dana saa puhuttua miehen ympäri, vähän kuten Andersonin Weidman-tappion jälkeen. Reilun puolen vuoden breikki tähän ja varmaan tuo rematch nähdään joskus ensi kesänä.

Chael oli täysi vastaantulija Rashadia vastaan ja tunnusti tämän myös itse. 205 ei ole Sonnenin painoluokka, joten äkkiä vaan takaisin 185:een. Wanderlei-matsin voi tietysti vetää vaikka catchweightinä, siinä ei painoluokalla ole niin väliä.

Rory veti taas ekan erän jarru päällä ja kolmannessa erässä ottikin jo kunnolla turpaan. En tiedä mikä miestä parissa viime matsissa on vaivannut, mutta jotain muutoksia pitäisi tehdä että saisi itsestään enemmän irti kehässä. Lawlerilta tietysti ihan hyvä esitys, kuten oli myös Woodleyn Koscheck-tyrmäys. Kos joutaisi jo eläkkeelle, kun tuntui jokainen kunnon osuma vetävän jalat spagetiksi.

Offline

#349 18.11.2013 12:10

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Oli kyllä taas pettymys tuo tuomarien tumio pääottelussa. Olin jo melkein ihan varma, että mestari vaihtuu, mutta taas joutui pettymään. mad GSP oli toka erässä jo melkein valmis kanveesiin, mutta Hendricks ei uskaltanut ns. painaa liipaisimesta, kun tiesi, että tässä voi joutua ottelemaan täydet viisi erää. Oli myös yllättävää, että Hendricks oli GSP.tä vahvempi häkkiä vasten ja sai estettyä lähes kaikki alasviennit. En tiedä mitä vaikeuksia GSP:llä on henkilökohtaisessa elämässä, mutta jotain on kyllä vialla, kun mies näytti jo ennen ottelua olevan ihan hermostuksissaan ja omissa maailmoissaan. Matsin jälkeen sama meno vain jatkui. Ei taida oikein itsekään tietää, mitä tekee seuraavaksi. Uusinta pitäisi ehdotomasti saada, mutta saa nähdä onko halua tai motivaatiota ottaa matsia, kun tietää mitä on luvassa. Sittenhän on vielä Hendricksin jälkeen vuoroaan odottamassa mm. Lawler, Woodley, Lombard, Askren (jos/kun UFC miehen ottaa), Condit/Brown jne. Kovia äijiä olisi tulossa vastaan, joten enpä ihmettelisi jos GSP:n huikea ura loppuisi tähän. Toivottaan, että ei kuitenkaan, vaan ottaisi ainakin yhden matsin vielä.

Sonnen voisi ottaa sen matsinsa Wanderleita vastaan ja sitten joko tiputtaa keskisarjaan tai eläköityä: LHW-divarissa kyyti on kylmää suurimman osan top 10 ukkojen kanssa. Koko ei riitä painimaan nurin ja pystytaidot eivät ole riittävän hyvällä tasolla, että se olisi oikea pelote.

Olinpa kyllä tyytyväinen, kun Rory hävisi matsinsa! Ihan aneemista kyttäilyä ja varman päälle pelaamista, ei tuollaista jaksa katsoa. Onneksi Lawler tulee aina tappelemaan ja antaa yleisölle mielenkiintoisia matseja. Voisi ottaa seuraavaksi Woodleya tai Lombardia vastaan, voisi olla aika kovaa settiä luvassa. Woodley ja Lombard ovat molemmat kunnon mostereita tähän sarjaan, mutta Lawlerin nyrkeissä riittää kyllä kaatoa.

Kohta on sitten kauan odotettu Tom Niinimäen debyyttiottelu UFC:ssa...alle kaksi viikko enää. Toivotaan, ettei mene mattoväännöksi, vaan saa pidettyä matsin pystyssä ja tyrmättyä!

Offline

#350 20.11.2013 00:05

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

"More alarming are some of the troubles St. Pierre has said he’s experiencing. At Saturday’s post UFC 167 press conference, St. Pierre spoke of experiencing terrible anxiety and of having difficulty sleeping.

Last April, St. Pierre also told UFC commentator Joe Rogan on his podcast that he often lost track of time. These can all be signs of pugilistic dementia.

People may not have heard St. Pierre’s earlier talk of losing track of time. That may be because of his suggested explanation for it.

St. Pierre did not tell Rogan he was worried that his memory was going or that he was suffering from some early onset dementia as a result of getting hit in the head so much over the years.

In fact, St. Pierre didn’t seem to think that he was losing track of time at all. He said that he often laid down in bed for just a few minutes only to look at his clock upon getting up and seeing that hours had in fact passed on the bedside clock. He told similar stories of that happening to him in his car while driving.

St. Pierre brought these stories up as examples of why he is afraid of aliens.

Georges St. Pierre has taken blows to the head for most of his life, is now suffering from terrible anxiety and sleeplessness and thinks it is possible that aliens routinely abduct him."

Y! SPORTS

Joe Rogan originally pointed this out on Opie and Anthony at the 12:00 minute mark.
Opie & Anthony: Joe Rogan Call-In; GSP vs. Hendricks Decision at UFC 167 (11/18/13) - YouTube

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
icon_surprised

Mitä helvettiä nyt oikein. Vähän kyllä huolestuttaa nämä GSP:n touhut nyt, ja erityisesti nuo (väitetystä, mutta ei lääketieteellisesti todistetusta) dementian oireista johtuvat ajantajun häiriöt, jotka tulkitaan ufosieppaukseksi GSP:n omassa mielessä. Ei taida ihan muutaman kuukauden levolla nämä ongelmat ratketa, en yllättyisi jos menestyksekäs MMA-ura loppuisi tähän paikkaan. Hendricksiä vastaan tuskin kannattaa lähteä ottaan, jos nuo päähän kohdistuneet iskut ovat tämän kaiken takana - eikä varmaan ketään muutakaan vastaan sitten. Toivottavasti vaivaan saataisiin selvyys ja se voitaisiin hoitaa kuntoon, jonka jälkeen voi katsoa onko mahdollista enää otella, jos motivaatiota löytyy.. icon_neutral

Offline

#351 22.11.2013 15:01

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Joo, vähän erikoista settiä kyllä ja onhan GSP ottanut aika paljon damagea pitkällä urallaan. Toisaalta GSP on puhunut jo joissain vuosia sitten tulleissa dokkareissa että välillä hän ei pysty nukkumaan, koska on luonteeltaan "obsessive". Nyt jos on huhujen mukaan menossa oikeusjuttu ja on (mahdollisesti) pamauttanut jonkun tytsyn paksuksi, niin varmasti vähän yöllä mietityttää. Nuo ufo-jutut on minusta vedetty tuossa jutussa vähän liian pitkälle, en ainakaan itse ihan tuollaista kuvaa saanut kuunnellessa Roganin podcastia.

Polvivammat vainoavat suosikkitappelijoitani: nyt vuorossa Pettis ja polvileikkaus, josta toipuminen vie luultavammin reilusti ensi vuoden toiselle puoliskolle. Ensin GSP, sitten McGregor ja nyt Pettis. Ja kai pieneksi suosikiksi voisi laskea Cruzin, joka vihdoin ja viimein on palaamassa helmikuussa. Jos Cruz palaa lähellekään entisessä kunnossaan, on matsi Baraoa vastaan tosi mielenkiintoinen. Saa nyt vaan nähdä kuinka paljon pitkä sairasloma miehen esityksestä verottaa. Barao kun on ihan monsteri omassa painoluokassaan, niin edes elämänsä kunnossa oleva Cruz ei olisi matsissa suosikki.

Offline

#352 29.11.2013 10:15

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

RIP Shane Del RosarioH3XS5.gif
Shane-Del-Rosario.jpg

Ei ole kirjaimellisesti katsottuna vielä kuollut, vaan koneet ylläpitää elintoimintoja. Käsittääkseni koneet sammutetaan tänään aamulla, kun omaiset ovat jättäneet hyvästinsä. SDR sai siis sydänpysähdyksen tiistaiaamuna ja kämppis Ian McCall (kova kärpässarjan ukko UFC:ssa) löysi hänet ja soitti ambulanssin. Elintoiminnot eivät kuitenkaan koskaan palautuneet, vaikka välillä näyttikin hieman siltä, että tästä selvittäisiin.

Tykkäsin kyllä SDR:stä Strikeforcessa, ja ajattelin hänen pärjäävän UFC:ssa ja nousevan top 10 asti, vaikka kahdesta ekasta matsista tulikin tilille vain tappioita. Jalkapallossakin nähdään liian usein vastaavia tapauksissa, joissa pelaaja tuupertuu kentälle, joten olisikohan tässäkin jokin sama syy takana vai jotain muuta. Nuori kaveri (1983) ja omasi kyllä taitoja päästä pitkälle, mutta elämä on joskus ihan käsittämätöntä. Kuitenkin SDR:lle kepeät mullat ja salute.gif

Offline

#353 01.12.2013 20:44

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Kamoon Niinimäki! rokrok Eka suomalainen, joka voitti UFC debyyttinsä! Lähti rohkeasti amerikanmaalle haastamaan maailmanluokan mattomiestä ja vieläpä selviytyi matsista voittajana! Olipa kyllä aika hieno suoritus, ja ei varmasti Rani osannut odottaa, että Niinimäen gameplan on tällainen, taisi ihan valmennusporukkakin olla yllättyneitä Tompan kovasta mattotyöskentelystä. Pari kuristusyritystä aiheutti kyllä vähän ylimääräisiä sydämentykytyksiä, mutta niissä ei Niinimäen mukaan ollut suuria vaikeuksia. Tämä antoi kyllä aika räjähtävän startin miehen UFC-uralle, ja seuraavassa matsissa voi vastaan tullakin vielä kovempitasoinen äijä. Mitä katselin rankingeja, niin Hiokilla ei olisi matsia ja Niinimäki hävisi hänelle vuonna 2005 lukotuksella, joten siinä olisi rematchin paikka. Saattaa olla, että pääsee jo seuraavassa matsissa pääkortille ottelemaan, jos on edes vähän tuuria mukana.

Sitten tietysti pääotteussa Nate "motherfuckin' stockton 209, bitch!" Diaz pisti kunnon nyrkkeilyklinikan Maynardia vastaan pystyyn ja hakkasi miestä kuin vierasta sikaa. Oli kyllä taas kova näyttö Natelta, mutta toivottavasti ei vaihtaisi sarjaa ylemmäksi, koska sinne ei vaan vielä fyysisyys riitä, ja osana on olla muiden maahan paiskottavana (esimerkiksi ottelu MacDonaldia vastaan). Oli taas hienot haastattelut matsin lopussa: "I gotta go, I got shit to do, I'm hungry". icon_cool

SDR on muuten edelleen hengityskoneessa ja nyt on kuulemma ollut jotain merkkejä, että olisi sittenkin mahdollisuus selvitä hengissä, joten huhut miehen kuolemasta (onneksi) olivat vahvasti liioiteltuja. icon_eek

Offline

#354 07.12.2013 22:17

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Huh, huh! Mark Hunt vs Antonio "Bigfoot" Silva - Sickest fight of the year!!!! Kaks raskassarjalaista hakkaa toisiaan kuin vierasta sikaa täydet viisi erää eikä kumpikaan suostu luovuttamaan missään vaiheessa ottelua, vaan aina jatkaa taisteluaan ja kääntää matsin taas itselleen! Käsittämätöntä, että Hunt (n. 120 kg) ja Bigfoot (yli 130kg) jaksoivat täyden ajan ja kumpikaan ei suostunut tulemaan tyrmätyksi. Varsinkin neljännessä erässä kävi jo sydän kurkussa, kun Bigfoot mounttasi Huntin ja aikaa oli jotain puolitoista minuuttia, niin ajattelin matsin olevan siinä, mutta niin vaan Super-Hunt kesti ja dominoi täysillä viidettä erää! Laitoin vielä pelitilin viimeiset viis euroa Palelei - Shogun - Hunt -triolle ja viidennessä erässä huusin täällä yksinäni televisiolle, että "tyrmää nyt se nyt, jumalauta!" icon_lol Ihan sairaan kovia matseja ollut tänä vuonna: Jones vs Gusse, Melendez vs Sanchez, Stann vs Silva, JDS vs Hunt, GSP vs Hendricks ja niin edelleen. En tajua, miten ihminen voi kestää tuollaista rankaisemista täyden ajan, jokuhan oli kirjoittanut facebookissa, että Overeem tuli tyrmätyksi kolmeen kertaan katsoessaan tuota ottelua. icon_biggrin Fanitan edelleen Overeemia, mutta se olisi tippunut jo ekassa erässä noista iskuista, ei voi mitään.

Tässä vielä linkit matsiin, jos joku haluaa katsoa:

Osa 1
Osa 2
Osa 3
Osa 4
Osa 5
Osa 6

Co-Mainissa SHogun palasi voittojen tielle komealla tyrmäyksellä, mutta suosittelisin kyllä tiputtamista 185 paunaisiin, koska 205:ssa ei ole mitään jakoa top 5 vastaan. Keskisarjassa Shogunin koko olisi juuri sopiva eikä häntä painittaisi kumoon niin helposti, ja varmaan olisi ihan hyvä piristysruiskekin, kun tulee uusia tyyppejä vastaan.

Arvasin, että Palelei jyrää Barryn mattoon ja viimeistelee matsin siellä, koska Barryn alasvientipuolustus, mattotyöskentely ja ennen kaikkea fyysinen koko ei ole riittävä tässä sarjassa. Tiputtais alemmaksi niin olisi mahdollisuuksia ehkä top 10:iin asti. Palelei vs Bigfoot olisi myös aika huikea jättiläisten matsi, mutta ei taida vielä toteutua.

Offline

#355 08.12.2013 18:48

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Oli ihan käsittämätön matsi tuo Hunt vs Bigfoot, varsinkin kolme viimeistä erää. Ihan uskomattomasti molemmat äijät kestivät loppuun asti, vaikka olivat ottaneet hurjat määrät iskuja ja antaneet muutenkin kaikkensa. Draaman kaarikin oli matsissa parempi kuin viimeisen päälle bookatussa pro wrestling -matsissa. Tuomari yritti vielä pientä screwjobia vikassa erässä, kun keskeytti matsin hetkeksi Bigfootin verenvuodon takia kun Hunt oli selvästi niskan päällä. Mutta eipä siinä mitään suurta vääryyttä tapahtunut. Tässä matsissa oli myös ihan ok, että päädyttiin tasatulokseen - tässä matsissa ei todellakaan ollut häviäjää  peuk

jokuhan oli kirjoittanut facebookissa, että Overeem tuli tyrmätyksi kolmeen kertaan katsoessaan tuota ottelua.

_lollollol

Shogunille myös tongue Mielenkiintoista olisi jos pudottaisi 185:een.

Viikon takaiselta kortilta jäi parhaiten mieleen se, että Maynard ei kestä enää yhtään iskuja. Ei toipunut ollenkaan Diazin ensimmäisestä kunnon osumasta, joten ura tuntuu olevan pahassa laskusuunnassa. Niinimäelle iso peuk hienosta grappling-matsista kovaa ukkoa vastaan.

Alkuvuodelle bookattu Evans vs Cormier 205:ssa. Hyvä matsi paperilla, mutta pelko myös että matsista tulee todella tylsä viiden erän varovainen pisteottelu. Samalla kortilla Rory vs Maia peuk

Matt Brown loukkaantui viime metreillä, joten odotettu matsi Conditia vastaan peruuntui tai ainakin siirtyy hamaan tulevaisuuteen icon_sad

Offline

#356 09.12.2013 17:49

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

If you didn't think that @markhunt1974 and @BigfootSilva fight was insane already just found out Hunt broke hand in 2 places! Bad ass dudes

Huh huh.

UFC:n kannattaisi palkata youtubessa vaikuttava NickTheFace promovideoiden tekijäksi:

Tätä matsia ja korttia odotellessa, taitaa olla itselle odotetuin kortti ikinä. Välissä vielä yksi FOX-kortti, joka tosin kärsi pahasti kun Pettis vs Thomson ja Condit vs Brown siirtyivät.

Offline

#357 09.12.2013 21:20

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Mahtava video taas kaverilta, ja tosiaan, rematchiin on enää alle kaksi viikkoa aikaa! icon_eek Varmasti pulssi huitelee ennen matsia ja matsin aikana tosi korkealla ja jännitys on käsin haisteltavissa. Toivottavasti vaan pelittäisi tuo Soneran kanavapaketti, jos jää livenä näkemättä tämä matsi, niin...ei edes voisi ajatella moista!

Cormierilta murtui käsi Bigfootia vastaan ja nyt sitten Huntilta myös. On sillä kyllä kova leuka. Ei kuitenkaan tule ikinä nousemaan mestariksi niin kauan kuin siellä on Cain tai Barnett mestarina, koska Bigfootin maihinvienti näytti niin helpolta jopa Huntiltakin, että noin kömpelöä miestä viedään kuin märkää rättiä osaavien painijoiden käsissä. Tarjoaa kuitenkin viihdyttäviä matseja, joten seuraavaksi JDS vs Bigfoot. Paleleille voitaisiin sittenkin antaa vaikka paluun tekevä Struve vastaan.

Noiden matsien lisäksi, jotka mainitsit, on vielä julkistettu Lombard vs Shields, jossa kyyti on jälkimmäiselle kylmää. Lombardia ei painita nurin, ja kun miehen nyrkit tekevät niin tuhoisaa jälkeä, on aika vaikea antaa Shieldsille paljoa mahdollisuuksia tässä otteluparissa.

Offline

#358 18.12.2013 16:50

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

GSP vetäytyi sitten sapatille tai kenties ripusti hanskat pysyvästi naulaan. Varmasti ihan oikea päätös noiden miehen juttujen perusteella. Sen verran kauan on GSP saanut kantaa mestaruusvyötä ja kaikkea siihen liittyvää, että varmasti helpottaa ottaa vähän breikkiä. Jos joskus palaa, niin varmasti paukkuu miljoonan myydyn PPV:n raja. GSP:lle peuk

Tästä seuraa sitten se, että welterweightin tittelistä matchaavat maaliskuussa Hendricks ja Lawler. Ei mitään tätä matsia vastaan, mutta varmaan Tristarin tiimissä oli laskettu, että tässä matsissa olisi Rory mukana. Conditia kohtaan ehkä pieni vääryys ettei pääse tittelimatsiin, mutta toisaalta hävisi juuri GSP:lle ja Hendricksille. Matt Brownilla olisi myös ollut sauma, jos ei olisi loukkaantunut ja olisi voittanut Conditin. Noh, Hendricksistä seuraava mestari ja haastajina sitten Condit ja Rory vs Maia -matsin voittaja. Miksei myös Woodley, jos onnistuisi voittamaan Conditin. Condit-matsia oli tarjottu myös Nick Diazille, mutta ei ollut kiinnostanut. Harmi. Tietysti myös Lombard voisi olla ehdokas ihan titteliruniin asti, jos vaan Shields ei spoilaa tylsällä painillaan tätä mahdollisuutta.

Viikonlopun kortilta jäi parhaiten mieleen Faberin show: myllytti Michael McDonaldia melkein miten halusi. Faber näyttää näissä ei-tittelimatseissa välillä ihan voittamattomalta, mutta Barao ja Cruz (ennen loukkaantumista) lienevät sitten eri tasolla muihin haastajiin nähden. Silti, haluaisin uskoa että kaiken osuessa nappiin Faber pystyy myös UFC-mestaruuden vielä voittamaan.

Mighty Mouse tyrmäsi harvinaisen näyttävästi Benavidezin. En olisi uskonut. Harmi, että nämä kärpässarjalaiset eivät vieläkään täysin sytytä, sillä pakko alkaa myöntää ainakin sarjan mestarin olevan tosi kova tappelija.

Bigfoot jäi kiinni liian korkeista testosteroniarvoista, vaikka onkin TRT-luvan saanut. Vähän laimentaa tuota Hunt-matsin eeppisyyttä, mutta hyvä ettei sentään voittanut matsia.

Nyt vaan sitä 168:a odotellessa, kunhan ei tulisi mitään viime hetken loukkaantumisia.

Offline

#359 29.12.2013 18:59

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

^ Ei tullut viime hetken loukkaantumisia, mutta Silvan loukkaantuminen matsin aikana oli kyllä  yyh Kerran aiemmin oon nähnyt UFC:ssa vastaavaa ja futiskentillä useampaan kertaan, mutta aina se on yhtä sairaan näköistä katsottavaa. Ei mitään järkeä enää edes mielestäni haaveilla paluusta kehiin noin vakavan loukkaantumisen jälkeen, kun taloudellinen tilanne on turvattu ja maine ottelijana on kuitenkin yhä legendaarinen. Mutta jokaiselle kaverille löytyy kyllä kesyttäjä ja Weidman oli sellainen Silvalle: kova painitausta, fiksu pystyottelija, joka seurasi gameplania koko ottelun ajan ja ennen kaikkea riittävä henkinen kantti toteuttaa gameplania, kun heikompi kaveri olisi murtunut. Miehet ottivat toisistaan mittaa n. 2,5 erän ajan, joiden lopputulemana oli Weidmanin kannalta: Silvan tyrmäys, hyvä jalkalukotusyritys, puolittainen tyrmäys, murtunut sääriluu ja Silvan vahvuuksien totaalinen nollaus. Ei tainnut Silvalla olla yhtään kunnon iskupaikkaa näissä otteluissa ja oli ihan vastaantulijana, joten oikealle miehelle voitto meni. Toivottavasti Silvan jalka paranee kunnolla ja ei muuta kuin rattoisia eläkepäiviä viettämään perheen parissa.

Jännä nähdä sitten Weidman vs Belfort, siitäkin tulee ihan hurja taistelu, jos/kun Belfort pääsee riehumaan octagoniin samassa kuosissa kuin parissa aiemmassa matsissa. Nythän se jo riehui vaimonsa kanssa kanssa katsomossa:
4.gif
icon_biggrin

V-pää Ronda vei sitten Tatea ihan 6-0, vaikka ottikin pari iskua kasvoihinsa, joista olisi voinut koitua vaikeuksia, JOS Taten typeränä suunnitelmana ei olisi ollut yrittää viedä olympiajudokaa väkisin maihin...en tiedä mikä järki tuossa oli mukana. Ihan turhauttavaa oli katsoa, kun ei tajunnut pitää etäisyyttä ja haastaa pystyssä, kun siellä ne voiton avaimet piilivät - heikot sellaiset, mutta joka tapauksessa. Oli kyllä nättejä heittoja Rondalta ja käsilukkoa ei taaskaan voinut vastustaja estää, että sinällään kova suoritus. Ehkäpä se Cat Zingano sitten kesyttäisi Rondan. Vähän kyllä olen silti alkanut tykkään Rondasta, kun se on aina niin äkäinen ja vaikuttaa täydeltä kusipäältä... icon_redface

Vitun Browne minkä teki...ei saakeli, että harmitti tuo tappio. Tykkäsin ennen Brownesta, mutta nyt se on ihan sietämätttömän ylimielinen juntti. Kovat oli kyynärpäät kyllä, mutta Barnett on suosikkiraskassarjalaiseni, niin kyllä otti päähän (Barnettia toki enemmän)! Siinähän se Browne huuteli Werdumia, mutta eikös matsi Velasquezin kanssa ole jo sovittu, joten loogiset vastukset olisivat joko JDS tai Hunt. JDS olisi ihan painajaismainen vastus Brownelle, joten sitä toivotaan.

Kaikki matsit pääkortilla loppuivat ennen täyttä aikaa, joten hyvä kortti kaiken kaikkiaan. Poirier oli vakuuttava, mutta en usko hänestä olevan Aldon haastajaksi ainakaan pariin vuoteen. Jim Millerin käsilukko oli kyllä hieno - varsinkin kun vastassa oli kova tekijämies!

Offline

#360 29.12.2013 21:24

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Oli kyllä dramaattinen lopetus Silvan uralle ja myös loistavalle eventille. Surullista. icon_sad Weidman ei myöskään saanut sitä "puhdasta" voittoa Silvasta kun lopetus oli mitä oli. Eipä tämä silti Weidmanin suorituksen arvoa pienennä, mies tosiaan dominoi Silvaa sen ajan mitä kaksi matsia kesti ja on joka osa-alueella todella vahva. Huippumielenkiintoista nähdä tuo Vitor-matsi ja sen jälkeen Machida, Jacare jne haastajina. Silti, olisi ollut todella jännää nähdä miten eilisen pääottelu olisi edennyt jos Silva ei olisi loukkaantunut. Olisiko kaikkien aikojen paras MMA-ukko vielä vetänyt jonkin ässän hihastaan ja tyrmännyt Weidmanin? Nyt tuo jää arvuuttelun varaan ikuisiksi ajoiksi.

Ronda on tavallaan karismaattinen, tavallaan aika ärsyttävä tyyppi, mutta ihan ylivoimainen painoluokassaan. Tate tosiaan failasi gameplanissaan täysin noita takedowneja yrittäessään. Muuten ihan hyvä taistelu Tatelta, mutta Ronda vaan on selvästi parempi. Aika vahva luotto UFC-pomoilla oli Rondaan, kun matsin jälkeen pressitilaisuudessa vedettiin tämä esiin:
Bcop5gvCUAA2Ttk.jpg

Eli seuraava Rondan matsi on jo helmikuun lopussa, Sara McMannia vastaan. Toivottavasti siellä on hiottu armbar-puolustusta... Melendez vs Nurmagomedov tuolla kortilla on kanssa mielenkiintoinen matsi, kuten myös tuo Cormierin debyytti 205:ssa.

Aika iso lovi jää täytettäväksi kun nyt GSP ja Silva ovat poissa oletettavasti ainakin vuoden 2014, ehkä lopullisesti. Myös Pettis on loukkaantuneena ainakin kesään asti, samoin Velasquez, joka kävi olkapääoperaatiossa. Tämän vuoksi ilmeisesti nyt suunnitelmissa on Browne vs Verdum, muuten Verdum joutuisi venailemaan Cainia tosi pitkään.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB