#23221 28.04.2024 16:34

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,901
Website

Re: Viimeisin katsomasi elokuva

Civil War

Kun sä lähdet leffateatterista viiden tähden elokuvan katsomisen jälkeen, sun pitää miettiä mielessäsi "jumaliste..." ja samaan aikaan muistaa, miten ihmeellinen taidemuoto elokuva on. Hesarin leffakriitikko on ilmeisesti unohtanut tämän asian, sillä sekä Civil Warille että Dune 2:lle viiden tähden antaminen on eittämättä vääryys. Ihan hyvä leffa tämä kuitenkin oli, joka valitettavasti merkitsi sanomansa liian isolla alleviivauskynällä ****


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Online

#23222 29.04.2024 12:17

jookcha
vieressä retkottava nainen
From: blaze mountain
Registered: 21.10.2005
Posts: 19,117

Re: Viimeisin katsomasi elokuva

Civil War
Todella tiukka ja kuumottavakin pläjäys. Syke nousi ja kämmenet hikosi, vähän tuli tippakin linssiin. Leffa kertoo kuitenkin enemmän (sota)journalisteista kuin sotimisesta.
****

Challengers
Hikiset miesvartalot kimaltelee kuin Fassbinderin leffoissa ikään. Reznorin ja Rossin soundtrack myös kovaa tamppausta. Aika sakia kolmiodraama ja vaikea päättää että kuka päähahmoista on pahin manipulaattori. Periaatteessa pornoleffa mutta panemisen sijasta pelataan tennistä? Jossain arviossa sanottiin että leffassa seksi on vertauskuva tennikselle. En tiiä mitä toi tarkoittaa, mutta kuulostaa ihan hyvältä.
****

Last edited by jookcha (29.04.2024 16:38)


Ti ho detto come una volta un po' di vino, dischi in vinile, sequel, ragazze, ragazze, Kauko Röyhkä?

Offline

#23223 29.04.2024 14:10

jookcha
vieressä retkottava nainen
From: blaze mountain
Registered: 21.10.2005
Posts: 19,117

Re: Viimeisin katsomasi elokuva

barton_funk wrote:
Laatu wrote:

La Chimera

Jos on nähnyt Alice Rohrwacherin elämää suuremman mestariteoksen The Wondersin, ei voi olla muuta kuin pysyvässä uteliaisuuden tilassa hänen tekemisistään. Kovasta yrityksestä huolimatta tuon leffan jälkeen ei vain ole sillä tavalla lähtenyt. Toissajouluinen luostarilyhäri Le pupille oli ehkä parasta uudempaa Rohrwacheria. Tämä uusin muutamine nerokkaine takavasemmalta tulevine ihmiselämän herttaisuutta ylistävine hetkineenkään ei yllä sille tasolle, mihin tämä ohjaaja eittämättä parhaimmillaan pystyisi. On tämä silti toiseksi paras Rohrwacherin pidemmistä elokuvista ****

En pitänyt La Chimeratas, täysin epäkiinnostavat hahmot ja loppuratkaisu oli höpsö. Ehkä se ei ollut pointti, mutta häiritsi liikaa. Tässä oli myös sellaista romantisointia mitä Kaurismäelläkin todellakin on, ja olisin ajatellut sen häiritsevän Laatua vähän enemmän.

Luin Wikipediasta että Le Havre on Rohrwacherin lempielokuvia.
Täytys toi Chimera käydä kahtomassa vaikka en muistaakseni Wonderista ollut ihan niin ihmeissäni.


Ti ho detto come una volta un po' di vino, dischi in vinile, sequel, ragazze, ragazze, Kauko Röyhkä?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB