#121 21.10.2011 12:21

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Acedia wrote:

Mayhemin tiimin bandwagonissa ollaan entistä rajummin ja toivotaan, että mukarehtiä brittilädiä nöyryytetään joulukuussa oikein kunnolla.

Sama. Odotukset kasvaa koko ajan tuon joulukuun matsin suhteen. Ja kyllä, tuo Akiran touhu meni jo liian pitkälle - varsinkin kun oli matsissa erittäin onnekas kun taputus meni tuomarilta ohi. Hyvää viihdettä joka tapauksessa tuo uusin jakso peuk

Acedia wrote:

Koko ajan vähän jännittää, että miloinkahan jostain netin foorumeilta pomppaa esiin uutinen, jossa kerrotaan Lesnarin/Overemin, Dos Santosin/Velasquezin, Hendersonin/Ruan tai Jonesin/Machidan loukkaantumisesta.

Tähänkin sama. Varsinkin tuon Cain vs JDS -matsin peruminen olisi täyskatastrofi, kun kyseessä on iso "UFC on FOX" -debyytti.

Sonnenin  Loser leaves town -tarjous on kai vedetty pois pöydältä, kun COWARD Silva ei ole vastannut... icon_cool

Offline

#122 27.10.2011 18:02

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

TUF:in uusimassa jaksossa tuli ainakin päivänselväksi ero Koscheckin ja Bispingin välillä: siinä missä koscheck ärsyttää ja harrastaa ns. thrash talkia, niin siinä on aina mukana pilkettä silmäkulmassa ja matsin hypettämistä, ei niinkään miehen todellista persoonaa. Bispingin tapauksessa juttu on aivan päinvastoin: ei se osaa hypettää näitä matseja samalla tavalla, koska se on ihan liian yksinkertainen (lue: tyhmä) siihen, mutta kaverin pelastukseksi koituu se, että hän on ihan aito 100% kusipää. Ei tuo sen ininä matsien häviön jälkeen ja tuo törkeä suunsoitto ja rehvastelu voittojen jälkeen ole mitään show'ta, vaan se on oikeasti tuollainen...noh, kuten Mayhem sanoi: "he's a dick". Haluan nyt vaan entistä enemmän nähdä lädin ottavan pataan joulukuussa, niin loppuu tuo lapsellinen suunpieksentä ja itkeminen. mad

Matseista sen verran, että Diego on ns. kova luu ja tällä hetkellä kovin ennakkosuosikki voittamaan featherweightin finaalin, jos sinne asti pääsee. Toisaalta akilleen kantapääksi saattaa muodostua Diegon tyyli, joka perustuu niin paljon tunteeseen ja välillä se riehuu ihan tarpeettomasti, jolloin tulee väsy hyvinkin nopeasti ja fiksumpi ottelija osaa varmasti hyödyntää nuo omaksi edukseen. Dodson on ehkä kaksinaamainen virnuilija, mutta ohan hänellä tosi nopeat kädet ja hyvin nousee potkut noinkin pieneltä tyypiltä, mutta en usko hänen voittavan bantamweightia; finaaliin saattaa päästä, mutta se on siinä.

Ja mitä hitto se Albert alkoi itkeä sen matsin jälkeen, että ei halua mennä "oikeisiin töihin", vaan haluaa tehdä tätä elääkseen? Olis edes ollut enemmän aktiivisempi ja tehnyt aloitteita, niin ei olis välttämättä tarvinnut sitten jälkeenpäin itkeä. Itkupilli Bisping tietty tunnisti toisen samanlaisen ja lupas sille matsin joulukuun finaalitapahtumaan. biggrin

Offline

#123 27.10.2011 20:32

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Brandao vaikuttaa sopivan sekopäiseltä ja murjoi aika helposti vastustajansa. Liika riehuminen voi tosiaan kovempaa kaveria vastaan vielä maksaa, mutta ehkäpä jo ensi matsissa on vähän rauhallisempi. Toisessa matsissa Dodson hallitsi tapahtumia ja "prinssi" Albert oli lopulta aika vaisu.

Bisping lyö varmaan ihan tahallaan ylimääräistä vettä kiukaalle kun show on kyseessä. Mulkkuhan se ihan selvästi on, ei siinä mitään. Hyvä hype tässä nousee ennen TUF-finaalia.

Eilisen illan käytin tämän katsomiseen, kaikkia matseja en tosin vielä katsonut:

wwe-greatest-rivalries-shawn-michaels-vs-bret-hart-20110817093141682_640w.jpg

Vahva peuk

Offline

#124 27.10.2011 22:07

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

The top 50 incidents in WWE history:lla oli yksi noiden matsi, jossa oli "vähän" kyseenalainen tuomio.

Pitää katsoa kans WWE vengeance, niin pääsee vähän kärryille mitä siellä oikein tapahtuu. ff

Offline

#125 27.10.2011 23:06

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Tuota "Montreal Screwjobia" ja siihen johtavia tapahtumia tuolla DVD:llä enimmäkseen puidaan. Tietysti myös käydään läpi aika tarkasti miten siihen päädyttiin ja mitä tapahtui sen jälkeen. Pitää katsella joku päivä vielä noita matseja, mm. 60-min Iron Man Match löytyy levyltä nerd

Laitetaanpa vielä pikaiset veikkaukset UFC 137:n päämatseista:

Penn vs Diaz - aika fifti-sixti, sympatiat ehkä hitusen Diazin puolella
Kongo vs Mitrione - sama tässä, luotetaan Mitrionen voittoputken vielä jatkuvan
Nelson vs Cro Cop - molemmilla pakkovoiton paikka, Cro Copille tämä saattaa kuitenkin olla uran viimeinen matsi

Bonuksena: Siver vs Cerrone - undercardin mielenkiintoisin matsi, Cerrone oli viimeksi vakuuttava ja toivottavasti voittaa

Offline

#126 29.10.2011 13:13

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Laitetaanpa nyt tännekin muutama kuva UFC 137:n mielenkiintoisesta punnitustilaisuudesta:


Kyllähän tässä kävi niin, että tuo Diazin (odotettu) rähinä Pennin kanssa nosti tämän ottelun odotusarvoa pykälän tai pari ylöspäin. Veikkaan kuitenkin, että Diaz voittaa kolmen erän jälkeen split decisionilla, koska molempien kaverien leuka on niin kova ettei ne varmaan tyrmää toisiaan. Penn hallitsee ekaa erää, mutta väsähtää matsin puolessa välissä ja saattaa joutua Diazin lukottamaksi, jos sopiva paikka tulee. Toivottavasti tämä ei mene kuitenkaan siihen, että Penn hallitsee painillaan ja Diaz joutuu kyttään lukotuksia selältään.

6286917617_b6830b2a90_z.jpg
Tämä kuva menis ihan mihin tahansa kuva-topikkiin foorumilla; tuo Danalla kunnon inhon ja hämmästyksen täyttämä wtf-ilme. Kaiken järjen mukaan Cro Copin pitäisi tämä voittaa, jos haluaa jatkaa uraansa UFC:ssa, mutta pakko silti uskoa Royn voittoon tuon karmean parran ja hiusten ansiosta. Kaveri on kuulemma pudottanut rajusti painoa ja se saattaa kääntää matsin lopullisesti hänelle. Cro Cop kokenee taas kerran yhden brutaalin tyrmäyksen ekassa erässä.

Mitrione vs Kongo matsissa on ehdottomasti oltava meatheadin puolella, koska Kongo on jo niin nähty eikä siitä ole nousemaan terävimpään kärkeen. Mitrione on kehittynyt hurjaa vauhtia TUF:in ajoista ja ovi kovimpiin otteluihin aukeaa tämän matsin voiton jälkeen. Saattaa mennä täyden ajan, jolloin molemmat äijät ovat ihan puhki, mutta toivotaan tyrmäystä Mattille tokassa erässä.

Ja miksei Cerrone vs Silva ole pääkortilla? Ottelun voittaja lienee heti kakkossijalla LW:n haastajarankingeissa ja voiton päässä titteliottelusta. Siveristä oon aina tykännyt ja ois kiva nähdä euroopalainen ottelemassa mestaruudesta. Saa nähdä uskaltaako Cerrone otella pystyssä Saksan potkunyrkkeilymestaria vastaan vai hakeeko alasvientejä. Toivottavasti ei, nähtäisiin kunnon pystymättöä ja kenties FOTN!  icon_cool

Offline

#127 30.10.2011 19:56

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

UFC 137 - The Nick Diaz Show

Diazin esitys ja matsin jälkeinen uho jätti kaiken muun varjoonsa. Ja lopputuloksena: GSP vs Diaz @ Super Bowl weekend! Tästä matsista voisi (taas) innostua ihan hullun lailla, mutta pitää olla vähän varovaisella mielellä ja odottaa että miehet saadaan kehään ennenkuin innostun lopullisesti. Diazin matsin jälkeisiä tunnelmia kannattaa katsella vaikka mmafightingin kautta, mies on melko sekopää ja loose cannon, mutta helvetin kova tappelemaan. Tämä matsi menee kyllä nyt oman odotuslistani kärkeen, ainakin siihen asti kunnes Silva vs Sonnen julkistetaan icon_cool No, Lesnaria unohtamatta. Ja kyllähän myös Cain vs JDS kuumottaa.

Itse pääottelu meni aika lailla kuten Ässä ennakoi: Penn jaksoi ekan erän, sen jälkeen Diaz takoi Penniä niin pahasti joka puolelle kroppaa ja naamaa että oli ihme että BJ selvisi matsin loppuun. Eikä ihme että lopettaminen kävi mielessä, kuten Penn antoi ymmärtää matsin jälkeen.

Muuten aika heikohko show. Nelsonin ja Cro Copin matsi oli viihdyttävä, Mitrionen ja Kongon ihan paska. Cerrone otti jälleen vakuuttavan voiton peuk

Offline

#128 30.10.2011 20:56

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

hSJoB.gif

Offline

#129 31.10.2011 14:55

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Diaz kyllä murjoi näyttävästi Pennin silmän umpeen ja nähtiinhän matsin aikana vähän Diazille tyypillistä vastustajan härnäystä ja suunsoittoakin. Matsihan meni oikeastaan niin, että kun Penn painoi tosissaan päälle, niin Diaz lämmitteli, ja sitten kun Penn väsähti, niin Diaz vasta aloitti ottelemisen. Tässä näkee kyllä taas mistä ne todelliset mestarit on tehty; moni olis luovuttanut noiden pommien satuttamana ja Pennillä oli kyllä välillä ihan epäuskoinen ja pelokas ilme kasvoilla, mutta seisoi matsin loppuun asti. Siverillä taas meni pasmat ihan sekaisin, kun otti sen yhden Cerronen potkun naamaansa. Sen jälkeen pääsi kyllä nopeasti clinchiin toipumaan, mutta henkisellä puolella usko voittoon meni jo siinä ekasta kunnon osumasta - valitettavasti. Cerronelle seuraavaksi vastaan nuorempi Diaz, josta on odotettavissa ihan hitonmoinen brawli; molemmat tykkää soittaa suuta ja painostavat aggressiivisesti päälle.

Sonnenin pitämä puhe matsinsa jälkeen on ilmeisesti innostanut myös muita ottelijoita vastaavaan toimintaan, Nelsonhan vaati myös tittelimatsia omaan humoristiseen tyyliinsä. Painonpudotus teki hyvää miehelle ja kyllähän hän iskuja pystyy ottamaan vastaan. Seuraavaksi joko bigfoot tai Werdum vastaan tai uusintamatsi Dos Santosin kanssa (jos häviää). Nick Diaz innostui kans pitämään puheen chaelsonnenmaiseen tyyliinsä, josta GSP ilmeisesti vähän sekosi jälkeenpäin. icon_biggrin Oli kyllä miehellä hämmentyneen oloinen ilme, kun Diaz haukkui pelkuriksi matsin jälkeen. Ja hyvä, kun Rogan haastatteli ja sitten joku Diazin taustajoukoista sanoi: "where's Georges? call out that motherfucker", jolloin Rogan veti mikin nopeasti pois. Toivottavasti UFC ei kuitenkaan rajoita näitä matsien jälkeisiä haastatteluja, nämä ovat tosi mielenkiintoisia ja tuovat sopivasti WWE-tunnelmaa/hypeä tuleviin matseihin.

Offline

#130 01.11.2011 19:49

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

297052_312481445435115_130187290331199_1493129_1977371206_n.jpg

sheeplove

Samalle kortille on vahvistettu Nate Diaz vs Donald Cerrone peuk Cerronelle tuo taitaa olla jo viides matsi tämän vuoden sisällä ja jos vielä tuon voittaa, niin tittelimatsin on pakko olla lähellä.

Offline

#131 04.11.2011 15:36

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

UFC Primetimen katsottuani täytyy kyllä sanoa, että entistä vahvemmin kallistun Dos Santosin puolelle. Se lisäksi, että hänen lyöntinsä näyttivät omaan silmääni paitsi teknisesti paremmilta, myös voimakkaimmilta kuin Velasquezin vastaavat. Samoin alasvientipuolustus oli jo kesäkuisessa Carwin matsissa ensiluokkaista ja ei se ainakaan ole huonontunut näiden matsien välissä. Velasquezille voi tulla hikinen urakka, kun ei pärjää Dos Santosille pystyssä ja alasviennitkin ovat varmasti työn ja tuskan takana - näin siis täysin amatöörisilmin katsottuna. Tietysti tässä käy niin, että Cain tyrmää heti ekassa erässä ja sitä ennen riepottelee Dos Santosia maassa miten lystää. redface_new Ja tosiaan, näistä tittelimatseista reilun vuoden aikana mun suosikki on voittanut 17% ja hävinnyt 83%, joten sori vaan Dos Santos, kun valitsin sinut suosikikseni. Noissa prosenttiluvuissa on siis mukana sekä UFC:n että Strikeforcen titteliottelut kesältä 2010 lähtien.

Lesnarin ja Overeemin matsi tietysti se ykkösjuttu. Saa nähdä onko Brock nyt harjoitellut enemmän pystyottelua ja onko sillä saralla tapahtunut merkittävää kehitystä lyöntitekniikassa ja suojaustyöskentelyssä sekä iskujen vastaanottamisessa ilman panikointia. Luulisi jotain kehitystä tapahtuneen, kun ensin piti otella toista pystyottelijaa Dos Santosia vastaan, mutta tuo sairastuminen ja siitä kuntoutuminen heittää pienen varjon mahdollisen kehityksen ylle. Overeem on myös kova brassijiujitsu, joten ei mattokaan ole Brockille täysin turvallista aluetta. Jännä matsi joka tapauksessa odotettavissa alle kahden kuukauden kuluttua!

Offline

#132 09.11.2011 18:56

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Laitetaanpa foorumin kovimmille Brock Lesnar faneille - kyllä, niille molemmille - haastattelu, jossa käydään läpi mm. uutta WWE12 peliä:

Haastatelussa myös selviää, ketä vastaan Brock olisi halunnut matsata WWE:ssä, mutta kohtaaminen ei ikinä toteutunut. Mukava myös huomata, että nyt mies vasta tuntee olevansa täydessä iskussa, eikä ole tarvinnut viimeisen kahden vuoden aikana valehdella muille ja itselleen olevansa kunnossa. Tämä on tietty aika paha juttu Overeemille... kyllähän se tietty pärjäs ihan kohtuullisesti, kun oli sairas, mutta nyt kuulemma on parempi kuin koskaan, ja jostain syystä en usko tämän olevan pelkkää lämpimikseen puhelua.

Onko tätä peliä muuten hypetetty paljon Raw'ssa ja Smackdownissa, ja onko odotettavissa Brockin vierailua paikan päälle? En oo ite katsonut vähään aikaan näitä lähetyksiä, niin oon ihan pihalla. icon_redface

Offline

#133 09.11.2011 20:52

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Acedia wrote:

Onko tätä peliä muuten hypetetty paljon Raw'ssa ja Smackdownissa, ja onko odotettavissa Brockin vierailua paikan päälle? En oo ite katsonut vähään aikaan näitä lähetyksiä, niin oon ihan pihalla. icon_redface

Sen mitä olen viime aikoina katsonut, niin aika vähän on peliä hypetetty. Tai sitten en ole kiinnittänyt asiaan huomiota. Ja kun nyt tuli puheeksi, niin Raw on ollut viime aikoina ihan paskaa. Ensi viikolla kai Rock on mukana ennen Survivor Series -matsiaan, se pitänee kai katsoa.

Lesnar tuskin tekee mitään WWE-vierailuja niin kauan kuin sopimus UFC:n kanssa on voimassa. Sitten joskus kun MMA-ura on loppunut, käy Lesnar varmaan kuittaamassa hyvän tilin yhdestä Wrestlemania-matsista.

Hyvältä kuulostaa, jos Brockin kunto on parempi kuin koskaan aiemmin. On ilmeisesti aika tärkeää Lesnarin mielenterveyden kannalta, että mies pystyy syömään mitä haluaa silloin kun haluaa. Aika pelottava juttu jos mies ei ole vielä UFC:ssä ollut 100% kunnossa ja jos nyt on... icon_cool

Aika hyvä shöy oli myös UFC 138, vaikka kortilla ei ollut isoja nimiä. Se yksikin britti joka lukotti vastustajansa 17 sekunnissa näytti aika kovalta. Ja ensi viikonloppuna Velasquez vs Dos Santos peuk

Offline

#134 10.11.2011 18:07

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

No niin, nyt on sitten eka featherweight finalisti selvillä ja aika odotetusti Dennis vei matsin Akiraa vastaan, joka kyllä paransi selvästi edellisestä matsista, mutta onhan se edelleen aika onneton maassa, johon matsi sitten ratkesikin. Oli kyllä lähellä tyrmäystä pariinkin kertaan, mutta ei sitten painanut tarpeeksi päättäväisesti päälle ja yrittänyt ratkaista ottelua. Toki Dennis reagoi oikein noihin iskuihin ja meni heti clinchiin antaen itselle aikaa toipua.

Miller on kyllä yksi parhaimmista TUF valmentajista ikinä ja näiden kausien perusteella, jotka olen nähnyt (10, 12, 13 ja tämä 14), hän on selkeästi paras. Tämä tuli esille hyvin Dennis matsin aikana, miten hän rauhallisesti ja analyyttisesti neuvoi/ohjasi Dennis saamaan kuristuksen kohdalleen, ja ennen kaikkea Denis kuunteli hänen neuvojaan. Se oli tosiaan vähän kuin videopelillä olisi pelannut, kuten Miller sanoikin haastattelussa. Bisping taas on valmentajana täysi vastakohta; hyödytön huutelija, joka ei osaa koutsata omia ottelijoitaan ollenkaan. Ja ei edes jaksa enää mainita sen matsien ulkopuolisesta käyttäytymisestä ja käytännön piloista...ei ihme että se on vihatuin ottelija UFC:n rosterissa. Tämä kausi on kyllä tehnyt minustakin yhden noista vihaajista.

Offline

#135 12.11.2011 02:52

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Kuvia UFC 141 pressitilaisuudesta:

ruz2j7.jpg
OQ01T.jpg

Lesnar näyttää noissa kuvissa yllättävän pieneltä Overeemiin nähden, saattaa tietty johtua osittain tuosta puvusta, mutta melkoinen lihavuori on Brockilla edessä. On se kyllä sitten kova kaveri, jos tuosta matsista onnistuu poistumaan voittajana. Tässä tapauksessa pitäisi tietty toivoa, että Cain puolustaisi menestyksekkäästi mestaruuttaan ensi yönä ja nähtäisiin Brock vs Cain 2. Mutta eipä mennä asioiden edelle; Overeem on näköjään luvannut repiä Lesnarin kappaleiksi. icon_smile

Huhut pyörivät Cainin ympärillä ja kertovat, että miehelle on sattunut tässä lähiaikoina jotain, joka saattaa vaikuttaa hänen otteluunsa, mutta mitään sen tarkempaa ei ole kerrottu. Voi olla, että jos kyseessä olisi normitapahtuma, niin matsi olisi mahdollisen loukkaantumisen vuoksi siirretty, mutta ensiesiintyminen Fox-kanavalla on sen verran iso juttu UFC:lle ja koko lajille, että octagoniin astellaan vaikka pää kainalossa. Näiden huhujen pohjalta tuo JDS:n 2,35 kerroin Unibetilla tuntuu entistäkin houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Toivottavasti huhut eivät pidä paikkaansa tai ne eivät vaikuta ratkaisevasti Cainin suoritukseen, koska silloin JDS:n voittoa varjostaisi tuo vastustajan loukkaantuminen ja alkaisi jossittelu sekä puheet uusintaottelusta jne.

EDIT: oho alkoi sopivasti punnitukset UFC:n sivuilla, pitänee katsoa!

Offline

#136 12.11.2011 19:42

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Lesnar vastaili aika lyhyesti kysymyksiin tuolla pressitilaisuudessa, mutta vaikutti olevan hyvällä tuulella. Sanoi painavansa tällä hetkellä 278 paunaa, joten ei sitä massaa ehkä hirveästi ole kuitenkaan hävinnyt. Overeem on kyllä kanssa aika hyvä äijä, mutta 100% fanitan Lesnaria tuossa matsissa. Brockin kerroin näyttäisi olevan tällä hetkellä 2.25 (bet365), mikä tuntuisi aika hyvältä sijoitukselta, varsinkin näin Lesnar-lasien läpi. Harmi vaan että pelitili on aika tyhjä enkä taida erityisesti alkaa panostamaan vedonlyöntiin tällä hetkellä icon_rolleyes

Toivottavasti Cain vs JDS on hyvä matsi, riippumatta voittajasta. Ja parasta olisi, että kestäisi edes toiseen erään. En oikein jaksa uskoa että Cain ihan puolikuntoisena ottelisi ja vammojahan sattuu aina treenatessa. Aika fifti-fifti asetelmat ovat ennakkoon, juuri Cainin loukkaantumishistorian takia, ja melkein mitä vaan voi matsissa käydä.

TUF: Ihan hyvä että Akira hävisi, suunsoitto meni jo vähän liian pitkälle. Kyllä tuo kaveri vielä UFC:ssä jossain muodossa nähdään, en vaan tiedä riittävätkö rahkeet kovin pitkälle. Kovempiakin kavereita esim. tälläkin kaudella mukana on.

Offline

#137 13.11.2011 01:48

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

No nyt on laitettu 12€ JDS:n KO/TKO/DQ voitolle kertoimella 2,80. Rahantuloa ei voi estää! icon_cool

Täältä näkee prelit ilmaiseksi, jos jotain sattuu kiinostamaan: http://msn.foxsports.com/video/MMA_B...f-02e5c48f3331

Offline

#138 13.11.2011 12:48

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Pitihän tuo matsi tsekata, ja muistin sen jälkeen taas miksen seuraa UFC:tä aktiivisemmin.  icon_lol  peuk


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#139 13.11.2011 14:21

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Prakkin ja teekin kanssa joulukuun lopulla Las Vegasiin katsomaan Brockin ja Alistairin matsia mjöttaahaha?!? icon_wink Nyt on jo pohjakassa hankittu tuota reissua varten, kiitos höpönassukka JDS:n. pus

Offline

#140 13.11.2011 14:42

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Acedia wrote:

Prakkin ja teekin kanssa joulukuun lopulla Las Vegasiin katsomaan Brockin ja Alistairin matsia mjöttaahaha?!? icon_wink Nyt on jo pohjakassa hankittu tuota reissua varten, kiitos höpönassukka JDS:n. pus

Pitää saada muutama veto kohdalleen vielä ennenkuin kassa on kunnossa icon_wink

Harmi että pääottelu kesti vain vähän yli minuutin. Molemmilla oli ilmeisesti toinen polvi enemmän tai vähemmän paskana ja varsinkin Velasquez näytti olevan vähän keskenkuntoinen. No, ei tuo nyt ihan huonoin mahdollinen debyytti Foxilla ollut, vaikka parempaa olisi toivonut.

Henderson vs Guida meni puolestaan kandidaatiksi Match of the year -kategoriaan rokrok

Offline

#141 13.11.2011 16:17

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Omaan silmään Cainilla oli pieni ote ottelun ensimin...ööh..sekunneilla ja vähän jännitti JDS:n puolesta, miten se pärjää. Yksi alasvientiyritys nähtiin, jonka JDS helposti vältti. Brock sanoi alkustudiossa, että jännä nähdä miten kaveri pärjää huippupainijaa vastaan, ja ihan hyvinhän se pärjäsi, mutta eipä sitä testiä oikein tullut. Mies on kuitenkin äärimmäisen vaikea saada maahan, se on päivänselvää. Tämän takia haluaisinkin nähdä JDS vs Overeem pystysodan, jossa ratkaistaisiin kuka on MMA:n paras pystymies. icon_cool Tietty olis jännä nähdä Brockin onnistuminen alasvienneissä ja JDS:n toimintaa matossa.

Henderson vs Guida on tosiaan MOTY-kanditaatti yhdessä Edgarin ja Maynardin kahden kamppailun ohessa. Tämä matsi oli sellaista mainosta MMA:lle, jota UFC varmasti toivoi pääottelun olevan. Aika odotetustihan tämä meni näin, koska pikkumiehet jaksaa heilua pitempään, kun taas isoilla pojilla yksi kunnon lyönti lopettaa matsin. Jos Edgar selvittää haasteen nimeltä Henderson helmikuussa, niin mies nousee aivan lajin suurimpien legendojen joukkoon. Vaikeaa se tulee olemaan, koska Edgar on käytännössä featherweight ja Henderson kokonsa puolesta welterweight, mutta olihan tuo kokoero huomattava jo Maynard matseissa, mutta niin vain voitto tuli.

Ja mua itseä huvittaa tuo Cainin campin hehkutus miehen ylivertaisesta cardiosta ja miten se jaksaa vetää 25 minuuttia täysillä. Vertailuksi: miehen kymmenestä matsista seitsemän on loppunut jo ekassa erässä, kolme viimeisintä matsia on kestänyt yhteensä 7 minuuttia 36 sekuntia ja vain kerran mies on mennyt täydet kolme erää. Todennäköisyys, että nämä heavyweight matsit menee täydet viisierää on noin 0,5% (laskin tämän omilla harmailla aivosoluillani), joten ei enää näitä "Cain jaksaa vetää vaikka läpi yön, mut jaksaako vastustaja? epäilen." kommentteja.

Brock on muuten ainoana raskaansarjan ottelijana reilun neljän vuoden aikana pystynyt puolustamaan voittamaansa titteliään (vieläpä kahdesti). Saa nähdä katkaiseeko JDS tämän "kirouksen".

Offline

#142 17.11.2011 18:36

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

TJ Dillashaw = snore Tiesin heti, kun se ekassa erässä nyhjäsi maassa ettei se ainakaan tule lopettamaan tätä ottelua. Pikakelasin pari seuraavaa erää heti, kun se sai vietyä Dustinin maihin. Saihan se vahinkoa aikaan, mutta ei siinä ollut sellaista killer instinctia mukana joka lopettaisi nuo ottelut. Toivottavasti ei voita finaalia; kyllä yksi Jon Fitch UFC:ssa on jo riittävästi.

Tylsin jakso tällä kaudella ehdottomasti, jonka ainoa kohokohta oli Bispingin lento selälleen air hockey pöydän päältä, kun piti päästä sinne perseilemään (lue: tuulettamaan voittoa). biggrin Jokohan siitä löytyis giffi jostain? reps

Offline

#143 20.11.2011 07:48

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Hendo vs Shogun

JUMALAUTA MIKÄ MATSI!  icon_eek  icon_biggrin  rokrok  colorflash Vuoden matsi ja paras MMA-ottelu, jonka olen saanut todistaa! Dana vois antaa molemmille fight of the night bonukset vähintään tuplana. Tuolta se siis näyttää, kun molemmat ottelijat antaa kaikkensa octagonissa. Eeppistä menoa. Suosittelen!  icon_cool

Offline

#144 21.11.2011 13:12

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Acedia wrote:

Vuoden matsi ja paras MMA-ottelu, jonka olen saanut todistaa!

Pakko yhtyä tähän mielipiteeseen. Ihan älytöntä mättöä täydet viisi erää. Matsi olisi voinut päättyä monta kertaa mutta molemmat vaan jollain ilveellä kestivät loppuun. Matsi oli niin hyvä että voittajalla ei ollut juuri väliä, vähän kuten Griffin vs Bonnar TUF1:n finaalissa. Voisi kuitenkin kysyä että mitä pitää tehdä saadakseen 10-8 erän jos katsoo Shogunin dominointia vikassa erässä? Tosin kolmas erä olisi voinut mennä aivan hyvin Hendolle 10-8, joten ei tuossa suurta vahinkoa tapahtunut. Ja ehkä Shogun ei saanut kuitenkaan suurta vahinkoa aikaan, vaikka olikin koko ajan niskan päällä vikan erän. Pitää kyllä katsoa matsi pian uudestaan, jos vaikka toisella katsomiskerralla valkenisi miten Shogun selvisi 1. ja 3. erän pommeista ja puolestaan miten Hendo selvisi 4. erässä kun näytti jo lopun olevan lähellä. Huh huh rokrok

Muutenkin oli pirun hyvä kortti, varmaan vuoden paras. Silva vs Le oli odotetunlainen matsi, ainoastaan se yllätti että Wandy kesti siihen asti että sai zombievaihteen päälle ja pystyi lopetukseen. Faber näytti puolestaan niin hyvältä Bowlesia vastaan, että Cruz vs Faber III on sittenkin erittäin mielenkiintoinen. Melkoinen koukku Faberilta, mikä pudotti Bowlesin. Melkein kuin joku "flying uppercut" tms.

Offline

#145 01.12.2011 18:25

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

TUF14 on sitten finaalia myöten paketissa. Hyvä kausi, sekä koutsien että kisaajien puolelta. Diego Brandao on noussut ylitse muiden ja näyttää niin kovalta kaverilta että voi tehdä hyvää jälkeä myös UFC:ssä. Ensin pitää toki hoidella Bermudez finaalissa. Toisessa finaalissa on tasaisempi pari Dodson vs Dillishaw, joista kumpikaan ei herätä sen suurempia fiiliksiä. Toisin on sitten kun valmentajat kohtaavat rokrok

Offline

#146 01.12.2011 23:08

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Jos Diego jatkaa samaa rataa, niin Jose Aldolle löytyi kaataja - tosin kaverit ovat melkeinpä kopioita toisistaan niin fysiikaltaan kuin taidoiltaan ainakin minun silmääni. Aldo onkin jo viime aikoina osoittanut vähän taantumisen merkkejä, joten mukavaa saada tällainen kaveri mukaan samaan painoluokkaan. Vähän kuin  Jose Aldo ver. 2.0. Toki Diegon pitää voittaa ensin Bermudez finaalissa ja Aldollakin on matsi Mendesin kanssa, joten eipä tässä kannata mennä asioiden edelle. Toivottavasti Bermudez treenaa pystytaitoja ja hommaa vähän lihasta, että pääsee horjuttamaan Diegoa ja sen jälkeen saa vietyä maihin, jossa hänen vahvuudet tulevat esiin. Diego vaan vaikuttaa tuon perusteella ihan liian ylivoimaiselta talentilta, mutta pitää muistaa, että sarjaa kuvattiin kesällä ja Bermudezilla on ollut 4-5 kuukautta aikaa kehittää taitojaan, joka voi olla hyvinkin ratkaiseva tekijä (vrt. esim. viime kauden voittaja Tony Ferguson, joka oli ollut Lesnarin painiopissa kuvausten jälkeen ja yllätti finaalissa ennakkosuosikki Ramsey Nijemin hänen vahvuusalueellaan ratkaisten ottelun tyrmäyksellä).

Toisesta finaaliparista uskoisin Dodsonin olevan ennakkosuosikki; kaveri on vikkelä jaloistaan ja jakelee iskuja välillä ihan ihme asennoista, mutta kyllä niissä tuntuu olevan ruutiaki takana, kuten välierissä nähtiin. Jos Diego on Jose Aldo versio 2.0, niin Dodsonin vastustaja Dillashaw on Jon Fitch 1.1, mies joka tykkää nyhjätä matossa muka tehokkaan näköisenä ettei tuomari vain nosta ylös, mutta ei hän siellä kuitenkaan näitä kovia miehiä vastaan saa aikaiseksi edes lopetuksen poikasta. En oikestaan tykkää kummastakaa: Dodson virnuilee ja Dillashaw tylsäilee. Olisi kyllä mukava nähdä Dodsonin tyrmäys tässä matsissa, joten mennänpä sitten hänen bandwagoniin.

Bisping vaikuttaa kyllä pelottavan isolta kaverilta verrattuna Milleriin, joten vähän pelottaa miten miehen käy, jos maihinviennit ei onnistu ja tulee ottaneeksi sinä sivussa iskuja vastaan. Bispingiä ei kuitenkaan kannusteta vaikka kirveellä uhattais, joten voittoon Mayhem! rokrok

Offline

#147 02.12.2011 01:53

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Sonnen ei sitten ottelekaan Munozia vastaan title eliminatorissa, vaan ilmeisesti Bisping vs Miller voittajaa vastaan. Näin ainakin antaa ymmärtää:

Hyvä juttu jos näin tapahtuu. Onpa nyt ainakin varasuunnitelma mikäli Mayhem sattuisi lauantaina häviämään. Seuraavassa matsissa Bisping löytäisi ittensä lattialta hyvin nopeasti ja sieltä se ei pois sitten pääse ennen kuin tuomari keskeyttää matsin. icon_mrgreen

Offline

#148 02.12.2011 13:48

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Ihan hyvä skenaario kai tuokin on, kun Anderson Silva kuntouttaa olkapäätään kesäkuulle saakka. Sonnen halunnee otella ennen tuota, vaikka riskinä on tietysti se että häviämällä tuossa matsissa tittelimatsi menisi sitten varmaan Bispingille / Millerille. Bisping on niin vihattu että häntä vastaan Sonnen joutuisi varmaan tekemään face turnin yhtä matsia varten ja voitettuaan voisi taas palata heeliksi ja haukkua Anderson Silvan pystyyn icon_cool

Offline

#149 05.12.2011 02:55

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Olipa viihdyttävä TUF-finaali. Pääkortilla nähtiin yksi upea kolmen erän matsi, pari yksipuolista selkäsaunaa, joissa molemmissa vastaanottavan kaverin suurelle sydämelle erityismaininta, yksi omituinen tyrmäys, jonka keskeytys on kiistanalainen, ja uskomaton lukotus tulevalta UFC-tähdeltä. Tämän lisäksi tuli veikattua neljä vikaa matsia oikein ja tilille tuli muutama roponen (kyllä, heikkouden puuskassa veikkasin Bispingiä).

Tony Ferguson jatkaa hyviä otteita ja varsinkin hänen kohokoukkunsa sekä sen takana oleva voima on aika hämmästyttävä. Edwards laittoi vastaan ja osuikin potkuillaan pari kertaa hyvin, mutta Ferguson kestää iskuja. Toivottavasti pysyy Deathclutchissa Lesnarin ja kumppaneiden valmennuksessa, niin mies on ihan top 10 kamaa pienellä hiomisella.

Dodson on taas melkonen mötikkä, joka on vikkelä ja voimaa löytyy niinku pienestä kylästä. Lopetus oli kyllä mielestäni ennenaikainen, mutta onneksi näin - Dillashaw oli mielestäni ehdottomasti tylsin ottelija näistä semifinalisteista. Dodsonille on myös helppo luvata ruusuista tulevaisuutta UFC:ssa; mukava piristysruiske ja omalaatuinen persoona, josta olen pienen alkuinhoilun jälkeen alkanut tykätä.

Ja Diego...tuo armbar tuli mulle ihan puskista, en nähnyt sitä tulevan mistään...aivan tajuttoman kova suoritus jopa minunkin silmiin, joka ei brassijiujitsun päälle mitään ymmärräkään. Pelkäsin jo vähän, että Bermudez voitti sillä oikein ajoitetulla suoralla, joka tiputti Diegon, mutta toisin kävi. Innostui vähän liikaa touhuamaan brassijiujitsun guardissa ja seuraukset oli kirjaimellisesti murskaavat. Mahto sattua käteen, kun taputti heti kun lukko oli kohdallaan.

Miller, Miller, Miller...miten voit olla ihan puhki tokan erän puolivälissä? Taisivat ne käsittämättömät heijarit vähän verottaa kuntoa, kun heitteli niitä joka ikinen kerta tilaisuuden tullen. Odotin koko ajan, että se tokassa erässä lähellä ollessaan heittäis kohokoukun Bispingin leukaan ja pudottais sen, mutta samaa kömpelöä olanylilyöntiä tuli jatkuvalla syötöllä. Bisping alkuvaikeuksien jälkeen yksinkertaisesti hajotti Millerin palasiksi teknisellä pystyosaamisella ja kolmannessa Miller oli niin väsynyt, että se ei edes jaksanut suojata tai edes liikkua pois iskujen alta. Millerille plussaa, että ei luovuttanut ja Bispingille miinusta, että sillä ei vieläkään ole sellaista tyrmäysvoimaa, kuin esim. Stannilla tai Belfortilla, joka saattaa olla se ratkaiseva este hänen mestaruushaaveillaan. Stann vs Bisping olisi kiva nähdä, tai Belfortia vastaan, jos voittaa tammikuussa.

Offline

#150 05.12.2011 13:13

teekki
Member
Registered: 13.06.2005
Posts: 1,941

Re: Paini, MMA ja muu vastaava pelleily

Oli kyllä mainio TUF-finaali. Tuo Brandaon armbar oli ehkä paras ja siistein submission mitä olen nähnyt ja muutenkin matsi oli yksi parhaista yhden erän matseista mihin olen törmännyt. Bermudez oli yllättävän kova ja saanee myös mahdollisuuden UFC:ssä. Mahtaa vituttaa kun niin lähellä ollut voitto meni silmänräpäyksessä ohi suun.

Toisessa finaalimatsissa tuomari lopetti matsin ehkä aavistuksen liian aikaisin, kun Dillashaw yritti vielä jalkaan kiinni ja alasvientiä (tai jotain vastaavaa), mutta mieluummin liian aikaisin kuin myöhään nämä lopetukset. Dodsonilla riittää karismaa ja pystynee pudottamaan painoluokkaa vielä 125:een jos ja kun sellainen UFC:hen tulee. Voi olla liian pieni bantamweightin kovia äijiä vastaan.

Harmi tosiaan että päämatsissa Miller oli ihan puhki jo toisessa erässä. Hyvä tyyppi ja showmies, mutta kyllä Bisping on tappelijana pari pykälää kovempi kaveri. Nyt kun Chaelin puheista huolimatta ( icon_biggrin) nähdään Sonnen vs Munoz UFC on FOX 2 -kortilla, voisi Bispingin laittaa vaikka samalle kortille Stannia vastaan. Jos Munoz sattuisi voittamaan Sonnenin, niin Silva vs Munoz tehnee 20% siitä buyratesta, minkä Silva vs Sonnen II olisi tehnyt. Toivotaan ettei näin käy. Paskaa bookingia joka tapauksessa, sama tilanne Evans vs Davis -matsissa. Kaikki haluavat nähdä Jones vs Evans ja ketään ei kiinnosta Jones vs Davis. Toki jos oikeat kaverit voittavat FOXilla, voivat seuraavat tittelimatsit saada lisähypeä taakseen.

Edwards vs Ferguson oli minusta tosi tasainen ja olisi voinut mennä kummalle tahansa pistein 29-28. Kaksi tuomaria laittoi matsin Fergusonille 30-27, mikä tuntuu oudolta. Ferguson on kyllä ihan lupaava kaveri, joten siinä mielessä ihan hyvä että voitto meni hänelle.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB