#361 30.01.2014 01:04

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

CM Punk kuulemma lähteny WWE:stä Royal Rumble jälkimainingeissa ja/tai vittuuntuneena Batistan pushista/voitosta. Olihan tuo muutenkin aika laimea PPV, Bray Wyatt vs. Daniel Bryan toki oli mainio matsi mutta muuten oli aika hiljaista; Orton vs. Cena rematch varsinkin oli ihan saatanan tylsä. Rumble-matsi itsessään oli ihan ok, vaikka turhan vähän oli ns. yllärinimiä mukana (olisivat nyt sen vastikaan Rawissa hyväkuntoisena esiintyneen Jake Robertsin vaikka laittaneet mukaan), ja Batistan voitto nyt oli melkoista kurapaskaa.


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#362 30.01.2014 16:32

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Noita Orton vs Cena -matseja on nähty noin 5000, joten ei ihme että ketään ei oikein jaksa kiinnostaa. Yleisö toki veti ihan omaa showtaan tuon matsin ja rumble-matsin lopun ajan. Jopa Rey Mysteriolle buuattiin, kun Daniel Bryania ei saatu rumbleen mukaan. Ihan hyvä POP tulisi jos jossain vaiheessa antavat Bryanin voittaa mestaruuden.

CM Punk oli ilmeisesti alunperin kaavailtu Triple H:ää vastaan Maniassa ja jonkun huhun mukaan uusi ajatus oli Bryan vs HHH, ja Punkille ei oikein mitään järkevää Maniaan. Uusimmasta Ariel Helwanin Punk-haastattelusta saa vähän sellaisen kuvan, että joka tapauksessa Punk olisi ollut ottamassa breikkiä sopimuksensa lopussa kesällä, nyt vaan lähti vähän aikaisemmin.

Ei kyllä jaksa kiinnostaa Batista yhtään, jos vastassa on Orton. Batista-Bryan voisi olla ok, jos Bryan voittaisi mestaruuden. Wyatt vs Cena ja Lesnar vs Undertaker on muita huhuttuja Mania-matseja.

Ultimate Warrior ja Jake The Snake WWE Hall of Fameen, voi olla mielenkiintoisia puheita tulossa varsinkin Warriorilta.

Tuo WWE Network voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen, sitten kun saadaan Suomeen asti. Jotkut noista Monday Night Wars -jutuista jne voisi olla ihan mielenkiintoisia.

Offline

#363 30.01.2014 22:09

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

CM Punk leaving the WWE for MMA?

Menisi varmaan painonsa puolesta 205 paunaisiin, kun Royal Rmblessa painoi 218. Jostain syystä mietinkin, että saiskohan se itsensä 185 paunasiin asti pudotettua vai ei. icon_cool Lesnari oli kans aika isossa kunnossa (286 paunaa) Big Show'ta vastaa ja nythän on huhuttu, että Lesnar palaisi takaisin UFC:n palvelukseen ja ottelisi mahdollisesti joko Mir/Overeem voittajaa vastaan. Overeemiä vastaan aika turha paluu ellei pystyottelu ole kehittynyt eteenpäin, mutta kolmas matsia Miriä vastaan olisi mielenkiintoinen.

Oli aika tylsä Royal Rumble verrattuna 2011 ja 2012 tapahtumiin. Ei tullut oikeastaan yhtään yllätysnimeä kehään ja oli muutenkin aika vaisua menoa, mutta onneksi yleisö ei ikinä petä näissä tapahtumissa. Siistiä, että kun en oo katsellut tätä reiluun vuoteen, niin Daniel Bryanista on tullut vielä suurempi yleisön suosikki kuin mitä olisin voinut kuvitella. En oikein ymmärrä minkä takia, mutta paras matsihan tässä tapahtumassa oli juuri Bryanin ja sen Wyattin välinen matsi. Mutta eipä näkynyt Bad News Barrettia missään. icon_sad

Offline

#364 01.02.2014 23:03

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Kävisköhän ensi yönä niin, että kahdesta sarjasta vaihtuisi mestari samassa tapahtumassa? Faber saattaa aiheuttaa Baraolle vaikeuksia alasvienneillään ja aktiivisilla lopetusyrityksillä matossa, jos/kun saa Baraon vietyä maihin. Barao on ollut pysäyttämätön edellisissä otteluissaan, mutta nyt joutuu kovaan testiin. On kyllä kova äijä, jos onnistuu lopettamaan Faberin tai dominoimaan täydet viisi erää.

Yllättävää, että aika moni on aliarvioinut mielestäni Llamasin mahdollisuuksia ALdoa vastaan, vaikka mies on ollut viime matseissaan tosi vakuuttava, joten uskon mestarin vaihtumisen olevan tässä ottelussa enemmän todennäköisempää kuin pääottelussa.

Nyt vielä kerran hypätään sitten Overeemin bandwagoniin mukaan, vaikka kahdesta viime matsista on tullut karvas tappio. Mir on kyllä tyylinsä puolesta Overeemille sopiva vastus: ei mikään erityisen hyvä pystymies eikä ole tunnettu hyvistä alasvienneistäkään, joten Overeem pääsee omalla vahvuusalueellaan nakuttelemaan pommeja Mirin päähän nyrkeillään ja häkkiä vasten sitten polvia vielä sekaan. Eiköhän tämä lopu ekan erän tyrmäykseen ja seuraavaksi sitten Overeem vs JDS. icon_cool

Offline

#365 27.02.2014 16:06

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Vuosi 2013 oli loistava UFC-vuosi, päättyen tosin surullisesti 168:n main eventin loppuratkaisuun. 2014 on ollut paljon vaisumpi ja haasteita on: GSP ja Silva (brassi tosin kävelee jo) ulkona kuvioista, Velasquez ja Pettis (seuraavaksi TUF ja vuoden lopulla mestaruusmatsi Melendezia vastaan) pitkään toipilaina, lisäksi alkuvuoden eventit ovat olleet aika vaisuja. Pientä yhteenvetoa:

- ensin pari fight nightia, joista minulle jäi käteen vain Rockholdin tyylikäs paluu voittojen tielle
- Benson Henderson UUH! Aina kyseinen jannu saa nämä kyseenalaiset tuomiot itselleen, tällä kertaa Josh Thomson voitti minusta matsin toinen käsi murtuneena. Ei kyllä houkuta Bensonin näkeminen ihan hetkeen. Toisaalta miehen pinnoja nostaa, jos ottaa vastaan matsin Nurmagomedovia ja Khabilovia vastaan.
- UFC 169 oli odotettua vaisumpi: Overeem pelasi jossain määrin varman päälle, mutta sentään voitti. Aldo nakutti varman pistevoiton tylsässä matsissa. Ei Aldolle kukaan 145:ssa pärjää. Faber oli lyhyellä varoitusajalla liian kovassa paikassa Barao'a vastaan ja vaikka lopetus tuli liian aikaisin, ei paremmuudesta ollut epäselvyyttä. Myös 13.5 on dominoivan mestarin takia oudossa tilassa, ainoastaan Cruz voisi hämmentää pakkaa jos joskus pääsee kuntoon
- viime viikonlopun UFC 170 oli pääkortin osalta ihan mukava event. Tittelimatsi jäi lyhyeksi, kun Ronda pudotti McMannin potkulla vartaloon ja Herb Dean (samoin kuin Faberin matsissa) hyppäsi hieman liian aikaisin väliin. Ei ihan katastrofilopetus, mutta olisi tuota voinut katsella kauemmin. Co-mainissa Patrick Cumminsin tarina oli hyvä, mutta ihan liian kovaan paikkaan joutui. Cormier puolestaan pääsi liian helpolla 205-debyytissään. Vielä yksi matsi DC:lle ennen mahdollista tittelimatsia, paitsi jos Gusse sattuisi häviämään Manuwalle.
- Ehkä yksi valopilkku alkuvuoden aikana oli Rory MacDonaldin paluu voittosarakkeeseen Maiaa vastaan. Tuossa oli taas nähtävissä sitä vanhaa kunnon Rorya, kun turha varovaisuus ja kyttäily oli jätetty pois. En tykkää Hendricksistä, joten mielellään näkisin Roryn nuijovan Hendricksin kenttään tittelimatsissa, jos Lawlerista ei tule mestaria.

Overeemilla on muuten taas "rib injury", minkä takia ei hyväksynyt JDS-matsia. icon_rolleyes Saa nähdä millä lääkkeillä sitä taas Hollannissa parannellaan.

Pitäisköhän tuo UFC Fight Pass hommata?

Offline

#366 28.02.2014 20:50

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

EN ole itse ainakaan vielä vakuuttunut UFC Fight Passin tarpeellisuudesta, kun noita menneitä matseja näkee esim. youtubesta ihan varmasti tarpeeksi. Jos sieltä näkisi suorana eventejä joskus (nyt näen ne maxilta suurimmaksi osaksi), niin voisi hommata.

Overeemilla oli ihan fiksu gameplan Miriä vastaan ja voitti ottelun selkeästi, kun ei hätäillyt lopetuksen kanssa. En tiedä oikein, mikä Overeemin motivaatio/tavoite on UFC:ssa, koska jos hän haluaa olla mestari, niin silloin ei voi väistellä ketään. Jos on vain hankkimassa tienestejä eläkepäiviä varten ja ei ottele täysillä, niin sitten ei kiinnosta. Tällä hetkellä uskon hänen olevan täysillä mukana, mutta seuraava vastus/ottelu näyttää missä mennään. JDS/Miocic vastaan seuraavaksi.

Herb Dean on munannut jo kaksi tittelimatsia peräkkäin liian aikaisilla lopetuksilla. Mikä sitä vaivaa? Carwin löi Lesnaria kuin vierasta sikaa ja Rosenthal ei keskeyttänyt ja miten kävi? Tuntuu, että mestarit saa UFC:ssa vähän enemmän etuoikeuksia kuin haastajat, ja varmasti Dana haluaa pitää Rondan mestarina niin kauan kuin mahdollista, mutta keskeytys oli liian aikainen. Tykkään Rondasta tosi paljon (aiemmin  inhosin), mutta silti liian aikainen keskeytys. Ronda murjottaa aina, ei siitä voi olla tykkäämättä. ff

Maian esitys oli pettymys, ei taida miehestä olla haastajaksi tässä sarjassa vaikka aluksi näytti lupaavalta.

UFC kielsi sitten TRT:n ja Vitor vetäytyi titteliottelusta. Machida korvaa. Aika mielenkiintoinen käänne, joka vaikuttaa monen ottelijan uraan!

Glover muuten sitten tyrmää Jonesin huhtikuun lopussa. Luit sen sitten eka teekki täältä!

Offline

#367 12.03.2014 12:51

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

QzjE6Nd.jpg?1

Viime viikonloppuna osui tämmöinen hasardiyhdistelmä icon_cool Muista oli vahva fiilis, ainoastaan tuon Araujon vedin hatusta.

Gusse näytti hyvältä, tästä taas kohti mestaruusmatsia! Hommasin kokeiluun tuon Fight Passin, ihan kiva oli katsoa la-iltana suorana Lontoon eventtiä. Nythän sieltä näkyis myös Wanderlei vs Sonnen TUF Brazil, en oo vielä katsonut ekaa jaksoa...

Ens vkonloppuna welterweightiin uusi mestari ja ehkä Conditista uusi nro 1 contender, jos voittaa Woodleyn. Sanchezin matsit on aina mielenkiintoisia, samoin kiva nähdä Lombardin menoa 170:ssa. Kunhan Shields ei paini voittoa.

Offline

#368 15.03.2014 18:43

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Pannaanpa teekille nyt tässä varmat vetovinkit, jos kiinnostaa ansaita vähän rahaa.

Hendricks vs Lawler = Hendricksillä vaikeuksia päästä painoihin, joten se kääntää edun niukasti Lawlerille tässä mestaruusottelussa. Hendricks saattaa viedä kahdessa ekassa erässä Lawlerin maihin, mutta ei varmasti enää sen jälkeen. Lawlerin alasvientipuolustus on huippuluokkaa ja iskut ovat teknisiä sekä monipuolisia ja kovia, kun taas Hendricks luottaa siihen vasuriinsa aika pitkälti. Eiköhän Lawler tyrmää Hendricksin toisessa tai kolmannessa erässä. Lopetus on varmasti Hendricksin ja fanien mielestä ennenaikainen, mutta kaikki lasketaan.

Condit vs Woodley = Woodley kova painija ja voimakas, mutta kankeahko iskijä. Condit tekninen iskijä ja nopea jaloistaan sekä omaa hyvän alasvientipuolustuksen ja mattopelin. Vaikea uskoa, että Woodley voittaisi tätä muuten kuin UD:lla. Condit voi hyvinkin voittaa tyrmäyksellä, mutta uskon molempien olevan varovaisia ja tästä tulee sellainen kyttäysottelu, jonka Condit vie SD:lla, mutta ei saa varmaankaan seuraavaa titleshottia.

Sanchez vs Jury = kokenut sekopää vastaan tulevaisuuden lupaus. Sanchezia ei saa lopetettua, joten isoin kysymys on, miten Juryn pää kestää Sanchezin kyydissä täydet kolme erää. Jo punnituksen tuijotuksessa mies näytti hermostuneelta, mutta siitä ei voi välttämättä mitään vielä päätellä. Toivon Juryn voittoa UD:lla, mutta pelkäänpä Sanchezin voittavan tyrmäyksellä ekassa erässä.

Shields vs Lombard = Painajaismainen matsi Shieldsille, joka luottaa pitkälti omaan mattopeliinsä, mutta Lombard on niin lihaksikas jässikkä ja judotaustansa vuoksi erittäin vaikea maihinvietävä, joten tästä tulee kylmää kyytiä Jake-pojalle. Lombard kun saa yhden kunnon osuman perille, niin silloin matsi ratkeaa siihen. Shields saattaa päästä toiseen erään, mutta viimeistään silloin Lombardin nyrkit puhuvat ja ottelu päättyy. Lombardille seuraava titleshotti, kiitos!

OSP vs Krylov = "Al Capone" oli edellisessä matsissaan niin vakuuttava, että pakko toivoa hänen voittoaan tässä. OSP:lla ei mielestäni ole edellytyksiä nousta LHW:lle kuin korkeintaan sijoille 9-12, joten nyt näkisin mieluusti mihin Krylovilla rahkeet riittävät. Uskoisin, että tästä tulee täyden ajan kamppailu, jossa OSP hallitsee ekan erän ajan, mutta sitten Krylovin alasvientipuolustus ja pystyottelu vievät kaksi seuraavaa erää hänelle ja antavat UD voiton.

Eli kokonaiskerroin Unibetilla olisi 71.30. Täytyy laittaa vitonen tuohon, joten rahaa tulisi 356.51 euroa. Saa käyttää, mut ei oo pakko.

Undercardeilla Gastelumin ja Bermudezin voitoille kannattaa myös sijoittaa muutama euro. Gastelumille tyrmäysvoitto kertoimella 5.25 on myös singlenä hyvä pelikohde.

Offline

#369 07.04.2014 19:05

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Alla Mania 30 spoilereita:

























RaggedFlawlessDachshund.gif

Tais olla Takerin vika matsi, ei kai streakia muuten olis kannattanut noin lopettaa. Oli kyllä hidastempoinen ja vaisu matsi muutenkin. Taker taisi saada jonkunasteisen aivotärähdyksen jossain kohtaa, kun aika paljon juttelivat että mitäs nyt tehdään jne. Taitaa olla kroppa aika loppu edes näin matsi per vuosi -tahdilla.

Daniel Bryan! YES! YES! YES! peuk peuk peuk

Cesaro peuk

Wyatt-Cena finishille tongue

"Silverdome" biggrin

Offline

#370 22.04.2014 21:15

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Olipa muuten helvetin hyvä esitys Werdumilta Brownea vastaan, vaikka partajuntilla murtuikin nenä ja sormi ja kylki ja ties mitä Werdumin käsittelyssä. Pystyottelu Werdumilla on ottanut huiman harppauksen eteenpäin, kun on saanut jonkin huippuluokan brassinyrkeilyvalmentajan tiimiinsä. Nättiä jabittelua ja suht sulavaa liikkumista mies esittää nykyään. Ne miehen ilveilyt ja suunsoitto Brownelle olivat kans ihan mahtavan näköistä katsoa, itseluottamus oli ilmeisesti tosi korkealla, kun otti aika rennosti välillä ja tuntui pitävän Brownea osittain pilkkanaan kovalla pystyottelulla.

ThickDeficientGalah.gif
Kova on kaveri ja meikäläinen on nyt Werdumin fani ja toivon, että pääsisi ottamaan Cainia vastaan. Tulisi hieno matsi.

Olin myös tyytyväinen Khabibin voittoon, alkaa mies oleen tosi lähellä tittelimatsia, ja kun siellä on vielä toinen kova venäläinen khabilov ottmassa matsia Hendersonia vastaan, niin saadaan ehkä kohta eka venäläismestari UFC:n historiassa. icon_cool

Tänä lauantaina pärähtää, kun Teixeira vie vihdoin ja viimein Jonesin vyön brutaalilla tyrmäysvoitolla!  Odotan tämän matsin näkemistä ainakin yhtä paljon kuin Weidman vs Silva II matsia! rokrok

Offline

#371 22.08.2014 15:39

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

YLÖS! Hommasin WWE Networkin icon_cool

02_WWE_World_Heavyweight_Title.jpg

UFC:ssä on nykyään niin paljon tapahtumia, että monet jää melkein unholaan. Nykyinen suosikkini on Conor McGregor, kun Chaelille kävi kylmät. Jones-Cormier feud näytti jo superkiimaiselta (BRAWL), mutta matsi lykkääntyi muutamalla kuukaudella Jonesin polvivamman takia.

Dillashawn nousu mestariksi oli yllätys ja rematch tulee olemaan mielenkiintoinen. Weidman-Machida oli mainitsemisen arvoinen matsi, samoin Rouseyn 16 sekunnin mittainen Davisin murskaaminen. Luomu-Belfort tulee saamaan melko pahasti turpaan Weidmanilta, jos selviää testeistä matsiin asti.

Offline

#372 24.08.2014 17:06

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Taas yksi RNC-tappio Niinimäelle ja taitaapi olla potkut tulossa UFC:sta ellei sitten Dana vielä anna yhtä mahdollisuutta otella. Jos Niinimäki saa vielä yhden tilaisuuden niin suosittelisin tiputtamaan 135 paunasiin, jos se vaan on mahdollista (miksipä ei olisi), koska ainoa voitto 145 paunasissa on käytännössä 135 paunasiin kuuluvasta ottelijasta ja kahdelle isommalle tyypille on tullut tappio ekassa erässä via RNC. Ei pitäis olla vaikeaa päätellä tuosta mitä kannattais tehdä. Muutenkin Niinimäki tarjosi kaverille taas liian helposti selkäänsä ja yritti uhkarohkeasti giljotiinia, kun olisi päässyt ylös jaloilleen. No heräsin klo 4:55 ja menin takaisin nukkuun klo 5:15, joten sikäli ei tarvinnut valvoa pitkään. Olis ehkä kannattanut tosin, kun Boringson tyrmättiin Dos Anjosin toimesta, se olisi ollut kiva nähdä...

Jonesin loukkaantuminen harmittaa tietysti, mutta jotenkin osasin odottaa sitä, että matsi ei ainakaan vielä toteudu. Gustafssonin pitäisi kyllä saada joku matsi alle vaikkapa Johnsonia vastaan, niin saataisiin selkeä haastaja (toivottavasti uudelle) mestarille.

Ensi viikolla sitten Dillashaw vs Barao 2, jota odotan kyllä mielenkiinnolla. Baraon pitää nyt todistaa, että eka matsi meni (kuulemma) tiukan ottelutahdin takia kiville ja nyt on mies täydessä iskussa. Olihan Barao kyllä tosi aseeton ekassa matsissa, mutta en osaa sanoa johtuiko se väsymyksestä, vastustajan aliarvioinnista (jonka seurauksena otti alussa isoja pommeja vastaan) vai Dillashawn hyvyydestä. No ensi viikolla se nähdään!

Offline

#373 06.09.2014 20:29

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Barao sitten pyörtyi liian rankkojen painonvedon seurauksena ja tilalle hälytettiin pikakomennuksella (n. vrk:n) Joe Soto, joka pääsi UFC debyytissä heti titteliotteluun. Olihan tuo tasaväkisempi kuin Barao vs Dillashaw, mutta ei Sotolla missään vaiheessa ollut mahiksia. Baraon tilanne on auki, mutta tällä hetkellä näyttäis siltä, että Assunção (voitti Dillashawn splitillä) olisi kovin haastaja mestarille ja sitten tietysti vielä telakalla oleva Cruz.

Overeemille kävi sitten kylmät viime yönä, kun Big Ben odotti sitä yhtä isoa iskupaikkaa ja käytti sen hyväkseen, jonka jälkeen matsi olikin ohi. Mikähän tuota Reemiä vaivaa, kun se oli heti ottelun alussa jo ihan pirun aran oloinen ja siitä Überreemin itseluottamuksesta ei ollut mitään jäljellä. Mies oli kuin varjo vuoden 2010 - 2012 itsestään. Vaikuttaako ne roinat sitten niin paljon, että itseluottamus menee kun roinaus loppuu ja lihakset häviää? Vähän tuntuu siltä. Aika vaikea miehen on enää haaveilla mistään huipulle pääsystä, kun itseluottamus ja iskujen sietokyky on ihan pohjamudissa. Harmin paikka, mutta vuoden 2010 - 2012 Überreem ei unohdu koskaan!

Mitrionen voittoa pidin yllätyksenä, kun olisin halunnut tuon "Mustan pedon" hypen jatkuvan, että oltais saatu uusi mielenkiintoinen kasvo hewariin. Päämatsissa Jacare osoitti, että on painoluokan top 3:ssa. Ihan älyttömän vaarallinen kaveri pystyssä ja etenkin maassa. Weidman selvittänee Vitorin, mutta Jacarea vastaan tuleekin jännä matsi sitten ensi vuoden keväällä/kesällä!

Offline

#374 27.12.2014 19:45

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Onko Prakki (teekki on varmaan) huomannut, että CM Punk on tehnyt sopparin UFC: n kanssa ja ottelee joskus ensi vuoden puolella keski/välisarjassa? ff

UFC-Signs-Former-WWE-Superstar-Phil-CM-Punk-Brooks

CM Punk olikin aina yksi suurimpia suosikkejani (kunnes hän vaihtoi sisääntulobiisinsä) ja odotan innolla, millaista vastustajaa hänelle suunnitellaan debyyttiotteluun.

Viikon päästä hypetetyin ottelu sitten Weidman vs Silva 2:n, kun Jones kohtaa Cormierin. Nyt uskotaan, että tulee vihdoinkin Jonesille noutaja, kun Cormier ragdollaa mestaria miten tahtoo!

Offline

#375 28.12.2014 00:16

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Acedia wrote:

Onko Prakki (teekki on varmaan) huomannut, että CM Punk on tehnyt sopparin UFC: n kanssa ja ottelee joskus ensi vuoden puolella keski/välisarjassa? ff

UFC-Signs-Former-WWE-Superstar-Phil-CM-Punk-Brooks

CM Punk olikin aina yksi suurimpia suosikkejani (kunnes hän vaihtoi sisääntulobiisinsä) ja odotan innolla, millaista vastustajaa hänelle suunnitellaan debyyttiotteluun.

Viikon päästä hypetetyin ottelu sitten Weidman vs Silva 2:n, kun Jones kohtaa Cormierin. Nyt uskotaan, että tulee vihdoinkin Jonesille noutaja, kun Cormier ragdollaa mestaria miten tahtoo!

On jännä nähdä miten CM Punk pärjää, äijällä kun ei kunnollista urheilutaustaa ole ja nyky-UFC:ssä taso on niin kova. Vastustaja toki voi olla sitä tasoa että ainakin jotkut saumat on pärjätä.

Jones vs Cormier on minulle odotetuin matsi sitten Silva vs Sonnen 2:n, tässä on sekä storyline että urheilullinen puoli kunnossa! KIIMA! Muutenkin huikea alkuvuosi tulossa UFC:ssä: Silva vs Diaz, Weidman vs Belfort (jos Vitor selviää matsiin asti), Rousey vs Zingano, Cain vs Werdum jossain vaiheessa ja monta muuta kiinnostavaa matsia esim. Gustafsson vs Johnson. Lisäksi omia nykyisiä suosikkeja kuten McGregor merkittävissä matseissa tulevaisuuden kannalta. Yhdeksi suosikeistani on noussut myös Pettis, joka on pistänyt todella vakuuttavasti nippuun huippuluokan ukkoja omassa painoluokassaan, viimeksi Melendezin.

Harmi, jos UFC bookkaa Lawler vs Hendricks 3:n, haluaisin jo nähdä Roryn tittelimatsissa. Hendricksistä en vaan jostain syystä tykkää yhtään, joten oli kiva että titteli meni Lawlerille.

Uskomattoman paskaa tuuria Dominick Cruzilla, kun mieheltä pamahti taas polvi paskaksi. Cruz vs Dillashaw olisi ollut hieno matsi, saa nähdä toteutuuko koskaan.

Offline

#376 28.12.2014 02:03

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Hyviä matseja on kyllä luvassa pitkin alkuvuotta!

Jones vs Cormier
Matsi voi päättyä mielestäni kolmella eri tavalla:
1) Jones vetää ässän hihasta ja tekee jonku ällistyttävä liikkeen ja tyrmää/lukottaa Cormierin kahden ekan erän aikana.
2) Jones dominoi Cormieria samalla tavalla kuin Evansia viisi erää, pitää etäisyyden ja nakuttelee kauempaa osumia. Jones tosin sanoi, että menee Cormierin vahvuusalueelle eli painimaan, mutta enpä usko. Tosin Jones on ennenkin tehnyt tämän muita vastustajia kohtaan, mutta Cormierin paini on niin huippua, että olisi hurja temppu jos näin tekisi.
3) Cormier sulkee etäisyyden ja painii Jonesin kumoon - lopetus tulee joko alkupuolella tai sitten mennään viisi erää ja UD Cormierille. (tätä toivotaan)

Kaikki em. matsit kiinnostaa kyllä pirusti, ja nyt on pitkästä aikaa kunnon matseja tulossa aimo liuta, niin melkein joka eventissä riittää jännitettävää. Noiden matsien lisäksi nostan vielä esille seuraavat mittelöt:

Evans vs Texeira
Kummallakin kasvojenpesun paikka ja toinen lähtee tästä vielä tekeen vielä kerran yhtä yritystä kohti mestaruusottelua. Toisen osaksi jää surullisenkuuluisa gatekeeperin rooli - tai ainakin liki mahdoton työ (ikä ja motivaation puute) nousta enää takaisin tavoittelemaan paikkaa auringosta.

Woodley vs Gastelum
Nuoren lupauksen Gastelumin ensimmäinen todellinen koitos,jonka jälkeen nähdään onko hänestä vielä nousemaan ihan välisarjan terävimpää kärkeen. Woodley on atleettinen lihaskimppu ja äärimmäisen voimakas painija, jolta löytyy myös räjähtävää nopeutta ja tyrmäysvoimaa, mutta pää ei aina kestä tiukoissa paikoissa. Gastelumin henkinen kantti on kovempi, mutta taidoiltaan onko sittenkään vielä valmis? Jos onnistuu kestämään Woodleyn ekan erän rynnäkön, niin sen jälkeen mahdollisuudet paranevat. Joko Woodley TKO R1 tai Gastelum SD. Toivotaan jälkimmäistä.

Henderson vs Alvarez
Molemmilla tappio alla ja kova halu palata voittojen tielle. Alvarezin mahdolisuudet on pystyssä ja Henderson on sarjan parhaimpia (ja tylsimpiä) painijoita: voin jo kuvitella miten matsi menee kolme erää, mutta Alvarezin tyrmäysvoittoa toivotaan. Se toisi taas yhden uuden haastajan lisää jo ennestään kovaan divariin.

Henderson vs Mousasi
Mousasin nousu alkaa tästä matsista ja Hendon eläköitymisen lähtölaskenta käynnistyy samaan aikaan. Sympaattinen Mousasi UD:llä!

Souza vs Romeiro
Tästä matsista seuraava haastaja Weidmanille? Souza bjj:n eliittiä ja Romeron paini on olympiatasoa. Molemmilta onnistuu myös tyrmäys, joten kumpi tahansa tämän voittaakin, on Weidmanille luvassa kova haastaja (eiköhän Belfort kaadu).

Offline

#377 28.12.2014 02:15

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Juuh, kuulin tuosta Punkin diilistä kans jokunen aika sitten. Jotenkin kuulostaa lose/lose -skenaariolta; "Lol, voitti ekassa matsissaan jonkun luuseripellen, varmaan sovittu matsi" / "Lol, otti heti turpiinsa, mää arvasin."


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#378 28.12.2014 02:16

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Tietty toki eka matsi jonka varmaan tuun tsekkaamaan sitten Brockin UFC-touhujen.


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#379 28.12.2014 14:33

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Uskon, että UFC laittaa Punkille ekaan matsiin jonku uransa alku- tai ehtoopuolella olevan vaatimattoman pystyottelijan, jonka voittaminen ei olisi kovin vaikeaa. Sen jälkeen voi jo juomattavasti kovempikin nimi vastaan. Itse toivoisin Cung Leetä.

Offline

#380 25.01.2015 13:28

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

JES! Ihan uskomaton debyytti makulta ja hienot haastattelut ja post fight pressit veti kans. Sai varmaan paljon uusia faneja esiintymisellään octagonissa ja sen ulkopuolella.

Tässä nyt vielä linkki matsiin ja haastatteluihin.

Gusse sai kyllä kylmää kyytiä main eventissä ja Rumble murskasi taas kerran yhden vastustajan nyrkeillään. Nyt täytyy toivoa, että Jonesin voittaja on tullut, kun Cormierista ei sittenkään ollut siihen. Rumble on kyllä nöyrän ja mukavantuntuinen kaveri, joten täytyy toivoa, että Jones tyrmätään mestaruusottelussa viimeistään alkusyksystä.

Davis on kyllä niin tylsä ottelija, että ei sen matseja jaksa kattoa pirukaan. Meinasin melkein nukahtaa.

Offline

#381 31.01.2015 23:55

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Mitä helvettiä, Cormier?!? --> http://instagram.com/p/ygjsDbKbnw/  roll

Aamuyöllä sitten Silva vs Diaz. Silva suuri ennakkosuosikki ja varmaan viekin matsin, mutta Diazin puolesta liputetaan ja toivotaan tyrmäysvoittoa. Weidmankin on loukkaantunut, joten mestaruusottelu Belfortin kanssa siirtyy.

Offline

#382 12.02.2015 16:19

noiseidea
PERÄMIEHEN HERKKU
From: siltsukupla
Registered: 14.01.2006
Posts: 41,048

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily



kraakku wrote:

Lapsena tykkäsin seurata kun kanat paistuivat isossa karusellissa kaupan lihatiskillä.

Offline

#383 19.02.2015 21:19

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

UFC koventaa linjaa kiellettyjen aineiden suhteen ja alkaa kehittää omaa tehostettua testaustaan. Pakkorako, toki. Aikaisemmat, lähinnä ottelupäivän testit olivat naurettavan helppoja läpäistä. Kun noita "out of competition" -testejä alkoi tulla, niin kummasti alkoi ukkoja jäämään haaviin. Fertittan sanoin "things will probably get a lot worse before they get better".

Tammikuu oli loistava UFC:n osalta, jos testituloksia ei oteta lukuun. Anderson Silvan kaksi eri failattua testiä vähän masentavat. Jonesin kokaiini-töppäily ei tunnu niin pahalta. Lombardin positiivinen testitulos yllätti yhtä paljon kuin Overeemin aikanaan icon_rolleyes

Jones ja Weidman samalla kortilla toukokuussa lienee osaltaan varautumista siihen että joku vielä putoaa kortilta loukkaantumisen tai muun syyn takia.

Rory sai kuin saikin lopulta tittelimatsinsa, samalla kortilla kuin Aldo vs McGregor peuk

Edit: Cormier-videolle viiveellä peuk

Last edited by teekki (19.02.2015 21:21)

Offline

#384 19.02.2015 22:24

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Hyvä kyllä, että douppaajat kärähtävät kun testauksia kovennetaan - joskin Lombardin käry harmittaa, kun mies olisi ollut mestaruusottelukunnossa. Eihän tuo yllätyksenä tullut, mutta olisin silti mieluummin halunnut nähdä hänet Lawleria vastaan kuin Roryn. Silvankin legacy sai ihan kunnolla lokaa, ja vähän pistää miettimään, että kuinka paljon siellä on doupattu takavuosina kun mies oli mestarina. En itse kuitenkaan pitäisi häntä enää minään goattina, vaan taistelu käytäisiin Fedorin ja GSP:n välillä. Jones ehkä myös, mutta tuo kokaiinijuttu ja muut hölmöilyt laskee arvostusta.

Kyllä tässä nyt odotetaan loppukevään ja kesän kortteja. Varsinkin tuo UFC 184, jossa on Rondan matsi, on kyllä tosi paska suoraan sanottuna (lukuunottamatta pääottelua). Huhtikuun puolivälin jälkeen alkaa tulla sitten kauttaaltaan hyvätasoisia kortteja, mutta pahoin pelkään, että muutoksia tulee loukkaantumisten/käryjen johdosta.

Viime korttikin oli surkea, mutta päämatsi oli tasokas vaikka Benson voittikin. Otti ensin pari erää turpaan isommalta kaverilta, vei maahan kolmannessa, väsytti ja hoiti homman loppuun kuristuksella neljännessä. Kiitettävä suoritus. En kuitenkaan povaa miehelle ruusuista tulevaisuutta välisarjassa.

Offline

#385 01.03.2015 12:14

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Ronda peuk

Zinganon gameplan tongue

Ois ollut kiva nähdä vähän pidempi matsi. Rondan haastajat alkaa käydä vähiin. Cyborg pitäisi saada sellaiselle dieetille, että pääsee matchaamaan Rondan kanssa.

Offline

#386 29.04.2015 23:17

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#387 24.05.2015 00:13

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Viiden tunnin päästä sitten Jonesin hölmöilyjen, ja Khabibin loukkaantumisen takia heikentynyt, mutta silti keskivertoa kovempi UFC 187.

Punnituksessa Weidman pääsi Belfortin ihon alle syyttämällä tätä kiellettyjen aineiden käytöstä (Belfortin testot kymmenkertaiset kymmenen vuotta nuorempaan Weidmaniin verrattuna). Lupasi antaa huijarille kunnon opetuksen matsissa. Jännää! Veikataan nyt Weidmania kolmannen erän lukotuksella voittajaksi, mutta Belfortin hirmuinen tyrmäysvoima saattaa yllättää Weidmanin, jos ei ole tarkkana.

Päämatsissa sitten Johnson vs Cormier, jossa sympatiat kääntyy Humblen puoleen. Hieno ja rehti mies. Olisi huikeaa jos tyrmäisi Cormierin joko suorilta jaloilta tai Gustafsson tyyliin. Saisi matsia Jonesia vastaan ihan kunnon hypetyksen (vai milloin hän sitten palaakaan kehiin?). Veikataan Johnsonin tokan erän tyrmäystä.

Kortti on muutenkin kaikesta huolimatta kova, joten pitkästä aikaa jännittää kunnolla UFC-tapahtuma.

Offline

#388 25.06.2015 00:36

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Jäänyt kommentoimatta viime aikoina, mutta pistetään lyhyesti jotain huomioita.

Perkele, jos Aldo joutuu vetäytymään UFC 189:stä. Joku rib injury ilmeisesti tullut treeneissä. McGregor on tämän hetken ykkössuosikkini ja uskomaton äijä promoamaan. Eikä tähän mennessä ole nähty, miksei voisi haastaa myös Aldoa. Pahin vastustaja voisi olla Edgar, jos onnistuisi painimaan Conorin vahvuudet kumoon.

Amirkhani hommasi taas nopean voiton ja persoonallisuudellaan voisi pärjätä pitkälle. Toivottavasti jatkaa samaan malliin.

UFC 187 oli hyvä show ja Cormier vei lopulta voiton varsin helposti. Yhden kovan pommin joutui ottamaan, mutta nousi nopeasti. Silti vähän valjulta tuntuu LHW:n tilanne, kun Cormier hävisi juuri Jonesille ja seuraavaksi matsaa viime matsinsa hävinneen Gussen kanssa.

Weidman vei Belfortia liiankin helposti kun vaan sai Vitorin mattoon. Selvää on, että tämä oli taas eri tappelija kuin 2013 nähty TRT-Vitor. Weidman vs Rockhold seuraavaksi on herkullinen matsi!

UFC 188:n päämatsissa Cain tuntui olevan pahasti ruosteessa pitkän tauon jälkeen ja ensimmäistä kertaa urallaan vaikutti väsyvän nopeasti. Varsin huteraa oli Cainin meno ekan erän jälkeen. Meksikon ohut ilma vaikutti varmaan myös, mutta krediittiä Werdumille. Otteli fiksusti ja käytti omia vahvuuksiaan, mihin nykyään kuuluu myös pystyottelu. Rematchi näiden välillä lienee vielä tulevaisuudessa edessä, kunhan molemmat ottavat yhdet voitot. Aika paljon mahdollisuuksia nyt HW:ssä, kun jopa Arlovski on palannut kuvioihin. Puhumattakaan Ben Rothwellistä... icon_biggrin

Painipuolelta RIP Dusty Rhodes (viiveellä).

Offline

#389 12.07.2015 13:39

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Mahtavaa Conor! Pystyi tukkimaan epäijöiden suut ja voittamaan ekan todellisen kovan kärkiäijän, joka sattumoisin on vielä sarjansa kovin painija. Olin vähän alussa huolissani, että käyköhän Conorille silvat, kun soitti suutaan ja piti käsiään alhaalla, mutta leuka tuntuu kestävän iskuja, joista moni olisi tippunut maahan. Kakkoserässä alkoi vähän kuumottaan, kun Mendes vei maihin ihan keskellä kehää, mutta kyllähän sen huomasi siinä giljotiiniyrityksessä, että on treenattu Nelsonin kanssa (joka veti myös ihan huikean ottelun) bjj:tä treenisalilla. Nätisti karkasi ja reagoi Mendesin positionin muutoksiin, jonka jälkeen (ilmeisesti vartalopotkuista) puuskuttava Mendes tyrmättiin Conorin tavaramerkillä takavasemmalla ja se oli siinä.

Nyt sitten matsi Aldoa vastaan on vielä entistäkin huikeampi spektaakkeli!  icon_biggrin Conorhan vihjaili loppu haastiksessa, että hänellä on isompia vaivoja kuin Aldolla, joten meneeköhän jopa ensi kevääseen tuo UFC:n isoin matsi? Toivottavasti ei.

Kortti oli muutenkin täyttä rautaa ja Lawlerilta uskomaton nousu kuilun partaalta mestariksi. Olin jo ihan varma, että häviää mestaruusvyön, mutta niin vain rikkoi McDonaldin tahdon ja nenän jabillaan. Seuraavana varmaan taas Hendricks. icon_neutral Gunnar on varmaan kolmen matsin päässä mestaruusottelusta, mutta antoi nyt kyllä melkoisen myrskyvaroituksen omilla otteillaan. On vissiin Conorin kanssa myös treenattu pystyotteluakin.

Tää oli myös hieno hetki mestaruusmatsin jälkeen.

Offline

#390 06.10.2015 15:02

Katkennut petsari
Member
From: Killerjärvi
Registered: 23.06.2006
Posts: 5,294
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily


- Ett sjömanshem låter också som rätt plats för en full finsk sjöman.
---
- Han pundar och dampar loss i Vänersborg i vanlig ordning och hamnar i trubbel med polisen emellanåt.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB