#31 20.07.2011 12:23

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Jep, oli kyllä yksi parhaista PPV:stä mitä oon nähnyt. Olin pari vuotta kokonaan seuraamatta WWE:tä, mutta jäin jotenkin koukkuun keväällä Wrestlemanian jälkeen, vaikka se ei ollutkaan erikoinen tapahtuma. The Rockin promot sitä ennen oli tosin aika jäätäviä. Mutta nyt tuo storyline CM Punkin ympärillä on ollut parasta WWE:tä pitkään aikaan ja huipentui tuohon MITB:n main eventiin, Chicagossa ihan hullu meno. Myös itse ladder matchit olivat erinomaista hulinaa.

Vähän off-topic, mutta seuraako täällä kukaan UFC:tä? Huomasin taannoin että sehän on ihan huippumenoa ja oon katsellut kaiken maailman vanhoja matseja ja eventtejä, lisäksi pari kautta Ultimate Fighteriä.

Offline

#32 20.07.2011 17:56

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

teekki wrote:

Vähän off-topic, mutta seuraako täällä kukaan UFC:tä? Huomasin taannoin että sehän on ihan huippumenoa ja oon katsellut kaiken maailman vanhoja matseja ja eventtejä, lisäksi pari kautta Ultimate Fighteriä.

Mä olen katsellut UFC:n ja Strikeforcen eventtejä reilun vuoden ajan. Piti hommata maikkarin kanavapaketti, että näkee nuo UFC.n eventit suorana telkusta. The Ultimate Fighterista oon katsellut kaksi viimeisintä tuotantokautta, jotka ovat myös olleet kelpo viihdettä. Syksyllä alkaa taas uusi tuotantokausi, jossa valmentajina Michael Bisping ja Jason Miller. Toivottavasti olisi paljon suunsoittoa ja uhoamista ym. hypeä, joka nostattaisi valmentajien joulukuun matsin odotusarvoa. ff Syksyllä otellaan kaikkien painosarjojen mestaruusmatsit paitsi kääpiösarjan, joka oteltiin reilu pari viikkoa sitten (oma suosikki hävisi tietysti senkin matsin).

Eniten odotan seuraavia otteluita (boldattuna oma suosikkini, jolle ei 80% todennäköisyydellä kannata sijoittaa lanttiakaan vedonlyöntiin):

1. Velasquez vs Dos Santos/19.11.2011 (Raskaansarjan titteliottelu)

Dos Santosin olisi paras voittaa kun murjoi Carwinin (oma suosikkini jälleen) edellisessä ottelussa, ja Lesnarin Velasquezilta saama selkäsauna olisi kostettu. Toivottavasti Dos Santosin kunto kestää ja takedown defence on tarpeeksi hyvä Cainin tapaista vahvaa vääntäjää vastaan. Olisi hienoa nähdä Cain tyrmättynä makaamassa kanveesilla.

2. Jon "Bones" Jones vs. Quinton "Rampage" Jackson/24.9.2011 (Kevyen raskaansarjan titteliottelu)

Jones alkaa olla jo liian ylivoimainen tässä sarjassa ja kaiken muun lisäksi melkoinen tosikko hihhuli, joten ilman muuta toivon Jacksonin voittoa tässä ottelussa vaikka se epätodennäköistä onkin. Voittaessaan tittelin Jones suorastaan leikitteli entisen mestarin Ruan kustannuksella kuin kissa hiirellä, vaikka olisi voinut lopettaa ottelun jo paljon aikaisemmin. Kunpa Rampage osuis yhden kerran niin, että Jonesin jalat menisivät veteläksi, niin nähtäisiin miten hän toimisi tällaisessa tilanteessa. Todennäköisesti Jones vie Rampagen maihin ja jauhaa kyynärpäillä TKO voiton ellei saa sitä yrittäessään nyrkistä naamaan...

3. Anderson Silva vs Yushin Okami/27.8.2011 (Keskisarjan titteliottelu)

Ihan sama kuka Silvan voittaa kunhan vain joku tekisi sen. Koko MMA:n ärsyttävin tyyppi, ylivoimaisesti. Vaikea tosin uskoa Okamin kykenevän voittamaan Silvaa hänen omalla maaperällään, mutta ainhan voi toivoa. Niin, Steven Seagal häärii Silvan tiimissä jonkinlaisena neuvonantajana.  icon_razz

4. Chael Sonnen vs Brian Stann/8.102011 (keskisarja)

Vaikea valita kumman toivon voittavan. Sonnen osaa soittaa suuta ja hypettää matseja kaikista parhaiten koko MMA-maailmassa (on siinä sivussa myös melko taitava painija) ja Stann on kunnioitettu sotasankari, jolla on uskomattoman kovat iskut ja ei varmasti murru henkisesti octagonissa ikinä missään tilanteessa. Molemmat edustaa aivan ääripäitä niin octagonissa kuin myös sen ulkopuolella. Stannin takedown defencen on oltava kunnossa ja mattotyöskentelyyn on panostettava, koska Sonnen tulee viemään hänet 100% varmuudella maihin. Sonnenin täytyy taas varoa Stannin salamannopeita nyrkkejä ja matossa ollessaan myös mahdollisia lukotuksia ettei käy niin kuin Silva matsissa. Saman eventin kortilla on myös höyhen- ja kevyensarjan titteliottelut, mutta tämä on minusta illan mielenkiintoisin matsi. Kannattaa katsoa countdownin ym. matsin ennakot, että pääsee "nauttimaan" Sonnenin taiturimaisesta verbaliikasta.

5. Georges St.Pierre vs Nick Diaz/29.102011 (Välisarjan titteliottelu)

UFC:n välisarjan pitkäaikainen hallitsija ja kultapoika kohtaa tässä matsissa viimein voittajansa, kun vastaan asettuu Strikeforcen entinen välisarjan mestari. Kysessää on siis todellinen supermatsi! Uskon, että Diaz pystyy voittamaan matsin niin pystyssä kuin myös matossa ja jaksaa yrittää loppuun asti hakea ratkaisua. St.Pierre ottaa matsit liian varman päälle ja on tosi tylsä ottelija, totta puhuakseni, mutta Diaz on taas ihan toista maata: aggressiivinen uhoaja, omaa tyrmäysvoimaa, huippumattospesialisti, koko MMA:n kovakuntoisin jannu ja rentoutuu matsien välissä ruohoa poltellen. Joskus saattaa käydä vetämässä myös triathlonia, jos sille päälle sattuu. Täysi vastakohta St.Pierrelle siis, joten uskoisin että UFC toivoo ettei mestaruusvyö vaihtaisi omistajaa; Diaz on niin arvaamaton että siitä ei koskaan tiedä mitä on luvassa seuraavaksi. Sen takia häntä joko rakastetaan tai vihataan. Itse kuuluin vihaajien puolelle, mutta ei tästä tyypistä voi olla pitämättä:

nick-diaz-weed_0.jpg

Niin, on täällä Prakki ainakin katsonut UFC:tä - ainakin Lesnarin otteluita.  icon_wink

Offline

#33 21.07.2011 13:08

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Ässä peuk

Muutama pointti:

1. Velasquez vs Dos Santos

Molemmat edustavat ns. modernia heavyweight fighteria, nopeita, hyvä liikkuvuus, monipuolisia jne. Jos Cain on 100% toipunut olkapäävammasta, niin uskon että hän voittaa tavalla tai toisella. Dos Santos ei välttämättä jaksa samalla tahdilla viittä erää, mutta jos osuu kunnolla, niin saattaa voittaa knockoutilla. Molemmat tyypit on ihan sympaattisia, joten ei hirveästi väliä kumpi voittaa. Tietyllä tavalla olisi kiva nähdä rematch Cain vs Brock, jos Lesnar vaan toipuu leikkauksestaan ja palaa vielä kehään. Silloin kyllä kannustan Lesnaria, oli vastassa kuka tahansa peuk Tilasin Brockin uuden kirjankin tuossa taannoin...

2. Jon "Bones" Jones vs. Quinton "Rampage" Jackson

Jonesin ylivoima aika uskomatonta, sillä tämä on ensimmäinen ottelu jossa hän puolustaa mestaruuttaan. En usko että Rampage pystyy Jonesia tyrmäämään, mutta ainahan se on mahdollista. Voi olla, että Jones säilyy mestarina pitkään, jopa siihen asti kun siirtyy parin vuoden päästä heavyweightiksi? Kyseessä on ehkä kovin kaveri koko UFC:ssä tällä hetkellä.

3. Anderson Silva vs Yushin Okami

Sama kuin Ässällä, tosin uskon että Anderson Silva voittaa. Parasta olisi jos nähtäisiin Silva vs Sonnen rematch, jonka Sonnen voittaisi.

4. Chael Sonnen vs Brian Stann

Ym. rematchia varten toivon siis Sonnenin voittoa tässä. Mies on ihan uskomaton promotyyppi ja youtubesta Sonnenin haastatteluja ja lehdistötilaisuuksia katsoessa tulee välillä naurettua kovaan ääneen, sen verran huikeita on jutut.

5. Georges St.Pierre vs Nick Diaz

GSP on tosiaan vetänyt aika varman päälle viime matseissa, tosin esim. Shieldsiä vastaan tuli silmävamma kesken matsin mikä rajoitti aika paljon. Mielenkiintoinen matsi kaikin puolin, toivottavasti menisi hulinaksi puolin ja toisin. Voi olla, että GSP pyrkii kontrolloimaan matsia ja voittaa tuomariäänin.

UFC 133 ei ole huippumielenkiintoinen, mutta sen jälkeen UFC 134:stä eteenpäin tarjonta näyttää tosi kovalta. Ja onhan tuossa seuraavassa eventissäkin Evans vs Ortiz, mikä on omalla tavallaan ihan mielenkiintoinen.

----

Mä oon katsonut nyt Ultimate Fighterin kaudet 1, 10 ja 13. Ykkönen oli aika klassikko, vaikka formaatti oli nykyistä huonompi. Sieltä nousi huippunimiä jotka ovat vieläkin pinnalla esim. Griffin, Leben, Sanchez, Florian, Koscheck, Bonnar... Ja finaalissa Griffinin ja Bonnarin välillä käytiin niin huikea matsi että Dana White antoi molemmille UFC-sopimukset. Kymppikaudella valmentajina olivat Rampage ja Evans, joiden välillä oli kivasti tulta alusta asti... Ja mukana esim. Kimbo Slice.

Offline

#34 21.07.2011 15:07

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Hyvä juttu, että täälläkin saadaan keskustelua aikaiseksi tästä lajista, toivottavasti muutkin tulisivat mukaan. Kannattaa ainakin tutustua lajiin ilman ennakkoluuloja ja katsella matseja vaikka youtubesta tai fighthymnistä ennen lopullista tuomiota.

Sen verran pitää sanoa, että kannattaa ainakin katsoa TUF kausi 12 jossa valmentajina olivat GSP ja Koscheck, joka ärsytti ja provosoi GSP.tä melkein tauotta koko kauden ajan. Ottelutkin olivat vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita, mutta koko kauden kohokohdaksi nousi Koscheckin ja GSP:n taustajoukkoihin kuuluneen "male nursen" välinen sanailu, joka äityi ihan fyysiseksi asti. Niin lapsellista, mutta hauskaa katsottavaa: http://www.youtube.com/watch?v=EaptuGeRTRk  icon_biggrin

Suosittelen myös Strikeforcen eventtien katsomista, ne on usein aivan helvetin kovia kortteja, kun niitä järjestetään harvemmin kuin UFC:n vastaavia. Siellähän on nyt menossa Heavyweight Grand Prix'n välierät, joista oma suosikki Overeem tiputettiin loukkaantumisen tai muun venkoilun varjolla pois, aika hämäräperäistä hommaa. Toivottavasti Josh Barnett voittaa turnauksen; sen verran vakuuttavaa catchwrestlingiä esitti omassa matsissaan Brett Rogersia vastaan. UFC osti Strikeforcen muutama viikko sitten, joten tulevaisuudessa nähdään paljon näitä superfighteja, kun molempien organisaatioiden parhaimmat isketään yhteen.

Pokertubesta löytyy myös Poker After Darkin jaksoja, joissa oli mukana Randy Couture, Dan Henderson, Patrik Antonius ja Howard Lederer. Muita pelureita en nyt tähän hätään muista, mutta mielenkiintoisia jakoja ja hyviä juttuja piisasi.

Offline

#35 22.07.2011 06:43

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,947
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Jumalauta mikä mötkö, oli melkosta todistaa tätä livenä:


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#36 22.07.2011 11:34

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Prakk wrote:

Jumalauta mikä mötkö, oli melkosta todistaa tätä livenä:

icon_eek peuk

CM Punk = KIIMAA

Offline

#37 22.07.2011 11:42

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Ässän ja teekin kirjoitukset  peuk  peuk  peuk


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#38 28.07.2011 13:14

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Strikeforcea en oo katsonut kuin yhden Eventin, mutta nyt pitänee viikonloppuna tarkastaa tuo Fedor vs Henderson. Fedorin matseja en ole nähnyt ja suurin myyttisyys miehen ympärillä on karissut parin häviön myötä ja jos nyt tulee turpaan, voi ura olla lähellä loppua. Samalla fight cardilla on ainakin yksi naisten matsi, mikä on sinänsä mielenkiintoista nähdä...

Miesha-Tate-4.jpg

Offline

#39 28.07.2011 19:36

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Todenäköisesti naisten mestari Coenen nappaa kuristus/lukotusvoiton jossain vaiheessa, kun on ottanut turpaan erän tai kahden ajan, ainakin edellisissä matseissa oli samanlainen meininki. Henderson toivottavasti laukaisee kuuluisan H-bombinsa suoraan Fedorin leukaan ja tiputtaa veli venäläisen kanveesiin. En oikein osaa sanoa mitä järkeä tässä matsissa on, muutakuin se, että kaksi legendaa kohtaa toisensa Strikeforcessa ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Strikeforcekin vetelee viimeisiään ja todennäköinen fuusio UFC:hen lienee enää ajan kysymys, joten tässä halutaan nyt tarjota faneille herkkua.

Kortin taso on jälleen kerran paperilla pirun kova, kiitos pitkien aikavälin eventtien välillä. Keskisarjassa teräsnyrkki Lawler kohtaa Strikeforcen oman brianstannin, Tim Kennedyn. Todennäköisesti Kennedy haluaa otella matossa, joka on Lawlerin akilleen kantapää (kts edellinen matsi Ronaldo "Jacare" Souzaa vastaan), ja Lawler yrittää pitää kaikilla keinoin matsin pystyssä ja osua murhaavan kovilla nyrkeillään Kennedyn leukaperiin (kts Lawler vs Lindland: http://www.youtube.com/watch?v=uW0MQL-WweA joka oli kylläkin epätasainen ottelupari, mutta jumalauta tuota iskuvoimaa!).Tykkään kummastakin ottelijasta, mutta sympatiat on meikäläisellä melkeinpä aina pystykundien puolella, joten toivon Lawlerin voittoa

Välisarjassa vastakkain Daley ja Woodley, edellinen UFC:stä pois potkittu "sankari" ja jälkimmäinen oma suosikkini tulevaksi Strikeforcen välisarjan mestariksi, kun Diaz on luopunut vyöstä. Oikeastaan samanlainen matsi kuin edellinenkin: Daleylla hurja iskuvoima ja Woodley on kova painimies, jonka pitäisi vielä mielestäni monipuolistaa itseään, eli enemmän työkaluja tarvittaisiin, jotta mestaruus saataisiin ja UFC:n huiput pystyttäisiin haastamaan. Tämä viime vuoden matsi Galvaota vastaan sai minut fanittamaan Woodleya: http://www.youtube.com/watch?v=qivnFyykHZA ,mutta täytyy sanoa että Daley on myös viihdyttävä ottelija, joka hakee aktiivisesti tyrmäystä, ja hänen edellinen matsi mestari Diazia vastaan on varmasti yksi vuoden parhaimmista tähän mennessä: http://www.youtube.com/watch?v=zlxwnY0l … re=related Uskomatonta turpiinvetämistä puolin ja toisin! icon_biggrin Woodleyn voittoa toivon, mutta en pistäisi pahakseni jos Daley voittaisi tyrmäyksellä. En usko matsin menevän täyttä aikaa ellei sitten molemmat ole passiivisia ja kyttää toistensa virheitä.

Eka matsi Smith vs Saffiedine onkin sitten aikalailla lämmittelyä tuleville koitoksille. Smith on hävinnyt viime matsissaan Daleylle ja Saffiedine Woodleylle. Smithille tappio olisi kolmas peräkkäinen, joten hän varmasti tulee matsiin hyvin motivoituneena ja hoitelee belgialaisen.

Unibetilla voisi laittaa muutaman euron likoon Hendersonille, Coenenille, Lawlerille ja Woodleylle. Varmaan lauantaina tulee noi loputkin matsit vasta sinne pelattaviksi, nyt siellä on vain Hendersonin ja Coenin matsit.

Offline

#40 29.07.2011 14:27

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Hyvät ennakot peuk

Oon laittanut muutaman kerran bet365:n kautta pikkuvetoja matseista, tähän mennessä saldo on 4/4 oikein icon_eek UFC:tä siis, Strikeforcea siellä ei taida listoilla olla.

Offline

#41 29.07.2011 19:31

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Unibetilla Hendersonilla 2,95 kerroin ja Coenilla 1,72, huomenna luultavasti loput otteluparit. Tuosta tulis kertoimeksi 4,99 + Lawlerin/Woodleyn kerroin, niin pääsis aika lähelle kympin kerrointa.

Pitää varmaan Unibetin tilillä olevat 10 euroa tän ja UFC:n ensi viikon eventin kesken puoliksi. Matt Hamillilla olis 2,50 ylikerroin kokematonta ruotsalaislupausta Gustaffsonia vastaan (1,50) ja Titolla 4,00 Rashadia vastaan. Tuostahan tulis tasan kymppi kertoimeksi ja loput viisi euroa sinne ja rahantuloa ei voi estää! Myös Akiyamalla on pelattava kerroin 3,30 Belfortia vastaan. Eli jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin kannattaa veikata juuri päinvastoin, mutta kivempi jännittää näin.

Mullakin meni alussa aika hyvin noi vedot putkeen, mutta nyt viime aikoina jäänyt usein yhdestä matsista kiinni. Se oli hyvä kun Big Foot Silvalla oli karmea 3,75 ylikerroin Fedoria vastaan, niin siitä + parista muusta matsista tienasin muutamia kymppejä. Harmitti kyllä vähän, kun en uskaltanut laittaa isompaa vetoa vaikka aluksi meinasin. turston olis varmasti uhkapelurina laittanut, mutta ei minusta taida olla semmoseen.  icon_sad

Offline

#42 30.07.2011 14:23

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Strikeforcen HW champion Overeem saanut näköjään potkut: http://www.hd.net/blogs/breaking-news-a … nside-mma/

Toivotaan, että lähiaikoina UFC kiinnittää Overeemin ja tapahtuu seuraavaa:

a) Overeem vs Lesnar matsi toteutuisi, jossa voittaja pääsee titteliotteluun
b) Velasquez loukkaantuu -> Overeem JDS:ää vastaan ja pelissä väliaikainen mestaruusvyö, kuten Carwin vs Mir -ottelussa reilu vuosi sitten
c) Dos Santos loukkaantuu -> Overeem supermatsiin Velasquezia vastaan UFC:n mestaruudesta, jossa voittaja kohtaa Strikeforce turnauksen voittajan

Vaikka Overeem onkin oma suosikkini raskaastasarjasta, niin en silti laittaisi häntä sarjan top 3:een - en edes välttämättä viiden parhaimman joukkoon viimeaikaisten matsien perusteella. Jos joku kolmesta em. otteluista toteutuisi ja hän poistuisi octagonista voittajana, niin silloin pystyisin nimeämään hänet helposti top 3:een, mutta katsotaan nyt.

Offline

#43 31.07.2011 22:14

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Olisipa Hendosta saanut hyvän kertoimen. Aika tulinen vajaa yksi erä nähtiin main eventissä, yleisö oli loistavasti mukana ja lopetukseen johtanut tapahtumasarja oli varsin kiimainen. Fedorin jengin mukaan tuomari hätiköi, mutta ihan ulkona mies taisi käydä ja Hendo olisi päältä takonut Fedorin tajun uudestaan kankaalle jos matsia olisi jatkettu. Sinänsä hassua että Henderson on 6 vuotta Fedoria vanhempi, mutta venäläisen ura taitaa olla lähempänä loppua.

Tate nappasi naisten matsissa mestaruusvyön itselleen hienolla kuristuksella. Suorituksen arvoa lisää se, että kyseessä oli Coenenin eka tapout.

Offline

#44 31.07.2011 22:46

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Oli ihan ok eventti ja Hendon voittoa tuulettelin kotikatsomossa; hyvin Fedor kyllä romahti kun tuli yläkoukku selän takaa suoraan leukaan. Melko usein vastustajat protestoivat tuollaisia keskeytyksiä, mutta tuomari säästi kyllä Fedorin isommilta vammoilta, kun tuli nopeasti väliin. Niinku teekki kirjoitti, niin Hendo olis jauhanut sellaisia moukareita Fedorin päähän, että keskeys oli mielestäni oikea tuomio - harvoin paras MMA tuomari Herb Dean keskeyttää matsin aiheetta. Varmasti tästäkin Fedorin tappiosta vielä nuristaan nettisotureiden toimesta miten hän olisi vielä toipunut jne, mutta ihan sama mulle. Enpä ole ikinä tykännyt kaverista, koska en seurannut MMA:ta vuonna 2004 - 2008, jolloin kaveri oli uransa huipulla. Kolme viimeistä ottelua ovat olleet tosi tylyjä "Viimeiselle Keisarille"

Pirun Tate kun meni kuristamaan voiton Coenenista: jäi yhdestä matsista taas kiinni rahantulo. Kaiken lisäksi matsi oli vielä auttamattoman tylsä, hyvä etten nukahtanut välillä. Hendolla oli kyllä tosi hyvä kerroin, kuten oli Silvallakin edellisellä kerralla, harmi ettei nyt päässyt hyötymään siitä tuon Taten voiton takia. Yllätävää lopetus matsille - se täytyy myöntää. Woodley oli ok, mutta petyin hänen suoritukseensa. Titteliottelu kuitenkin todennäköisesti edessä, joten silloin paremmin ja vyö haltuun.

Offline

#45 06.08.2011 19:39

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

No niin pistetäänpä vähän veikkauksia ensi yön UFC 133 tapahtumasta.

Main card

Light Heavyweight bout:  Rashad Evans vs.  Tito Ortiz
Illan mielenkiintoisin matsi, jossa Rashadilla on oikeastaan helvetisti hävittävää; mahdollinen tappio tiputtaisi hänet pois tittelikahinoista lähitulevaisuudessa ja edellisen ottelun jälkeen tapahtunut training campin vaihto varmasti nostettaisiin esille suurena virheenä. Kun taas Titolla on vain voitettavaa; mahdollinen voitto veisi hänet kenties vielä viimeisen kerran mukaan titteliotteluun ja tappiokaan ei olisi paha, koska matsi sovittiin viime tipassa ja vastassa on kuitenkin tekijämies. Rashad varmasti yrittää tapojensa mukaan viedä maihin ja nuhjata siellä muka tehokkaan näköisesti ettei tuomari nostaisi heitä pystyyn. Tito yrittänee antaa Rashadille samanlaisen tyrmäysiskun kuin Baderille ja hoitaa homman kotiin joko ground and poundilla tai lukotuksella. Pelkään että Rashad vie matsin makaamalla vastustajan päällä, mutta toivon että Tito tukkisi Rashadin suuren suun ja saavutuksiin nähden ylimielisen käytöksen komealla tyrmäyksellä.

Middleweight bout:  Vitor Belfort vs.  Yoshihiro Akiyama
Tästä voi tula kunnon sota. Belfort on kova pystymies ja omaa salamannopeat iskut. Akiyamalla on judotausta, mutta harvoinpa herra niitä apujaan käyttää hyväkseen, vaan ottelee kylmästi pystyssä, vastustajan mukavuusalueella. Sen seurauksena Akiyaman kolme matsia ovat päättyneet tappioon, mutta kaikista niistä on tullut kuitenkin "Fight Of The Night" -bonusrahat kuitattua. Samat merkit ovat nytkin ilmassa, mutta uskoisin Belfortin antavan Akiyamalle sellaisen pommin, joka tiputtaa miehen maihin, jonka jälkeen seuraa ground and poundia, kunnes tuomari tulee väliin. Akiyama protestoi tuomiota - taistelija kun on. Belfort kiittää Jeesusta Roganin haastatelussa ja on valmis kohtaamaan kenet tahansa UFC hänelle haluaa laitaa vastaan. Näin se vaan menee.

Welterweight bout:  Dennis Hallman vs.  Brian Ebersole
Enpä tiedä miksi tämä matsi on pääkortilla eikä esim. Hamillin ja Gustaffssonin matsi, mutta eiköhän Ebersole vie tämän ja samalla päätä Hallmanin uran UFC:ssa. Veikkaan näyttävää lukotusvoittoa Ebersolelle.

Middleweight bout:  Jorge Rivera vs.  Costantinos Philippou
Rivera kohtaa pikahälytyksellä tuntemattoman miehen Kyprosista, jolle soisin mielihyvin voiton. Rivera kyllä tykkää thrashtalkista, mutta menee siinä vähän liian henkilökohtaiseksi (edellinen matsi Bispingiä vastaan), eikä tee sitä niin tyylikkästi ja hauskasti kuin Sonnen. Pakko silti veikata matsia Riveralle tyrmäyksellä, joka tarkoittaa sitä, että äijää täytyy sietää UFC:ssa vielä ainakin yhden matsin verran.

Welterweight bout:  Rory MacDonald vs.  Mike Pyle
Tässäkin on ainesta FOTN:ksi! Rory heitteli viime matsissaan komeasta Nate Diazia ja nuortamiestä pidetään kovana tulevaisuudenlupauksena. Pyle nöyryytti viime vuonna toista tulevaisuudenlupausta John Hathawayta hänen omalla maaperällään mahdottoman hyvällä mattopelillä, joten hän lienee tässä WW:ssa jonkinlainen gatekeeper, jonka ohitse täytyy päästä ennen isompia matseja. Rorylla on kaikki mahdollisuudet kehittyä mestariksi lähivuosina ja uskoisin hänen olevan jo nyt tarpeeksi kyvykäs voittamaan Pylen kaltaisen veteraanin. Saa nyt nähdä kehkeytyykö tästä pysty- vai mattovääntö. Joka tapauksessa matsista voi odottaa vauhdikasta ja tapahtumarikasta, joka kääntyy split decisionilla tulevaisuudenlupaukselle.


Preliminary card (televised)

Light Heavyweight bout:  Matt Hamill vs.  Alexander Gustafsson
Gustaffssonin toinen varsinainen testi (ensimmäinen päättyi Phil Davisin kuristukseen) kunnon painijyrää vastaan. Todennäköisesti Hamill tulee matsiin surkean Rampage matsin jälkeen motivoituneena ja haluaa tehdä statementin Gustaffssonin kustannuksella. Ruotsalaislupaus on treenannut Davisin kanssa samassa tiimissä, joten pieni mahdollisuus hänellä on voittoon, mutta s pitäisi tulla lopetuksella (todennäköisesti tyrmäys), koska jos matsi menee tuomareille, niin Hamill on silloin pyörittänyt Gustaffssonia matossa niin monta kertaa, ettei vottajasta ole epäselvyyttä. Veikkaan Hamillin TKO voittoa.

Featherweight bout:  Chad Mendes vs.  Rani Yahya

Selkeä voitto Mendesille.

Siinäpä sitten omat veikkauksett voittajista ja matsien kuluista, joille voi huomenna sitten naureskella. Nyt vain odottamaan milloin kello lyö neljä ja  suora lähetys maxilta käynnistyy. Netistä sitä ennen prelit.

teekki, turston ja Prakki vaan mukaan veikkaamaan, ja saa muutkin tulla. ILR, Tomsk ja hrmis saattaa jopa innostua, kun taas ginipoika, kaakku ja leposi avaavat topikin katsellen että mitäs jännää tänne on kirjoitettu, mutta toteavat homman paskaksi ja siirtyvät muihin topikkeihin. ff

Offline

#46 06.08.2011 20:49

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Jumalauta Edge uusimassa Havenin jaksossa! salute.gif

Offline

#47 07.08.2011 16:45

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

En ehtinyt ennakoimaan, mutta pistetään kommentteja jälkikäteen. Vahva peuk lopulta UFC 133:lle, vaikka näytti jo välillä että tuleeko tästä mitään kun ottelijat vetäytyivät loukkaantumisten takia eikä fight card näyttänyt ennakolta ihan huippukiinnostavalta. Hyväksi se taas kääntyi. En katsonut pre-fighteja tai main eventin jälkeen näytettyjä, mutta kommentteja muista matseista:

Welterweight bout:  Rory MacDonald vs.  Mike Pyle
Roryltä erittäin vakuuttava voitto kokeneesta Pylestä, joka ei ehkä ole ihan huippukaveri mutta kuitenkin vakavasti otettava vastustaja. Jotkut hehkuttavat MacDonaldia jo uudeksi GSP:ksi, mihin on ehkä aihetta, mutta on kuitenkin turha asettaa liikaa painetta nuorelle kaverille. Rory pitänee ottaa tämän voiton myötä tarkempaan seurantaan, sen verran kokonaisvaltainen tappelija on kyseessä.

Middleweight bout:  Jorge Rivera vs.  Costantinos Philippou
Ihan ok tasainen matsi, joka kääntyi lopulta Costan niukkaan voittoon tuomariäänin. Ainoa matsi PPV-osuudessa joka kesti täydet kolme erää, joten siinä mielessä ei ehtinyt käymään tylsäksi vaikka välillä molemmat äijät olivat aika väsyneitä. Lopputulos ihan oikeutettu.

Welterweight bout:  Dennis Hallman vs.  Brian Ebersole
Ässä ei tiennyt miksi tämä matsi oli pääkortilla, ehkä Hallmanin speedojen takia?! Jälkikäteen tämä teoria romuttui, kun Dana White bannasi kyseisten housujen käytön tulevaisuudessa ja antoi Ebersolelle $70k bonuksen siitä hyvästä että speedo-Hallmania ei nähty ruudussa kuin vajaa yksi erä. Ihan mielenkiintoinen matsi oli, Hallman aloitti ryminällä ja yritti lukottaa Ebersolea mutta kun asetelma vaihtui ja Ebersole pääsi takomaan päältä niin matsi saatiin päätökseen aika nopeasti. Hallmania tuskin enää UFC:ssä nähdään...

Middleweight bout:  Vitor Belfort vs.  Yoshihiro Akiyama
Matsi meni juuri niin kuin Ässä ennakoi, eikä kestänyt kauaa. Belfort oli liian kova vastus "Sexyamalle", jonka ura UFC:ssä voi olla lopussa, ellei mies suostu siirtymään alempaan painoluokkaan. Belfort haluaisi heti rematchin Anderson Silvan kanssa, mutta jonossa taitaa olla muitakin miehiä. Ellei sitten Okami voita Andersonia, jolloin tämä matsi voisi toteutua.

Light Heavyweight bout:  Rashad Evans vs.  Tito Ortiz
Mielenkiintoinen matsi, johon UFC sai lyhyellä varoitusajalla ihan mukavasti hypeä taustalle. Tito taisteli sen minkä pystyi, mutta matsi oli hyvin Evansin hallussa koko ajan, ehkä lukuunottamatta yhtä Titon lukotusyritystä josta Rashad kuitenkin pääsi irti suhteellisen helposti. Lopulta varsin selvä voitto Evansille, joka näytti pitkästä tauosta huolimatta erittäin hyvältä. Tulipa titteliottelussa vastaan Bones tai Rampage, on matsista ja build-upista tulossa aika huikea kun Rashadilla on sopivasti skismaa molempien kanssa. Sitä odotellessa peuk

Offline

#48 07.08.2011 18:42

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Rory kyllä yllätti täydellisesti, koska en uskonut hänen olevan vielä noin dominoiva tässä matsissa lajin veteraania vastaan. Hyvin vaikea maassa pidettävä ja älyttömän monipuolinen ottelija, vaikka on vasta 22-vuotias finninaama.  icon_eek Näki jo heti sisääntulosta ja käyttäytymisestä octagonissa alkuseremonioissa, että ei paljon nuorukaista jännittänyt, vaan itseluottamus oli korkealla tasolla, joka lupaa kyllä ruusuista tulevaisuutta. Äärimmäisen lahjakas kaveri ja ennen kaikkea kylmähermoinen tekijämies jo tuossa iässä. Toivottavasti ottelisi vielä tämän vuoden lopussa.

Rivera oli hätää kärsimässä tokassa erässä, mutta pisteet tuomari Yamasakille, joka ei keskeyttänyt ottelua liian aikaisin, vaan näki että Rivera vielä puolusti itseään kaverin iskuilta. Se tokan erän lopun lukotusyrityskin oli erikoinen tilanne; ei tainnut Costa ihan tietää miten olisi pitännyt viedä tilanne loppuun - ainakin Roganin perusteella.

Dennis Hallman, ei jumalauta! Katoin eka, että sehän veti vahingossa verryttelyhousut ja ottelushortsit jalasta eikä tajua seisovansa speedoissa kaiken kansan nähtävillä. Kyllä siinä jäi vähän suu auki, täytyy myöntää. Varmaan kiva tilanne Ebersolilla kun joutui heti matsin alussa lattialle makaan ja äijä speedoissa hinkkaa omaa vartaloaan selkää vasten. Ei ollut lasten katsottavaa se touhu ja täähän on ihan K-18 materiaalia. Onneksi Ebersole ei hätääntynyt ja paukutti voiton tosi häijyllä ground'n'poundilla; mahtokohan kostaa Hallmanin alun nylkytyksen...

Belfortin matsissa ennustus meni melko kohdilleen. Akiyama ei tosin paljon unten mailta protestoinut tuomarin päätöstä tulla väliin. Mutta missä oli tällainen Belfort Silva ottelussa? Todennäköisesti hän kohtaa häviäjän mestaruusmatsista tai sitten voittajan Munoz - Leben ottelusta, luulisin. Anderson seuraavaksi vastaan vain jos hän häviää Okamille, kuten teekki jo mainitsikin. Se olisi kyllä mahtava matsi, jonka Belfort voisi viedä tyrmäyksellä...

Rashad löi sitten meikäläiselle kunnolla luun kurkkuun ja otteli epätavallisen aktiivisesti, välillä jopa riskiä hakien. Treenicampin vaihto on ilmeisesti ollut tämän perusteella varsin onnistunut ratkaisu. Tässä ei ollut tietoakaan Greg Jacksonin campin ottelijoiden varman päälle pelaamisesta, vaan Rashad haki aktiivisesti lopetusta ja löi vihaisia lyöntejä Titon päänuppiin ja vartaloon. Komean slammin veti kans...öööh...ekassa erässä muistaakseni.

9.gif
Niin sanotusti osui ja upposi. Mahtoi tehdä kipeää...

Offline

#49 08.08.2011 21:10

Johan Nyttån DJ
Member
From: Nyslott
Registered: 12.07.2011
Posts: 914
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Njaa, ei kovin montaa mielenkiintoista matsia 133:een osunu. Kovin lyhyitä matsejä ja epätasaisia pareja.

Beyond the Mat -dokkari wrestling-faneille. Muutkin tykkää.

Offline

#50 25.08.2011 21:10

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

UFC 134 näyttää aika mukavalta tänä viikonloppuna. Veikkaan isoimpiin matseihin voittajiksi Anderson Silva, Griffin ja Schaub. Okamin pitää tehdä jotain ihmeellistä voittaakseen, tai sitten toistaa Sonnenin matsi Silvaa vastaan ilman lopun puppelointia. En usko että siihen on aineksia ja Silva venyy Riossa jos siihen on tarvetta. Shogun vs Griffin on aika fifti-sixti mutta sympatiat on selvästi Griffinin puolella. Toivottavasti tulee kunnon sota. Schaub voittaa puolestaan nuoruuden turvin, riippuen toki siitä missä kunnossa Big Nog pitkän huilin jälkeen on.

UFC live on Versus (tjsp) pari viikkoa sitten oli aika kova. Varsinkin Ben Hendersonin ja Jim Millerin matsi. Tuo 155:n sarja on tosi mielenkiintoinen ja siellä on monta kovaa haastajaa Frankie Edgarille. Ensin tietysti Edgar vs Maynard III. Oisko siellä sitten tulossa Henderson vs Guida -matsi piakkoin josta voittaja tittelimatsiin? Melvin Guillardilla on myös kaikki ainekset haastaa mestaruudesta, jos jaksaa keskittyä treenaamiseen ja napsii vielä pari voittoa.

Offline

#51 25.08.2011 22:14

ILR
matlök
From: täällä sitten taas
Registered: 12.06.2005
Posts: 8,768

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

RTEmagicP_100629_papadopoulos_strand_01.jpg


Älä päästä painiks sitä

Offline

#52 27.08.2011 13:16

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Ensi yönä/aamuyöllä tarjotaan herkkua foorumin lukuisille kamppailu-urheilun ystäville: klo 01 alkaa YLE2:lta Heleniuksen ja Ljahovitsin välinen nyrkkeilyn raskaansarjan ottelu ja klo 04 MTV3 Maxilla/Cananl+ Sport2:lla UFC 134, ja siinä vlissä vielä reilun tunnin ajan yleisurheilun MM-kisoja kakkoselta. Vielä jos kävis sen verran tuuria, että löytäis jonku toimivan streamin ennen tuota Heleniuksen matsia käytävä raskaansarjan WBA titteliottelun Povetkinin ja Chagaevin matsista!

Ljahovits varmaan tulee päälle aktiivisesti ekat viisi tai kuusi erää ja yrittää päästä lähietäisyydelle hakemaan iskupaikkoja, ja Helenius tapansa mukaan ottaa alkuerät rauhallisesti yrittäen pitää vastustajan loitalla jabilla ja hyvällä liikkeellä. Seitsemännestä erästä alkaen uskoisin, että Ljahovitsin kuntopuoli alkaa pettää ja mies joutuu puolustuskannalle Heleniuksen kovien iskujen johdosta. Jossain vaiheessa yksi noista iskuista osuu kohteeseensa ja pudottaa valkovenäläisen kanveesiin, veikkaan yhdeksättä erää. Helenius pitää nämä intercontinental tittelit (joilla ei ole käytännössä mitään merkitystä) ja ottelee todennäköisesti jopa tämän vuoden lopulla EM-tittelistä Dimitrenkoa vastaan. Tappio olisi valtava takapakki miehen uralle ja mahdollisille MM-haaveille, joten löysäilyyn ei ole varaa. Tämä matsi jännittää etukäteen kaikista eniten, kun otetaan myös nuo UFC 134 matsit mukaan.  Kämmenet hikoilee ja pulssi kohoaa taivaisiin... ashamed0006.gif

UFC 134:ssä Okami voisi Sonnenin opeilla tehdä saman mihin mies itsekin kykeni, mutta ilman viimeisen erän lukotusta, tyrmäykseen en jaksa uskoa. Pelkään pahoin, että Silva saa yhden iskun perille, joka pudottaa Okamin perseelleen maahan, hyökkää päälle ja ground'n'poundaa voiton tuomarin keskeyttäessä matsin. Ai niin, Steven Seagal ja hänen aurinkolasinsa nähdään varmasti moneen kertaan tapahtuman aikana...

Griffinin ja Ruan ottelu ei oikeastaan paljoa kiinnosta, saisi Griffin voittaa, niin olisi jännä nähdä siirtyykö Rua sitten keskisarjaan, jossa hänen vahvuutensa tulisivat mielestäni paremmin esille. Eli käytännössä Griffin makaa 235 paunan ruhollaan Ruan päällä, josta on hankala päästä pois, kysyä voi vaikka Rich Franklinilta. Rualla on tietty se yhden iskun tyrmäysvoima ja brutaali muay thai, mutta Griffin kokeneena pelimiehenä varmaan osaa varoa näitä ja ajoittaa alasvientinsä oikeaan aikaan.

Schaubin ja Big Nogin matsi on SE matsi, joka tässä tapahtumassa eniten kiinnostaa, koska voitolla Schaub on (korkeintaan) matsin päässä mestaruusottelusta. Olen fanittanut miestä TUF10:stä lähtien ja mukava nähdä hänen pärjäävän näin hyvin. Entiset tekijämiehet Gonzaga ja Crocop ovat kaatuneet tulevaisuuden toivolle ja nyt olisi vuorossa kolmas sulka hattuun. Veikkaan brutaalia tyrmäystä Crocopin tyyliin, Big Nogilla ei ole mielestäni mahdollisuuksia pystyssä tai matossa väkivahvaa ja taitavaa Schaubia vastaan.

Tokassa matsissa brassien nuoruudenlupaus Barboza uskoakseni viljelee kammottavia alapotkuja ja hoitelee pisteillä matsin jälkeen linkuttavan Pearsonin, joka ei pääse hyödyntämään tässä ottelussa nyrkkeilytaitojaan juuri noiden potkujen takia. Eka matsi kevyessäraskaassa...en tajua miksi tämä on edes main cardilla? Mieluummin olisin nähnyt Palharesin vääntävän Millerin sellaiselle mutkalle, että taputus kuuluu katsomon takariville asti, mutta eipä sitten.

Offline

#53 28.08.2011 18:52

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Helenius ei vieläkään pettänyt. Hitto että se oli kova se yhdeksännen erän viiden iskun kombinaatio, joka pudotti Ljahovitsin kanveesiin. Siitä ekasta vasemmasta kohokoukusta olis normaalilla taapertajalla lähtenyt päänuppi irti. Nyt sitten EM-titteliotteluun Dimitrenkoa vastaan, jos se hoitaa kunnialla syyskuun tittelinpuolustuksen ja vuoden päästä MM-kehään jompaa kumpaa Klitshkoa vastaan!  rokrok

UFC 134 meni sitten vähän penkin alle, jos lievästi sanotaan. Main cardilla omista suosikeista ainoastaan Nedkov voitti, lopuille tuli enemmän tai vähemmän tylyt tappiot. Harmitti ihan jumalattomasti Schaubin häviäminen, hitto kun se meni ihan pyörryksiin ku ne kaksi ekaa iskua osu ja sen jälkeen nojasi häkkiin eikä yrittänyt edes suojata tai mennä clinchiin. Siinä on se yksi iso ero vielä noihin maailman parhaisiin ottelijoihin, joten ei muuta ku takaisin salille ja uutta voittoputkea rakentamaan. Rankkaa touhua. Shogun oli vakuuttava omassa matsissaan ja löi Forrestia niinku vierasta sikaa. Missäs se tuollainen Shogun oli Jones matsissa? Noh, Forrest oli oudon vaisu, täytyy myöntää. Saapa nyt nähdä ketä vastaan brassi ottaa seuraavan matsin, oliskohan kolmas matsi Machidaa vastaan paikallaan?

Pääottelussa Okami oli pihalla niinku lumiukko heti sen ekan erän lopussa vastaanotetun pääpotkun jälkeen ja homma oli pelkkää kosmetiikkaa toisessa erässä. Jännä juttu miten vastustajat (poislukien Sonnen)  hämmentyvät ja menettävät uskonsa, kun Silva laskee ne kädet alas ja oikein houkuttelee niitä tulemaan luokseen. Okami ei tehnyt tässä poikkeusta, mutta enpä ole ikinä nähnyt kenekään lamaantuvan tuolla tavalla! Japanilaiselta meni usko omiin kykyihinsä kertaheitolla, kun Silva laski kädet alas ja heilutteli päätään sivulta toiselle. Okami varmaan tuumi, että pakko yrittää, kun se noin tarjoaa iskupaikkaa, muuten menee maine. Ei muuta ku askel kohti Silvaa ja PAM! Oikein ajoitettu jabi iskeytyi salamannopeasti japanilaisen kasvoihin ja tulos oli tämä:

doqjvt.gif
"meinaatko kauankin siinä vielä makoilla, tässä olis jo kiire."

Tuon jälkeen Okamin henkinen selkäranka oli katki ja mutkalla ja osa valui varmaan housuista alas; niin lamaantunut ja pelokas esitys nähtiin, että Sonnen varmaan puisteli kotikatsomossa päätään häpeissään. Sen jälkeen Silva painoi päälle, osui hyvin oikealla ja Okami taas maassa:

6.gif

Jännä juttu miten se jää makoileen lattialle ja katselee anovasti Silvaa, että hän tulisi nyt lopettamaan tämän ottelun. Ei edes yritä nousta ylös tai hakeutua parempaan puolustavampaan asentoon. Sai titteliottelun Sonnenin kärähtämisen takia ja sen kyllä huomasi. Surkein haastaja, jonka olen MMA-titteliottelussa nähnyt. Ei voi mitään. Vaikka inhoankin Silvaa eniten näistä MMA-ottelijoista, niin pakko se on myöntää, että hän on kaikkien aikojen paras ottelija. Sonnen tai Stann voi hänet kenties voittaa, mutta muille keskisarjalaisille en anna kummoisia mahdollisuuksia.

Offline

#54 28.08.2011 23:45

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,893
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Ässän raporteille toki aina peuk mutta vituttaa toi viimeisen giffin turpaanveto. Perkele. Turpaan tollasille hakkaajille.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#55 29.08.2011 01:13

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

eikös tuossa viimeisessä giffissä tiivisty se mistä näissä lajeissa on kyse confused_new

Offline

#56 29.08.2011 02:14

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,893
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Oliko toi kysymys mulle, ässälle, vai toteamus, johon et odotakaan vastausta? Mä en nimittäin ainakaan osaa vastata, koska en ole seurannut UFC:tä.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#57 29.08.2011 11:07

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Ottelija on tuollaisissa tilanteissa kuitenkin sen verran kartalla ettei tuomari keskeytä matsia ja sen verran pyörryksissä, että vastustajan ei kannata antaa hänelle aikaa toipua iskusta, joten ei auta kuin käydä päälle. Tuomarit keskeyttää useimmiten matsit, kun ottelija ei pysty puolustaan itseään järkevästi (saattavat huutaa ottelijalle, että "you gotta defend yourself or I'm gonna stop the fight" tjtn). Tässä matsissa oli kuitenkin ehkä MMA:n paras tuomari, niin osasi lopettaa ajoissa.

En tiedä oliko kysymys retorinen vai ei, mutta vastasin silti...

Offline

#58 29.08.2011 15:08

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Aika vahvaan kuntoon oli brassitähdet virittäytyneet kun UFC palasi pitkän tauon jälkeen Brasiliaan. Anderson Silva oli odotettuakin ylivoimaisempi ja osittain tuntui, että hän antoi mennä matsin toiseen erään ihan vaan siksi että yleisö saisi enemmän vastinetta rahoilleen. Vaikea nähdä kenenkään voittavan Silvaa 185:ssa pariin vuoteen jos miehellä säilyy motivaatio entisellään. Silva vs Sonnen olisi silti ennakkohypeineen mielenkiintoinen, joten toivon että Chael voittaa Brian Stannin. Okami oli kyllä pettymys, Silvan hyvyydestä huolimatta. Totaalilamaantuminen toisessa erässä, kuten Ässä totesi.

Griffin näytti siltä että häntä ei olisi kiinnostanut olla paikalla, liekkö syynä vaimon viime hetkillä ollut raskaus. Jotenkin kummasti "off balance" oli Griffin koko (lyhyen) matsin ajan. Shogun oli vakuuttava, tosiaan ihan eri vireessä kuin Bones Jonesia vastaan. Schaub oli pettymys Big Nogia vastaan, mutta joskus vaan matseissa käy noin kun toinen sattuu osumaan kunnolla, varsinkin raskaassa sarjassa.

Offline

#59 06.09.2011 22:32

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Offline

#60 06.09.2011 23:35

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Just olin tulossa postaamaan tuon! Joulu tulee tänä vuonna sitten vajaan viikon myöhässä! icon_biggrin

Tää on kyllä mun lyhyen MMA-fanituksen KOVIN  ja KIIMAisin matsi ikinä! Varmasti myös yksi kovimmista jutuista ottaen huomioon kaikki urheilutapahtumat. Aloin fanittaan molempia suurin piirtein saman aikaa ja nyt nämä miehet sitten ahdetaan samaan häkkiin mittelemään voimiaan keskenään; kaksi monsteria joiden tavoitteena on hakata toinen ja edetä mestaruusmatsiin.

teekki ja Prakk varmaan kallistuu Lesnarin puolelle, joten meikä menee sitten Overeemin bandwagoniin.


Demolition Man rokrok

EDIT: hyvään paikkaan sv

Offline

Board footer

Powered by FluxBB