#91 22.09.2011 20:01

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Olipa kova tuo TUF14:n avausjakso. Elimination fights siis kyseessä ja matseja ihan laidasta laitaan - tyrmäyksiä, lukotuksia ja kaikkea mahdollista. Meno oli poikkeuksetta todella vauhdikasta ja ukkojen taso näyttää olevan aika korkealla kun alemmat painoluokat on ensimmäistä kertaa mukana Ultimate Fighterissa. Tältä kaudelta saattaa nousta kunnon tähtiä UFC:hen, ihan eri tavalla kuin muutamalla edeltävällä kaudella.

Bones vs Rampage -ennakot jne ovat olleet varsin hyviä ja itse ainakin odotan matsia todella suurella innolla. Rampage vaikuttaa treenanneen ihan tosissaan enkä usko että Jones on ihan niin iso suosikki kuin vedonlyöntifirmat uskottelevat. Nyt esim. bet365:lla Jonesin kerroin on 1.16. Samoin Koscheck on iso suosikki kertoimella 1.18 omassa matsissaan. Toki molemmat ovat suosikkeja mutta en ihan noin isoiksi suosikeiksi kumpaakaan laskisi.

Offline

#92 23.09.2011 00:10

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

teekki kattoo sellaisessa KIIMAssa MMA:ta ja WWE:tä ja Prakki WWE:tä, että meikäläinen ei meinaa pysyä perässä! Eli ts. Night of Champions ja TUF:in avausjakso katsomatta.

Pelaamalla Hughesia, Rampagea, Huntia, Stannia ja muistaakseni Floriania saa tosi hyvät kertoimet. Maynardin ja Edgarin kertoimet oli vähän yli/alle kaksi, joten enää pitäs vaan tietää ketkä kaksi tai maksimissaan kolme noista tekis yllätyksen ja voittais. Rampage - Stann - Maynard yhdistelmällä sais unibetillä 31,89 kertoimen  icon_cool  Noh, pitää miettiä vielä...

Edge oli taas Havenin yhdeksännessä jaksossa; semmoset merkit ilmassa, että saattais saada jopa kohtuu näkyvän sivuroolin sarjassa.

EDIT: Sen verran täytyy vielä sanoa, että noista em. voittajaehdokkaista kolme ottelee titteliottelussa, ja laskeskelin että mitä olen reilun vuoden aikana MMA:ta seurannut (UFC ja Strikeforce), niin vain  n. 20% titteliotteluista on päättynyt allekirjoittaneen suosikin voittoon. Mutta toisaalta eihän mun suosikit voi ikuisesti jatkaa tätä rataa? Eiköhän päätetä, että tästä alkaa uusi uljas aikakausi, jota värittävät Acedian suosikkien uljaat voitot UFC.n ja Strikeforcen titteliotteluissa! Stan menee siellä mukana tulevana MW:n mestarina. icon_wink

Offline

#93 23.09.2011 19:02

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Oli kyllä hyvä tuo NoC ja viimeinen matsi oli niin dramaattinen ja tapahtumarikas, että ei haittaa vaikka CM Punk hävisikin. The Miz ja R-Truth kyllä jatkavat tuota myötähäpeän aiheuttamista ja tuo vikaan matsiin sekaantuminen oli piste iin päälle. Ne on kyllä ihan pellejä. icon_lol DiBiase ja Cody Rhodes intercontinental-matsissa...ööh...kaksi tylsintä WWE "tähteä" päästetään kehään samaan aikaan ->  snore  Cena onneksi vei vyön Del Riolta; kyllähän Cenaakin voi kannustaa, jos vastustaja ei miellytä. Mark Henryn voitto aiheutti kyllä aika mielenkiintoisia reaktioita yleisön kasvoilla, pääasiassa kuitenkin tällaisia:  icon_surprised  icon_eek  frown2  itku  viha

Reilun viikon päästä sitten Hell in a cell  dance

TUF:in ekasta jaksosta päätellen kyseessä taitaa tosiaan olla kovatasoisin kausi ikinä. Jos näistä kavereista ei vihdoin nouse tekijämiestä UFC:n kärkipäähän, niin johan on kumma! Niin paljon potentiaalisia ehdokkaita voittajiksi kummassakin painoluokassa, että ei uskalla vielä veikata mitään. Pitää nähdä vielä enemmän ketkä sieltä nousee esiin muiden joukosta ja kuka on se yllättäjä, joka menee ainakin välieriin asti. Mayhemilla ja Bispingilläkin näköjään menee vähän sukset ristiin kauden edetessä, joten luvassa on viihdettä octagonista ja sen ulkopuolelta.

Offline

#94 26.09.2011 17:14

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

On kyllä tullut melko KIIMASSA katsottua näitä ja tarjonta on aika kovaa tällä hetkellä. Varsinkin tulevat UFC 136 ja 137 näyttävät ihan hullun kovilta. Ensi viikonlopun UFC Live on taas vähän välishow, mutta varmaan pääottelussa on vauhtia ainakin Cruzin puolelta.

joneskicksrampage640_large.jpg

Vedonlyöntitoimistot olivat tällä kertaa oikeassa. Ei ollut Rampagella paljon saumoja vaikka olikin omien sanojensa mukaan elämänsä kunnossa. Bones Jones on viimeistään nyt ansainnut kaikki hehkutukset ja onkin vaikea löytää miehelle kunnollista vastusta 205:sta. Seuraava matsi Evansia vastaan on toki mielenkiintoinen, mutta on vaikea kuvitella Jonesin häviävän.

Muissa matseissa Koscheck ehkä lopulta odotetusti nuiji Hughesin, joka taitaa tämän matsin jälkeen vetäytyä eläkkeelle. Heavyweight-matseissa äijät väsyivät todella pahasti mutta väänsivät silti loppuun. Nate Diazin esitys nousi pääottelun lisäksi parhaiten esiin, hyvin vedetty peuk

Offline

#95 26.09.2011 17:42

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Rahathan siinä meni hukkaan tuon UFC 135:n vedonlyönnissä, mutta oli ihan hyvä eventti. Jonesilla taisi olla 30 cm ulottuvuusetu Rampageen nähden ja hyvinhän tuo käytti sitä hyväkseen: vaikea kuvitella kenenkään LHW:n voittavan häntä, kun ei pääse iskuetäisyydelle ja maahankaan ei saa vietyä. Machidalla vois olla mahdollisuuksia, mutta saattais tulla vaan Rampagen kaltainen uusinta. Evansin en usko Jonesia voittavan, mutta Strikeforcen King Mo tai Feijao vois tarjota kovan vastuksen, ja Henderson myös.

Hughes vois jäädä eläkkeelle noiden kahden tyrmäystappion jälkeen, alkaa olla terveydelle vaarallista tuollainen turpiinottaminen. Hunt yllätti omassa matsissaan, mutta hitto että molemmat äijät väsyivät lopua kohden! Mua alkoi jo itseäkin hengästyttään, kun katselin menoa. Browne väsyi kans, mutta otti tärkeän voiton, joka oli tuossa se pääasia että ura jatkuu edes pienessä nousussa. Seuraavaksi vastaan Mitrione/Kongo matsin voittaja, kiitos!

Diazista ja TUF 13 voittajasta Fergusonista tuli kertaheitolla vaaralliset haastajat kivikovaan LW-divariin, niin vakuuttavat voitot ottivat. Pitää olla aivan huippumies, jos meinaa nousta UFC:n top 10:n tuossa divarissa, kun taso on niin laaja verrattuna muihin painoluokkiin.

Torstaina uusi TUF ja lauantaina UFC live, jossa toivottavasti Johnson voittaa tittelin.  icon_wink

Offline

#96 04.10.2011 21:09

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Jatketaan kaksinpuhelua. UFC Live oli pirun kova varsinkin odotuksiin nähden. Eka matsi Danzig vs Wiman oli täyttä sotaa, toinen päättyi kun Brenneman sai potkun suoraan naamaan (vaikka oli ihan tajuissaan, niin silti ehkä ihan hyvä ref stoppage). Anthony Johnson on ISO äijä tuohon painoluokkaan. Struve vs Barry ei ollut mitenkään huikea matsi, mutta lopetus oli niin hehkeä että se pelasti paljon. Pääottelussa Cruz hallitsi tapahtumia vaikka mursi kätensä ensimmäisessä erässä. Johnsonille pisteet yrityksestä, painoi päälle ja väänsi loppuun asti kaikki viisi erää. Cruz on vaan varsin kova dude.

Tulevana viikonloppuna sitten kiimainen UFC 136.

Hyvää settiä edellisen UFC:n jälkimainingeista. Rampagea ommeltiin ihan reilusti ja Jones ontui aika pahasti matsin jälkeen.

Future champion icon_cool

Offline

#97 04.10.2011 22:26

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

UFC Liven katselin pikaisesti, mutta Brennemanin matsissa tuli sellainen fiilis, että äijä jähmettyi ihan täysin. Johtuiko se sitten Johnsonin julmetun isosta koosta ja voimasta vai oliko tuossa joku gameplan takana (uuvuttaa isompi vastustaja), mutta tosi flegmaattinen esitys Brennemanilta. Johnsonille sitten Koscheck vastaan, niin nähdään kuinka hyvä äijä tällä hetkellä on. Ekassa matsissa taisi Koscheck ottaa kuristamalla voiton. Pat Barrysta ei taida olla kuin keskitason MMA kaveriksi ja Struvre ei ole juurikaan sen parempi. Se vaan tuntuu olevan niin hontelo ja liikkuminen sekä ulottuvuuden hyödyntäminen on alkeellista (vrt. Jones), että enpä usko hänestä olevan top kymppiin. Cruz otti suht selkeän voiton, vaikka käsimurtuma ja Johnsonin vauhti aiheuttivatkin paikoin hankaluuksia.

Chael vaikuttaa olevan kyllä huippukunnossa ja tuntuu kunnioittavan myös Stannia. Aika monet tuntuu antavan matsin helposti Chaelille, mutta uskonpa, että nuo ihmiset kokevat viikonloppuna yllätyksen. Jotenkin on sellainen fiilis, että Stann tyrmää eikä jätä mitään kysymyksiä ilmaan, mutta tässä matsissa voi käydä miten tahansa; Sonnen voi vaikka tyrmätä Stannin, jos niikseen tulee. Noh, tätä matsia odotan eniten tästä eventistä ja olis jo aika saada UFC:hen joku mestari, jota vois fanittaa. Sekä Stann että Sonnen täyttävät kriteerit, mutta toivon ensin mainitun voittoa.  icon_cool

Gray Maynard taitaa nyt korjata virheensä ja tyrmätä Edgarin, joka kyllä liikkuu hurjalla tempolla ja on hyväkuntoinen, mutta hänellä ei ole mielestäni sitä yhden iskun tyrmäysvoimaa, joka löytyy Maynardilta. Frank saattaa heittää kymmenen hyvää pikkuosumaa, mutta Maynard tekee vähintään saman verran vahinkoa yhdellä iskulla - todennäköisesti enemmän. UFC:n kevytsarja on muutenkin jo kovatasoinen, mutta huhut Strikeforcen mestarin Melendezin tulosta rosteriin tekee siitä jo ihan tajuttoman kovan. Siinä on tuleva mestari!  Höyhensarjassa toivon, että Florian voittaisi vihdoin sen mestaruuden; oisko jo kolmas kerta kun mies on titteliottelussa. Aldo on kyllä pelottavan kova tyrmäyskone. Mieshän voisi otella myös sarjaa ylempänä tai alempana, ja on tainnutkin joskus vihjaista kolmen painoluokan mestaruuden voittamisesta. Florianille voi tulla hikinen iltapuhde, kun maistaa nyrkkiä ja polvea jahdatessaan sitä alasvientiä, mutta toivotaan parasta...

EDIT: Edgar vs Maynard 2 matsin jälkeen laskeskelin pisteet muistaakseni molemmille 48-48, joten tuo tasapeli oli sikäli oikeutettu, mutta silti valitettava tuomio. Maksoi Pettisille tittelimatsin ja nyt miehellä on monta miestä pieksettävänä, jos mielii takaisin samaan asemaan.

Offline

#98 04.10.2011 22:31

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Vielä sen verran tiedoksi, että Hell in a celliä en ole vielä ehtinytkään katsoa. Vasta torstaina aikaisintaan.  icon_sad

Offline

#99 05.10.2011 16:52

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Acedia wrote:

Chael vaikuttaa olevan kyllä huippukunnossa ja tuntuu kunnioittavan myös Stannia. Aika monet tuntuu antavan matsin helposti Chaelille, mutta uskonpa, että nuo ihmiset kokevat viikonloppuna yllätyksen. Jotenkin on sellainen fiilis, että Stann tyrmää eikä jätä mitään kysymyksiä ilmaan, mutta tässä matsissa voi käydä miten tahansa; Sonnen voi vaikka tyrmätä Stannin, jos niikseen tulee. Noh, tätä matsia odotan eniten tästä eventistä ja olis jo aika saada UFC:hen joku mestari, jota vois fanittaa. Sekä Stann että Sonnen täyttävät kriteerit, mutta toivon ensin mainitun voittoa.  icon_cool

EDIT: Edgar vs Maynard 2 matsin jälkeen laskeskelin pisteet muistaakseni molemmille 48-48, joten tuo tasapeli oli sikäli oikeutettu, mutta silti valitettava tuomio. Maksoi Pettisille tittelimatsin ja nyt miehellä on monta miestä pieksettävänä, jos mielii takaisin samaan asemaan.

Jäi kyllä uusimmasta Countdownista sellainen fiilis, että Stann tulee olemaan aika kova vastus Sonnenille. Painimalla Chael voittaa jos voittaa, mutta jos Stann saa pidettyä matsin pystyssä niin saattaa tosiaan saada vaikka tyrmäysvoiton. Jännittävä matsi joka tapauksessa tulossa ja myös minulle tämä on oma "main event", vaikka samalla kortilla on kaksi mestaruusottelua. peuk

Aldo tuntuu niin kovalta, että KenFlolle on luvassa taas yksi hävitty tittelimatsi. Sympatiat on ehkä lievästi Florianin puolella mutta Aldo taitaa olla liian paha vastus.

Edgar vs Maynard oli minusta hienosti pohjustettu tuossa Countdown-ennakossa: molemmat voittivat omien sanojensa mukaan edellisen matsin 48-46 ja samaa mieltä oli kaksi tuomareista ja kolmas sitten antoi tasan 47-47. Vaikea ennustaa lopputulosta - tässä voisi ehkä lyödä pienen vedon Maynardin puolesta kun kerroin on tuolla omassa vetopaikassa 2.25.

Offline

#100 05.10.2011 17:12

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Acedia wrote:

Vielä sen verran tiedoksi, että Hell in a celliä en ole vielä ehtinytkään katsoa. Vasta torstaina aikaisintaan.  icon_sad

Katottu on, muuten ihan kelvollista menoa mutta Sin Carojen pomppu- ja botchshow oli kauhea pettymys.  frown2


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#101 05.10.2011 19:25

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Sonnenkaan ei ollut alkanut thrash talkiin, kun eipä kukaan ottelija UFC:ssa tai muualla voisi pelotella Stannia tuon armeijakokemuksen ansiosta, mutta hieno ele silti. Hyvin kyllä Chael poika vei Andersoni maihin, kun tuossa countdownissa näytettiin pätkiä matsista. Nyt vasta oikeastaan osaa arvostaa tuota n. 4,5 erän dominointia, jonka jälkeen Anderson on tehnyt matseissaan suurin piirtein mitä haluaa. Stannin pitää vaan liikkua nopeasti ja sprawlata ja antaa heti niitä moukarimaisia iskuja Chaelin kupoliin, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Sonnen kun vois viedä maihin vaikka itsensä Lesnarin. icon_wink Itse haaveilen sellaisesta oikeinajoitetusta iskusta, joka pudottaa alasvientiä hakeneen Chaelin, jonka jälkeen Stann hoitaa homman kotiin. Tästä voi saada väärän kuvan sympatioistani; ketä tahansa muuta vastaan olisin Sonnenin mukana, mutta Stann sattuu olemaan oma suosikkini keskisarjasta, niin ei mahda mitään. Esimerkillinen persoona ja henkisesti vahva kaveri, pakko kunnioittaa. ff

Guillardin pitäis kans voittaa Lauzon, että se pysyis mukana vielä tittelimatsikaavailuissa; tappio olisi paitsi jättiyllätys myös järkyttävä pudotus alaspäin LW:n rankingeissa. Jos Guillard voittaa, niin on sellainen fiilis, että sille laitetaan seuraavaksi vastaan title eliminator matsiin Gilbert Melendez, ja siitä on luvassa kunnon (pysty)sota!

Vois tänään katsoa Hell in a celliä, mut sit ei vois katsoa mitään muuta tv-sarjaa eikä pelata Dead Islandia läpi, että pääsis aloittaan Geow3:n viikonloppuna. 017

Offline

#102 06.10.2011 20:24

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Nyt oli enemmän kepposiin painottava tuo TUFin uusin jakso eikä matsikaan ollut miään erityisen päräyttävää, mutta kelpo viihdettä silti. Bispingin tiimin sisällä on kehittymässä paljon ristiriitoja ja tilanne vaikuttaa melko räjähdysalttiilta, saa nähdä miten britti laittaa pojat ruotuun. Mayhem Milleristä on tulossa yksi suosikeistani keskisarjaan, joten Brian ja Chael saavat tehdä vähän tilaa uudelle tulokkaalle.  bileet

Offline

#103 06.10.2011 20:31

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Bisping ja Miller vetävät aika hyvin tuota hommaa ja samassa hengessä ovat tappelijatkin. Paljon viihdettä on vielä luvassa, ja parempia matsejakin varmasti peuk

Owners of the most unique styles in mixed martial arts today, UFC light heavyweight champion Jon “Bones” Jones and former titlist Lyoto “The Dragon” Machida will meet in the Octagon in the main event of December 10th’s UFC 140 card at Toronto’s Air Canada Centre.

Varsin kiinnostava matsi tuokin, harmi vaan että Rashad Evansin kohtalo on taas odotella ja parannella omia vammojaan kun muut tappelevat.

Offline

#104 06.10.2011 22:17

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Vau, meinasin laittaakin tuon Rashadin käsivamman edelliseen postaukseen, mutta enpä tiennyt tuosta Machidan pääsystä haastamaan Jonesia. Helkkarin mielenkiintoinen matsi, jossa Jones joutuu varmasti koville Machidan epätavallisen ottelutyylin vuoksi, jossa mies lyö ja potkii ja luikkiin nopeasti vastustajan ulottumattomiin. Kiva nähdä, miten Bones käyttää reachia tässä matsissa kun pitäisi pitää vastustaja kaukana ja saada hänet vielä välillä omalle iskuetäisyydelle.

Aika hurjia eventtejä on nyt tulossa koko loppuvuoden, kortit suorastaan pursuaa MMA:n suurimpien tähtien välisiä kohtaamisia. Saa nähdä kuinka kauan Strikeforce vielä jaksaa kituuttaa mukana, kun UFC ajaa sitä järjestelmällisesti alas. Fanien kannalta parempi näin, että parhaat miehet ovat samassa organisaatiossa, niin nähdään jatkossa vieläkin enemmän näitä huikeita matseja.  icon_mrgreen

Huomenna vois katsoa sen Hell in a cellin - ehkäpä!

EDIT: Wikipediasta vielä: "On September 9, 2011, Carwin posted a blog on his website that he is 100% healthy from his fight with Dos Santos and looking to return to the octagon in late December or early January."

Hyvä jos saatais Carwn vielä kehiin. Sillehän vois laittaa vastaan vaikka Werdumin (tekee kai paluun UFC:hen), niin nähtäis kehtaako se enää hyppiä jatkuvasti perseelleen Overeem matsin jälkeen.

Offline

#105 08.10.2011 21:44

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Aamuyöllä sitten klo 4 alkaa UFC 136, syksyn ensimmäinen monista supertapahtumista MMA:n saralla.

Kisastudioni on suunniteltu huolellisesti. Takana on monen päivän valmistelu ja kaikki suunniteltu viimeisen päälle. Ajattelin alunperin katsella tapahtuman olohuoneessa tai omassa huoneessani, mutta televisiohuone on nyt laitettu kuntoon. Vajaa kaksi vuotta sitten on hankittu uusi telkkari ja äänentoistolaitteet ovat varmaan ihan kelvolliset, joten laitteet ovat hyvät tapahtuman seuraamiseen. Mukava nojatuoli ja jalkarahi takaavat hyvän asennon moneksi tunniksi. Sohvan vieressä käden ulottuvilla on vesilasi, jossa on kylmää vettä aina valmiina. Kannettava tietokone, jossa on mokkulayhteys antaa minulle mahdollisuuden olla netissä koko ajan. Verhot ovat kiinni vaikka aurinko ei paistakaan, mutta pieni mitään sanomaton pöytälamppu tuo sentään vähän valoa “luolaani”.

Laitetaan vielä omat veikkaukset, niin nähdään millä prosentilla napsahtaa kohdalleen:

Edgar vs Maynard KO/TKO ekassa erässä
Aldo vs Florian KO/TKO kolmannessa erässä
Sonnen vs Stann KO/TKO ekassa erässä
Phan vs Garcia UD
Guillard vs Lauzon KO/TKO ekassa erässä

Yksi ottelu näköjään vaan menee täyden ajan. icon_cool

Offline

#106 09.10.2011 14:20

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Osupa hyvin nuo veikkaukset kohdilleen... icon_redface

Sonnen oli vakuuttava pitkästä tauosta huolimatta ja ei antanut Stannille mitään mahdollisuuksia. Heti vaan iholle kiinni ja aggressiivisesti päälle, kun toinen hyökkää, juuri tuon päällekäyvän tyylin ja hyvien alasvientien ansiosta Sonnen on niin paha vastaus kenelle tahansa. Ei muuta ku Stann treenaamaan Sonnenin kanssa painia ja uusi yritys ensi vuoden puolella. Olihan taas legendaarinen tuo Sonnenin matsinjälkeinen haastattelu; Silva vaikutti "vähän" vaivautuneelta katsomossa. Mahtaakohan suostua Sonnenin ehdottamaan diiliin? Olis meinaan aika kovat panokset silloin pelissä!

Edgar oli vaikeuksissa ekassa erässä, mutta on sillä kova leuka ja valtava tahto, kun nousi jälleen suosta ja otti vakuuttavan tyrmäysvoiton. Maynard meni vähän lukkoon ekan erän jälkeen kun pelkäsi, että nyt käy samoin kuin viime matsissa, jos ei rauhoitu. Rauhottui sitten vähän liikaa, kadotti rytminsä ja antoi Edgarille mahdollisuuden tulla takaisin matsiin. Mahtaa vähän harmittaa miestä.

Aldo ei esittänyt taaskaan mitään ihmeellistä, mutta otti silti riittävä selkeän voiton. Florianin kohtalona lienee olla se ikuinen kakkonen. Garcia ja Phanin toinen kohtaaminen jatkui siitä mihin eka jäi, vieläköhän nähtäis kolmas matsi? Kyllähän tätä katsoo, kun kaverit anta kaikkensa ja yrittää loppuun asti. Guillardille kävi vähän kuten pelkäsinkin; hirveän ylimielisenä kehään ottamaan varmaa voittoa, yksi isku leukaan ja siinä oli se lopun alku. Taas pitää aloittaa alusta titteliotteluun kipuaminen, mutta saattoi olla hyvä opetus tämä matsi, ei tuollaisella asenteella voi lähteä otteluun.

EDIT: Täältä kannattaa käydä katsomassa Sonnenin haastattelu: http://www.mmafighting.com/ Heti haastattelun alku on jo niin eeppinen ja sama meno senkun jatkuu loppuun asti. icon_mrgreen

Offline

#107 09.10.2011 15:16

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,901
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Seuratkaapas aloittelevat spämmärit huviksenne Acedian hymiönkäyttöä näissä viimeisimmissä postauksissa. Tällaista on rutinoituneen ammattilaisen työskentely, jossa hymiöitä irtoaa säästeliäästi, mutta jokainen niistä tuo sisältöön taiteellista syvyyttä ja on yhtä iskevä kuin moukarin heilahdus.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#108 10.10.2011 11:07

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Acedia wrote:

Sonnen oli vakuuttava pitkästä tauosta huolimatta ja ei antanut Stannille mitään mahdollisuuksia. Heti vaan iholle kiinni ja aggressiivisesti päälle, kun toinen hyökkää, juuri tuon päällekäyvän tyylin ja hyvien alasvientien ansiosta Sonnen on niin paha vastaus kenelle tahansa. Ei muuta ku Stann treenaamaan Sonnenin kanssa painia ja uusi yritys ensi vuoden puolella. Olihan taas legendaarinen tuo Sonnenin matsinjälkeinen haastattelu; Silva vaikutti "vähän" vaivautuneelta katsomossa. Mahtaakohan suostua Sonnenin ehdottamaan diiliin? Olis meinaan aika kovat panokset silloin pelissä!

Melkoista KIIMAA kyllä Sonnenilta sekä matsissa että matsin jälkeen icon_cool peuk En olisi uskonut että Sonnen pystyy pitkän tauon jälkeen noin hyvin dominoimaan Stannia ja vielä lopettamaan matsin tuolla tavalla. Ja Chaelin tapa otella on varmaan ainoa tapa millä Anderson Silva on mahdollista voittaa tällä hetkellä, joten sitä matsia odotellessa! Super Bowl -viikonlopusta oli jo puhetta... Parasta kyllä kun Rogan kysyy perinteisesti matsin jälkeen "blaa blaa blaa how happy are you with your performance?" ja Sonnen vastaa "Anderson Silva! You absolutely suck!". Oispa WWE:ssa yhtä hyviä promoja.

Edgarin pisteet nousi minun silmissä, kestää uskomattomasti iskuja ja palautui taas ensimmäisen erän selkäsaunasta kuten edellisessä Maynard-matsissa. Maynardin olisi pitänyt tulla kakkoserään samalla intensiteetillä kuin ensimmäiseen, eikä alkaa säästellä voimia. Nyt vaan Melendez seuraavaksi Edgaria haastamaan.

Tavallaan harmi, ettei Florian pystynyt parempaan. Aldo veti aika lailla varman päälle ja matsi oli vähän tylsä. Tuo Garcian ja Phanin matsi oli puolestaan kaikkea muuta kuin tylsä, Garcia blokkaili naamallaan iskuja että pääsisi itse paremmin lyömään ja kolmannessa erässä meinasi vielä kääntää matsin voitoksi. Fight of the night -bonus sentään tuli.

Offline

#109 10.10.2011 11:33

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Tässä olis teekille uusi ehdokas avatariksi.  icon_wink

sonnen-flex.jpg

"He ducked me for six years, I don’t see why things will change now. If Joe Rogan hadn’t taken the microphone out of my mouth, I would have told him, ‘Anderson Silva, I want your answer right now. If you accept, I will wait until Super Bowl weekend but if you reject, I will walk over there and whip your ass right here, right now in Houston, Texas.

Yeah, I don’t expect him to take the fight. He’s a coward. I truly don’t expect him to take the fight. This guy walks around, ‘I want the biggest fight.’ Well, there’s no bigger fight than our re-match, stupid. ‘Well, I want the toughest guys.’ Well, God never made a tougher man than me and my name hasn’t come out of your mouth once.

We’re going to Las Vegas, Nevada, Super Bowl weekend, the biggest re-match in the history of this damn business. Chael Sonnen, true champion, versus Anderson Silva, the guy that wears 12 pounds of tin."

Mahtavaa, että jollain on oikeasti ns. munaa puhua tuolla tavalla ja heittää julkisia otteluhaasteita isoilla panoksilla. Nekin, jotka eivät tykkää tällaisesta käytöksestä, katsovat varmasti matsin, kun haluavat nähdä miehen häviävän. UFC ei tosiaan välitä minkä takia ihmiset katsovat paikan päällä tai tv:stä näitä matseja, kunhan vain katsovat, niin se on pääasia. Tuota tittelimatsia tulee katsomaan ennätysyleisö - tai ainakin päästään lähelle Lesnarin matsin lukuja. Ja Lesnarin seuraava matsikin saattaa rikkoa edelliset katsoja/tuloennätykset...

Offline

#110 11.10.2011 19:44

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Tänään bussijonossa yhden amiksen suusta kuultuna: "Chael on iha vitu kova luu."

Offline

#111 11.10.2011 20:12

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Acedia wrote:

Tänään bussijonossa yhden amiksen suusta kuultuna: "Chael on iha vitu kova luu."

icon_cool peuk

TAKEDOWN:
4.gif

SUBMISSION:
6.gif

WWE:ssä on kaiken UFC-KIIMAN keskellä menty tasaista vauhtia päin persettä Money In The Bankin parhauden jälkeen tongue Siellä ilmeisesti muutetaan käsikirjoitusta jatkuvasti ja lopulta raavitaan kasaan joka viikolle jotain epämääräistä settiä ilman minkäänlaista pitkän linjan suuntaa. No, sentään Mark Henry ei heti ensimmäisen mahdollisuuden tullen hävinnyt Randy Ortonille.

Offline

#112 11.10.2011 21:09

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Aargh, Stann, ku menit heti tokan erän alussa kokeileen alapotkua! spede

Katselin Hell in a celliä just tuohon Mark Henryn ja Ortonin matsiin asti, pitäis katsoa loppuun, mut ei riitä aika. Niin, ja Booker T on taas siellä menossa mukana ja kaiken muun hyvän lisäksi Lawler ei ollut edes selostamossa. Colen pitää yksin vetää show'ta ja JR välillä komppaa. Varmaan yrittää WWE karkoittaa katsojia, kun Booker T päästetään laukomaan niitä samoja repliikkejä illasta toiseen. mad

Offline

#113 13.10.2011 17:35

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

hoganxuto.gif

biggrin  Pitää varmaan katsoa Bound for Glory. Hogan on kuulemma jo sanonut ettei tee yhtään "bumpia", mikä on varmaan hyvä jos meinaa vielä kävellä matsin jälkeen. Eikä varmaan pääsisi edes ylös jos kerran heittäisi selälleen. Bobby Roode vs Kurt Angle lienee väkisinkin hyvä matsi.

Offline

#114 13.10.2011 20:05

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

SPOILEREITA uusimassta TUF-jaksosta!

Hyvä jakso taas ja Mayhemin tiimin voittokulku senkun jatkuu - enkä kyllä yhtään ihmettele. Mayhem sentään osaa valmentaa tiimiään ja antaa niillä matseissa fiksuja neuvoja, kun taas Bisping karjuu jotain "nouse ylös, älä makaa siinä" ym. roskaa, jota minäkin voisin yhtä hyvin huutaa sieltä häkin ulkopuolelta. spede Miinuksena tosin se, että näihin MMA-tyyppeihin mahtuu näitä jeesustelijoita vähän liian paljon mun makuun, mutta eiköhän tuo Dustin nyt tuolla mene joukon mukana; tuskin kuitenkaan voittaa. Akira (Team Bisping) voi olla ns. kova luu tällä kaudella tai sitten täysi floppi, mielenkiinnolla odottelen kaverin ensiesiintymistä. Ensi jaksossa näköjään tulee kunnolla hulinaa tiimien ja valmentajien välille!

Offline

#115 16.10.2011 00:06

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

screenhunter_04%20oct.%2015%2002.01.jpg
Chael hurjana. ff

Offline

#116 19.10.2011 00:18

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Dana White confirms via Twitter. GSP injured; out of #UFC137.

icon_cry Näyttikin jo liian hyvältä kortilta tuo 137, nyt kusi pahasti.

It's GSP'S knee. We will sit Carlos to wait for GSP. It's looking so far like he could be ready in a couple months. Still early to tell tho

Penn vs Diaz on sitten kaiketi Main Event. Toivottavasti Diaz ilmestyy paikalle...

Offline

#117 20.10.2011 10:58

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

teekki wrote:

http://www.abload.de/img/hoganxuto.gif

biggrin  Pitää varmaan katsoa Bound for Glory. Hogan on kuulemma jo sanonut ettei tee yhtään "bumpia", mikä on varmaan hyvä jos meinaa vielä kävellä matsin jälkeen. Eikä varmaan pääsisi edes ylös jos kerran heittäisi selälleen. Bobby Roode vs Kurt Angle lienee väkisinkin hyvä matsi.

Anglen ja Rooden matsi oli liian lyhyt, voittaja väärä ja lopetuskin aika paska. Hoganin ja Stingin "matsi" nyt taas oli juuri sellainen mitä saatoi odottaa, loppuhässäköineen ja kaikkineen. Oikeasti paras matsi taisi hieman yllättäen olla Bully Rayn ja Andersonin mättö, vaikka lopetus vähän botchattiinkin.  ff
Velvet Skyn persettä eikun siis voittoa markitin myös.


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#118 20.10.2011 14:52

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Prakk wrote:

Anglen ja Rooden matsi oli liian lyhyt, voittaja väärä ja lopetuskin aika paska. Hoganin ja Stingin "matsi" nyt taas oli juuri sellainen mitä saatoi odottaa, loppuhässäköineen ja kaikkineen. Oikeasti paras matsi taisi hieman yllättäen olla Bully Rayn ja Andersonin mättö, vaikka lopetus vähän botchattiinkin.  ff
Velvet Skyn persettä eikun siis voittoa markitin myös.

Anglella oli vissiin toinen takareisi ihan paskana eikä sen takia pystynyt tuota pidempään / parempaan matsiin. Lopetus oli silti kyllä ihan paska. Ja nythän spoilerien mukaan mestaruusvyö vaihtuu seuraavassa tv-jaksossa, joten olisi tuon PPV:n lopetuksen voinut hoitaa vähän paremmin.

Hogan selvisi omasta matsistaan ilmeisesti ilman suuria vammoja ja hulinoi matsin jälkeen melkein vanhaan tyyliinsä. Kyllä sillä vieläkin karismaa on, yleisö ainakin tuntui tykkäävän.

Ihan hyvin nuo Bully Ray ja Anderson inspiroivat uuden lopetuksen matsiin tuon botchin jälkeen. Luulisi kyllä että pöydällä makaavan Bully Rayn missaaminen olisi vaikeampaa kuin siihen osuminen, mutta näin tällä kertaa icon_mrgreen

Velvet Skyn perseelle peuk

Offline

#119 20.10.2011 22:38

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Olipa kyllä surkea esitys Akiralta kaiken tuon hypen jälkeen ja se elehtiminen matsin jälkeen vastustajan edessä oli sitten täysin kusipäistä käyttäytymistä. Bispinginkin käyttäytyy välillä täysin typerästi ja inisee joka asiasta, jos kaikki ei mene putkeen. Toisaalta nyt on kyllä ollut kiitettävästi yhteentörmäyksiä ja ristiriitoja tiimien kesken, ja sitten vielä Bisingin puolella tuntuu olevan pari psykopaattia (Diego & Akira), jotka tuo touhuun ihan uuden ulottuvuuden. Akira oli tuon esityksen perusteella täynnä ilmaa ja täysfloppi, mutta katotaanpa ensi jaksossa onko Diego yhtä hyvä kuin puheillaan antaa ymmärtää. Mayhemin tiimin bandwagonissa ollaan entistä rajummin ja toivotaan, että mukarehtiä brittilädiä nöyryytetään joulukuussa oikein kunnolla. peuk

EDIT: Kyllä mun silmään näytti siltä, että Akira taputti siinä jalkalukossa, mutta meni vähän ohi tuomarilta. Harmin paikka. Toivottavasti sais seuravassa matsissa kunnolla kyytiä ihan vain tuon perseilyn takia ottelun jo loputtua. Ei sillon mennä tuulettamaan vastustajan eteen - varsinkaan tuollaisen esityksen jälkeen.

EDIT2: No tästähän sitä voi ihmetellä:
72wfs4

Offline

#120 20.10.2011 22:54

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Koko ajan vähän jännittää, että miloinkahan jostain netin foorumeilta pomppaa esiin uutinen, jossa kerrotaan Lesnarin/Overemin, Dos Santosin/Velasquezin, Hendersonin/Ruan tai Jonesin/Machidan loukkaantumisesta. Toivottavasti näin ei käy, tuo GSP:n loukkaantumisen voin vielä sietää, mutta kaikki nuo em. matsit täytyy toteutua. ff

Offline

Board footer

Powered by FluxBB