#61 05.09.2006 09:56

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,036

Re: Electric Picnic 2005....ja 2006

Scatman  sydan
Black Flag  hand
Delirium Tremens nerd
Väsyttää  snore
Ei enää ikinä festareille  mad


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#62 06.09.2006 10:03

börjeslandet
stetoskooppisetä
Registered: 20.06.2005
Posts: 15,702

Re: Electric Picnic 2005....ja 2006

Nää unohtu:

Archi Bronson Outfit  :?
Aberfeldy -ihan pl
Massive Attack  tongue


en ole kolmekybänen emoboy

Offline

#63 06.09.2006 11:52

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,036

Re: Electric Picnic 2005....ja 2006

No laitetaas viel samal formaatil

PERJANTAI:

Damien Rice kaka  roll  center
- Vittuuuu....aivan hirveetä kuraa. Vihataan kaikki yhdessä!

Vetiver  pimp  peuk
- Aurinko paistaa, marc bolan ja lou reed jammailee lavalla, oujee

Spank Rock  icon_cool
- Vähän sivusta kuultuna aika hyvää elektrohoppia

Deus  :?
- Paskat saundit sivussa, meni ohi eikä siksi(?) napannut

Devendra Banhart  peuk
- Mitä join tässä välissä? Muistan että lavalle kutsuttiin taas yleisöstä random heppu mutta soitti paljo paskemman biisin ku dublinin randomheppu. Kai mul oli mukavaa ihq

Antony & the Johnsons icon_sad
- Idiootteja joka puolella jauhamassa paskaa, eivätkä lopettaneet vaikka yritin painostaa sanallisesti. UUH. Röökitki loppu -> hakeen teltalta eikä teltta meinannu löytyä.

PJ Harvey center itku center
- Soitti kuulemma soolona biisejä...ois innostanu enemmän kuin näkemäni bändikeikka mutta soitti pikkumestassa joka oli täynnä ja paljon yli. Känniklaustrofobiassa päätin alkaa vaellella.

Massive Attack snore
- Kadotin kaikki, nää kuulosti aika tylsiltä, rasittavia outoja ihmisiä ympärillä...lähdin jonnekin istuskelemaan, tutustuin mukaviin galwaylaihin jotka tarjos mulle päihdyttävää ainetta.

Redneck Manifesto  rokrok
- Päivän paras keikka mjitaaah, vaikutuksen alaisena mutta silti, paikalliset pisti parhaiten. Oisko noin että kaartavat edelleen kauemmas postrokista ja instrumentaalirockmusiikin hauskempiin sfääreihin. Tai sit keksin tän kaiken ite.

LAUANTAI

Oma dj-setti koostui lähinnä scatmanista, laura braniganin self controlista ja black flagista. I was so wasted, kuinka traagillisen osuvaa?

Messiah J & the Expert  ninja
- Mjataah, hyvää hoppia irkuista? Outoo...def juxilla taitavat pelata. En hirveesti kuullu, orkl!

Jape peuk
- Ihan hyvinhän se meni, Richie on yks hassu köppelis. Pari tylsää piisii, muutama hyvä piisi. Racounteursinkin koveroima (!) Floating oli tietty iha vitu kova. Tuli kiire Numaniin ->

Gary Numan  nerd
- Mustanpuhuvuus strobosävyin ei yllättänyt; nykyään Gary on lavalla intensiivinen tavallisemmilla rock-elkeillä, mutta intensiivinen silti toisin kuin monet muut. Biisit: suurin osa uutta, plus Metal, Cars ja Are Friends Electric. Olin niin tolkuttoman väsynyt jokaisella tasolla, että reppua tyynynäni käyttäen nukuin läpi keikan heräten aina yllämainitun klassikon alkaessa BiLetTääN. Aika industr. versioita noistakin mutta TOIMI.

Hystereo  tongue
- Jo aiemmin hyväksi todettua irkkuteknoa livenä väännettynä. En kuitenkaan jaksanut pysyä pystyssä, enkä ollut tänä iltana juomassa itseäni hereille. Numanittomille päikkäreille ->

DJ Shadow
- Kävin jo ovella kurkkaamassa, mutta olin vielä vähän unessa ja se setä vaan puhu. Lähinnä sen takia olis ehkä kannattanu jäädä että LATEEF oli kuulemma feattaamassa.

Gang Of Four eek2 tongue
- Hyssyttelyn ja henkisen käymistilan jälkeen oli aika lopettaa nysväys ja siirtyä asiaan. Vokalisti Jon King näytti aivan kakolasta karanneelta väkivaltaiselta skitsofreenikolta joka hyökkää millä hetkellä tahansa yleisöön. Kitaristi Andy Gill näytti "tyyli ennen kaikkea"-aikakauden ranskalaisen elokuvan yksinäiseltä komealta alkoholisoituneelta runoilijalta joka tuijottaa taivaanrantaan, nähdäkseen lapsensa, jotka eivät tiedä hänen olemassaolostaan. Basisti Dave Allen näytti 34v autonasentajalta Korsosta joka soittaa bassoa autotallkoveribändissään "lähinnä hurriganesia ja eppuja", lempiruokansa on makarooni ja jauhelihakastike. Rumpali Hugo Burnham näytti ala-asteen koulubussin kuskilta.
Pitkä sepustus visuaalisista seikoista, koska SOUNDIT OLIVAT AIVAN VITUILLAAN. Vokaaleita suorittivat lähinnä kaikki ja juoksivat mikeiltä toisiin ihan päättömästi, ehkä tässä vika? En o miksaaja. Bassokin oli ihan paskasaundinen?!
Vitun hyvä keikka silti, ja helvetin intensiivinen. Törmäilivät toisiinsa, vetivät rokkiduoja ja teatraalisempia "yritän pysäyttää sut mut sä oot nii villi et enhän mä siihen pysty" -pläjäyksiä. Välillä lavalle mikroaaltouuni joka baseballmailalla tuhannen päreiksi. Lähtipä Gilliltä kitarakin kunnon kaaressa ja kaula naks naks poikki. Ois antanu mulle. Niin joo ja Jon veti useaan otteeseen Zoidberg-tanssia joka oli festareiden huvittavinta antia.

Belle & Sebastian  rakkaus
- Kauaa en jaxanu, piti mennä jolatenkoon, mutta olihan se - tuli biisejä joita en dublinissa kuullut, kuten Le Pastie De La Bourgeoisie...<3<3<3

Yo La Tengo  wanha
- Vitu hyvä, mutta acceleratorkeikan ohella ainoa heikoin näkemäni Tengokeikka...MR TOUGH ON VUODEN POPBIISI...pass the hatchet kuulosti barcelonassa intensiiviseltä, nyt vähän tylsältä?! Pari hissuttelubiisiä jäi tanssiteltan mökän alle...TOM COURTENAY, kuolen aina....HUHUT OVAT TOTTA...mikä oli tuo barseloonassa soitetun I Heard You Lookingin tilalla soitettu pitkä hulinabiisi, vokaalit ja kaikki? Ei yhtä hyvä, ei voi mitään. Enkoreksi Sugarcube eturivistä osoitetun henkilön toivomuxesta. Mulle vähän tylsä, toi on tullu aina...ainiin! Ensimmäistä kertaa kuulin vetävänsä Little Hondan, ellei sitten Lontoossa tullut? Oli aika outo versio, Ira lauloi tarkoituksellisen monotonisesti ja oli bassovetoisempi vetäisy.

New Order icon_rolleyes
- Pari hyvää biisiä kerkesin kuulemaan ja pari alko vituttaan. Söin samalla, läksin LWTUAn aikaan litomaan COME ON!

SFA Acoustic bingo  sydan
- Pari kaveria oli ulkopuolella, ja hyvinhän sinne istualteen musiikki kuului, teltta tietty tupaten täynnä. Bingo oli totta, mutta akustisuus ei. Fire in My Heart ja Northern Lights olivat ainakin totaalista parhautta ja etenkin jälkimmäinen. Sit nukkumaan samalla ku 2 many dj's pauhas taustalla, EI PYSTYNY, en ois saanu enää käveltyä teltalle jos oisin jäänyt.

SUNNUNTAI:

Väsymys tallella, mutta selvin pöwsin tuli oltua joten vähän parempi lähtöasetelma. PMMP:n Päiväkodilla päivä liikenteeseen ja vähän AC/DCtä ja edellisaamun tuttuja nuotioon.

Giveamanakick hand
- Paras mahdollinen sunnuntain avaus...adhd rokkia riffistä ja kuviosta toiseen paahtaen ja möristen...black flag, ramones, buzzcocks ja mission of burma samaan aikaana vähän mikserinupeista väännellen? Ja pelkästään kitaristi ja rumpali bändissä...loistavaa irlanti loistavaa

Grandmaster Melle Mel & Scorpio roll
- Dj, Melle, Scorpio ja joq neljäs - sata selitystä siitä kuinka nyt vedetään niinq tosi old skooolii, viissataakuustoista KÄDET VITTU YLÖS ÄIDINNUSSIJAT huudatusta, samanverran huutakaa ho ho pitäkää äidinnussijaääntä!!! huudatusta...omia hittejä livevedätyksinä - beat street, new york new york, message, white lines...Rappers Delight -koveria...dj-lautaselta huudatuksia ja homma päättyy kun vedetään todelliset old skool hiphopklasarit kehiin; Madonnan Holiday ja Smells like teen spirit...
Helvetin hauska keikka!

Hot Chip  smokin
- Kunnon mölisevät ja jyrisevät konesoundit ja valkosen miehen sielukkuutta, harmi ettei jaksanut hulista vaan meni vähän ohi ulkopuolella istuessa. Toimi siinäkin, mut ois toiminu varmasti paremmin keskittymiskyvyn petraamisen kautta.

the Rapture  peuk  peuk  peuk  peuk  peuk
- Out of the races and onto the tracksilla liikenteeseen - muutama uusi biisi ja Echoesin parhaat. Sister Savior, House of Jealous Lovers ja kaikki...järjestäen kuulostivat paremmilta kuin levyllä, soundit olivat loistavat ja bändi sekä yleisö tulessa. Mitä muuta voi vaatia? Odotin keskinkertaisempaa, täydellisyyttä sain. Jopa Echoesin heikommat biisit olivat aivan mahtavia.

Pet Shop Boys icon_wink peuk
- Coldcutin aikaan oltiin sen teltan ulkopuolella, mut siitä en osaa kertoa mitn, meni sosialisoidessa. Sitten piti rynnätä oletetulle Saul Williamsin kakkoskeikalle, mut siellä oli jotain paskaa, varmaan taas Damien Rice, emt. Safkan ja kaljatankkauksen jälkeen samalle lavalle missä aikaisemmatkin tän päivän parhaudet olivat olleet. Iso kuutio lavalla, jonka  edessä roikkuneet aivolohkoverhot kävivät valkohaalariset kaverit repimässä, paljastaen alta lippisjannun ja silinteriherrasmiehen muotoiset aukot. Näistä paukkaavat tanssijat kyseisiin asusteisiin pukeutuneina sekä herrat Lowe & Tennant. Hyvää tanssidraamaa samalla kun Lowe väänsi yksin musiikit koneeltaan (jossain biisissä kävi kyllä rumpali ja basisti kääntymässä). Kuutiota avattiin ja käänneltiin...hienoin oli mielestäin kun Tennant istui toisen kuution puolikkaan alanurkan ruudussa sisällä laulamassa istualtaan samalla kun selkäpuolellaan yläruudussa tanssija dramatisoi tilannetta, silhuetit vain näkyivät. Prinsessa Dianabiisi meni kyllä ohi, britit ulos! icon_wink Hienoja visuaaleja jatkossakin...isoja hattuja joista hyppii hattuheppuja kukkia hatussaan, sotilaita kukat piipuissaan, helvetillinen joukkio kultaisia cowboyta...miksi yrittää selittää kaikki kun kaikkea tapahtui niin paljon? Left to my own devices, it's a sin, always on my mind ehkä suosikit. Missä being boring?

Modeselektor  icon_idea
Olipas loistavaa pörinää ja pauketta - elektroa, teknoa ja grimeä sopivasti smaassa, pitääpä kaivaa musiikkia esiin netistä. Harmi että väsyin ja jaksoin lähinnä istuskella.

teh end.


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#64 06.09.2006 12:11

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,036

Re: Electric Picnic 2005....ja 2006

Piti lisäämäni että Pet Shop Boys roskildessa 2002 toimi kyllä musiikillisesti paremmin - paljon pitempi setti, paljon enemmän suosikkibiisejä, ja ison bändin loistavasti soittamina! Performanssi jäikin sitten valojen varaan, mutta olihan se...

festariraporttien kirjottamine kuumeessa tuo sekavia tuloxia  icon_rolleyes


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#65 06.09.2006 12:13

psychocandy
streittari-jantta
From: outhouse of the pryeeeeeee
Registered: 04.07.2005
Posts: 11,023
Website

Re: Electric Picnic 2005....ja 2006

jaxoin kokonaan peuk


Karhut feissiin kuule tää on se reitti hä ...ja kerran eräs naarassusi melkein mun kengille kusi tongue
FJs1lyz.gif

Offline

#66 22.09.2006 13:57

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,036

Re: Electric Picnic 2005....ja 2006


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB