#91 22.10.2009 15:14

janne m.
Member
Registered: 28.11.2006
Posts: 8,160

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

huïg wrote:

RUMBAN PUOLUSTELU ON VÄHÄNKU LÄPSIS LÖYSÄLLÄ KULLILLA KUPONKIUUTISIA

Ja Rumban mollaaminen on vähänku kuponkiuutisten varastaminen niitä löysällä kullillaan läpsivältä.


organizing the boy scouts for murder is wrong

Offline

#92 22.10.2009 16:41

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

janne m. wrote:

[quote:37e0533138="huïg"]RUMBAN PUOLUSTELU ON VÄHÄNKU LÄPSIS LÖYSÄLLÄ KULLILLA KUPONKIUUTISIA[/quote:37e0533138]

Ja Rumban mollaaminen on vähänku kuponkiuutisten varastaminen niitä löysällä kullillaan läpsivältä.

NO EI. ENNEMMINKI SE ON VÄHÄN NIINKU SÖIS PORKKANAA


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#93 23.10.2009 09:34

janne m.
Member
Registered: 28.11.2006
Posts: 8,160

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

huïg wrote:

[quote:521ddd933b="janne m."][quote:521ddd933b="huïg"]RUMBAN PUOLUSTELU ON VÄHÄNKU LÄPSIS LÖYSÄLLÄ KULLILLA KUPONKIUUTISIA[/quote:521ddd933b]

Ja Rumban mollaaminen on vähänku kuponkiuutisten varastaminen niitä löysällä kullillaan läpsivältä.[/quote:521ddd933b]
NO EI. ENNEMMINKI SE ON VÄHÄN NIINKU SÖIS PORKKANAA

Vai niinku niiden työntämistä pyllyyn? Ei ees vaadi sen kummempaa tarkkuutta mut tekee höpöö.

icon_rolleyes


organizing the boy scouts for murder is wrong

Offline

#94 23.10.2009 10:16

kikke
dragonborn :333
From: Mansesteri
Registered: 24.06.2009
Posts: 6,460

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

http://pitchfork.com/reviews/albums/9464-shine-on/

Tätä ei vieläkään mainittu? Paras koskaan.


Miksei pitäisi nauraa? Vittu tässä mitään diplomaatteja olla.

Offline

#95 23.10.2009 15:48

rc-lungen
Member
From: Hamburg
Registered: 28.09.2009
Posts: 5,227

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

samaa sarjaa tän kanssa:

http://pitchfork.com/reviews/albums/116 … traumatic/

tässä muuten hassu esimerkki siitä kuinka p-fork lyttää ennen hypettämänsä bändin totaalisesti. heh-heh tuota p-forkia. plaa.


Amppeliooppeli Ex-Pooppeli

Offline

#96 23.10.2009 16:16

Tomsk
ilmeisesti LUCKY MAN
From: Street of George
Registered: 03.02.2006
Posts: 12,617

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

[quote:21621d65c3="kikke"]http://pitchfork.com/reviews/albums/9464-shine-on/

Tätä ei vieläkään mainittu? Paras koskaan.[/quote:21621d65c3]

Oon kyl muistakseni maininnu jossain.


Sent from my iPhone 16

Offline

#97 20.09.2010 11:30

Neuvostoliitto
Kyntömestari
Registered: 25.11.2008
Posts: 9,088

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Olen nähnyt suomalaisen rockin tulevaisuuden... tai oikeastaan nykyisyyden...ehkä sittenkin menneisyyden. Se on savolaislähtöinen hevibändi Reckless Love. Ehdottomasti tämän vuoden riemastuttavin tapaus. Bändin kevättalvella ilmestynyt esikoislevy oli parasta kesäloman ääniraitaa.

Mitä ihmettä se nyt höpäjää? Vanha hevin inhoaja intoilee uudesta metallibändistä. Näköjään kaikissa tyylilajeissa voi olla jotakin hyvää. Tuskin kuitenkaan sentään jazzissa tai kaiken maailman örinämetalleissa.

Reckless Loven musiikkihan on mitä tyylipuhtainta 1980-luvun keskivaiheiden tukkaheviä. Siis jos muistatte sellaiset kauheat bändit kuin Poison, Warrant, L. A. Guns, Cinderella ja mitä kaikkia muita niitä olikaan.

Nuo bändit keskittyivät enemmän tukkalakan ja meikin riittävyyteen, kiiltävien trikoohousujen tiukkuuteen ja lenkkareiden tyylittömyyteen kuin hyvien piisien tekoon. Tuohon saumaan iski melkein Guns'n Roseskin, mutta se onnistui soittamaan komeasti ja luomaan klassikkotason kappaleita.

Reckless Love näyttää ja kuulostaa typerältä. Vaatteet ja tukat ovat suoraan kauhealta 1980-luvulta, ja soundi tumisee juuri yhtä muovisesti kuin silloin ennen.

Biisit ovat kuitenkin lyömättömiä. Tyypeistä huokuu valtaisa energia ja asenne. Laulaja Olli Hermanilla on ääntä, karismaa ja ulkonäköä. Mies on kuin yhdistelmä nuorista Mike Monroesta ja David Lee Rothista.

Rothin aikaiselta Van Halenilta Reckless monin paikoin kuulostaakin, joskus myös Hanoilta. En ole hirveästi kyllä VH:stakaan koskaan pitänyt, koska bändin biisit eivät olleet niin kummoisia. Eddien kitaratiluttelu oli vain rasittavaa.

Kuopiolaiset tanssivat onnistuneesti parodian ja tosissaan otettavuuden narulla. He osaavat nauraa itselleen, tyylilleen ja tyylittömyydelleen mutta tekevät hyvää musiikkia tosissaan. Amerikkalainen Steel Panther erottuu Reckless Lovesta selvästi siinä, että se on parodia ja vitsi eikä kanna musiikillisesti.

Parhaat, vakavastikin otettavat bändit, osaavat nähdä itsensä naurettavassa valossa. Sellaisia ovat aina olleet muiden muassa Rolling Stones, Queen ja tietysti Kiss. Tällä viikolla Helsingissä kaksi stadionkeikkaa vetävä U2 on puolestaan esimerkki tympeistä itsensä ylentävistä tosikoista. Hector meillä kotimaassa on samaa kastia.

- Antti Ervasti


Ervasti on kyllä oikeasti hämmentävä kriitikko. Rytmissä pisti neljää-viittä tähteä Hanna Pakariselle, Indicalle, Vesteriselle ja mitä näitä nyt on. Lempparibändinsä olivat Kiss ja Egotrippi, ja jokaikisessä arvostelussaan haukkui hevisynkistelijät ja kaikki itkijät. Maailman huonoin bändi oli Ervastin mukaan The Smiths, sen takia kun kitaristi ei osannut ja Morrissey vaan pillitti spede  peuk  peuk  peuk
Terovaaramaisesti kritiikkiä annettiin usein myös vihreiden tärkeimmän äänenkannattajan, Nyt-liitteen suuntaan.


Schnabel Ralf, kai kannatat sä viittä vuotta/
suunnitelmataloudessa lepää kansanvoima/
Kommunismissa ei vikaa oo vaan ihmisissä/
tuskin pois pääsen täältä konsanaan

Offline

#98 20.09.2010 11:37

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

steel panther kyllä kantaa myös musiikillisesti angry

Offline

#99 20.09.2010 11:46

janne m.
Member
Registered: 28.11.2006
Posts: 8,160

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Neuvostoliitto wrote:

Maailman huonoin bändi oli Ervastin mukaan The Smiths

Vaikuttaa ihan hyvältä tyypiltä!  icon_lol  icon_wink

Neuvostoliitto wrote:

Terovaaramaisesti kritiikkiä annettiin usein myös vihreiden tärkeimmän äänenkannattajan, Nyt-liitteen suuntaan.

Ihan mielenkiinnosta: onko terovaaramaista ylipäätään kritisoida NYT:iä vai kritisoida sitä ns. Vihreistä syistä? Koska onhan lehdellä kehittynyt tässä viimeisen viiden vuoden (tms) sisällä erikoinen vahingoniloinen lähtöasetelma monien juttujen tekemiseen. Yksi syy miksi lopetin itse Hesarin tilaamisen.


organizing the boy scouts for murder is wrong

Offline

#100 20.09.2010 11:47

Neuvostoliitto
Kyntömestari
Registered: 25.11.2008
Posts: 9,088

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

"Tämän syksyn progepläjäyksistä heikoimmin markkinoitu, mutta eittämättä pysäyttävin oli keskiviikkoiltana Helsingin Jäähallissa esiintynyt Porcupine Tree. Katatonian rumputeknisistä ongelmista kärsineen lyhyen lämppäyskeikan jälkeinen lähes 2,5-tuntinen, pariosainen monsterisetti lähti liikkeelle vangitsevasti yhtyeen The Incident -tupla-albumin ykköslevyllä. Kyllä, sillä 55-minuuttisella kokonaisuudella, joka keskeytettiin alkukeikasta vain pientä, kohteliasta välispiikkiä varten.

Osasin mm. Arriving Somewhere… –live-DVD:n perusteella odottaa Porcupine Treeltä paljon, mutta se, että bändi sai  kotoisankuppaisessa Jäähallissa aikaan tällaisen sykähdyttävän moniaistihurmion, tuli niin sanotusti piikkisikapuun takaa. Tunnelma Jäähallissa oli ennennäkemätön: yleisö huokui kunnioitusta, kun bändin intensiivinen ote hiljensi koko ihmislauman - paitsi tietenkin vieressäni istuvan urpon, joka yritti pilata ainutlaatuisen keikkakokemuksen selventäessään vierustoverilleen jotain asiaankuulumatonta.

Porcupine Tree on aina herättänyt musiikkinsa ystävissä valtavia tunteita, ja niin tälläkin kertaa. Keikkalavaa hallitsi suvereenisti sympaattis-karismaattinen laulajakitaristi ja bändin sielu Steven Wilson, jonka tavaramerkinomaista paljasjalkaista lavallahiihdäntää puolitäysi Jäähalli seurasi silmä kovana. Wilson vaihteli lennokkaasti instrumenttia sähköisten- ja akustisten kitaroiden sekä pianon välillä.

Multitalentti Wilson bändeineen on tiedetysti erittäin tarkka lavatekniikastaan (ja –teknikoistaan), ja kaikki toimikin Jäähallin usein sietämättömien akustisten olosuhteiden varjossa ennennäkemättömän kirkkaasti ja selkeästi. Jopa liiankin hyvin: fanaattisen yleisön tuntiessa materiaalin kuin omat taskumattinsa, joku muukin kuin minä varmasti bongasi kristallinkirkkaiden saundien kirouksena virheettömän korva-ambrosian valutuksen väleistä yhden Wilsonin inhimillistävän (ja siten kunnioitusta entisestään lisäävän) väärään koskettimeen huitaisemisen Kneel and Disconnect -kappaleessa, rumpali Gavin Harrisonin vaihtoehtoisen kompin muutaman tahdin ajan sekä kosketinsoittaja Richard Barbierinyhden väärän soinnun ensimmäisen setin loppupuolella. Onkohan näitä levyjä tullut kuunneltua hieman liikaakin?

Keikan ensimmäinen setti loppui levyn mukaisesti I Drive The Hearsiin, jonka Wilson aloitti yksin akustista näppäillen, naurahti unohtaneensa sanat, ja aloitti kappaleen uudestaan – ja tavoitti lähtemättömästi varmasti viimeisimmänkin Jäähalliin vaeltaneen sielun.



Kymmenisen minuutin breikin jälkeen lavalle palasi aiempaa rentoutuneempi yhtye, joka aloitti seuraavan ilotulituksensa The Start of Something Beautiful –kappaleella (Deadwing, 2005), jota seurasi pinkfloydmainen Russia On Ice (Lightbulb Sun, 2000).  Seuraavaksi innostunut Wilson hyökkäsi taas pianon taakse kitara selkänsä takana roikkuen ja aloitti upean Anesthesizen (Fear Of The Blank Planet, 2007), joskin sen levyn 17,42 minuutin mittaista ihanuutta hieman radioystävällisemmällä versiolla. ”Rahat takaisin”, loihe ystäväni lausumaan kenttäkatsomosta, mutta kuittasi sen sarkasmiksi seuraavalla tekstiviestillään: ”Mä maksoin tästä keikasta viiskybää, ja musta tuntuu, että MÄ ryöstän NOITA”.

Porcupine Treesta oli kautta keikan havaittavissa viihtyminen ja esittämisen ilo, vaikka lavalla ei musiikin intensiteetin ja teknisen vaativuuden takia Wilsonin esiintymisen lisäksi varsinaisesti tapahtunutkaan. Tätä oli kompensoitu näyttävällä videovisualisoinnilla. Uutukaisalbumin videosinkuksi erotetun Time Fliesin ja Fear Of A Blank Planetin kappaleiden musiikkivideoiden kuvamaailma istui livenä orkesterin taakse kuin nakki silmään, ja ensimmäisen setin levyn nimikkobiisin The Incidentin taustavisualisoinnin sydäntäsärkevän luonnostellen animoidut, toisiaan haparoiden tavoittelevat hahmot yhdistettynä  eteerisestä majesteettiseen kasvavaan loppuosaan nostivat ensimmäiset kyyneleet silmiini. Niin, minäkin ”just want to be loved”.



Loppupuolisko keikasta sisälsi vielä korvakaramellit Lazarus (Deadwing, 2005), Bonnie The Cat (The Incident, disc 2), Normal (Nil Recurring –EP, 2008, tai Fear Of The Blank Planet –spessu-LP, 2007) ja Way Out Of Here (Fear Of The Blank Planet), jolla viimeistään maesto Harrison näytti, miten niitä rumpuja oikeastaan soitetaankaan.

Encoreina saatiin kuulla vielä keikan ainoatIn Absentia –levyn (2002) kappaleet,  lyyrisesti kriittinen mutta nerokkaan ilotteleva The Sound of Muzak ja tietenkin Trains, jonka klassisessa mukanataputusosassa Jäähalli ei pettänyt bändiä. Nähtiinpä Trainsin lopussa vieläpä varsinaista maagista rumputaituruutta: tosin, toisin kuin koko parituntisen muun ajan, ihan perus-timotaikurimaisella poljennolla huiveineen ja kaikkineen. Brittihuumori rulettaa.

Ja iik. Se sanoi ”kiitos”."

- Suvi Grym, uusi lupaava toimittaja peuk

Eräs rumbalainen huvittaa kans, joka vitun arviossaan on lause "Esimerkiksi amerikkalainen Pitchfork-sivusto". center


Schnabel Ralf, kai kannatat sä viittä vuotta/
suunnitelmataloudessa lepää kansanvoima/
Kommunismissa ei vikaa oo vaan ihmisissä/
tuskin pois pääsen täältä konsanaan

Offline

#101 20.09.2010 14:40

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

icon_lol


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#102 20.09.2010 18:36

hiirimattona
maarihittona
From: Hala Suuressa Magellanin pilve
Registered: 07.02.2007
Posts: 27,774
Website

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Neuvostoliitto wrote:

Eräs rumbalainen huvittaa kans, joka vitun arviossaan on lause "Esimerkiksi amerikkalainen Pitchfork-sivusto". center

Tämä kaveri on aikamoinen.  icon_razz


bzort glorf bööth

Offline

#103 21.10.2010 15:19

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,329
Website

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

2ynjig5.jpg

volyymiä riitti mutta ei tossa kyllä itse musiikista sanota oikein mitään 017


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Online

#104 21.10.2010 16:37

Jean-Babtiste
spämking machine
From: Henkinen Kuvola
Registered: 02.10.2006
Posts: 30,616

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Toi Suvi Grymin juttu...jessus. Jonkinlaisella viilauksella toi vois olla jopa jokin fanzine-tyylinen kirjoitus anaalisine levybiisilistauksineen (siis ei periaatteessa huono asia), mutta että Porcupine Tree...

Ja sit esim. toi "Brittihuumori rulettaa."

Kielii jostain itse- ja kokonaisen musiikin kentän hahmotuksen puutteesta kyllä aika pahasti.


'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damage—to kill.'

ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS

Offline

#105 22.10.2010 12:44

Neuvostoliitto
Kyntömestari
Registered: 25.11.2008
Posts: 9,088

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Jean-Babtiste wrote:

Toi Suvi Grymin juttu...jessus. Jonkinlaisella viilauksella toi vois olla jopa jokin fanzine-tyylinen kirjoitus anaalisine levybiisilistauksineen (siis ei periaatteessa huono asia), mutta että Porcupine Tree...

Ja sit esim. toi "Brittihuumori rulettaa."

Kielii jostain itse- ja kokonaisen musiikin kentän hahmotuksen puutteesta kyllä aika pahasti.

NIIN, HÄNKIN "JUST WANT TO BE LOVED"

TOINEN KOHOKOHTA ON MIELESTÄNI TÄÄ

ensimmäisen setin levyn nimikkobiisin The Incidentin taustavisualisoinnin sydäntäsärkevän luonnostellen

Last edited by Neuvostoliitto (22.10.2010 12:46)


Schnabel Ralf, kai kannatat sä viittä vuotta/
suunnitelmataloudessa lepää kansanvoima/
Kommunismissa ei vikaa oo vaan ihmisissä/
tuskin pois pääsen täältä konsanaan

Offline

#106 22.10.2010 22:17

Jean-Babtiste
spämking machine
From: Henkinen Kuvola
Registered: 02.10.2006
Posts: 30,616

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Broidi oli jemmannu Haminan kirjaston poistomyynnistä yksiin kansiin nivotut Soundin vuosikerrat 1982 ja 1983 ja jättäny ne tänne Kuvolaan luettavaksi peuk


'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damage—to kill.'

ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS

Offline

#107 23.10.2010 04:06

Markku
Member
From: Huttusen naapurissa
Registered: 20.02.2007
Posts: 1,623

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

psykokarkki wrote:

2ynjig5.jpg
volyymiä riitti mutta ei tossa kyllä itse musiikista sanota oikein mitään 017

Tästä julkaisuaamuna huvituin. Ei hajuakaan arvostelun asiasisällöstä, mutta symppaan sitä, että valtalehdistönkin kritiikeissä joku joskus kunnolla polttaa päreensä

Offline

#108 23.10.2010 04:11

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

eiks toi oo aika perus jukka haurua  icon_smilepeuk

sen nuorisokulttuuriviha on jotain niin vitun jäyhää, todellinen stereotyyppi


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#109 24.08.2012 15:49

mitten
teki pedin eteiseen
From: under a rock
Registered: 27.11.2006
Posts: 10,548
Website

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Worst Hipster Bands of All Time

esimerkkejä:

The Black Keys
The guitar-and-drums "blues" punk combo thing wasn't very good even when The White Stripes did it. Still, that hasn't stopped legions of bearded, be-flanneled ersatz blues men from bringing great shame upon their ancestors. The Black Keys stand at the very vanguard of posh cracker blues rock, displaying a lack of authenticity that would make John Fogerty blush. Further, whereas Jack White can actually play, Black Keys guitarist Dan Auerbach is more concerned with beard grooming and disheveling his hair.

Bon Iver
"But the melodies! The harmonies!" You protest. Sorry, but it's time to admit that Bon Iver is the sonic equivalent of an empty canvas totebag. Worse, the Justin Vernon-fronted act is wholly indicative of our musical fall from grace. What happened to us as a generation that this guy gets to bear our sonic torch? Those who came before us rocked, bumped and grinded. They exuded raw sexuality and riotous anger; sweaty human realism. They hoovered drugs or angrily rejected them, they humped strangers in club bathrooms in adolescent indiscretion; they broke shit, laughed, cried, partied on rooftops or in warehouses, exercised cultural demons and personal failures, made spectacles. We, instead, get a whiny guy who built his own studio in the woods; perfectly exemplifying that narcissistic hipster ethos of "Whatever man, I'm just gonna go over here and be chill, I don't want to be bothered or have my mellow harshed." Bon Iver coos the celebratory ballads of hip poseurs who refuse to get their hands dirty, that is, unless that filth is quaint and photogenic.

Beach House
Beach House lead singer Victoria Legrand has been compared to Nico, which makes sense in that Nico has an extremely vapid voice. A wash of down-tuned Baltimore neo-soul, it's trip-hop for people who never knew Massive Attack and post-rock for those who missed Stereolab; in other words, derivative electro mush. The band's moniker is also misleading. As Linda Richman might say, they're neither about beaches nor house music. Discuss.

en oo kaikest ees mitenkään eri mieltä mut icon_lol + icon_facepalm2.gif

onko hipsterimpää meininkiä kun puhua jostain "hipstermusasta" (LOL) tommosel itseänsä-pönkittelevällä dissaavalla sävyllä icon_rolleyes

Last edited by mitten (24.08.2012 16:11)


"hiljaa pyörii salaattilinko"
bitch ain't even COLD in that poncho

Offline

#110 24.08.2012 15:56

rc-lungen
Member
From: Hamburg
Registered: 28.09.2009
Posts: 5,227

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

oliks tää jo? mun kommentti poistettiin icon_sad


Amppeliooppeli Ex-Pooppeli

Offline

#111 24.08.2012 16:08

ILR
matlök
From: täällä sitten taas
Registered: 12.06.2005
Posts: 8,768

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Vampire Weekend puuttuu mad


Älä päästä painiks sitä

Offline

#112 24.08.2012 16:19

mitten
teki pedin eteiseen
From: under a rock
Registered: 27.11.2006
Posts: 10,548
Website

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

ILR wrote:

Vampire Weekend puuttuu mad

biggrin


"hiljaa pyörii salaattilinko"
bitch ain't even COLD in that poncho

Offline

#113 24.08.2012 18:30

hiirimattona
maarihittona
From: Hala Suuressa Magellanin pilve
Registered: 07.02.2007
Posts: 27,774
Website

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

rc-lungen wrote:

oliks tää jo? mun kommentti poistettiin icon_sad

Ei ollut vielä. Millaisen kommentit kirjoitit?


bzort glorf bööth

Offline

#114 24.08.2012 22:12

Feggy
kaiken maailman dosentti
From: Hell sink i
Registered: 02.11.2006
Posts: 11,845

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

rc-lungen wrote:

oliks tää jo? mun kommentti poistettiin icon_sad

Oho, tiedän ton tyypin...

Offline

#115 24.08.2012 22:18

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,329
Website

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Feggy wrote:
rc-lungen wrote:

oliks tää jo? mun kommentti poistettiin icon_sad

Oho, tiedän ton hemmon...

korjasub redface_new


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Online

#116 24.08.2012 22:22

rc-lungen
Member
From: Hamburg
Registered: 28.09.2009
Posts: 5,227

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

jotain et "helvetin huono arvio, ketä kiinnostaa stratot ja vahvistimet".
meinas kyl itku tulla tota lukiessa.


Amppeliooppeli Ex-Pooppeli

Offline

#117 24.08.2012 23:07

Jean-Babtiste
spämking machine
From: Henkinen Kuvola
Registered: 02.10.2006
Posts: 30,616

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Tosta alusta sai käsityksen, että kävi ekaa kertaa keikalla mitä kymmeneen vuoteen.


'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damage—to kill.'

ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS

Offline

#118 25.08.2012 12:37

rc-lungen
Member
From: Hamburg
Registered: 28.09.2009
Posts: 5,227

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

Mietityttää myös, et tarvitseeko keikka-arvioissa itkeä kaljan hinnasta, etenkin kun ei tarvitse maksaa itse keikasta.


Amppeliooppeli Ex-Pooppeli

Offline

#119 25.08.2012 12:48

MMM
suomalaisen kristillisen dance-musiikin huippunimi
Registered: 26.01.2011
Posts: 6,974

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

käsittelemättä kyseisen julkaisun muuta sisältöä, vice-lehden musa-arvostelut on kyl parhaimpia. sopivan mittaisia ja yleensä täyttä asiaa.


Oon allerginen sellaiselle teoreettiselle höpinälle, jossa länsimainen yhteiskunta on tuhoon tuomittu vailla selityksiä tai avauksia siitä miksi näin välttämättä on ja miten se kiteytyy erityisen hyvin berliiniläisessä cappuccinossa ja sushikebabissa

Offline

#120 26.08.2012 11:39

Pope
Bailarina Erotica
From: Käden taitojen runsaudensarvi
Registered: 17.02.2007
Posts: 18,484

Re: Musiikkijournalismin tähtihetkiä

MMM wrote:

käsittelemättä kyseisen julkaisun muuta sisältöä, vice-lehden musa-arvostelut on kyl parhaimpia. sopivan mittaisia ja yleensä täyttä asiaa.

tästä tuli mieleen että mulle tuli aivoröyhtäys kun jossain laadukkaassa KESÄ NYT LIITTEEN PAKOLLISESSA PRE FLOW HIPSTERI JUTUSSA puhuttiin ns suomihipsterismin synnystä että "vuonna 2005 Vice tuli soumeen" ja ite olin että mitä vittua, oon varma että mulla on varastossa kasassa kyllä Vicejä kenties hamasta 2000-luvun alusta. MIKÄ ON TOTUUS?

Varasto on liian pelottava paikka, en uskalla tarkistaa icon_cry

Last edited by Pope (26.08.2012 11:39)


DMIjc.png

menen nyt nukkumaan ajatellen Jan Vapaavuorta

Offline

Board footer

Powered by FluxBB