#241 12.08.2013 00:53

börjeslandet
stetoskooppisetä
Registered: 20.06.2005
Posts: 15,706

Re: Flow 2013

^^Jpp, ja Shields oli ainakin täysin samanlainen Primaverassa, jossa yks biisi alotettiin kolmesti uudestaan... Ei tuosta keikasta juuri musiikki paremmaksi muutu.

Sunnuntain parhaimmistoa oli hieman ylllättäen Julia Holter sekä Goat. Kumpaakaan en nähnyt kokonaan.

Last edited by börjeslandet (12.08.2013 00:54)


en ole kolmekybänen emoboy

Offline

#242 12.08.2013 01:09

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,920
Website

Re: Flow 2013

Sunnuntai "Vi är Goatse"

Public Enemy jaksoi napata vartin ja rapiat päälle. Ei ton kaksikon musa ole koskaan ollut mun juttuni. En löydä niiden biiseistä mitään musiikillista neroutta. Kansalaisaktivisteinahan nämä jäbät ovat historiallisia hahmoja ja kaiken arvostuksensa ansainneita. Sedät olivat ihan ok-vireessä. Yleisövuorovaikutuksen runsauden takia tuli sellainen fiilis, että nämä olivat viihdealan veteraaneja. Tämä ei ollut siis pelkästään hyvä juttu.

Godspeed You! Black Emperor oli kahdeksanhenkisellä kokoonpanolla liikkeellä. Niille oli annettu ruhtinaalliset puolitoista tuntia, mistä käytettiin mielestäni turhankin iso osa kaikenlaisiin välihissutteluihin. Ehkä festareilla kannattaisi vetää hittiä hitin perään. Mutta ohhoh! Kaikki biisit oli joko Yanquilta tai sen jälkeiseltä levyltä. Ainoastaan vikana biisinä tuli Sad Mafioso ekalta levyltä. Slow Riot ja Lift Your Skinny Fists loistivat poissaolollaan.

Biisivalinnat eivät puhutelleet meitsiä. Keikka oli liian kitarafeedback-junnaus-painoitteinen, mikä on aina ollut osa bändin viehätystä, mutta aina välillä tarvittaisiin niitä upeita melodioitakin. Bändillä ei ollut teltassa riittävästi volaa. Yhtye lienee mulle enemmän tärkeä muisto omasta varhaisaikuisuudesta kuin mikään ajankohtainen bändi. Nostalgia-annostakaan en biisivalintojen takia saanut. Jäi muuten tämän keikan takia Oukkidoupin mainstream-breikkaus näkemättä.

Keikan jälkimainingeissa törmäsin kahdesti nurmikolla istuneeseen nimimerkki ydinaukioon. Juteltiin niitä näitä ja lähdettiin Kraftwerkkiin. Ydiksen tuttu oli kertonut, että keikka pitää sitten nähdä mahdollisimman läheltä, joten pyrkimys oli eturiviin. Pääsin lopulta tosi lähelle ja vähän sivuun. Basso oli siinä kohtaa ihan liian kovalla, joten muutaman biisin jälkeen päätin feidata sivuun ja sehän olikin paljon miellyttävämpää. 3D-efektit tosin jäivät vähemmälle huomiolle, mutta ei ne nyt niin kauhean tärkeitä olleet. Jotain ihan hienoa visuaaleja, kuten maata kiertävä satelliitti, joka tuli kohti. Tai sitten sopivan kökösti animoitu autobahn. Yksi maailman kaikkien aikojen parhaista biiseistä on juuri Autobahn, mutta tänään livenä soitettu versio ei ihan toiminut. Toinen suosikki Computer Love oli tosi hyvä. Sen jälkeen olikin sopiva hetki lähteä telttaan, koska mulla oli aavistus, että siellä saattaisi räjähtää pää.

Kylhän tän festaripäivän "sun piti olla siellä" -kokemus oli ehdottomasti ruotsalainen Goat. Aivan tajuttoman tiukkaa soittoa. Kahdelta naislaulajalta sopivan rosoiset vokaalit. Laulajien lavameiningin takia tuli jostain syystä mieleen ruotsalaisten psykedeelinen versio PMMP:stä. Mutta siis toki ihan vitusti parempi. Visuaaliseen ilmeeseen oli pakko olla lainattu jotain Carolinerilta. Soittajilla oli maskia, burkan tapainen, kommandopipo, tötteröhattu. Kaikki kylpivät vihreissä, keltaisissa ja punaisissa valopalluroissa. En ole levyä jaksanut ihan hirveästi kuunnella, mutta oli aavistus, että levyllä tyngäksi jäävä Run To Your Mama voisi olla todella kova livenä, jos sen venyttäisi kunnolla. Näinhän just tapahtui. Jaksoivat vatkata sitä aivan sairaan nerokasta riffiosaa sopivan kauan.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Online

#243 12.08.2013 01:27

ILR
matlök
From: täällä sitten taas
Registered: 12.06.2005
Posts: 8,768

Re: Flow 2013

börjeslandet wrote:

^^Jpp, ja Shields oli ainakin täysin samanlainen Primaverassa, jossa yks biisi alotettiin kolmesti uudestaan... Ei tuosta keikasta juuri musiikki paremmaksi muutu.

Sunnuntain parhaimmistoa oli hieman ylllättäen Julia Holter sekä Goat. Kumpaakaan en nähnyt kokonaan.

Joo Julia Holter oli ihan maaginen. Toi kamarikokoonpano yllätti mut täysin ku ajattelin et tää ois enempi semmonen tyypillisempi taustanauhojen ja kiipparin voimin maailmaa kiertävä sooloartisti mut siinähän oli ihan kunnon orkka mukana ja tosi hyvii sovituksii biiseistä ja ai että se on hieno asia kun joku osaa laulaa. Pari ekaa biisiä meni siinä vähän starttaillessa mut se kolmas vetohan oli parasta mitä festareilla tuli kuultua. Toi livesoittokonteksti tuo mun mielestä näistä biiseistä just parhaat puolet esiin. Ihan joka rönsyy ja nakkivene-nostatusta ei oo mahdollista ujuttaa mukaan joten meno on tavallaan skarpimpaa ja fokusoituneempaa mut sit toisaalta levyillä esiin tuleva tyhjäkäyntikin onnistutaan välttämään. Tosi vahva suoritus ihan jo pelkkänä soittona, vaikkei sisältöön ottaiskaan kantaa.

Jututin bändin sellistiä illan päätteeks kun se oli siinä Cirkon ulkopuolella hengaamassa ja Holterilla on ihan kunnon 'chamber music background' mistä se noi sovituksensa tekee. Tykkäsivät myös kovasti soittaa Flowssa isohkolle ja kiinnostuneelle yleisölle jne.


Älä päästä painiks sitä

Offline

#244 12.08.2013 02:43

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,920
Website

Re: Flow 2013

Pannaas vielä linkkiä, jotta muutkin kässää, mikä oli sunnuntain kohokohta:


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Online

#245 12.08.2013 03:55

Kalossimies
valmistaa Vallilassa puudildoja
Registered: 07.08.2010
Posts: 6,353

Re: Flow 2013

psykokarkki wrote:

joka tapauksessa mahtavat festarit, oliskohan ollut jopa kaikkien aikojen paras flow colorflash

No just näin, elämä on ihanaa, tää oli varmasti yks elämäni parhaita päiviä colorflash

Nimittäin ensin näin hyvää ystävääni (joka soittaa myös kitaraa Riukupastorissa) Kurvissa, käytiin William K:ssä ja sit hipsin alueelle. En ihan alusta asti kerennyt Kummaa Heppua näkemään, mut onneks soittivat parhaat biisinsä eli Japaniin ja Kesän meikäläisen läsnäolon aikana. Ei nyt keikkana mikään ihan maaginen, mut ihan mahtava bändihän tuo on, ja siksi oli hienoa nähdä ne livenä.

Tuosta sitten viivana Black Tentiin ja Angel Hazeen. Oon mixtapeja kuunnellut jonkin verran, ja niistä Reservation on ehkä paras. Vähän epätasaisia kokonaisuuksia, mutta joukossa ihan timantteja kuten hittibiisit New York ja Werkin' Girls. Ylipäätään oon ihmetellyt miten kukaan ei oo vielä tajunnut tuoda näin kovassa nosteessa olevaa staraa Suomeen mut onni onnettomuudessa kun noita peruutuksia tuli, niin saatiin tämäkin sitten just tärkeimmällä hetkellä tänne! Ja olihan toi puolituntinen nyt ihan totaalisen räjäyttävää haltuunottoa psykostep Mykki Blancon ohella festarin ylivoimaisesti energisin esiintyjä! Tuotannollisesti oon kyl räpin suhteen edelleen vähän oldschool-patu ja tässäkin mietin että oonkohan liian vanha näinkin paljon brostepia liippaaville taustoille ja NUORISO_MUSIIKILLE, etenkin kun mimmi itsekin on mua vuoden nuorempi (pitkästä aikaa semmonen "vittu mä oon vanha"-hetki), ja yleisön keski-ikä varmaan samaten, mut toisaalta kun meininki oli tota luokkaa niin mikäs tässä joratessa icon_cool Vanhuuteni lisäksi oivalsin myös nähneeni hip-hopin tulevaisuuden. peuk

Haze itsekin pahoitteli settinsä lyhyyttä (tosiaan vain puolisen tuntia, mut sen aikana kyllä tapahtui tosi paljon ja hypittiin yleisön seassa, että oli just hyvä), mutta omalta kannalta mitta oli täydellinen, koska ehdin päälavan eteen just ennen Public Enemyä. Ja Hantan rapsaan yhdyn, ihan huikeeta tykittelyä alusta loppuun! Ehkä vähän kyllä toi iso lava söi jotain lopullista parhautta tunnelmalta eivätkä noi pari uutta biisiä olleet kovin kummoisia, mutta sen verran paljon vanhoja klassikoita oli mukana että ei tosta vaan voi nillittää. Ensin kyllä ihmettelin että missäs ihmeessä Flavor Flav on kun pelkästään Chuck D pomppi lavalla (vaikka no onhan sekin nyt ihan kovin jätkä ikinä mut siis enivei), mutta VOI JEESUS SENTÄÄN sitten kun äijä tuli lavalle! Ihanaa. Flavin loppupuheesta vois toki kyynistellä jotain, mutta sen sijaan vain herkistyin. Hieno mies! YEEAAAH BOIII hand

Tästä ryntäsin sitten Gybeen ja hivuttauduin mahdollisimman lähelle lavaa. Mladicia aloittelivat sillä pitkällä dronella, sit tais tulla se uus biisi eli Behemoth(?) ja lopuksi The Sad Mafioso. Eli puolentoista tunnin aikana tuli kolme biisiä biggrin Vaan niin mitäs laatu tällä meinaa:

Kaikki biisit oli joko Yanquilta tai sen jälkeiseltä levyltä. Ainoastaan vikana biisinä tuli Sad Mafioso ekalta levyltä

Ku eihän sieltä tullut kuin ekalta ja sit uusimmalta. Ei kai sieltä tullut mitään Yanquilta? Vaikka toki erittäin mielelläni kuulisin sitäkin joskus jotain livenä.

Mut joka tapauksessa, olihan tän bändin näkeminen taas tosi maaginen kokemus. Keikkana tosin jäi oudon torsoksi, mistä tietty huomaa että tää musa vaatii itselleen sen about kahden tunnin keston. Tai sitten olisivat voineet heivata uuden biisin helvettiin ja ottaa vanhoja klassikoita tilalle. Se nimittäin ei ollut kovin kaksinen; se dronepätkä oli kauhean pitkä eikä pitänyt sisällään mitään kovin mullistavaa. Blue Tentissä soundit oli kyl läpi festarin aika kamalat, Gybenkin intensiteetistä katosi osa siihen alapään murinaan. Sad Mafiosossa oli kyl pakko ottaa tulpat pois, jotta pystyi kokemaan sen vyörytyksen edes jotenkin vahvempana. Toimi.

Sitten piti ottaa pieni paussi keikoista. Kävin paitakojulla tarkoituksenani ostaa Public Enemyn paita, mutta mitä helvettiä, NIITÄ EI OLLUT. Siis myynnissä ollenkaan! Vaikka 25e säästyikin niin olisin kyllä oikein mielelläni sellaisen halunnut. Grimes-paitaa harkitsin koska animehahmoja ei ole paidoissa koskaan liikaa, mutta jätin sikseen.

Siispä jonottamaan The Kolmanteen. Loppujen lopuksi aika sutjakkaasti meni, jonkun kymmenisen minuuttia varmaan siinä seisoskelin. Ja ihan hauskaa pörinäähän siellä väännettiin. Läjä möykkäsi runojaan (jotka ei hirveästi eronneet Terveiden Käsien teksteistä) semmoisen mikavainiomaisen bassojytkeen päälle. Hyvää taidepaskaa! Keikan jälkeen törmäsin Hanttaan ja loputa myös Mitteniin, joka esitteli mulle puolestaan Ghettosen. Eli festareiden rotsitapaamiset jäivät siis kaikenkaikkiaan kolmeen. Hetken aikaa mietin että lähdenkö Bat for Lashesiin, mutta kun oli ihan kiva istuskella koko päivän juoksentelun ja seisoskelun jälkeen, niin jäin sit Julia Holteriin. Ekstasis ei oo levynä oikein kummoisempia fiiliksiä nostattanut, mutta tää keikkahan oli oikein mukava. Jotenkin kuvittelin että tää olis ollut elektronisempaa, minkä takia olikin vain ja ainoastaan hienoa että lavalla oli vaikka mitä selloa ja viulua ja saksofonia.

Keikan loppu jäi kuitenkin näkemättä kun suuntasin Kraftwerkiä ihmettelemään. Sain hyvän paikan kun kapusin sellaisen vihreää hohtavan muovipömpelin päälle. Rillit nenälle ja Autobahnille kurvailemaan. Eipä ne lasit nyt kokemusta sen kummemmin elävöittäneet, mutta keikka oli kyllä kokemuksena hieno spektaakkeli, kauempaakin koettuna. Sit tuli vielä maailman epäilyttävin ähinäbiisi eli Tour de France, oma all-time-suosikki Radio-activity ja mitäs kaikkea... Encorena toinen suosikki Trans-Europe Express. Kuumottavinta oli Radio-activityn aikana, kun se vihreä pömpeli hohti kuin mikäkin uraanitikku ja lavalta julistetaan sillä saamarin karmivalla robottiäänellä "TSHER-NO-BYL-HAR-RIS-BURG".

Goatista kerkesin nähdä vain encoren kun jäin kaveria venailemaan, mikä vähän harmitti, koska kyseessä on kuitenkin kiinnostava bändi ja encore jäi vähän geneeriseksi psykerokkijamitteluksi. Mut toisaalta Kraftwerkin show oli ainutlaatuisempi, joten eiköhän toi Goatkin tuu vielä jossain nähtyä. Grimesia näin kans parin biisin verran. Parempaa kamaa kuin levyllä (ts. ei sitä pikkuoravakimitystä tai animehahmoimitaatiota), mutta musiikillisesti aika yhdentekevää elektropoppia. Hiihdeltiin sitten ulos alueelta ja käytiin vielä yhdellä jäähdyttelykaljalla Sivukirjastossa taputtelemassa nämä festarit maaliinsa.

Mutta kaikenkaikkiaan aivan käsittämätön päivä: edelleenkin jotenkin vaikea käsittää, että oon viimeisen 12 tunnin sisällä OIKEASTI nähnyt Public Enemyn, Godspeed You! Black Emperorin ja Kraftwerkin. Ei nimittäin varmaan hirveän montaa tällaista päivää yhteen elämään mahdu colorflash Aivan mahtavat festarit, todellakin paras Flow tähän mennessä!

Last edited by Kalossimies (12.08.2013 04:06)


Oivalluksen hetkellä olin heikosti kippis ravittu, joten biggrin totesin, onkos kellään sitä fallin ekaa sinkkua, eiku että lehden nimen on oltava kaka Nälkä.

Offline

#246 12.08.2013 04:10

Kalossimies
valmistaa Vallilassa puudildoja
Registered: 07.08.2010
Posts: 6,353

Re: Flow 2013

Ja Hesarin sivuilla aivan mahtiotos rollsydan:peuk:
1305705535412?ts=646


Oivalluksen hetkellä olin heikosti kippis ravittu, joten biggrin totesin, onkos kellään sitä fallin ekaa sinkkua, eiku että lehden nimen on oltava kaka Nälkä.

Offline

#247 12.08.2013 09:58

grasskirt
Member
From: Helsinki
Registered: 08.09.2008
Posts: 2,362
Website

Re: Flow 2013

Olin vain lauantaina, joka osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Perjantai ei esiintyjiltään kiinnostanut ja sunnuntain artisteista suurin osa on tullut jo nähtyä. Esim. Public Enemy muutama vuosi sitten Primaverassa oli todella väsynyttä yleisön huudatusta, eikä oikeastaan muuta. Gybekin oli pettymys, kun sen viimein livenä näki silloin Kulttuuritalolla. Yhden päivän jaksaa vielä festaroida ns. täysillä aamusta yömyöhään. Lauantaina ei myöskään ollut jonoja muualle kuin Cirkoon, mistä olin positiivisesti yllättänyt. Kaikki ruoat olivat myös todella hyviä, vaikka kylläkin kalliita suhteessa hintaan ja kokoon nähden. Parhaita oli Sandron ja Nomadin ruokapisteet. Craft beer osasto oli valikoimaltaan sekä sijainniltaan aika naurettava. Toivottavasti ensi vuonna on viety tämä askelta rohkeampaan suuntaan, eikä pitäydy missään Solissa ja Krusovicessa.

Musiikillisesti parhaat oli MBV ja Nick Cave. Jens Lekman oli ihan turha päälavalla. Pää Kii oli taas perushyvä, samoin Karri Koira. Austra ei oikein lähtenyt ja laulusta tuli ainakin mulle todella vahvat Björk fiilikset. Kuunneltiin tosin vain muutama biisi alusta, että ehkä se olisi siitä parantunut. Mount Kimbie oli jotenkin erilainen mitä muistelin sen kuulostavan. Tuli kokoonpanosta jostakin syystä Battles mieleen, vaikka onkin aika erityylistä musiikillisesti. Ei sekään oikein lähtenyt, kun olisi tarvinnut siihen mielentilaan kunnon tanssimusiikkia.

Ensi vuonna eivät varmaan enää pysty jatkamaan Suvilahdessa Kalasataman rakentamisen vuoksi. Ymmärsin, että tänäkin vuonna oli jo vaakalaudalla, että onnistuuko tapahtuman järjestäminen juuri tuolla. Toivottavasti joku kiva paikka löytyy tilalle, jos Suvilahti on suljettu pois kuvioista.

Offline

#248 12.08.2013 11:01

börjeslandet
stetoskooppisetä
Registered: 20.06.2005
Posts: 15,706

Re: Flow 2013

http://www.hs.fi/videot/Flow+joutuu+ets … 5705529659

Eipä tossa videossa ainakaan väläytelty mitään noin dramaattista muutosta tilan suhteen.


en ole kolmekybänen emoboy

Offline

#249 12.08.2013 12:37

harry-irene
ex-punklegenda
Registered: 30.06.2005
Posts: 2,253

Re: Flow 2013

Jättiks kaikki tosissaan stekkaamatta sunnuntain kovimman yllättäjän ja kenties kovimman esityksen (PE:n ja Goatin ohella)?  INVADER ACEn keikalla joutui nimittäin ihan pyöritteleen päätä epäuskoisena ja naureskelemaan, et voiko tämmöstä kukaan keksiä! Toinen tyyppi veti jotain talkingheads/dirtyprojectors kitaraa (ja näyttikin kauemmas suht byrneltä) ja "lauloi" jotain nörtti-indiemelodioita mut silleen pätkissä sämplemäisesti eikä kertsihakuisesti, toinen tyyppi tuuttasi koko ajan tuubaa ihme efektien läpi eli se ei yleensä kuulostanut yhtään tuubalta, samalla alta tunki koko ajan jotain transistorisurinaa -- ja kirsikkana kakun päällä  niin rupisiksi rikotut konebiitit etten ole moista kuunaan kuullut.  Siis periaatteessa ns. ylifriikkiä avant-tavaraa, joka oli kuitenkin väsätty niin iskevään asuun että yleisö jorasi aivan pähkinöinä!

Onks kellään tietoo, pystyykö nää levylläkin yhtä hurjaan menoon?

Offline

#250 12.08.2013 12:42

shanks
Banned
Registered: 13.06.2005
Posts: 24,979

Re: Flow 2013

Kalossimies wrote:

Ja Hesarin sivuilla aivan mahtiotos rollsydan:peuk:
http://hs13.snstatic.fi/webkuva/oletus/ … 412?ts=646

icon_cool  peuk

Offline

#251 12.08.2013 13:14

harry-irene
ex-punklegenda
Registered: 30.06.2005
Posts: 2,253

Re: Flow 2013

shanks wrote:

Toi kuulosti ennakkoon ihan mielenkiintoselta, Soundcloudista joskus kuuntelin, mut meni nyt sit päälle ton Goatin kans joten ei päässy tsekkaamaan.

Ace oli jostain syystä puol tuntii myöhässä, ja kun Goatin hurmoshetket tuntuivat olevan puolessa tunnissa ohi, pystyi siirtymään Cirkoon - ja yllättymään viiveestä positiivisesti  icon_cool

Offline

#252 12.08.2013 14:13

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: Flow 2013

spämmätäänpä tähän omia mietteitä ennen muiden rapsojen lukua:

lauantaina söin heti kärkeen fafa'sin tzatziki-pitan, joka oli herkullista. en ole noin hyvää falafelia päässyt aiemmin maistamaan; sopivan kosteaa mutta rapeaa. sitten lau nauta katsomaan, keikka olikin paras niistä kolmesta jotka olen nähnyt. miksaus onnistui täydellisesti nappiin, ja se bändi on vaan ihan törkeän kova. särötetyn jouhikon yläsävelsarjat ovat melkoista nannaa näille korville, ja tolvin veljekset osoittivat et sitä poppia voi soittaa jotenkin muutenkin kuin hakkaamalla sitä peruskomppia. aika moni tuolla näkemistäni bändeistä oli selvästi kiinnostunut dronesta. lau naulla oli tämäkin homma parhaiten hanskassa, tosi kauniita kerrostumia saivat luotua. ton jälkeen lähinnä palloilin alueella ja tapasin tuttuja. sit se mbv. keikkahan oli vitun hyvä. kahdesta asiasta voisin valittaa: laulua ei kuulunut kunnolla, mikä nyt oli odotettavissa, ja olisin mielelläni kuullut uudelta levyltä vielä muutaman biisin lisää, koska ne olivat keikan parasta antia. only tomorrow oli paras kappale mitä olen livenä kuullut ainakin nyt vuoteen tai jotain. kylmät väreet meni niskasta jalkapohjiin asti. täydelliset kitarat. sävellyksellisesti myös keikan ja festarin paras biisi mun mielestä, ton rinnalla muutamat loveless-klassikot tuntuivat suorastaan tylsältä. hulinabiiseissä (feed me with your kiss!!) oli hauska seurata rumpalin häsläystä, näytti just siltä kuin arvelin. icon_lol oli myös jännä huomata, kuinka tolla keikalla tuo perus festarirumpusaundi, eli et basari ja virveli tulee saatanan lujaa, oli itse asiassa hyvä juttu, koska mbvn levyillä ne rummut on miksattu niin alas. kappaleet saivat aivan uutta voimaa tästä. eipä siinä, yks mun suosikkibändeistä veti hienon rokkikeikan. ff sit vielä beach house, joka oli hyvä, mut pari biisiä olis riittänyt, koska eihän noilla ole kuin se yksi biisi. laulajan ääni kuulosti kyllä yllättävän komealta. kaikessa yllätyksettömyydessään, kilttiydessään ja kädenlämpöisyydessään kuitenkin oiva bändi tuolle yleisölle icon_smile

nick cavea näköjään monet kehuneet. ihan keskitien tavaraa meikälle toi, ei millään lailla kiinnostavaa. alussa jotain möykkää yrittivät soittaa, ei oikein lähtenyt. sit myöhemmin näin jotain pianoballadeja, ei koskettanut. caven ääni vaikutti epävarmalta ja paikoin hyvin epävireiseltä. laulajana siitä tulee mieleen michael gira, joka kans luulee olevansa parempi laulaja kuin onkaan. molemmat yrittävät pitkien sävelten loppuun vibratoa, mut eivät tiedä miten se tulisi tehdä.

lauantai-yönä saatiin taksijonossa kuulla pitkästä aikaa "liian pitkä tukka! parturiin vitun hipit"-huutelua. hitto, hesaan asti piti tulla et junttien huutelua joutuu kuuntelemaan. biggrin

sunnuntaina sit heti kahdeks mestoille, koska black motor. hiton hyvä keikka, onhan toi yksi parhaimmista livebändeistä. balloon-lavan yksi hyvistä puolista on se, et bändin pääsee näkemään myös takaapäin. simo laihosen nerokasta rumpalointia oli siisti katsoo nimenomaan takaa. ton jälkeen taas fafasin pita naamaan, sit jacco gardner. keikan alku oli tosi hyvä. tässä oli lau naun ohella festarin paras miksaus. sit kävi samoin kuin beach housella, et ei noillakaan ole kuin se yksi biisi. hämmentää nämä bändit, jotka pysyvät noin tiukasti itselleen asettamien genrerajojen sisällä. mellotronista pisteet, ainahan se hienolta kuulostaa. sitten hetki public enemyä, mut ei jaksanut. gybeä odottelemaan. harmikseni godspeed on nyt innostunut lähinnä dronesta ja säröstä. biisilista oli paska, mut koska osasin odottaa tämän, nautin keikasta oikeastaan enemmän kuin kultsalla. uusi rumpali, grooveton halonhakkaaja, toimi tuossa uudessa hevimatskussa oikeestaan ihan hyvin. kitarat kuulostivat parhaimmillaan kyl loistavilta, varsinkin dave bryantin saundi. sad mafiososta kuultiin paras kuulemani versio. toivottavasti kiinnostuisivat vielä kauniista melodioista ja aidan girtin groovesta, tyyliin lift yr skinny fistsin toka puolisko. gyben jälkeen chocosin burritto naamaan, ihan jees. samalla törmäsin foorumisti laatuun useamman kerran, kiitti seurasta ja kiinnostavasta keskustelusta. ff sitten kraftwerk. tungin ihan eteen, joka oli virheratkaisu, koska eteeni tunki jälkikäteen joukko teinejä, jotka pistivät miettimään, et tuolla pitäisi olla ikäraja tyyliin 23. lisäks ovella voitais järjestää joku musavisa musiikin historiasta, pitäis saada vaikka 7 oikein kymmenestä et pääsis sisään. pääsin noista eroon kun väki vähän väljeni ja siirryin taaemmaks. keikka alkoi kuulostaa heti paljon paremmalta. 3d oli kieltämättä siisti, vaikka ois voinu olla siistimpikin. tapahtuman toiset kylmät väreet koin tour de francessa, siinä kohdassa kun se vaihtuu sellaseks pehmeäks minimal teknoks. ihanaa saundia. tosi hyvä keikkahan tuo oli, musa on nerokasta ja visuaalit tosiaan jees, eipä siinä sitten valittamista. tuon jälkeen kerkesin enää tsekkaamaan goatin encorebiisin, joka kuulosti, ja varsinkin näytti, hyvältä. kyllähän tuollaista sekoilua ennemmin katselee kuin jotain ruutupaitaisia pösilöitä. pitää tsekata toi bändi tarkemmin, pari näytebiisiä ei aiemmin oikein vakuuttaneet.

yleisestä tapahtumasta vielä, et musta tuolla oli jotenkin leppoisampi tunnelma kuin viime vuonna. ördääviä juntteja oli selvästi vähemmän, tai en vaan törmännyt heihin. tungoskaan ei missään vaiheessa sen kummemmin häirinnyt. jos mulle joskus 2004 olis kerrottu et suomalaisella festarilla soittaa mbv, gybe ja kraftwerk, niin eihän sitä olis voinu uskoa. pisteet siitä flowlle peuk

Last edited by ydinaukio (12.08.2013 14:29)

Offline

#253 12.08.2013 14:33

Skeletonni
maki kolehmainen
Registered: 06.04.2009
Posts: 9,325

Re: Flow 2013

Viikonlopun saldo: Tuuttimörkö, Mykki Blanco, Nick Cave & the Bad Seeds, Angel Haze ja Kraftwerk kokonaan, Public Enemy ja Goat osittain.
Kaikki hiton hyviä, mut Nick Cave ylivoimasesti kovin rokrok

Offline

#254 12.08.2013 15:29

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: Flow 2013

pitää muuten vielä mainita, et ylivoimaisesti paskinta oli se big band missä oli paleface ja kumppanit. aivan sietämätöntä paskaa. huh-huh.

Offline

#255 12.08.2013 15:37

Kuvainraastaja
Member
Registered: 15.06.2011
Posts: 757

Re: Flow 2013

ydinaukio wrote:

ylivoimaisesti paskinta oli se big band missä oli paleface ja kumppanit. aivan sietämätöntä paskaa. huh-huh.

Tämä.


Tiedon tasta jo aiemmin eraan tunnetun taikurin vaimon kautta, mutta nyt tiedan paljon enemman.

Naytta sikta etta arabut tuesivat mita ouhuivat kun ne lupas ottaa maailman yli muuttamalla joka paikkaan ja lisaantynalla ottavat yli.

Offline

#256 12.08.2013 16:10

mummeli
Member
From: entinen kävelykatu
Registered: 06.08.2008
Posts: 6,522

Re: Flow 2013

Kuvainraastaja wrote:
ydinaukio wrote:

ylivoimaisesti paskinta oli se big band missä oli paleface ja kumppanit. aivan sietämätöntä paskaa. huh-huh.

Tämä.

Hei mahtavaa, että muutkin on tätä mieltä. Siinä bändissähän oli hyviä soittajia, mutta mietin, että miks mulle tulee siitä fyysisesti inhottava olo. Syytin Palefacea. biggrin

Laitetaan nyt samantien vaikka sitten sunnuntairapsa. Tosiaan tuo big band lopetteli siinä vaiheessa, kun tultiin paikalle. Siitä sitten mentiin hakemaan kuplatee JOSSA EI OLLU PALLOJA. Vääryys! Enkä edes tajunnut valittaa. Husky Rescue sinisellä teltalla oli suht mitäänsanomaton ja siitä lähdettiin mustalle teltalle, jossa joka paikassa hehkuttamani Angel Haze tosiaan yllätti täysin. Yöllä kotona vielä etittiin sen videoita youtubesta, mutta ei niistä saa mitään käsitystä siitä, miten kova meno sillä oli livenä. Jätettiin keikka kesken, että päästäis kattomaan Public Enemya, mutta mitäs ihmettä, muutamaa minuuttia ennen keikan alkua pääs kävelee sivusta suoraan eturiviin. Piti vielä tarkistaa, ettei oo katottu alkamisajankohtaa väärin.

Mulla ei oo mitään henkilökohtaista Public Enemy -fanitushistoriaa, joten en tiiä, oliko kauheen väärin viedä joltain fanilta eturivipaikka, mutta oli kyllä sellanen keikka, ettei sitä ois jaksanu mistään screeniltä kattella. Sen sijaan lavalla tapahtu koko ajan kaikenlaista ja niillä tyypeillä näytti olevan koko ajan itelläänkin hauskaa (lopussa mm. kaikki kuvas toisiaan iphoneilla), joten ehdottomasti kannatti katsoa. Samalla harmitti, etten yrittäny Nick Caven aikana sivukautta edemmäs, koska se keikka jäi ns. näkemättä, vaikka oli hyvä pelkästään kuultunakin.

Sitten söin suht mauttoman kesärullan ja jonottelin kahvia ja cupcakea (päivän onnistunein ruoka!) GY!BE:n soittaessa sinisessä teltassa. Sisällä ei tullu käytyä. Sitten Other Soundiin kattelemaan Veli-Matti O Äijälän ja The Kolmannen alku. Pörinää ja örinää. Aika paljon porukkaa lähti heti alussa pois ja vaikka koitettiin kestää vähän pitempään, niin mekin sitten livahdettiin menemään. Siinä vaiheessa oli ulos tullu hirveet jonot. Ai niin, Ravi Coltranee kuultiin kans jossain välissä ja sitten vähäsen Jodarokia Red Bull Backyardilla. Sitten löydettiin kaverit ja koittettiin käydä siinä erikoisolutbaarissa, mutta sieltä oli melkein kaikki loppu. Hyvä, koska tuli vietettyä alkoholiton festaripäivä. Ennen Kraftwerkiä haettiin vielä burritot mukaan ja Kraftwerkin aikana jotenkin väsyin ihan täysin. Vika ei ollut keikassa. Se oli hyvä! Sitten ei vaan jaksanut enää mitään muuta ja piti lähtee menemään.


voi voi, tuolla menolla et kyllä pääse eduskuntaan _tsot

Offline

#257 12.08.2013 16:20

börjeslandet
stetoskooppisetä
Registered: 20.06.2005
Posts: 15,706

Re: Flow 2013

ILR wrote:
börjeslandet wrote:

^^Jpp, ja Shields oli ainakin täysin samanlainen Primaverassa, jossa yks biisi alotettiin kolmesti uudestaan... Ei tuosta keikasta juuri musiikki paremmaksi muutu.

Sunnuntain parhaimmistoa oli hieman ylllättäen Julia Holter sekä Goat. Kumpaakaan en nähnyt kokonaan.

Joo Julia Holter oli ihan maaginen. Toi kamarikokoonpano yllätti mut täysin ku ajattelin et tää ois enempi semmonen tyypillisempi taustanauhojen ja kiipparin voimin maailmaa kiertävä sooloartisti mut siinähän oli ihan kunnon orkka mukana ja tosi hyvii sovituksii biiseistä ja ai että se on hieno asia kun joku osaa laulaa. Pari ekaa biisiä meni siinä vähän starttaillessa mut se kolmas vetohan oli parasta mitä festareilla tuli kuultua. Toi livesoittokonteksti tuo mun mielestä näistä biiseistä just parhaat puolet esiin. Ihan joka rönsyy ja nakkivene-nostatusta ei oo mahdollista ujuttaa mukaan joten meno on tavallaan skarpimpaa ja fokusoituneempaa mut sit toisaalta levyillä esiin tuleva tyhjäkäyntikin onnistutaan välttämään. Tosi vahva suoritus ihan jo pelkkänä soittona, vaikkei sisältöön ottaiskaan kantaa.

Jututin bändin sellistiä illan päätteeks kun se oli siinä Cirkon ulkopuolella hengaamassa ja Holterilla on ihan kunnon 'chamber music background' mistä se noi sovituksensa tekee. Tykkäsivät myös kovasti soittaa Flowssa isohkolle ja kiinnostuneelle yleisölle jne.

Ei ollu mulle levyltä kovinkaan tuttu, mut näytebiisit vakuutti. Lunttasin wikipediasta, että tulevalle levylle ilmeisesti suunnitellaan orkkaa mukaan. Odotan innolla, että mimmosta on luvassa.


Public Enemy oli tosi kiva nähdä mut väsymyksestä johtuen en oikein jaksanu innostua. Viimeistään se skrätsäys varmaan maailman soitetuimpien biisien kanssa meni yli hilseen. Kattelin vähän Ravi Coltranea, joka oli hupaisaan bailusekoiluun nähden todella skarppia touhua. Kuulosti tosi hyvältä mut luovutin suht pian. GYBE ei ollut ihan mun juttu ja palloilin siinä sit jonku aikaa ja tapasin tuttuja. Äijälää kävin katselemassa, mut ei se oikein iskenyt siinä tilanteessa, vaikka ihan jännä olikin.

Alkoi tuntua siltä että olin pilannu sunnuntain liian "hauskalla" lauantailla. Onneks näin ei kuitenkaan ollu ja viimein syömisen jälkeen Julia Holter teki suuren vaikutuksen. Siitä se oliki sit yhtä juhlaa. Vähän Kraftwerkiä (oikeastaan kaikki parhaat autobahnista, tuureihin ja radioactivityyn) ja sitten jo kehuttu Goat, joka vaan parani loppua kohden. Tai ainakin ne mun mielestä levyn parhaat rallit tuli sillon. Grimesin lopetellessa koko teltta meinas räjähtää, joten ilmeisesti yleisö sai sielläkin mitä halusi.

Joku tais jo ehtiä julistamaan ensin, mut olihan tämä nyt paras flow tähän asti monestakin eri syystä. Nick Cavea ja My Bloody Valentinen keikkaa muistellaan varmasti vielä pitkään.


en ole kolmekybänen emoboy

Offline

#258 12.08.2013 16:27

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: Flow 2013

sit tota vielä sellasta, et kännyköillä kuvien räpsimisen vois mun puolesta kieltää keikoilla. ipadeista puhumattakaan. icon_lol varsinkin kraftwerkin aikaan se kuvaaminen lähti ihan käsistä. ois tosi siistiä, jos ihmiset voisivat vaan niinq koittaa elää siinä hetkessä ja nauttia siitä musasta. et ei tarttis joka minuutti ilmoittaa intternetissä et nyt ollaan muuten täällä keikalla (mut ei oikeesti seurata sitä yhtään).

Offline

#259 12.08.2013 16:36

börjeslandet
stetoskooppisetä
Registered: 20.06.2005
Posts: 15,706

Re: Flow 2013

Ois myös tosi hienoa jos ihmiset pystyisivät keskittymään siihen mitä lavalla tapahtuu eikä itkeä internetissä, jos paikalle on eksnyt myös kauniita nuoria ihmisiä, jotka eivät ole tulleet paikalle yksiselitteisesti musiikin vuoksi, mutta ovat olleet yhtä lailla maksamassa sitä laskua, joka mahdollistaa Flow'n kaltaisen mysteeritapahtuman järjestämiseen vuodesta toiseen.

Ite otin kuvia kai kolmella keikalla. Ainoastaan MBV:ssä iPadi oli jonku tiellä sen yhden muiston aikana, jonka räpsäsin. En laittanut sitä internetiin.


en ole kolmekybänen emoboy

Offline

#260 12.08.2013 16:40

Tolto
ammattimainen dipinheittäjä
Registered: 20.11.2010
Posts: 2,602

Re: Flow 2013

nii ydis, senkin ruma vanha ihminen1!!


u523X.gif

vittu nyt sä kuolet, tai ainaski lyön haarukalla kulliin

Offline

#261 12.08.2013 16:43

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: Flow 2013

börjeslandet wrote:

Ois myös tosi hienoa jos ihmiset pystyisivät keskittymään siihen mitä lavalla tapahtuu eikä itkeä internetissä, jos paikalle on eksnyt myös kauniita nuoria ihmisiä, jotka eivät ole tulleet paikalle yksiselitteisesti musiikin vuoksi, mutta ovat olleet yhtä lailla maksamassa sitä laskua, joka mahdollistaa Flow'n kaltaisen mysteeritapahtuman järjestämiseen vuodesta toiseen.

niin, tottahan toi on. eipä tuo muilla keikoilla niin paljon häirinnyt, mut tuossa kraftwerkissa olisin ennemmin tuijottanut sitä screeniä kuin jonkun kännykkää tai ipadia. paikkaakin tuli vaihdettua aika monta kertaa.

Offline

#262 12.08.2013 16:45

KZ
Vuoden Foorumisti 2019
From: Leppädanger
Registered: 28.12.2009
Posts: 12,204
Website

Re: Flow 2013

ydinaukio wrote:

caven ääni vaikutti epävarmalta ja paikoin hyvin epävireiseltä. laulajana siitä tulee mieleen michael gira, joka kans luulee olevansa parempi laulaja kuin onkaan. molemmat yrittävät pitkien sävelten loppuun vibratoa, mut eivät tiedä miten se tulisi tehdä.

Ei vittu spede

Olimpia splendidiä ei ole maninittu, se olis kans hyvä. Ja Goatin sadomasodjembe(oliko se djembe)soittaja oli helvetin pelottava.

Offline

#263 12.08.2013 16:51

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: Flow 2013

KZ wrote:
ydinaukio wrote:

caven ääni vaikutti epävarmalta ja paikoin hyvin epävireiseltä. laulajana siitä tulee mieleen michael gira, joka kans luulee olevansa parempi laulaja kuin onkaan. molemmat yrittävät pitkien sävelten loppuun vibratoa, mut eivät tiedä miten se tulisi tehdä.

Ei vittu spede

arvasub icon_cool

Offline

#264 12.08.2013 19:44

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: Flow 2013

Sunnuntaina nähtyä:

Public Enemy
GY!BE
Oukkidouppi
Disclosure
Kraftwerk
Grimes

Disclosure oli selvästi illan turhin, Grimes ehkä paras ja ainakin pirtein. Kyllä jo pelkästään Kraftwerkin takia kannatti olla myös sunnuntailippu.

psykokarkki wrote:

hauskana lisänä save radio helsinki -paitaan sonnustautunut dj lord soitti mainion välinumeron mixailemalla ja skrätchäämällä nirvanan smells like teen spiritia

Minulle tuosta tuli lähinnä vaivaantunut olo, koska se rikkoi ihan hyvän setin ja kuulosti aika paskalta.  grin  Tuntui että muukin yleisö oli paria purkausta lukuunottamatta hiirenhiljaa, vaikka jannut heilutti pyyhkeitä laidoilla.


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#265 12.08.2013 19:50

turkele
Member
From: tkü
Registered: 29.07.2005
Posts: 4,381
Website

Re: Flow 2013

Henk.koht. koho.kohdat kahdelta päivältä:

-pikaiset Pää Kii -hulinat
-MBV:n viimeinen kolmannes
-Nick Caven varsinaisen setin lopputrio Mercy Seat, Stagger Lee & Push the Sky Away
-Flavor Flavin entree Public Enemyn keikalla ja oikeestaan koko show siitä eteenpäin
-GY!BE:n Sad Mafioso
-ihanainen Bat For Lashes
-Kraftwerk etenkin Radioactivity & Tour de France
-Grimesin ja ex-koljan päätöstanssit


I love you and dream about the Führer

Offline

#266 12.08.2013 19:52

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: Flow 2013

Bedderi wrote:

Yöt
Satellite Stories
Vähäiset äänet
Minä ja Ville Ahonen
Kendrick Lamar
Cat Power
Alicia Keys
Maya Jane Coles
Moderat
Huoratron

Bedderi wrote:

Karri Koira
Black Lizard
Woods
Jens Lekman
Loost Koos
Cody Chesnutt
My Bloody Valentine
Nick Cave & The Bad Seeds
Beach House

Bedderi wrote:

Public Enemy
GY!BE
Oukkidouppi
Disclosure
Kraftwerk
Grimes

Ei tuosta 150 euroa ole yhtään liikaa, vaikka hinnoista valitin.

Sisällöltään tämä oli paras Flow koskaan, mutta ehkä se parin vuoden takainen T-paitakelifestari oli tunnelmaltaan vielä parempi.


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#267 12.08.2013 19:55

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: Flow 2013

mummeli wrote:
Kuvainraastaja wrote:
ydinaukio wrote:

ylivoimaisesti paskinta oli se big band missä oli paleface ja kumppanit. aivan sietämätöntä paskaa. huh-huh.

Tämä.

Hei mahtavaa, että muutkin on tätä mieltä. Siinä bändissähän oli hyviä soittajia, mutta mietin, että miks mulle tulee siitä fyysisesti inhottava olo. Syytin Palefacea. biggrin

Koko kevään olen vaihtanut kanavaa, jos Radio Helsinki on soittanut tätä.


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#268 12.08.2013 20:04

stratum
not tupi
From: Helsinki
Registered: 20.06.2005
Posts: 13,980
Website

Re: Flow 2013

Lauantai alkoi Karri Koiran loppukeikalla, ihan jeeshän tuo oli. Pää Kii ihan hyvää menomusaa kans. Jens Lekman aivan turha. Sitten alkoikin MBV-kiima kasvaa. Hemmetin hyvä keikka, mutta vähän tyngäsksi tuo jäi. Tosiaan Wonder 2 jäi varmaan ainakin pois ja epäilisin että se toinen oli To Here Knows When. Harmi, sillä enemmän kuin mielelläänhän nuo olisi kuullut, samoin kuin You Made Me Realisen noisekohtaa. En tiedä sitten kenen vika tuo oli, ei kai sen luulisi tulevan bändillekään yllätyksenä kauanko saavat soittaa. Olin muutaman ekan biisin ilman tulppia ja aika lailla täydelliset ne soundit ainakin omaan korvaan ja siihen paikkaan oli. Tulpat tietysti sitten hieman latistivat soundia. Erityisesti lämmitti You Never Shouldin kuuleminen livenä. Toisaalta sitten Honey Powerin olisi voinut heivata poiskin. En tajua miksi ne tuota haluavat soittaa, aika turha biisi. Kuten monella muullakin, vähän vaikea oli ajatella, että MBV:n jälkeen mikään olisi tuntunut miltään, mutta olipa vakuuttava keikka Nick Cave & the Bad Seedsiltä. Sitten yritettiin vielä käydä kuuntelemassa Mount Kimbietä ja jotain naksutusta takapihalla mutta humala ja väsymys alkoi viedä voiton ja koti kutsui.

Sunnutai alkoi sitten Public Enemyllä, joka toimi yllättävänkin mukavasti, mitä nyt ehkä ne lätinät olisi voinut jättää vähemmälle. Mutta ei tuosta keikasta ainakaan väsynyt tullut ekana sanana mieleen. Sitten vähän GY!BEä teltan takaosista, kyllähän sitä sen yhden biisin kuunteli. Sitten Oukkidouppi, joo ei. Bat for Lashes yllätti positiivisesti. Olisi varmaan toiminut vielä paremmin, jos tuotanto olisi ollut edes vähänn hallussa. Julia Holter olisi kans houkuttanut, mutta aiemmin todetut jonot Cirkoon ei, ja teki kuitenkin kuunnella BFL:kin loppuun niin jäi väliin. Kraftwerk kuulosti ihan hyvältä, niiden kohkatuiden 3D-visuaalien lisäarvoa en tajunnut, aika kuppaisilta vaikuttivat. Tuli myös muuten sellainen olo Computer Worldin aikaan, että riitti että näin bändin silloin 2009, ja muutenkin tuntui että oli hyvä aika lähteä polkemaan kotia kohti. Grimes olisi tietty ollut kiva vielä nähdä, mutta festariväsymys vei sillä kertaa voiton.

Kivat festarit kaiken kaikkiaan. Perjantaina jonot häiritsivät. Paljon enemmän tuolla oli aikaa yleiseen himmailuun, kun ei läheskään koko aikaa ollut mitään mielenkiintoista menossa. Aika iso ero tänä kesänä aiemmin koettuihin Kuudenteen aistiin ja Indietracksiin, mutta onhan se toisaalta mukava että on välissä aikaa vaikka lätkiä pingistä tai syösä rauhassa, tai vaikkapa siemailla Craft Beer Barissa pullo Solia... Ruuatkin oli pääosin ihan hyviä, tosin niin paljon kun ruuasta aina Flow'n yhteydessä puhutaan, välillä tuli fiilis, että jengiä huijataan myymällä ylihintaan tavanomaista kehnoa festarimössöä Flow-kuorrutuksella. Parhaina safkoina jäi mieleen Nomad Kitchenin bbq-possujutska, Sandron kasvispastillat ja Pipsan juuresranut.

Offline

#269 12.08.2013 20:14

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: Flow 2013

stratum wrote:

Erityisesti lämmitti You Never Shouldin kuuleminen livenä.

Tuntui kyllä, että siinä vaiheessa keikka LÄHTI.


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#270 12.08.2013 20:17

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,484
Website

Re: Flow 2013

tiivistän vielä top-nelosen keikoista:

1. nick cave & the bad seeds
2. my bloody valentine
3. public enemy
4. kraftwerk

p.s. huomenna tulee myyntiin 2014- "early bird" -tikettejä, 8. - 10.8.2014, hintaa 137,50 icon_surprised


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

Board footer

Powered by FluxBB