#61 25.04.2012 23:19

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Tuo on kyllä siitä helppo, että kun löytää sen oikean tuntuman ja lähestymistavan radan eri osuuksiin, niin sitten se on vain enää ajan kysymys milloin se perfect run napsahtaa kohdalleen. Käy vaan erikseen läpi radan jokaisen checkpointin ja kokeilee, miten niitä kannattaa lähestyä.

Sen sijaan, jos saat Hard the Hard Way (Finish 'The Ascent' without faulting on the Rattler 125cc bike.) achievementin, niin se on kyllä hemmetin kova saavutus; kokeilin itse tuota ja jäin jumiin jo ihan radan ensimetreille, ja muutenkin tuo rata tuntui itselle mahdottomalta suorittaa ilman kaatumisia - olipa alla mikä tahansa menopeli. Oon niin huono noissa kaikissa radoissa, joissa on jyrkkiä ylämäkiä, joten tuo on mulle ihan painajaismainen rata. Burnt to a Crisp (Pass 'Lab Rat' without faulting while constantly on fire.) sen sijaan on sellainen, jonka voisi ehkä saada jos jaksaisi harjoitella, mene ja tiedä.

Offline

#62 27.04.2012 19:42

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Achievement: Burnt to a Crisp (Pass 'Lab Rat' without faulting while constantly on fire.)
Aika käytetty achievementtiin: n. 3h
Yrityskerrat: n. 1100
Tulos: Achievement unlocked

Näen tästä radasta vielä painajaisia, mutta oli se loppujen lopuksi sen arvoista. Ei vaan voinut luovuttaa, kun ihan alussa pääsin melkein loppuun asti, ja sit muutaman sadan toiston jälkeen kaveri räjähti kappaleiksi metriä ennen maaliviivaa; silloin viimeistään ei ollut muuta mahdollisuutta kuin puskea eteenpäin. Ja ne tuuletukset, kun viimein pääsin loppuun asti: no ei varmaan kohta alkavissa lätkän mm-kisoissa tai kesän futiksen kisoissa nähdä niin villejä tuuletuksia...  icon_coolicon_redface

Nyt riitti Trials: Evolution vähäksi aikaa.

Offline

#63 25.06.2012 19:24

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Taas on se aika, kun on aihetta vähän retostella näillä saavutuksilla. Eilen se nimittäin tuli, siis just se, no niin se, GoW3:n Level 50 achievementti paukahti niin että...pätkähti! Pääasiassa tuon on saavutettu pelaamalla Team Deathmatch/Horde/King Of The Hill -pelimuotoja, joihin en ole vieläkään kyllästynyt. Onyx mitalien ja arvomerkkien kerääminen on sen verran koukuttavaa puuhaa, että väkisinkin sitä miettii yrittävänsä päästä tuonne Level 100:n achievementtiin (vaatii kaikkien Onyx mitalien keräämistä ja osa on melko kinkkisiä, mutta onneksi niihinkin saa apua tuolta xboxachievements-sivustolta).

Ennen tätä merkkipaalua torstai-iltana tuli vielä saatua se kauan metsästetty Enriched and Fortified: Complete all 50 waves of Horde mode (any difficulty, any map), kun joinasin mukaan yhden britin sessioon, joka oli luvannut auttaa tämän saavutuksen kanssa. Harmi, kun en ehtinyt alusta asti, koska vaikeustaso oli hardcore, mutta sain vain normal tason mitalin, kun tulin mukaan vasta 32. aallossa (olin päässyt normal tasolla aiemmin jo 40. aaltoon). Minun rooli oli tuossa sessiossa ihan vapaamatkustaja, mutta mitäpä tuolla on väliä. icon_cool

Nyt seuraavaksi on työn alla That's Just Crazy: Complete all campaign Acts on Insane Difficulty (Standard or Arcade) arcade moninpelitilassa. Enää pitäis vain pelata läpi viisi kappaletta: IV actin viimeinen ja V actin 1-2 & 5-6. Tämän jälkeen pitäisi vielä pelata jokainen kappale läpi niin, että mukana on koko ajan neljä pelaajaa, jotta saisi tuon We Few, We Happy Few...: Complete all Campaign Acts in 4 player Co-op (any difficulty, Standard or Arcade). Tällä hetkellä noin puolet kappaleista on pelattu läpi neljällä pelaajalla; helpottaisi huomattavasti Insane vaikeutasolla, jos porukka jaksais pysyä koossa edes kappaleen loppuun asti eikä poistuisi kesken kaiken. Lauantaina aloittelin tätä urakkaa ja toivottavasti tässä kuluvan viikon aikana saisi tämänkin suoritettua kunniakkaasti loppuun asti.

Offline

#64 27.06.2012 00:28

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Nuo on kyllä kovia ja aikaa vieviä saavutuksia, RESPEC peuk tongue

Haaveisiin vain jäi meikälle nuo toistaseks. On kyllä turkasesti parempi tuo Gears kuin tämä Mass Effectin moninpeli, että kannattaisi varmaan mieluummin koukuttua siitä uudestaan, mutta nyt parin tunnin pyörähtelyn jälkeen onhan tämä Mässykin oudon viehättävää ja voisi tuota 100%-saavutusta harkita ehkä jahtaavansa. Nyt noustiin kuitenkin parissa tunnissa 10 prosenttiyksikköä jo. Mullahan on vielä se "tuo enemmistö sotavoimista lopputaisteluun"-saavutuskin saamatta, tosin ei enää kauaa, sillä vain pari peliä ja parhaaseen loppuvalikoimaan tarvitsemani 65% on kasassa.

Eniten tässä häiritsee oikeastaan tämä ihan käsittämättömän kapea field of vision. Jatkuvasti saa olla pyörimässä että mistä niitä vihuja nyt tunkee. Pistin nyt installoiden ykkösdiskin uudestaan, jos sekin hieman innostaisi pelaamaan lisää. Pitää meinaan tolkutonta ropunaa tämä nimenomainen levy.

Last edited by risto_m (27.06.2012 00:30)


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#65 27.06.2012 01:32

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Eilen tuli tuo That's Just Crazy achievement ja nyt tässä reilu 3h (:wanha:) yritin saada My Fellow Gears: Complete all Campaign Acts in Co-op (any difficulty, Standard or Arcade) achia, kun puuttuu enää tuo IV actin viimeinen kappale, se sukellusveneily, ja melkein jo sain sen vedettyä co-opissa, kunnes netti sanoi sopimuksensa irti ja disconnectia pukkasi. angry Sitten pääsin joinaamaan saman actin toiseksi viimeisen kappaleen loppupuolelle, mutta sit tuli se v-mäinen huone, jossa on armored kantuksia enemmän kuin laki sallii ja se käärme kans pyörii siellä jaloissa sekä palace guardeja, niin eihän me siitä päästy läpi. Kyllä meinaan harmitti! Saa olla aika kommando, jos tän pelin meinaa mennä yksin läpi Insane vaikeustasolla ilman mitään huijausjuttuja (mutators). confused_new

Laitoin tilaukseen ms-pointseja, että vois ostaa vihdoin sen Raam's Shadowin ja kenties Forces Of Nature lisäosat, niin ei vahingossakaan kyllästy tähän peliin. grin

ME3:n nettipeliä ja tuota DLC:tä en varmaan enää jaksa edes pelata/hankkia; mulle riitti se pelaaminen talvella ja olin siihen loppuunkin tyytyväinen, niin turha tuhlata siihen aikaa tai rahaa. Pitäis Mässyssäkin olla Gearsin tyyppinen horde-pelimuoto, jossa voisi rakennella linnoituksia ym. Ne Gold tason challenget olivat sellaisenaan hemmetin vaikeita; helpompi keino oli pelata peli läpi Insanella, että sai sen tietyn saavutuksen.

Pitää varmaan ostaa se Fez, niin saa vähän vaihtelua tähän yksipuoliseen pelaamiseen lähiaikoina...

Offline

#66 23.09.2012 16:33

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Reilu tunti sitten se tuli, nimittäin:

Time to Re-up! (Achieve level 100 and choose to re-up for another tour of duty.) 50G!

Tulipahan tehtyä ja koettua tämäkin, enää en kyllä jaksa alkaa käymään samaa matkaa uudestaan. Enää vain pitää saada tuo Socialiten 70G:n arvoinen saavutus, jossa pitää osallistua 30:een viikottain vaihtuvaan eventtiin (22/30 tällä hetkellä). Luojan kiitos tuosta koko viikon kestävästä triplaexpasta; ilman sitä tähän olisi mennyt vielä 5-7 viikkoa tällä pelitahdilla/taidoilla. Nyt on taas aika matkata kohti uusia haasteita ja käydä uhkaavasti kasvaneen pelivuoren kimppuun ennen näiden muiden syksyn suurten nimikkeiden ilmestymistä. Kiitos Gears toverit, nähdään ensi vuonna Judgementin yhteydessä saluting-soldier.gif

Offline

#67 25.09.2012 22:15

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Onnittelut Acedialle, taitaa olla tämän foorumin kovin achievementti tuo tongue

Ite innostuin hinkkaamaan Max Paynea vieläkin. Keräilin kaikki cluesit ja golden gunsit ja noista single player grindeistä puuttuu enää niin vähän että pakko nio on joku päivä hinkata arcade moodissa loppuun. Onneksi siihen päivitettiin kaikkia hauskoja modifiersejä, niin tulee vähän vaihtelua.

Multiplayer kuitenkin kiinnostaa enemmän, eikä ainakaan vielä kyllästytä. Tänään sain vihdoin ekan kaikki kaikkia vastaan -deathmatchin voiton ja siitä achievementin. Yleensä tuolla on aina joku supermies kärjessä, mutta nyt sain niin hyvän alun, kaheksan tappoa reiluun minuuttiin, että se riitti lopulta 20-19 voittoon seuraavasta, vaikka meninkin hieman paniikkiin kun tajusin että nythän tän voi oikeesti voittaa. Kolme lisäosaa tohon on varmaankin vielä tulossa ja eiköhän ne tuu hommattua ellei innostus ihan lörpsähdä.


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#68 25.09.2012 22:32

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Mullakin sekoaa aina enemmän tai vähemmän pasmat, jos heilun moninpelissä kärjessä ja siitä on tiedossa achievementti. Singularityssa oli vähän samanlainen achievementti kuin MP3:ssa, jota risto_m kuvaili, ja taisin saada sen myös yhden tapon erotuksella. Gearsissa murenen melkein aina 1vs1 tilanteissa, kun tajuan, että koko homma on minun harteilla ja muut tiimitoverit todennäköisesti seuraa joka liikettäni silmä tarkkana. Pari kertaa tullut sössimisistä kuittia. redface_new

Trials HD:ssa kaikki hardin radat selvitetty paitsi se viimeinen King of the hill, jossa pääsin ihan loppuun, mutta viimeinen hankala este osoittautui ylitsepääsemättömäksi (sananmukaisesti) ja raqe quittasin siihen. Katselin youtubesta miten se pitäisi mennä ja nyt tekisi mieli kokeilla uudelleen, mutta enpä jaksa enää käynnistää boksia. Jospa huomenna siitä tippuis se achievementti... Pitää aloittaa vaikka se Maijin and the forsaken kingdom, jos siitä sais gamerscorea helposti ja sais ristoa ja ulvista kiinni, kun ovat ristiretkeni aikana kuroneet etumatkaa lisää.

Offline

#69 05.10.2012 13:13

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Siirretään keskustelu oikeaan topikkiin. icon_wink

huïg wrote:

achievementit/trophyt hämmentää. et niitten puute on miinuspiste pelille kertonee jotain siitä kuinka vitun pihalla pelimaailma tällä hetkellä on. musta tuntuu että peleistä olis helpompi tehdä ytimekkäämpiä ja pelattavampia, ellei niitten suunnittelussa yritettäis väkisin vääntää niihin jotain tarpeetonta toistoa vaativia minijuttuja joista voi kyhätä jotain vitun trophyjä

pelitestauksessakin noi on aina prioriteetti, jos trophyt kusee niin peliä ei voida julkaista. pelissä itessään toki voi olla viturallaan vaikka mitä

Vähän kaksijakoinen juttuhan noi achievementit/trophyt tietysti on. Mutta esim. Homefrontille olisi tullut mulla pelitunteja 5-7, jos ei olisi ollut achievementeja/trophyja ja olisi jäänyt aika pettynyt olo, miten vähän sai rahoilleen vastinetta. Achievementtien ansiosta pelituntien määrä triplaantui ja pelaaminen oli paljon mielekkäämpää ja jännittävämpää, kun piti mennä kentät läpi kuolematta ja/tai vaikeimmalla tasolla jne. Muuten pelaaminen ei olisi kiinnostanut pelin läpäisemisen jälkeen enää pätkääkään, mutta nyt jäi ihan hyvä maku suuhun tuosta. Toki tuossa olisi moninpelikin, jota pelaamalla olisi tullut paljonkin lisätunteja, mutta se olisi vaatinut online passin hankkimista.

Parhaimmillaan achievementit tuovat ihan uuden lisäulottuvuuden/lähestymistavan peliin, joka tuo pelille lisäarvoa ja kiehtovuutta, ja samallahan siinä pakostakin syventyy enemmän pelin juoneen ja henkilöhahmoihin ym. Ja onhan se kerskailukin tietysti mukavavaa, jos oikein vaikean saavutuksen onnistuu avaamaan...  Trials Evolutionin achievementit tuntuvatkin oikeasti saavutuksilta ja ne puolustavat kyllä paikkaansa. Tietysti pelintekijöiden mielikuvitus ja motivaatiokin ratkaisevat paljon, miten kiinnostavia nuo achievementit loppujen lopuksi ovat. Capcom on muistaakseni saanut pari kertaa peräkkäin "huonoimmat achievementit peleissä" palkinnon. Tässä viime vuoden achievementtien eliitti ja roskajoukko asiasta kiinnostuneille. icon_idea

Offline

#70 05.10.2012 13:20

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Dragon's Dogma (Capcomin peli!) jäi osittain kesken just noiden haistavittu-achievementien kanssa. "Jahas, päätit sitten mennä pääquestia jo nyt eteenpäin, no sori nyt vaan, tässä tulee autosave yhen ja ainoan saveslotin päälle etkä voi noita achievementtejä tällä läpipeluukerralla saada!"


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#71 05.10.2012 13:23

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Niin no jos peli ei oo tarpeeks hyvä / sisällä pelattavaa niin ei ne trophyt saa mua sitä lisää pelaamaan. Tuntuu vähän sellaselta purkkaratkasulta - sisältö ei oo läsnä niin lätkitään päälle trophyjä joita jahtaamalla / grindaamalla saa lisätunteja ilman että tarttee suunnitella itse peliin mitään lisää.


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#72 05.10.2012 13:29

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Kyllähän ne usein lähinnä vituttaa, mutta toisaalta onhan se vitun awesomee jos nyt jostain pelistä välillä saa kaikki pisteet grindattua.  frown
Jossain Skyrimissä muistaakseni oli questit/achievementit melko sopusuhdassa, eli mitään vitunmoista pakertamista ei tarttenu täysiin pisteisiin, vaikka peli nyt muuten ihan vitun pitkä onkin...  icon_twisted


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#73 05.10.2012 13:44

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Odotin, että Prakki, foorumin epävirallinen kaikkien pisteiden kerääjä per peli, keräisi Deus Ex: HR:sta kaikki achievementit. Vähän petyin kyllä. frown

Mulle riittä, että tulee pelitunteja ja itse viihtyy pelin parissa - olipa sitten achievementtien ansiota tai ei niin -niin sisältö on kohdillaan ja rahoille tulee vastinetta. icon_cool

Offline

#74 05.10.2012 13:49

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Deus Exiä en oo jaksanu edes läpi pelata, saati sit achievementejä metsästää. En tiedä mikä tuossa pelissä omalla kohdallani tökki, mutta nyt vaan kävi näin.  sadbanana


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#75 05.10.2012 15:14

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

No niin, sattupas sopivasti: Trials Evolutionin lisäosan Origin of Painin achievementit ovat sopivasti tulleet julki : http://www.xbox360achievements.org/game … ievements/ Pakkohan tuo on ostaa.

Offline

#76 05.10.2012 22:04

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Acedia wrote:

No niin, sattupas sopivasti: Trials Evolutionin lisäosan Origin of Painin achievementit ovat sopivasti tulleet julki : http://www.xbox360achievements.org/game … ievements/ Pakkohan tuo on ostaa.

Ooooh ja näköjään korispelikin ehkä virallisena kenttänä mukana, FUCK YEAH KOHTA MENNÄÄN  rokrok


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#77 07.10.2012 11:34

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Viime yönä Homefrontista napsahti vajaan kolmen tunnin tuskaisen pelaamisen jälkeen Golden Gate - Guerrilla (Complete chapter 7 on the Hardest Difficulty in the Single Player Campaign) saavutus. Heitters gona heit.  dubstep

Trialsin lisäristäkin napsahti "vahingossa" platinamitali ja sen myötä saavutus. Se oli se yksinomaan Gecko 520 -pyörälle tarkoitetuista kentistä keskimmäinen. Se lienee helpoin tapa saada kyseinen saavutus.

Offline

#78 23.11.2012 20:08

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Oon näköjään vihdoin ja viimein päässyt tuonne xbox360achievements.org sivuston leaderboardseille niin gamerscoren yhteismäärän kuin yksittäisten pelien osalta! Muistaakseni viime huhtikuun alkupuolella laitoin hakemuksen vetämään foorumilla ja reilu puoli vuotta siihen meni., mutta siellä ollaan! Pitäsköhän nyt alkaa aktivoitua noiden pelien kanssa, kun sijoitus on romahtanut sitten loppukesän aika totaalisesti. Muistaakseni leaderboardseihin vaaditaan 50 foorumipostia ja pitää olla jäsenenä vähintään kolme kuukautta ennen kuin voi hakea, joten perässä vaan muutkin! icon_wink Nyt päivittyy automaattisesti nuo pisteet eikä tarvi manuaalisesti niitä päivittää.

Toissa päivänä tuli myös Gow3:sta Socialite achievement (osallistu 30 eventtiin), mutta ilmeisesti tuossa on Epic tehnyt sellaisen jutun, että jos nyt osallistuu ekaa kertaa, niin tilille napsahtaa 29/30 ja toisella kerralla saa sen viimeisen eventin + 70G. Vähän surkeaa meidän muiden kannalta, jotka ovat tahkonneet tuota kuukausitolkulla, mutta eventtejä ei vissiin enää tule, niin pitää antaa kaikille halukkaille tämä saavutus tälla tavalla.

Offline

#79 23.11.2012 21:18

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Oho, pitäsköhän tuonne itekin aktivoitua foorumille, kun kuitenkin aika paljon sivustoa selailen. Mulla muutes nyt 49100, eli 50000 tullee vielä ennen vuoden vaihdetta täyteen. Jossain vaiheessa tosiaan oli kymppitonnissa ero Acediaan mut nyt on tullut joku kolme tonnoa lisää icon_wink

Onko siis nyt menossa joku eventti Gearsissa, jossa pitää käydä pelaamassa, ja sit mittari napsahtaa automaattisesti 29/30? Ja sit on vielä yksi, josta saa sen viimeisen?

No mutta nyt baariin icon_arrow


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#80 23.11.2012 21:28

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

^On siellä nytkin menossa yksi event. Eli se ei ole siinä valikossa, jossa Team Deathmatch on ensimmäisenä vaan siinä alimmassa ja siellä se alin pelimuoto (en muista nimeä).

EDIT: Eli pitää olla Forces Of Nature DLC ostettuna!

Offline

#81 26.11.2012 16:12

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Acedia wrote:

^On siellä nytkin menossa yksi event. Eli se ei ole siinä valikossa, jossa Team Deathmatch on ensimmäisenä vaan siinä alimmassa ja siellä se alin pelimuoto (en muista nimeä).

EDIT: Eli pitää olla Forces Of Nature DLC ostettuna!

Kiitti vinkistä, kävin poimiin 95 pointsia heti lauantaiaamuna icon_cool tongue


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#82 26.11.2012 20:23

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

risto_m wrote:
Acedia wrote:

^On siellä nytkin menossa yksi event. Eli se ei ole siinä valikossa, jossa Team Deathmatch on ensimmäisenä vaan siinä alimmassa ja siellä se alin pelimuoto (en muista nimeä).

EDIT: Eli pitää olla Forces Of Nature DLC ostettuna!

Kiitti vinkistä, kävin poimiin 95 pointsia heti lauantaiaamuna icon_cool tongue

Ai niin, sulla ei ollut tuota Onyx-mitaliakaan vielä! Ei ehkä oikea taktiikka tämä, jos haluan saavuttaa sua gamerscoressa, mutta menkööt tämän kerran.  icon_cool

Offline

#83 22.02.2013 13:47

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Xboxachievements.org on taas listannut parhaimmat, huooimmat ja kekseliäimmät jne. achievementit vuoden 2012 osalta.

SPOILEREITA PALKINNOISTA!

Omat huomiot:

- Kaikille MP3:n The Shadows Rushed Me saavutuksen saaneille peuk (koskas risto_m hankkii tämän icon_wink). Tää kuulostaa ihan tajuttoman vaikealta jo teoriassa ja käytännössä suurinpiirtein mahdottomalta. Taistele kelloa vastaan hardcore-vaikeustasolla ja jos kuolet, niin peli alkaa alusta. Järjetöntä, mutta tämä on jo kyllä Saavutus, jos sen onnistuu saamaan.

- Vaikein saavutuslista Devil May Cry HD:ssa vaatii yhteensä n. 250 pelituntia. Kyllä ne japanilaiset osaa!

- Kehnohko RPG-vuosi, kun The Witcher 2 saa vaikein RPG-palkinnon. Sain itsekin 780/1000 ja olisin saanut enemmänkin, jos olisi jaksanut toista kertaa vetää läpi. Hyvä peli ja varmasti vaikeimmalla tasolla haastava, mutta ei tämä mikään Dark Souls ole.

- Vaikein arcadepelin palkinto meni Trials: Evolutionille. Peliä pelanneet varmasti ymmärtävät miksi...

- AC3 sai palkinnon pahiten bugaavista saavutuksista, joita en itse ainakaan huomannut, mutta enpä tästä nyt erityisemmin saavutuksia edes kerännytkään. Näin iso pelitiimi ja silti paljon bugeja, onhan se aika turhauttavaa.

- Fifa 13 -pelissä huonoimmat achievementit. Mitäs foorumin fifailijat tähän sanoo? Itse en ole peliä pelannut tai edes vilkaissut saavutuslistaa.

- Omaperäisimmän achievementin palkinto meni Borderlands 2:n Tribute To A Vault Hunter -saavutukselle ja ihan aiheestakin, kun tietää tarinan achievementin takana:

"You might think that Michael Mamaril is actually just some generic name that Gearbox decided to use in Borderlands 2. It is in fact the name of a Borderlands fan that died after the release of the first game at the tragic age of 22. When his friend wrote to Gearbox asking them to do a eulogy for his friend’s funeral, in the voice of Claptrap, they not only obliged, but went one step further. They added Michael as a character in Borderlands 2 so he could live on forever in digital form, and they even paid homage to him in the achievement name."

Onko foorumin Borderlands 2:sta pelanneet saaneet vielä tätä? ff

- Paras achievementlista-palkinto meni myös Borderlands 2:lle. Kai se sitten oikeaan osoitteeseen meni?

- Yllättävää oli, että Far Cry 3, yksi vuoden kehutuimmista ja vuoden paras peli -äänestyksissä loistaneista julkaisuista, ei saanut yhtään palkintoa.

Offline

#84 22.02.2013 15:00

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

- Ei tosiaan mitään toivoa saada tuollaista Shadows Rush Me -saavutusta Max Paynessa. Varmaan yksi vaikeimmista saavutuksista kuuna päivänä, kun ottaa huomion että peli on keskivertoa toimintapläjäystä huomattavasti pidempi ja vaikeampi. New York Minute ihan hauska pelimoodi kyllä, mutta hardcore-tasolla menee murhaavaksi.

- Trials Evolution meni viimeistään tuon uusimman DLC-paketin myötä sellaiseksi, että varmaan joku promille pelaajista pystyy edes haaveilemaan täydestä saavutuslistasta  icon_razz

- Fifa jäänyt toistaseks tänä vuonna väliin, mutta aika tyhmiä nuo EA Sportsin listat on yleensä olleet. NHL 12 varmaan huonoin kaikista. 50 tunnin actual pitch timestä saatava Fifa For Life -saavutus (250 matsia kuuden minuutin puoliajoilla) on sellainen mitä oon joka vuosi aiemmin tavoitellut, mutta FIFA 12:n kanssa en edes tuonne asti päässyt ja 13 jäi sitten jo kokonaan hankkimatta

- Borderlandsissa oon ettinyt tota Michaelia mutta ei oo osunut viä kohille, aika harvinaisesti ilmestyy. Ihan hyvä lista kyl Borderlandsissa!


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#85 22.02.2013 15:09

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

risto_m wrote:

- Borderlandsissa oon ettinyt tota Michaelia mutta ei oo osunut viä kohille, aika harvinaisesti ilmestyy. Ihan hyvä lista kyl Borderlandsissa!

Siis täähän on se janari joka on aina(?) Sanctuaryssa, ja siltä saa aina jonkun aseen/tavaran kun juttelee. Vaihtaa kyllä paikkaa aika tiuhaan, eli aina kun lataa Sanctuaryn niin pitää erikseen ettiä. En kyllä hahmon historiasta ennen tätä tienny mitään.


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#86 22.02.2013 15:16

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Prakk wrote:
risto_m wrote:

- Borderlandsissa oon ettinyt tota Michaelia mutta ei oo osunut viä kohille, aika harvinaisesti ilmestyy. Ihan hyvä lista kyl Borderlandsissa!

Siis täähän on se janari joka on aina(?) Sanctuaryssa, ja siltä saa aina jonkun aseen/tavaran kun juttelee. Vaihtaa kyllä paikkaa aika tiuhaan, eli aina kun lataa Sanctuaryn niin pitää erikseen ettiä. En kyllä hahmon historiasta ennen tätä tienny mitään.

Mä muistan lukeneeni että ilmestyy vaan 10 prosentin todennäköisyydellä. Oisko ollu että todenäköisyys laski jonku patchin jälkeen? En oo ainakaan tohon äijään törmänny ennen enkä jälkeen Sanctuaryn maasta irtautumisen.


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#87 22.02.2013 15:25

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

risto_m wrote:
Prakk wrote:
risto_m wrote:

- Borderlandsissa oon ettinyt tota Michaelia mutta ei oo osunut viä kohille, aika harvinaisesti ilmestyy. Ihan hyvä lista kyl Borderlandsissa!

Siis täähän on se janari joka on aina(?) Sanctuaryssa, ja siltä saa aina jonkun aseen/tavaran kun juttelee. Vaihtaa kyllä paikkaa aika tiuhaan, eli aina kun lataa Sanctuaryn niin pitää erikseen ettiä. En kyllä hahmon historiasta ennen tätä tienny mitään.

Mä muistan lukeneeni että ilmestyy vaan 10 prosentin todennäköisyydellä. Oisko ollu että todenäköisyys laski jonku patchin jälkeen? En oo ainakaan tohon äijään törmänny ennen enkä jälkeen Sanctuaryn maasta irtautumisen.

Kappas, ilmeisesti juuri noin: http://www.trueachievements.com/a167568 … vement.htm

Trouble finding him? Me too, but I can help. First clear your system cache, removing all updates. When you go onto the game DO NOT update it. Go to Sanctuary and search the locations in the solutions above.

The Wiki states there is a 100% chance of finding him without updates, and a 10% chance of finding him with updates. This method worked for me on my first try. Happy Hunting!


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#88 22.02.2013 16:25

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

^ Jaahas, tuolta tuon oon varmaan lukenutkin sitten! Ei kyl välttämättä jaksa nähä tuollaista vaivaa kuitenkaan, ilmestyköön sitte joskus jos ilmestyy  ff


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#89 07.04.2013 20:42

risto_m
Member
From: Turku
Registered: 20.09.2006
Posts: 9,857

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Acedian kans nyt tasan 15000 pistettä eroa, 38035 vs 53035. Ulviksen kans menty vuorovedoin jo jonkin aikaa riippuen siitä kumpi läpäisee jonkin uuden pelin, nyt mulla parin sadan kaula.


Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

Offline

#90 08.04.2013 12:48

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: Pelien Achievementit/Trophyt - omat ja keksityt

Näköjään xboxachievements.org -sivuston mukaan 13.5.2011 gamerscore oli 19555, joten tässä olisi reilu kuukausi aikaa tuplaukseen. GoW3 ja kesä-syyskuu 2012 oli gamerscoren karttumisen kannalta surkeaa aikaa, josta johtuen ero kasvoi 10K:sta tuohon nykyiseen 15K:n tuntumaan. Nyt taas Judgment on vienyt aikaa, mutta ihan kivasti siitä on pisteitä napsunut tilille: 675/1000 ja 44/50.

Bioshock Infinite on odottanut yli viikon avaamattomana hyllyssä, ja todennäköisesti aikaisintaan parin päivän päästä sitä pääsee kokeilemaan. Myös Metro 2033 on aloitettu uudestaan jatko-osan toukokuisen ilmestymisen johdosta. Tarkoitus olisi verestää muistoja ja kerätä saavutuksia siinä sivussa, kun muutamat on aika helppoja ja sitten on pari haastavampaa tapausta. Darksidersin kohdalla pitäisi tehdä sama juttu, että voisi jatko-osaa pelata. Enslavedia oon kans pelaillut ja yritän kerätä sen emopelin tech orbeja ja sitten lisärin julisteita, että saisin täydet pisteet tästä, mutta jumalauta noita tech orbeja on hankala löytää kaikkia. Monista kentistä on kerätty 95-98% eikä aavistustakaan, mistä niitä loppuja voisi etsiä ja netistä ei löydy mitään video-opastakaan. Noh, vähän kerrallaan, kyllä se siitä. icon_cool Suosittelen kyllä kokeilemaan tätä peliä; yksi aliarvostetuimmista peleistä mitä viime vuosina on julkaistu. Hintakin varmaan aika kohdillaan, kun kyse on yli kaksi vuotta vanhasta julkaisusta.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB