#31 12.02.2017 13:24

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Myzäviza vie joka toinen sunnuntai pitemmän korren, ja tositoimet alkavat muutenkin vasta ensi sunnuntaina, joten kärttyisän tädin kommentteja on luvassa vasta reilun viikon kuluttua, ja sittenkin yleensä viiveellä, koska työelämä/nukkumarytmi/laiffi jne. Mutta horinaa pukkaa!

Pannaans vielä ryhmäkuva:
tanssii_etu_ju1002_tw.jpg

Last edited by tigrushka (12.02.2017 13:24)


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#32 16.02.2017 17:48

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

maikkarilla osataan:

Laura Malmivaara ja Mikko Ahti: Tango
Por Una Capeza (Sent Of A Woman)

spede  _tsot



Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#33 20.02.2017 19:50

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Jahans. Alkunumero odotetun tekoreipas pakkopulla, tanssijoiden tasoerot näkyvät armottomasti, mutta kiva kun kaikki osallistuvat jne. Onneksi "se" on lyhyt, ja sitten päästään itse asiaan!

Pari no 1 ja tango.
Biisivalinta (Chisun Sabotage) saisi olla tangompi, mutta kun ei ole, taitamattoman tanssikokelaan urakka vaikeutuu oitis. Imitaattori talsii ihan kohtuullisesti.

Pari no 2 ja cha cha
Kasmir sortuu oitis kardinaalimunaukseen ja aukoo suutaan biisin sanojen tahdissa  icon_surprised  huig _tsot Mutta jalkatyö ei ole hullumpaa, eikä rytmitajukaan loista poissaolollaan.

Pari no 3 ja jive
Pirtsakan vihreä kaksikko ja vinhasti heiluvat hapsut. Musavalinta (Outcastin Hey Ya) aiheuttaa sen, että homma menee vähe katkokävelyksi, jiven svengi ja flow jäävät haaveeksi. Mutta energinen ja kehityskelpoinen pari.
58b1819a5bb0445bb3ed89ff21fe1b6d.jpg

Pari no 4 ja jive
Fitnessmimmi odotetun jähmeä ja pikkusievä, ei irtonaisuutta, sulavuutta, eikä rytmitajua.

Pari no 5 ja valssi
Pepe vetää hartiat korvissa ja katse lattiassa, mutta pysyy rytmissä, ja daamin luotsaaminen käy kiitettävän varmasti. Tuomarit puhkeavat ylistyssanoihin ja pisteitä heruu. 

Pari no 6 ja cha cha
Uutisankkuri vähän hyytyy lupaavan alun jälkeen, mutta jalkatyö on kiitettävän vikkelää ja vartalokin pysyy ainakin paikoitellen messissä.

Pari no 7 ja valssi
No nyt tanssitaan tätien kanssa: arkista lompsimista kroonisessa etukenossa. Taitaa tulla noutaja aika äkkiä. Jos kilpailija olisi miespuolinen, tämä olisi "huumoria" ja kotisohvilta tulvisi sääli- ja protestiääniä.

Pari no 8 ja valssi
Toistaiseksi isoin yllättäjä on tämä stand up -koomikko. Opettaja on ymmärrettävästi pinna kireällä treenisalipätkissä ("keskity, keskity, keskity, KESKITY!!!!), mutta livetilanteessa tapahtuu ihme, ja turjakkeesta kuoriutuu sulava kavaljeeri, joka vie varmasti ja liikkuu sekä sulavasti että rytmissä.
4fb4892061af4113a31d171ecd87b4e8.jpg

Pari no 9 ja tango
Lempiopettajani Mikko Ahti ei petä, vaan vie daaminsa eleganttiin ja vähäeleiseen tangoon ja saa tämän näyttämään hyvältä. Pitkiä, kauniita linjoja. Täydellinen biisivalinta tukee esitystä.

Pari no 10 ja cha cha
No nyt on irtonainen ja rytmitajuinen janari! Kunhan opettaja keskittyisi tanssimaan parinsa kanssa eikä tuomaan ensisijaisesti esiin itseään (muistan tämän taipumuksen aiemmiltakin kausilta), ehdottomasti kärkikahinoissa.

Omat suosikit siis Ali Jahangiri, Laura Malmivaara ja Musta Barbaari. Ekaksi putoajaksi veikkaan Hanna Sumaria.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#34 04.03.2017 15:22

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Osa 2 melkein viikon myöhässä, muta 5 siitä, nyt mennään!

Katsomossa hämillisiä miehiä, kuukausiliitteen kansikuvatyttö Lenita 80v ja Helena 60v, väsynyttä käsien läpsyttelyä.

4. Kirsi, Marko ja quickstep
Ounou mikä kamala housuasu Kirsillä!  icon_surprised Mutta nopsajalkainen, suhtkoht kimmoisa ja rytmitajuinen uutisankkuri on, ja suoriutuu melko mukavasti, seiskarivihän sieltä napsahtaa.

6. Laura, Mikko ja jive
Tämä ei ole kyllä jivea nähnytkään. Mikko tanssii, Laura poseeraa, homma menee seisoskeluksi. Tiedoksi näyttelijättärelle, että nyt ei olla naistenlehden kuvauksissa, vaan parketilla. Malmivaara liikkeissään kauhean varovainen, naama ottaa irrotteluilmeitä, mutta kroppa ja jalat eivät ole mukana. Tämä näkyy onneksi myös pisteissä, lahjomattomat Helena ja Jorma antavat ansaitut kutoset.

1. Katri, Musta Barbaari ja valssi
James ei oikein viihdy frakissa ja vakiotanssissa, näyttää seipään nielleeltä. Muutamat valikoidut näyttävät nostot ja pyörähdykset irottavat yleisöstä aplodeja, mutta ei tämä oikein lähde. Jorma sen sanoo: "hiihdot taitavat mennä toisella kanavalla". Pojot asianmukaiset.

7. Jutta, Pepe ja cha cha
Jutta joraa, Pepe seisoskelee ja talsii etukenossa, onneksi edes rytmissä. "Puolitoista minuuttia Tuijan kanssa" indeed. Kolmosia ja kakkosia, kuten kuuluu.

9. Saana, Ali ja jive
Juoksumatot, johan nyt! Alkulämmittely toimii, sillä parketille siirtyminen sujuu sutjakkaasti. Partaköriläs liikkuu ketterästi ja kimmoisasti, tästä on hyvä jatkaa. Tiukka ope saa puserrettua oppilaasta paljon irti, ja se näkyy ansaitusti pisteissä.

8. Eevi, Jani ja valssi
Fitnesshohottaja onnistuu vakavoitumaan, mistä plussaa, mutta valssiin eivät kyllä kuulu niskannakkelut, ne ovat enemmän tango-osastoa. Pyörähdysnostossa turhaa käsien vatkausta. Mutta pysyy paremmin rytmissä kuin viime viikolla, ja ihan hyvä veto kaiken kaikkiaan. Kasirivi.

10. Hanna, Sami ja cha cha
Ja kamalaa talsimistahan sieltä tulee, puolimatkaan jäävät käsien ojennukset täydentävät paketin. Väliin vielä pikkusieviä anteeksipyyteleviä korjausliikkeitä. "Asennetta"? Mitä "asennetta"? 017

2. Anna-Maija, Matti ja quickstep
Vähän menee koikkelehtimiseksi, vaikka nopeus ja nopsajalkaisuus olivatkin kohdallaan. Jo näin toisella viikolla alkaa "vähän" ärsyttää näyttelijättären "olen niin ratkihauska komedienne!" -maneeri. icon_rolleyes Tuomaristo lääpällään - ysirivi.

5. Susa, Jarkko ja cha cha
Aika syväjäädytetty lantio imitaattorilla. Jalat kyllä kipittävät ihan kohtuullisesti, mutta vaisuksi jää. Tuomareilta seiskaa.

3. Ansku, Kasmir ja tango
Puvustus aika neukkuelokuvaa, SUOMALAISTA neukkuelokuvaa: janarila ankea epämääräisen militaristinen look, daamilla prameaa sinistä pitsiä. 017 HIdas ja vähän hahmoton, koreografia naamioi kavaljeerin taidot/taidottomuudet niin hyvin, etten saa tolkkua, mutta tuomarit tykittelevät kaseja.

Laura ja Mikko "illan paras pari" - juu ei. Näyttävä kaksikko, mutta tanssin kanssa on tehtävä PALJON töitä.

Imitaattori lähtee kotiin, Hanna-täti tarpoo sympatiaäänilä jatkoon, kavaljeerinsa ei näyttänyt ilahtuneelta, jaxuhaleja ja voimia Samille.

Jakso 3 luultavasti käsittelyssä maanantaina.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#35 06.03.2017 10:13

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Kolmas kierros:

Fitnessbloggaaja & Jani aloittavat paso doblella, ja ensimmäinen ajatus on "mikä tanssi tämä on olevinaan?". Jälleen kerran tämän ohjelman perushelmasynti: kappalevalinta ei tue tanssia YHTÄÄN. Jähmeää talsimista, lopussa "hame" nykäistään pois jumppapuvun päältä. Juu ei ja vaarin housut. icon_rolleyes

Uutisankkuri ja Marko ovat niin ikään valinneet rumbansa taustamusiikiksi epämääräisen slovarin, jossa ei ole lainkaan rumban vaatimaa keinuntaa. Eikä sitä keinuntaa näy sitten parketillakaan. Jää jäykäksi, eikä luottamus kavaljeerin ihan riitä. Plussaa Kirsin tarkasta askelluksesta ja siististä jalkatyöstä.

Hanna-täti ja Sami ja kävelytango. Tämän parin paras esitys, silti samaa tuttua lompsimista hartiat kumarassa. Hannan olisi vain pitänyt suostua pitämään sitä teippausta/tukisidettä/harjanvartta, niin ryhti ja sitä kautta tanssiasento olisi parempi. Mutta kun ei niin ei.

Katri ja Musta Barbaari vetävät Jackson 5:n tahtiin hämmentävän jäykän samban. Katri sooloilee tuttuun tapaan, James kipittää perässä yllättävän kömpelösti, ekan jakson cha chan irtonaisuus on tipotiessään. Näyttävän noston pari sentään saa aikaiseksi, ja se saakin ansaitut aplodit.

Saana ja standupkoomikko ovat sitten haalineet parketille vähän isomman taustatuen. Juoksumatot olivat hyvä ja toimiva idea, tämä ei niinkään. Taas onneton biisivalinta, ei ihme, että Ali eksyy foxtrotissa hyvän alun jälkeen. Körilään kevytjalkaisuudelle edelleen iso plussa.

Näyttelijätär no.1 ja Mikko liitelevät foxtrotinsa elegantisti, tyylikäs, varma kokonaisuus. Laura on vakiotanssityyppiä ja Mikko saa daaminsa näyttämään paremmalta kuin tämä on. Hienoja pitkiä linjoja rumensi jalan viimeistelemätön ojennus.

Jutta ja Pepe tangoavat, hillittyä hiippailua etukenossa, mutta Pepe vie varmaotteisesti. Pepekin enemmän vakiotanssi- kuin lattarityyppiä.

Näyttelijätär no. 2 ja Matti ovat myös valinneet huonon kappaleen paso doblensa taustalle. Pitkät näyttävät sääret, mutta hartiat korvissa, ja tanssi aika tekotemperamenttista huitomista.

Hanna-tädin tanssit tanssittu, hyvä niin.

Jatkao ajetellen: Eevin, Kirsin, Lauran ja Anna-Maijan olisi aika alkaa löytää vartalostaan pehmeyttä, saada tanssi koko kroppaan eikä pelkkiin jalkoihin (ja kummankin näyttelijättären tapauksessa naaman ilmeisiin). Alin ja Mustan Barbaarin pitäisi keskittyä enemmän (kuten kummankin ope jaksaa jo kolmatta viikkoa muistuttaa icon_wink ) treenaamiseen. Pepe on Pepe, vakiotanssit menevät ihan pl, mutta lattarit eivät tunnu kyllä irtoavan. Saattaa roikkua mukana pitkäänkin sympatiapisteillä, mutta pakko myöntää, että on suoriutunut paljon paremmin kuin odotin.

Seuraava putoaja tod. näk. Kirsi, ellei tapahdu ihmeitä.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#36 13.03.2017 12:38

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Neljäs kierros alkoi afrokuubalaisissa tunnelmissa yllätysavausnumeron myötä, jatkot eivät sitten olleet juuri lattaria nähneetkään.

Saana ja Ali olivat onnistuneet saamaan paso doblensa taustalle sen "ainoan oikean" paso doble -kappaleen, ja vetivät varsin mukavasti, joskin vähän vaisusti, mihin vaikutti varmasti se, että Saana oli sairaana. Mutta ihan jämptiä jalkatyötä nähtiin koomikolta.

Anna-Maija ja Matti tanssivat erinomaisesti, mutta saivat ansaitusti pyyhkeitä siitä, että cha chata numero ei ollut. Alun typeriä nyrkkeilijäaamutakkeja ilmankin olisi tullut hyvin toimeen. Uotinen kiteytti hyvin: "turhia kärrynpyöriä chan chan kustannuksella". Jos näyttelijätär vain malttaisi jatkossa keskittyä siihen tanssimiseen kaiken muun keekoilun sijaan.

Jutta ja Pepe vetivät varman päälle jäyhän jiven. Pepe on rytmitajuinen ja huolellinen jalkatyössä, mutta irtonaisuutta ja irrottelua jää kaipaamaan.

Lauran ja Mikon sinivalkoinen rumba oli tuttuun tapaan ihan tyylikäs ja linjakas, mutta Laurasta puuttuu edelleen lähes tyystin kaikki pehmeys ja keinuvuus.

Kirsi ja Marko tikkasivat eräänlaista sambaa Meiju "Pyramidi" Suvaksen säestäminä. Esityksen katkokävelevä luonne selittyi osin kun Kirsi otti ja pyörtyi sen jälkeen.

Katri ja James tykittelivät menemään melekosen disco-paso doblen. Varjokuva-aloitus oli näyttävä, ja esityksessä nähtiin komeita nostoja ja vippauksia.

e03f4b0c1f794314af125ddda2c0ec21.jpg

Eevi ja Jani vetivät illan toisen epä-cha chan. Eevi oli saanut "berberinsä" liikkeelle, mutta ainoastaan silloin, kun seisoi paikallaan, tanssiaskeleita ottaessa tuttu kokovartalokipsi oli tiukasti päällä.

c75f1003ec7844b59d6e372dee5630e9.jpg

Valitettavasti putoaja oli tällä kertaa Ali. Ensi viikolla ei putoa kukaan, joten jäljelläolevat kilpailijat voivat ottaa nyt rennosti pari viikkoa.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#37 27.03.2017 12:59

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Tuplakärttyilyt tällä kertaa! wanha  wanha

Aloitetaanpa vakioiltamista: avausnumerona lapsi- ja nuorisotyövoima näytti, miten vakkareita tanssitaan, kun osataan, ja hyvä niin, että katsojille muodostui asiasta jonkinlainen käsitys.  ff

Leppilammella menee suht lujaa, tuomaristoesittelyssä "Jumalainen Jukka" ja "Jormista kaikkein Jormin".  icon_lol

Kisan aloittaa pari no.1 eli Jamppa & Katri quickstepillä. Slowstepiksi tämä kyllä menee, eikä avustavasta "poikabändistä" tule mitään lisää esitykseen (vaikka apujoukot eivät tällä kertaa häirinneetkään Jormaa, ehe ehe). Kömpelöä kipitystä Barbaarilta, kannattaisi vain suosiolla alistua Katrin treenisalikuriin, eikä löysäillä evästauoilla. 26 pojoa.

Nelospari Kirsi ja Marko jatkaa tangolla. Kirsillä upea puku, ja loppuposeeraus on tyylikäs, mutta tangon taikaa ei näy: askellus menee hypähtelyksi eikä etene lattiaa pitkin, ojennukset jäävät vajaiksi, ja nostossa rumaa harotusta. 29 pojoa.
0ce6a96d242d40198125e1feffdbec51.jpg

Pari no. 8 - Eevi & Jani - tanssivat foxtrotia ja saavat avauspalautteessa Helenalta ansaittuja pyyhkeitä "päälleliimatusta" ilmeilystä, onneksi sellaista ei tällä viikolla näy, vaan oppia on otettu. Ainoa päälleliimattu temppuilu on alussa, kun Eevi menee lassoamaan huivillaan Alia katsomosta.  snore Biisivalinta (Seven Nation Army) oudoksuttaa hetken, mutta sovitus on toimiva, joten homma ei kaadu siihen, vaan biisi on tässä melkeinpä parasta! Kerran käy näinkin. peuk  Jani selostaa treenisalilla, että tässä tanssissa pitää lipua kuin Cadillac, mutta fitnesspötikkä muistuttaa enemmän kaiken tieltään jyräävää minitankkia. Hartiat tutusti korvissa, vartalo tutusti etunojassa, pää ei ojennu nostossa kauniisti vartalon jatkeeksi, vaan katkaisee linjan. 29 pojoa

Kakkospari Anna-Maija ja Matti ovat niin ikään ottaneet nuhteista ("show ajaa tanssin päälle") opikseen ja jättäneet keekoilut treenisalille. Se kannattaa: valssi on hillitty, sujuva ja kaunis lukuun ottamatta A-M:n peruskauneusvirheitä: etukenoa asentoa, hessuhopoilevaa honkkelointia ja viimeistelemättömiä ojennuksia. Pitkät raajat ovat elegantit, mutta vain ja ainoastaan silloin, kun ne hallitaan sormiin ja varpaisiin saakka. Tuomaristo pamauttaa peräti kaksi kymppiä, ja Kiira pyytää päästä joskus tanssimaan Matin kanssa. 38 pojoa.

Kutospari Laura & Mikko ovat päättäneet tehdä quickstepistään "rokahtavan" (Lauran musta makkarankuori on aika kamala), ja onnistuvat melko mukavasti. Laura on kehittynyt huimasti: nyt nähdään vihdoin pehmeyttä ja heittäytymistä, tanssiasentokin on parantunut selvästi. 37 pojoa.

Pari no. 7 - Pepe ja Jutta - vetävät illan toisen foxtrotin. Jutalla illan (ja kauden toistaiseksi) kaunein puku: vanha roosa unelma, Pepellä matchaava kravatti.  cheer21 Vähän varovaista pappafoxia sieltä tulee, kumarassa, mutta pehmeästi ja rytmissä. Pepen rouva ei ole pysyä nahoissaan katsomossa.  icon_lol 29 pojoa.

Sitten eilisiltainen jakso, joka alkoi Cabaret-numerolla. Isotätini Lempi totesi aikoinaan elokuvaa katsoessaan ettei "kehtaa" katsoa moista "ruohelehtimista", saattoi hyvinkin olla muutamalla kotisohvalla samansuuntaisia ajatuksia.  hihi

Anna-Maija ja Matti aloittavat illan tangolla, biisivalinta todella onneton, ei tue lainkaan tanssia. A-M vetää niska köyryssä, onneksi tuomaristolta tulee VIHDOINKIN kritiikkiä tästä. 36

Eevi ja Jani jatkavat quickstepillä, energiapatukka on tällä kertaa kääritty Miss Piggy -paperiin, ISO rusetti rinnuksilla ja kaikki. Mutta tältä parilta ihan hyvä veto, juokseminen ja hyppiminen sujuu, vaikkakaan ei järin tanssillisesti, mutta edes rytmissä, ja tanssiasento on parantunut. 29 pojoa.
6a0d9a3287964d03a6044d9f809c3c15.jpg

Lauta ja Mikko ja paso doble. Punamustaa pukeutumista, joten ihmettelen Lauran (epäpukevaa) tummaa huulipunaa, tulipunainen olisi ollut parempi valinta. Biisivalintakaan ei ole onnistunut, ihme diskohumppa (J-Lo, kuulemma). Viime viikosta takapakkia, ojennukset vajaita ja nostossa rumaa harotusta. Helmojen heiluttelu kuitenkin ihan näyttävää. 37 pojoa.

Pepe ja Jutta "rumbaavat", eli Jutta rumbaa ja Pepe haahuilee. Varmaan ainoa tanssi, jossa Pepe ei pysy rytmissä. Tuomari Haapalainen lohkaisee, että "tukka takana ja housut jalassa loppuun asti". 17 pojoa.

James ja Katri ja ketunravi. Tanssiasento parantunut huimasti, samoin lattiaa pitkin askellus (vaikka siinä onkin edelleen parantamisen varaa, "lattia haltuun!" kuten Helena sanoo), ja sitä kautta Jamppa on vihdoin saanut vakiotanssiinkin täysin kateissa ollutta sulavuutta. 29 pojoa.

Kirsi ja Marko päättävät kierroksen valssilla. Kirsillä kamala housuhame joka saisi pidempiraajaisenkin immeisen näyttämään persjalkaiselta seitsemän leivän uunilta. Mutta pehmeys on parantunut ja luottamus kaveljeeriin lisääntynyt, mikä näkyy erityisesti nostoissa. 30 pojoa.
399863c0cbeb423d96e23eb731d33d54.jpg

Charleston-maratonin vievät ansaitusti Laura ja Mikko, Malmivaara on oppinut irrottelemaan! Toiseksi tulivat A-M (kauheaa ylinäyttelemistä) ja Matti, kolmanneksi Kirsi ja Marko. Kirsin luottamus Markoon näkyi charlestonissa jopa vielä enemmän kuin valssissa, lähti täysin pelottomasti nostoihin.
0f6a7e18199f4667aaea8c865e0ac3c5.jpg

Pepe putosi, ansaitusti. Mutta oli PALJON parempi kuin olisin uskonut, joten  bileet Hienoa, että kisassa voi päästä näin pitkälle myös sellainen vanha ja kankea tapaus, joka ei roiku viikosta toiseen mukana vain siksi että kömpelyydelle on kiva nauraa.

Eevistä ja Jampasta todettava, että kuntosalitreeni ja isot lihakset eivät selvästikään tee hyvää tanssillisuudelle: tanssiasento kannetaan sisältäpäin, sitä ei tehdä lihaksilla.

Seuraava putoaja joko Kirsi tai Eevi. Oikeus ja kohtuus olisi, että Eevi, mutta saa nähdä.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#38 01.04.2017 11:13

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Välikommenttia pukkaa: viikosta toiseen on jaksanut sekä huvittaa että ärsyttää, miten Twitter-palautteessa katsojat jaksavat jatkuvasti meuhkata miten HYVÄ TUOMARI Kiira Korpi on. Tällä logiikalla "hyvä tuomari" tarkoittaa sitä, että tuomari hymyilee koko ajan, ja kehuu kaikkea ja kaikkia.   icon_rolleyes  spede  _tsot


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#39 03.04.2017 17:57

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Rakkaus-teemaillasta tulikin varsinainen Itkujen ilta - se sekä alkoi että päättyi kyynelvirroilla.

Mutta joo: aluksi melko kökkö "Moulin Rouge -henkinen" tanssiesitys, joista lähinnä jäivät mieleen isot mustat lierihatut.

Sitten päästiin asiaan.

Illan avasivat Laura ja Mikko hitaalla ja herkällä valssilla. Varmaan ensimmäistä kertaa näin Lauran ojentavan jalkansa viimeistellysti, hienoa! Hauraankauniin esityksen jälkeen itkivät niin tuomarit, itse tanssipari kuin studioyleisökin, ja päälle päätteeksi nähtiin kauden eka ehjä kymppirivistö. 40 pistettä.

James ja Katri jatkoivat rumballa, joka tästä ohjelmasta valitettavan tuttuun tapaan kompastuu biisivalintaan: MIKSI mikä tahansa tusinaslovari kelpaa rumbakappaleeksi?! Rumban kuuluu keinua, ja jos musiikki ei keinu, eivät keinu myöskään tanssijat. Tiivis tunnelma, keskinäinen kemia ja näyttävät nostot pelastavat mitä pelastettavissa on. 34 pointsia.

Kirsi ja Marko ja illan ainoa jive. Jos viime viikolla nähtiin, miten Kirsi luottaa partneriinsa ja lähtee rohkeasti keekoilemaan yläilmoihin (ihan kauden alussahan Kirsi ei antanut Markon nostaa itseään millään ilveellä), ja sama meno jatkuu, ja näkyy vapautuneempana liikkumisena. Askellus on vikkelää ja täsmällistä, mutta kimmoisuutta ja keinuvuutta saisi olla paljon lisää. Jukan sanoin: "hyvin tikkaa rytmissä, mutta swing puuttuu". 31 pojoa.

Eevi ja Jani ja illan toinen epärumba. Joku random slovari ja seisoskeleva, jähmeästä poseerauksesta toiseen etenevä koreografia eivät pal lämmitä. 20 postettä.

Anna-Maija ja Matti sambaavat, biisivalinta aivan mahtava: Barry Manilowin Copacabana! cheer21 Kepeä, iloinen veto. 37 pojoa.

Lopputuloksia odotellessa vielä avausnumeroa huomattavasti parempi esitys, jonka taustamusiikkina Almodóvarin Tacones Lejanos -leffasta tuttu Piensa en mi.

Ja sitten alkoi taas itku, sillä Jamppa putosi. Huutava vääryys, mikä näkyi myös tuomarien ja kanssakilpailijoiden kasvoilta. En vain voi millään ymmärtää ihmisiä, jotka kokevat tarpeelliseksi "korjata" "epäoikeudenmukaisia" tuomaripisteitä.  tongueviha

Ja loppuun sama ennuste kuin viime viikolla:
Seuraava putoaja joko Kirsi tai Eevi. Oikeus ja kohtuus olisi, että Eevi, mutta saa nähdä.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#40 10.04.2017 11:14

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Kolmanneksi vika kisa alkaa vähe potkuhousuiluksi menevällä "katutanssilla". Tärkeintä on osallistuminen jne. ff

Juhlakauden kunniaksi keksitty uusia twistejä: kaikki kolme jatkoon menevää paria tanssivat loppuun asti (tämä hyvä!) ja tuomarien pisteet eivät enää vaikuta sijoitukseen tästä eteenpäin, vaan valta on katsojilla (tämä vähän vähemmän hyvä, mutta ehkä torppaa toisaalta sääliääniä).

3ce41e249b3b4b2cac9ce416c5755d64.jpg
Illan tanssit aloittaa pari no.8 eli Eevi & Jani. Neukkutangoa tulee, vedetään jämeräleukaisina kokopunaisissa. Ei mene maata pitkin, vaan pomppii, ja nostoissa karmeat kädet ja saappaat jalassa. Viime viikon katsojapalautteen pelästyttämät tuomarit palkitsevat uhriutujat kasirivistöllä  icon_arrow  32.

Anna-Maija ja Matti jatkavat foxtrotilla, joka lipuu ihan tyylikkäästi. A-M:n ryhdissä edelleen toivomisen varaa, mutta Jore palkitsee kympällä. Pojoja 37.

Lauran ja Mikon cha cha on vähän jähmeä ja töksähtelevä, Malmivaara ei vaan ole mikään Lattari-Laura. Helena peräänkuuluttaa syystäkin aukikiertoa ja nilkkojen ojennuksia. Lisää reeniä vaan! Ysiä ja kasia, 34 pointsia.

Viimeisinä esiintyvät Kirsi ja Marko. Alun pyörähdyksissä tulee iso horjahdus, ja myöhemmin muutama hiippaileva korjausaskel, mutta kuten Jukka sanoo, Kirsi on kauden kilpailijoista se, joka on edistynyt eniten kisan kuluessa. Ysiä, kasia ja seiska, 33 puääng.

Katutanssitaistossa vastakkain ovat A-M:n, Matin, Kirsin ja Markon (C'mon Crew), sekä Lauran, Mikon, Eevin ja Janin (Ninja Freeze) muodostamat joukkueet. Tuomaristo päätyy valitsemaan voittajaksi ykkösjoukkueen. Kilpailijoista yksilönä mielestäni paras on Kirsi, joka panee likoon persoonansa, A-M sortuu tutusti yliyrittämiseen ja ylinäyttelemiseen. Laura on vähän vaisu, ja Eevi poseeraa.

Kun pojot ja äänet on laskettu, kisasta putoaa ansaitusti Eevi.

Ensi viikolla ei siis putoa kukaan, ja parin viikon päästä voittaja on joku näistä kolmesta.
Finalistit_etu_miia_100417_503_tw.jpg


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#41 21.08.2018 09:49

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Oi ja voi, taasko tämä alkaa? icon_surprised

Saa nähdä, kykenenkö tälläkään kertaa katsomaan kisaa katkeraan loppuun saakka, muutama nimi listalla saa jo valmiiksi  yyh -reaktion aikaan:

Jaana "Kokoomus" Pelkonen 
Pekka "Moshpit" Pouta 
Marja "Radioääni/Teeveenaama" Hintikka 
Hannes "Kuka?" Suominen
Marita "Tekopirteä" Taavitsainen 
Tuure "Tähtitubettaja" Boelius
Lotta "Nevöhööd" Näkyvä
Aki "???" Linnanahde
Edis "Nyrkkeilijä" Tatli
Aino-Kaisa "Hiihtäjä" Saarinen

Odotan kauhulla myös tämänkertaista vierailevaa tuomaria. Mutta annetaan nyt kuitenkin tsäänssi ja mahdollisuus.   psykebileet


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#42 09.10.2018 09:02

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

En ole katsonut vieläkään yhtään jaksoa icon_surprised mutta näin kommentaaria toisaalla, ja ilahduin tekohymy-Taavitsaisen putoamisesta hihi josko tätä jo uskaltautuisi seuraamaan  ninja


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#43 29.10.2019 16:13

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Jaahas! Viime vuosi jäi väliin, ja niin meinasi jäädä tämäkin, mutta jouduin yllätyssaikulle, ja ajattelin vähän vilkaista Cmoresta, mistä seurasi, että katsoin kolme jaksoa putkeen ja aloitan kohta seuraavan.  icon_surprised

Olen iloisesti yllättynyt sekä kovasta tanssitasosta että siitä, ettei joukossa ole yhtään sietämätöntä osallistujaa (ainakaan nyt kun Jungner ei ole enää mukana. hihi ), kaikki osallistujat ovat jotenkin vilpittömällä mielellä, ja ainakin kauden tässä vaiheessa yhteishenki vaikuttaa hyvältä.

Jutta Helenius ja Christoffer Sandberg ovat ehkä ohjelman historian harmonisin ja tasapainoisin pari, kaksi vaaleaa linjakasta pitkäkoipea, jotka todella viihtyvät yhdessä niin parketilla kuin treenisalilla.

Jannika B oli minulle täysin nevöhööd-tapaus, mutta mikä tanssija! Ekasta jaksosta asti täydelliset nilkanojennukset, en muista koskaan nähneeni vastaavaa tässä kisassa. Aleksi Seppänen saa hänestä taatusti vielä lisää kierroksia irti kauden edetessä, vahva voittajakandidaatti.

Veronica Verho (toinen nevöhööd) vähän haparoi ekassa ohjelmassa, mutta kolmosjakson tango oli upeaa katsottavaa, huimaa edistystä parissa viikossa! Jani Rasimus luotsaa hyvin.

Meeri Koutaniemi on upea, säteilyvoimainen ilmestys, joka ottaa tilan haltuun ja nauttii esiintymisestä täysin siemauksin, mutta ekan jakson jälkeen homma on mennyt vähän huiskimiseksi, eikä Matti Puron kanssa tunnu oikein synkkaavan. Katsotaan miten menee jatkossa. Potentiaalia on.

Eini on sympaattinen, muodostaa Sami Heleniuksen kanssa sopusuhtaisen parin, ja vakiot (valssi ja tango) menivät mukavasti, mutta lattarit eivät oikein irtoa. Pudonnee piakkoin.

Olli Herman on myönteinen yllätys, ei rokkikukkoile 24/7, vaan antaa aika lupsakan vaikutelman, ja jaksaa komeasti nostella ja kanniskella Katri Mäkistä.

Timo Lavikainen on se "pakollinen koomikko" mutta heittäytyy täpöllä, Kia Lehmuskoski saa tosin pitää varansa ettei päädy parkettiin pää edellä.

Laura Lepistö ja Mika Poutala ovat "ne pakolliset" urheilijat (jälkimmäinen oli eka putoaja). Lepistö on periaatteessa osaava, mutta se jokin puuttuu.

Eikun seuraavien jaksojen kimppuun, kaksi vielä katsomatta.  colorflash


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#44 30.10.2019 12:56

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Nyt on katsottu kaikki tähänastiset jaksot. Jannikan ja Aleksin Your Song -foxtrot oli koko ohjelman historian hienoimpia vetoja. Liikutuin, vaikken edes tykkää biisistä.

1dbef238d03190381f0c6b05191edcfa426ea74830d7d18b10906e32e4a10328.jpg

Tällä kaudella ilahduttaa se, että tuomarit esittivät jo aika alussa selkeän kannanoton: he haluavat nähdä TANSSIA. Aikaisemmilla kausilla sirkustemput ja show-elementit ovat välillä vieneet liikaa tilaa ja hämänneet tanssista mitään ymmärtämättömiä katsojia pitämään "jalka korvassa"-tyyppejä "loistavina tanssijoina", nyt kun tanssi on pääasia, kilpailijoiden todellinen taso erottuu paremmin.

Kuten jo tuossa ylempänä totesin, kilpailijat ovat tänä vuonna myös ilahduttavan täyspäisen oloisia, kaikki keskittyvät treenaamiseen, haluavat oppia, eivätkä kiukuttele tuomareille, joukossa ei ole yhtään epätoivoista huomiohuoraa uuvuttamassa kanssakilpailijoita ja katsojia. 

Pidän siitäkin, että tuomareita on vain kolme, ja kaikki ovat tanssin asiantuntijoita. Se neljäs oli yleensä joku kiintiöjulkkis, jolla ei ollut mitään sanottavaa.

Hyvä että otin riskin ja aloin katsoa. icon_lol

Last edited by tigrushka (30.10.2019 12:59)


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#45 04.11.2019 13:15

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Parinvaihtoviikko yllätti iloisesti, mutta ei tuonut varsinaisia ylltätyksiä kilpailijoiden osaamistasosta.

Yleispätevänä kommenttina voisi sanoa, että pakollinen musiikkiteema (tällä kertaa kotimaisuus) on lähes aina huononnus: kaikki kappaleet eivät vain taivu kilpatanssimusiikiksi sillä tavalla kuin olisi suotavaa. Tämä näkyi jopa ohjelman päättäneiden ammattitanssijoiden rumbassa, joka jäi "itäsaksalaiseksi taitoluisteluksi": tekniikka timanttia, mutta taiteellinen vaikutelma hyvin heikko. Erityisen paljon se vaikutti tasoltaan heikoimpien kilpailijoiden kuten Veronican ja Ollin (joista jompikump tod. näk. putoaa seuraavaksi) tanssiin: kun musiikki ei tue tanssia, aloitteleva tanssija on hukassa, ja ongelma on suurimmillaan lattarien (tässä tapauksessa samba ja rumba) kanssa. Kun ei ole taitoa ja tekniikkaa, ja musiikki on soittolistaradiokamaa, on mahdotonta löytää keinuntaa ja pehmeyttä.

Mutta itse kisaan!

Laura Lepistö tikkasi mallikkaan quickstepin Aleksi Seppäsen kellontarkassa ohjastuksessa, Varma suoritus.

Veronica Verho hytkytti suu auki hapsuja Keräsen Markon kanssa. KIva kun on kivaa, mutta tango on ainakin toistaiseksi jäänyt Veronican parhaaksi esiintymiseksi. Jos ei enää palaa sille tasolle, tulee noutaja.

Meeri Koutaniemi ja Katri Mäkinen tanssivat paljon paremmin keskenään kuin omien pariensa kanssa (ongelma taitaa tosiaan olla enemmän henkilökemioissa), ja catsuiteissa vedetty foxtrot oli oikein sulava esitys.

Jannika B ja Jani Rasimus valssasivat oikein kauniisti. No surprises.

Olli Herman ja Jutta Helenius olivat näyttävä pari, mutta siihen se vähän sitten jäikin, rumba jäi Jutan tanssittavaksi Ollin urheasta yrityksestä huolimatta.

Christoffer Strandberg ja Matti Puro tanssivat paso doblen, ja miten! Tangohan oli alunperin tanssi, jota miehet tanssivat keskenään, ja tämä paso doble muistutti tuosta perinteestä. Aivan upea, jopa parempi kuin Jannikan ja Aleksin foxtrot, ja se on kuulkaa paljon se.

Veikkaan joko Jannikan tai Christofferin vievän tämän vuoden pystin, seuraava putoaja taas on luultavimmin Veronica. Se, putoaako seuraavaksi Olli vai Laura, riippuu katsojien äänistä.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#46 11.11.2019 16:31

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Tällä viikolla teemana oli oman elämän idoli, joka yhden kilpailijan kohdalla oli puoliso, toisen paras ystävä, lopuilla joku kuuluisa skaalalla Almasta Lady Gagan ja Elviksen kautta Chapliniin.

Illan aloittivat Veronica ja Jani foxtrotilla, Veronica petrasi huimasti viime viikon notkahduksen jälkeen, ilmeisesti hänkin on enemmän vakkari- kuin lattarityyppiä. Erityisesti ilahdutti uskallus viipyillä, jäädä vietäväksi, näin foxista tuli sulavaa ja pehmeää. Oikein hyvä.

Olli ja Katri quicksteppasivat ihan kivasti, mutta ei sen enempää. Parasta oli Ollin leveä, lähes hyytymätön hymy (epävarmuuden hetkenä suupielet painuivat tuokioksi alaviistoon) ja aito iloisuus parketilla.

Lauran ja Markon rumba oli pikkunätti, lajissaan toki ihan kelpo suoritus, MUTTA: haluaisin edes kerran kauden aikana nähdä kunnon keinuvan lattarirumban, näitä kioskiromanttisia nojailuja liepuke päällä on nähty kyllästymiseen asti.

Jannikan ja Aleksin cha cha oli parin ylivoimaisesti surkein suoritus. Agressiivisuus ja asenne tuntuivat päälleliimatuilta, mitään lattaritanssin sulavuutta ja keinuntaa ei esiintynyt, vaan areenalla oli hiilihanko tekemässä korkeita potkuja ja lopuksi spagaatin.  Takaisin treenaamaan!  Tällä parilla on potentiaalia NIIN paljon parempaan.

Christoffer ja Jutta valssasivat ihanasti, kauden paras pari, huonoimmilaankin ylivoimaisia. Tässä on pari, joka "hengittää samaan tahtiin".

Meeri ja Matti ja jive. Parin tähän asti paras veto, luonteva, kevyt ja ilmava. Meeri on kilpailijoista kaikkein säteilevin, ihminen, joka ilmiselvästi nauttii esiintymisestä ja huomion keskipisteenä olemisesta. Hymy valaisee kuin spotti!

Illan kohokohta oli silti yhteistanssimaraton: Nitty Gritty. Tässä ensin tyylinäyte, jossa Bobby Banas (ei tarvitse katsoa montakaan sekuntia tietääkseen, kuka kolmesta miehestä hän on  icon_wink ) varastaa show'n:

Tuomasi rankkasi ykköseksi Christofferin ja Jutan, syystä, mutta yllärikakkoseksi kipusi Laura ja Marko. Jääprinsessa heittäytyi rohkeasti ylösalaisin, ja paljasti samalla nimettömien kankkuun aplikoidun kilpailunumeron. icon_surprised  icon_lol Loput eivät yltäneet ihan vastaavaan spastisuuteen ja sekopäisyyteen, C & J mm. flossasivat, mikä toimi tässä yhteydessä mitä mainioimmin.  dance

Ensi viikolla vissiin luvassa jotain disneilyä.  icon_rolleyes Mutta katsotaan,  katsotaan, kun nyt kerran aloitettiin.  dubstep


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#47 22.11.2019 14:35

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Katsoin viime sunnuntain jakson vasta nyt, männään!

Christoffer ja Jutta tangosivat niin, että menin kananlihalle. Kuten olen jo muutamankin kerran todennut, ohjelman historian harmonisin ja sopusuhtaisin pari, kaikki näyttää vaivattomalta ja sulavalta, mutta ei särmättömältä, vaan tulkintaa löytyy tanssiin kuin tanssiin. Ansaitut kympit.

Veronica ja Jani valkkasivat sitten Rammsteinia paso doblensa taustalle. icon_rolleyes Tuomarit yrittivät vakuuttaa että "yllättävän hyvin toimi", mutta minä sanon EI/HET/NEIN/NO/NON/NEJ. Jorma Uotinen totesi Veronicalle että "Du hast kein Körpergewicht", ja tottahan se oli, ei painoa, ei pontta, ei poljentoa. Yritykseksi jäi, mutta paria ilahduttivat pisteet 666  rokrok

Laura ja Marko jivesivat kepeästi, jääprinsessa on tosiaan rentoutunut ja vapautunut, ja se näkyy tanssissa. Vielä jokunen jakso sitten olisin pitänyt seuraavana putoana, mutta nyt näen mahdollisuuksia pronssille. Pallohame olisi saanut olla pikkaisen lyhyempi.   cheer21 

Meeri ja Matti ja Mariah Carey.  spede Taas kerran yksi rumba, joka ei keinunut yhtään. Helena Ahti-Hallberg huomautti syystäkin siitä, että Meerin mm. sambassa näkynyt elastisuus loisti nyt poissaolollaan, rumbakävelystä ei tietoakaan. Näyttävät poseeraukset pelastivat mitä pelastettavissa oli. Lisäksi tätä paria vaivaa keskinäisen kemian puute, joka on näkynyt alusta asti.

Jannika ja Aleksi lähes lensivät aurinkoisen quickstepinsä. Huippuunsa hiottua helppoutta. Illan toinen kananlihatanssi, ja ansaitut kympit. Christofferin ja Jutan ohella voittaja-ainesta.

Satusettiä säesti Saara Aalto. Christofferin ja Jutan Susi ja Punahilkka, ja Jannikan ja Aleksin Ihmemaa Oz taattua tasoa, mutta viehkeä oli myös Lauran ja Markon Maija Poppanen. Veronican ja Janin Lumikki oli ihan söötti, ja Meeri oli parhaimmillaan tanssiessaan Arielina yksin kalojen kanssa, meno hyytyi heti, kun prinssi Matti ilmaantui parketille.

Veronicalle ja Janille tuli lähtö, riippuu suuresta yleisöstä, onko seuraava lähtijä Laura vai Meeri.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#48 25.11.2019 18:45

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Eilisen semi tiesi tuplatansseja kaikille, ja jivehaastetta kolmos- ja nelossijalle jääneille pareille, joten työläs ilta.

Meeri ja Matti aloittivat quickstepillä, johon oli ympätty mukaan jo pudonnut opettaja Katri, joka veti parinvaihtoviikolla foxtrotin Meerin kanssa, ja eiköhän kissanaisteemakin kaivettu naftaliinista. Vähän ihmetytti tämmöinen erityiskohtelu: viime jaksossa Meri sai seurakseen neljä "bonuskalaa", ja nyt "bonuskissan".  icon_rolleyes Noinko huono on luotto tanssitaitoihin, että pitää saada apujoukkoja parketille? Jos tätä ei lasketa (ja minä kyllä lasken  mad ), niin ihan kiva kvikkis. Tokana tanssina oli foxtrot, tällä kertaa ei sentään taustatukea muuta kuin tankotanssimahkuja tarjoavan lyhtypylvään muodossa. icon_rolleyes  Ihan kiva foksi Mariskan kokkauksen säestyksellä. ff Tuomarit kovin höveleitä, kummastakin tanssista triplaysi.

Christoffer ja Jutta olivat riskinottopäällä: ensin sambattiin (ja twerkattiin) pomo&duunari -menolla Antti Tuiskun Rahan takii -tsibaleen tahtiin, sitten vedettiin scifi-henkistä paso doblea Kylli-tädin nännännään säestämänä.  icon_surprised  Ällistyttävää osaamista taaskin. Tuntuu, että mitä vain nämä kaksi keksivätkin, se jollain hämärällä tavalla vain TOIMII. Eka esitys keräsi parin ehkä huonoimmat pojot, jälkimmäisestä pamahti tuttu kymppirivi.

Jannika ja Aleksi aloittivat Apulanta- paso doblella (tanssi 8, musa 1 spede ), Jannikalla oli ajoitusongelmia (syytän tästä musavalintaa, joka ei tukenut yhtään), hän myös kompuroi, meni nurin ja itki harmista, mutta toinen tanssi, hidas valssi oli taas parin ydinosaamista, kaunista, herkkää ja intensiivistä. Siitäkin huolimatta, että taustalla soi joku rasittava tusinaballadiduetto. Ekasta tanssista kasit, tokasta kympillä kuorrutettu ysipari.

Laura ja Marko tangosivat ensin, Lauran askellus oli jotain hyvin outoa, polkevaa pseudoflamencoa, ei maata pitkin menevää hiipivää tangoaskelta Quickstep sujui mukavammin, iloista hyppelyä ja ilmalentoja. Pojot kasia ja ysiä.

Tuomaripisteiden jälkeen kilpailijat olivat järjestyksessä: Meeri, Jannika, Christoffer, Laura. Kun yleisöäänet oli laskettu mukaan, Jannika ja Christoffer menivät suoraan finaaliin, ja Meeri ja Laura joutuivat jivekilpasille. Jukka valitsi jatkoonmenijäksi Lauran, koska tanssi sujui paremmin, Helena Meerin, mielestäni melko oudolla perusteella: Meerillä oli korkkarit, Lauralla matalat kengät. Jivea nimittäin tanssitaan usein matalissa kengissä, jos kerran kengät olivat valintaperuste, olisikohan ollut ideaa tiedottaa asiasta kilpailijoille etukäteen?  _tsot Jorma sitten ratkaisi pelin valitsemalla Meerin. Vähän jäi olo, että syystä tai toisesta finaaliin haluttiin juuri tämä kolmikko.

Mutta ensi sunnuntaina sitten finaali, jota tuskin taaskaan katson suorana. piano

Last edited by tigrushka (25.11.2019 18:45)


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#49 02.12.2019 13:40

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Niin päättyi tämäkin kausi, ja komeasti päättyikin: oli kimallusta ja kaula-aukkoa ja konfettisadetta!

Kukin pari veti jo aiemmin tanssimansa yleisön uusintaan toivoman tanssin, freestylen, ja kolmantena tuomarin kanssa yhteistyössä tehdyn tanssin, jossa tuomari osallistui sekä koreografian tekoon että itse tanssiin. Otetaan käsittelyyn pari kerrallaan.

Meeri ja Matti uusivat Chaplin-jivensa, joka olikin parin paras numero, ja nyt toisella kerralla se sujui vielä ensimmäistä vapautuneemmin. Puhdasta iloa ja keveyttä.

Freestylessa jatkettiin "lisää jengiä lavalle"-traditiota, mutta tähän Uptown Funkiin se sopi, ja Meeri säteili. Kuten Helena ja Jorma kommentoivat, Meeri nauttii häpeilemättä keksipisteenä olemisesta, ja se on hänen suurin vahvuutensa. En tiedä, oliko juuri tämä ominaisuus syynä siihen, ettei Matin kanssa oikein kulkenut. Parin haastatteluissa Matti oli lähinnä hiljaa, hymyili sisäänpäin, ja toi elekieleltään mieleen Iltalypsyn karjakon. Ammattilaisena toki hoiti tanssit ja opetuksen kuten pitää, mutta jokin juopa parin välillä oli koko ajan aistittavissa.

Kolmanteen tanssiinsa pari sai mukaan Jorman. Kappaleena oli Where the Wild Roses Grow, jota tuli Jorman kanssa tulkitsemaan Helena Lindgren. hihi  Itse esitys oli kyllä aikamoista tahattoman komiikan juhlaa. Jorma pyörähteli punainen ruusu kädessään ja siirtyi sitten orkesterin eteen toiseksi laulusolistiksi, Meeri ja Matti kierivät lattialla, ja pyörivät jotain nykytanssin tapaista, jossa "haarakiila esiin!"-liikkeiden paljouden vuoksi huomion varastivat Meerin valkoiset kalsarit. Muistan omilta tanssiajoiltani, että kaikilla oli ihonväriset trikoot juuri tämän ilmiön välttämiseksi, joten melko yllättävä moka puvustamolta.

Jannika ja Aleksi aloittivat tangolla, joka oli foxtrotin, quickstepin ja hitaan valssin ohella parin parasta antia. Koska tango nähtiin jo toisella kisaviikolla, Jannikan osaaminen oli kasvanut tässä välissä huimasti, ja nähtiin täydellinen suoritus. Upeaa ja viimeisteltyä työtä.

Freestyle oli potentiaalisesti kauheaa balladin säestämää tunnelmointia paljasjaloin, mutta parin osaaminen ja eläytyminen tekivät siitä hienon. Jannika lähti täysin pelottomasti vaativiin nostoihin. Tunnelma studiossa oli selvästi tiheä.

Tuomaritanssiin mukaan tuli Jukka, ja Gershwinin Rhapsody in Bluehun sovitettu tanssi oli tuomaritansseista paras, tyylikäs tribuutti vanhoille musikaaleille. Vain loppuposeerauksessa nähtiin hämmentävää horjahtelua, mutta se meni "nyt se on ohi!"-tuntemusten piikkiin.

Christoffer ja Jutta uusivat Barbie Girl -jivensa, joka oli toki oikein viihdyttävä, mutta olisi parin kauden varrelta löytynyt vahvempiakin vetoja. Kyllä kansa taas tiesi. ff

Freestyle oli kuin taitoluistelua tanssilattialla, jotenkin vähän hassu (tahattomasti) ja mahtipontisuuteen kallellaan oleva esitys, mutta nämä "siamlilaiset kaksoset" ovat niin valloittavia, ettei siitä voinut olla liikuttumatta.

Tuomaritanssiin lähti mukaan Helena, ja kolmen blondin If They Could See Me Now Helenan sukulaispojilla vahvistettuna oli varsin riehakasta showmeininkiä. Jutan ja Helenan hapsuhousut olivat kyllä aivan kamalat, rakas Watson.

Tällä kertaa voittaja valittiin vain ja ainoastaan yleisöäänillä, ja voiton veivät Christoffer ja Jutta. Ei olisi ollut suuri vääryys, jos Jannika ja Aleksi olisivat voittaneet, mutta oikein hyvin tämä meni. Jutalle sitä paitsi todella soi voiton, se oli hänen ensimmäisensä.

Kaiken kaikkiaan erinomainen tuotantokausi, sanoisin jopa, että paras ikinä. Asialliset osallistujat, joista hämmentävän suuri osa myös ilahduttavan kovatasoisia tanssijoita, vain kolme tuomaria, jotka kaikki ammattitanssijoita ja tuomaroinnin veteraaneja, ja muutamia hyviä uusia ideoita kuten Nitty Gritty -haaste, tuomaritanssit ja parinvaihtoviikko (joka tosin taisi olla jo viime kaudella). Tästä jäi hyvä mieli!  cheer21


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#50 20.09.2020 21:10

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Tämäkin ohjelma alkoi taas, kaksi jaksoa ehti tulla, ennen kuin havahduin, ja aloin katsoa Cmoresta vasta tänään. Vaikutelmat ekan jakson jälkeen.

Kisan aloittivat Shirly-missi ja Jani mukavahkolla jivella, kepeää ja rytmissä pysyvää menoa, kehityskelpoinen pari.

Duudson-Jukan ja Katrin cha-cha oli illan paras cha-cha, mikä kertoo karua kieltä kyseisen lattaritanssin tasosta tässä lähetyksessä. Jukka-poika nauttii esiintymisestä täpöllä, mutta eksyy rytmistä innostuessaan liikaa.

Tubettaja-Miisa ja Marko vetivät vaaleanpunaisen valssin, ihan siisti ja kädenlämpöinen.

Vihreä-Toukon ja Jutan tangossa parasta oli musiikki: instrumentaalitangoksi sovitettu Smells Like Teen Spirit, joka oli illan musiikillinen ykkönen. Tanssiminen ihan pl.

Kendojanari-Niklas ja Kia räjäyttivät pankin jivellaan, joka oli illan paras jive, mielestäni myös paras tanssi. Enpä olisi uskonut herra Hagmanin olevan noin lupaava tanssija, tikkasi täysin rytmissä, siistiä ja ketterää jalkatyötä, jalka myös nousi vetreästi.

Hiihtäjä-Virpi ja Sami wienervalssasivat ihan linjakkaasti, pari saattaa pärjätä kisassa mukavasti, rouva Sarasvuolla tuntuu riittävän kilpailuviettiä ja treenimotivaatiota, ja nauttii selvästi tanssimisesta, vaikka parantamisen varaa askelluksessa ja asennossa onkin.

Muusikko-Jessen ja Claudian cha-cha jäi vähän seisoskeluksi, rytmin kanssa oli ongelmia. Jesse on kuitenkin hyvä esiintyjä, ja pystynee parantamaan.

Näyttelijä-Kristiina ja Aleksi tangosivat, tuomarit innostuivat, minä en ihan niin paljon, olisin odottanut enemmän. Haltulla on hirmuinen itsekritiikki, ja tango oli jotenkin ilotonta puurtamista hienosta kappalevalinnasta huolimatta.

Toimittaja-Sami ja Ansku valssasivat, kanta-askelista marmatettiin ihan syystäkin, mutta taitoluisteluharrastus näkyy linjakkaissa ja luontevissa käsissä.

Missi-Janinan ja Anssin cha-chassa Anssi tanssi ja Janina lähinnä hymyili ja hulmutteli helmojaan kävelemisen ja seisoskelun lomassa. Ihan näyttävä pari, mutta tanssiakin pitäisi.

Kenkäsuunnitteja-Minna ja Matti jäivät syystäkin illan jumboksi, mauttomat liekkiasut ja Mötley Crüe eivät saanet jiveä edes kytemään, saati sitten liekkeihin.

Illan päättivät lapsuudenystävät Jare ja Saana siistillä sinivalkoisella tangolla, musavalinta gauhea, mutta se on tässä ohjelmassa enemmän sääntö kuin poikkeus. Kehityskelpoinen kaksikko silti tämäkin. 

Tässä vielä jumboparin tyylinäyte.  icon_rolleyes

2221841d574845ee8f29a34c7ba9c644.jpg


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#51 24.09.2020 12:37

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Kakkos- ja kolmosjakson kimppakatsaus, joten otan parit käsittelyyn numerojärjestyksessä.

1. Shirly & Jani - ensin  "viineri", sitten cha-cha. Wienervalssi vedettiin tummansinisissä ja niin pimeässä, ettei siitä paljon nähnyt, mutta ihan hyvin oli rakennettu synkkä tunnelma. Cha-cha aika perus, kehityskelpoisuutta on, nyt olisi aika alkaa kehittyä.

2. Duudson-Jukka & Katri - tiukkailmeinen tango pysyi paremmin paketissa kuin edellisen viikon cha-cha, Paranoidiin sovitettu jive toimi hyvin. Kehityskaarta havaittavissa, ja taso kononnee vielä kunhan Jukka malttaa keskittyä.

3. Miisa & Marko - karmeassa randomisti hapsunauhalla somistetussa nakutrikoossa vedetty jive näytti raskassoutuiselta, hyppelyissä ei ollut yhtään ilmaa, mikä oli ylläri kun kyseessä on kuitenkin nuori ja hyväkuntoinen ihminen, mutta samba oli ihan toista maata: askelluksesta löytyi bouncea ja tanssi sujui muutenkin huimasti paremmin. Tästä on hyvä jatkaa.

4. Touko & Jutta. Iso vihreä mies oli ihan kova yrittämään, mutta cha-chassa lantio liikkui vain kun herra seisoi tukevasti paikoillaan. Noutaja tuli, eikä ihme.

5. Niklas & Kia - Pikku-Hakki on tämän vuoden yllättäjä, ei uskoisi että noin raskastekoinen tyyppi pystyy liikkumaan noin ketterästi, tämän vuoden osallistujista paras jalkatyö, lantiokin yllättävän irtonainen, yläkroppaan sitä irtonaisuutta tosin on vielä saatava, mutta eiköhän sekin vielä onnistu, cha-chassa siitä näkyi jo pieniä hetkellisiä ituja. Hidas valssi oli varmaotteinen, ja cha-chassa irtosi jo hymykin.

6. Virpi & Sami - cha-cha oli aika kauheaa katseltavaa: kuten usein pitkillä, hoikilla ja sporttisilla naisilla tapana on, Virpikin lompsii polvet koukussa ja kumaraselkäisenä. Jalkaterät ovat löysät ja varpaat tuppaavat kääntymään sisäänpäin. Paso doblessakin ryhti oli kumara, mutta pitkät helmat peittivät armeliaasti koukkupolvet, ja kanta-askellus sujui hiihtäjältä topakammin kuin päkiöillä keinahtelu. Pitkä ja tyylikäs pari, kova tekemään töitä, mikä on hyvä, koska hiomista on paljon edessä.

7. Jesse & Claudia - quickstep oli mukavan lupsakka, salsa ihan ookoo. Jesse on yllättävän jähmeä liikkeissään, ilmeissä ja eleissä on irtonaisuutta, kropassa ei.

8. Kristiina & Aleksi - Kristiina on tämän vuoden yllättäjä negatiivisessa mielessä: potentiaalia on, mutta odotukset eivät täyttyneet. Cha-chassa teki upean entréen kävellessään parketille, mutta heti kun piti alkaa tanssia, nainen tönkkösuolautui silmänräpäyksessä, ja paso doblessa kokovartalokipsi oli päällä koko ajan. Jännitti ihan hirveästi, ei osannut antautua vietäväksi, teki virheitä ja jäätyi niistä vielä lisää. Oi voi. No, kaikki eivät vain ole kotonaan parketilla. Noutaja tuli.

9. Sami & Ansku - tämän vuoden ristomattiratia yrittää show-elementeillä paikata sitä tosiasiaa että on kuin Frank Drebin Oscar-gaalan tanssinumerossa. Viime viikon jivessa oli irtoviikset, sambassa suutarin valeasu. Samba oli niin surkuhupaisaa katsottavaa että nauroin ääneen. Niin nauroi tuomaristokin. Saa nähdä montako viikkoa pysyy mukana.

10. Janina & Anssi - tämä pari saa tuomaristolta kehuja ja pojoja ihan vain näyttävyydestään. Tangoa tanssi Anssi, Janina jotenkuten yritti pitää naaman peruslukemilla ja pysyä mukana, aksenteista ei tietoakaan, pehmeys ja pyöreys toki periaatteessa positiivisia asioita, mutta tangoon ne eivät sovi alkuunkaan. Salsa sujui paremmin. 

11. Minna & Matti - quickstep ei oikein taipunut Dolly Partonin Nine to Fiveen, vaan jäi laahaavaksi. Rumbassa näkyi armotta miten pari ei ole yhtään samalla aaltopituudella, ja kenkäsuunnittelijan "eläytyminen" oli kuin ala-asteen koulunäytelmissä.

12. Jare ja Saana - viime viikon Outkastin biisiin vedetty jive oli kekseliäs ja komeasti toteutettu, rumba jäi liikaa sarjaksi irrallisia poseerauiksia, mutta JVG-mies on hänkin kova treenaamaan, ja se näkyy. Veikkaan hyvää sijoitusta tällä kaudella.

Seuraava putoajaksi veikkaan Minnaa, Samia tai Jesseä.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#52 28.09.2020 13:54

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Synkkä yksinpuhelu jatkuu.

Jare & Saana aloittivat quicksteppinsä komeasti bändikorokkeen rappusilta, ja hyödynsivät askelmia kekseliäästi koreografiassa. Rytmisesti tarkkaa työtä ja hieno avaus illalle. Tuomarit bongasivat joitain jalkatyövirheitä, mutta pisteitä komeat 23.

Janina & Anssi yrittelivät hidasta valssia, Janina talsi heti alkajaisiksi helmoilleen eikä sitten päässyt koko aikana oikein mukaan tanssiin. Biisivalinta (Jaksosen Earth Song) ei millään tavalla tukenut rytmisesti, ja se näkyi. 15 puääng.

Sami & Ansku tangosivat, ja Ansku oli nyt pannut pikku puutarhatontun sellaiseen mankeliin, että tiukka ilme, tanssiote ja -asento pysyivät kasassa kautta koko tangon, ja mikä hienointa, Sykkö pysyi mukana myös rytmissä, ekaa kertaa tällä kaudella. Huima parannus aiemmista esityksistä keräsi peräti 19 pojoa.

Miisa & Marko olisivat voineet enemmän pitäytyä fox trotin perusmateriaalissa kuten tuomarit marmattivatkin, niin sujuvasti se meni. Nyt lipsuttiin liikaa näyttävien nostojen puolelle. Vaikka nekin suuivat moitteettomasti, ne tuntuivat irrallisilta ja turhilta. 21 p.

Jessen & Claudian tango oli aika eriparinen, Claudia nakkeli niskojaan ja Jesse talsi rennosti. Paljon työntekoa vaatii saada yhteistyö sujumaan. 16 pointsia.

Jukka & Katri ja hidas valssi, joka meni epämääräiseksi lompsimiseksi. Eivät auttaneet Duudsonin "lapseni otti ensiaskeleensa" -itkuntirauttelut. 10 pojoa ja jumbosija.

Niklas & Kia quicksteppasivat vauhdilla ja tyylillä, raskastekoinen köriläs liikkuu hämmentävät ketterästi, Jukka kehui "roikkuvia jalkoja" ja Jorma antoi kauden ekan kympin. 28 pistettä, illan paras pari.

Minna & Matti ja wienervalssi joka meni ihan aletarraviineriksi. Biisivalinta ei tukenut rytmillisesti, tanssiasennosta ei ollut tietoakaan, niska oli takakenossa, hartiat korvissa, jalat lompsivat omia aikojaan,  ja kenkäsuunnittelijan huonosti istuva disneyprinsessafantasia-asu oli hymiöpiste i:n päällä. 12 pointsia ja maitojunalla kotiin.

Shirly & Jani olivat valinneet tangokseen biisin, jonka rytmi ei taipunut tangoksi, ja kaikki tuomarit valittivatkin ihan syystä, että fraseeraukset eivät osuneet kohdilleen. Vähän heppoista on Shirlyn tanssi muutenkin, poseeraukset ja nostot paikkaavat puutteita. 15 pojoa.

Virpi & Sami ovat sopusuhtainen, hyvin yhteen tanssivat pari, ja fox trot oli herkkä ja kaunis. Virpin täytyy tosin tehdä vielä paljon töitä ryhtinsä, varsinkin yläselän, ja käsien ja jalkojen ojennusten kanssa. 26 pistettä.

Putoajaveikkaus Sami tai Jesse, kolmannen kandidaatin eli Jukan pelastanevat katsojaäänet..


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#53 06.10.2020 15:51

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Hei, me tanssitaan taas! Tällä kertaa aina yhtä tahmea "tarinajakso", konsepti ei vain enimmäkseen toimi himpun vertaa.  icon_neutral

Duudson-Jukka & Katri ja "isälle omistettu" paso doble. Vain elämää -meno (ITKU ALKOI HETI!) vahvasti päällä jo harjoitussalilla, mutta itse tanssi huomattava parannus viime viikosta, vaikka musavalinta huiteli rytmisesti missä huiteli . Pimeä studio ukkosefekteineen saattoi hyvinkin peittää joitain virheitä. Keskittymisestä ja Katrin treenikuriin taipumisesta se onnistuminen on kiinni, tässä se taas nähtiin. Tuomarit heltyivät peräti 25 pisteeseen.

Shirly & Jani salsasivat Fuego-euroviisuun, "tarinana" oli joku random "ole oma itsesi", mutta koukkupolvikipittelyksi homma meni, rytmikin jäi jonnekin tien poskeen. Parit ihan kivat hapsujenhetkutuskeikistelyt mahtuivat mukaan, ja olivatkin parasta koko salsassa. Pojoja samat 15 kuin viikko sitten, noutaja tuli.

Janina & Anssi ja sotaveteraani-isoisän muistolle Rod Stewartin Sailingin tahtiin purjehdittu foxtrot.  icon_neutral  Anssi oli ollut armoton treenisalilla, ja se näkyi parin toistaiseksi parhaana esiintymisenä. Arvostusta kehitykselle, mutta Janinan tanssi on edelleen enemmän naisvoimistelua kuin tanssia: asianmukaiset liikkeet suoritettiin, tällä kertaa ihan rytmissäkin, mutta juuh. Pointseja kuitenkin komeat 24.

Jare & Saana salsasivat Jackson Fiven tahtiin äideistä parhaimmalle.  ff Energinen ja iloinen veto, johon Saanan vihreät paljettiriipat toivat oivan lisäsäväyksen. Hyvä esitys taas tältä parilta, mutta jokin viimeinen silaus ja säväys tästä valitettavasti puuttuu. Mojovat 27 puääng.

Virpi & Sami rumbasivat (tai ainakin yrittivät) Ji Pun & Samuli Edelmannin imellysduettoon, tarinan virkaa sai tehdä pariskunta Sarasvuon lavstoori.  bileet Lyhyet helmat ja armottoman paljastava hidas tempo toivat taas epäedullisesti esiin Virpin eivät ainoastaan viimeistelemättömät vaan täysin olemattomat jalkojen ojennukset, Helena totesikin, että "jalkaterät olivat lomalla". Kun jaloissa ei ollut voimaa eikä niillä ollut painoa, vartalossa ei ollu tyhtään liikettä, ja "rumba" jäi sarjaksi irrallisia seisoskeluja. Ei se vaan yksin riitä että ollaan pitkä ja tyylikäs pari. 18 pojoa.

Jesse & Claudia ja hidas valssi Edelweiss, tarina oli että Jesse oli pienenä Ghanassa nähnyt Sound of Musicin, joka tuntui hyvin eksoottiselta, kuten myös joitakin vuosia myöhemmin kotimaaksi tullut Suomi. Tunnelma oli jotenkin  kuin koulun kevätjuhlassa, pisteitä asiaankuuluvan keskinkertaiset 18.

Sami & Ansku ja linnanjuhlafoxtrot. Ansku sai viikko sitten pikku puutarhatontun jyrättyä tangomoodiin, ja Uotisen julistama ihme tapahtui mielestäni jo silloin, eikä vasta nyt. Sillä aiemmin epämääräisen pomppiva askellus on saanut painoa, ja etenee asianmukaisesti pitkin lattiaa. Aivan valtava parannus palkittiin 24 bojotsulla.

Niklas & Kia tangosivat pikku-Haken muinaiselle voittomaalille.  017 Mutta upeasti tangosivat, yhdelläkään tämän vuoden pareista ei ole yhtä vahvaa jännitettä ja yhteen hiilen puhaltamista kuin näillä kahdella. Töitä tehdään ja se näkyy. Tuomarit riehaantuivat kymmpilöihin. 30 p.

Miisa & Marko ja paniikkihäiriörumba vierailevan solistin Ellinooran säestämänä. Miisalla todella viimeistellyt nilkkojen ojennukset, jotka saivat ansaittuja kehuja. Tämäkin pari tekee kovasti töitä, mutta "se jokin" uupuu. 25 pistettä.

Seuraavana teemana suomihitit, LOL APAU:
JUKKA & KATRI / QUICKSTEP: J. Karjalainen - Hän
MIISA & MARKO / WIENER: Jari Sillanpää - Nuoruus on seikkailu
NIKLAS & KIA / RUMBA: Vesala - Sinuun minä jään
VIRPI & SAMI / TANGO: Reijo Taipale - Satumaa
JESSE & CLAUDIA / SAMBA: Meiju Suvas - Pure mua
SAMI & ANSKU  / CHA CHA: Dingo - Levoton Tuhkimo
JANINA & ANSSI / JIVE: Haloo Helsinki! - Beibi
JARE & SAANA / Kari Tapio - Mun sydämeni tänne jää


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#54 14.10.2020 17:59

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Nyt uitiin kotimaisiin tunnelmiin.  ff

Virpi & Sami tangosivat Satumaan tahtiin. Pitkät helmat ja umpikengät peittivät Virpin ongelmaalueet: koukkupolvet ja lötköt jalkaterät, mutta ylävartalon kumaruus ja jäykkyys näkyi kyllä armotta. Tuomarit ihmeen lääpällään, 27 puääng. Miksi?

Janina & Anssi yrittivät jiveä Haloo Helsingin tsibaleeseen, aika jähmeää tepastelua, pojoja silti peräti 20, mutta noutaja tuli, kun kotikatsomosta ei herunut ääniä.

Niklas & Kia ja rumbaa Vesalan biisiin, jälleen kerran motkotan siitä, että tässä ohjelmassa rumbaa väännetään lähes aina johonkin ruppaiseen slovariin: JOS musiikkina käytettäisiin _oikeaa rumbaa_, musikaaliset osallistujat keinuisivat ihan itsestään, nyt kun musiikki ei tue, homma jää helposti seisoskeluksi ja sarjaksi poseerauksia. Hyvin pari silti suoriutui, Pikku-Haken ylävartalossa ja käsissäkin näkyi jo pehmeyttä, vielä kaivataan lisää, mutta lupaava alku. Edellisen viikon kymppitrion jälkeen tuomarit tiukkoina: 25 pistettä.

Sami & Ansku yrittivät vääntää Dingon Levottoman tuhkimon cha chaksi, eivätkä onnistuneet, ylläripylläri. Puutarhatontulla taas rytmi hukassa (ei tosin ihme, kun musiikkivalinta ei tue) ja muutenkin aika levotonta lompsuttelua. 14 pointsia.

Miisa & Marko wienervalssasivat Nuoruus on seikkailu -kappaleen säestyksellä, näytti jotenkin taitoluistelulta, eikä hyvässä mielessä. Parasta oli Miisan silmämeikki, joka oli hyvin kaunis. 19 pojoa.

Jukka & Katri quicksteppasivat J. Karjalaisen Hänin, ja se menikin oikein mukavasti. Hyväntuulinen ja luonteva veto, myös teknisesti ja rytmisesti siisti, tuomaritkin tykkäsivät: 27 pistettä.

Jesse & Claudia ja Miju Suvaksen Pure mua sambana. Parin toistaiseksi paras esitys, vaikka jättikin paljon toivomisen varaa. 17 points.

Jare & Saana valssasivat Mun sydämeni tänne jää. Moitteeton ja siisti, mutta "se jokin" sieltä uupuu. 27 pistettä.

Janssi lähti kotiin, muut jatkavat ensi viikolla elokuvateemalla.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#55 19.10.2020 14:59

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Leffateema lähti käyntiin Niklaksen & Kian Tähtien sodan Imperiumin teemaan tempaistulla paso doblella, joka toimi sekä yllättävän että ei-niin-yllättävän hyvin. Tasavahvaa suorittamista tältä parilta, hienosti toteutettu look, ja ansaittu ysirivi.

Jesse & Claudia "rumbasivat" Star Is Born -leffan Lady Gaga -version slovariin, seisoskelua ja tuoleilla istuskelua, aika vaisu esitys, matalat olivat illan huonoimmat pisteetkin.

Jukka & Katri "salsasivat" Dirty Dancingin "hittiin", Duudsoni oli tällä viikolla taas vaihteeksi rytmisesti hukassa, parasta olivat näyttävät nostot.

Virpi & Sami jivesivat Blues Brothersin Everybody Needs Somebodyn säestyksellä, varsin sujuvasti. Pitkät mustat väljät housut ja matalammat umpikengät sensuroivat armeliaasti Virpin ongelma-alueet (koukkupolvet ja lomailevat jalkaterät) ja näkyviin jäi vain rytmi ja irtonaisuus. Hyväntuulinen ja rento veto.

Miisa & Marko tangosivat Moulin Rougen Roxanen, tuomarit kehuivat, mutta minun silmääni jäi aika pullamössöksi, aksenteista puuttui terävyys ja iskuvoima, eikä liikkeitä viety loppuun, levoton ja hosuva yleisilme.

Jare & Saana ja Flashdanceen väännetty cha cha, jota ei cha chaksi tunnistanut. Jare rytmillisesti harvinaisen hukassa, kananrinta-asento ja syväjäädytetty lantio eivät auttaneet asiaa. Ehkä parin huonoin esitys, jota paikattiin lattialiikkeillä ja paidan repimisellä. Tuomarit taas ihmeen lempeitä.

Sami & Ansku wienervalssasivat Harry Potter -tunnelmissa, ja täysin puskista räjäyttivät pankin: lapsenomainen, sujuva ja rytmisesti tarkka valssi oli kertakaikkisen viehättävä ja viaton, tuomarit paukauttivat kymppirivin. Illan isoin ylläri.

Discohaaste vedettiin Stayin' Aliven tahdissa, maailman epäpukevimmat asut särkivät silmiä, varsinkin miesten tiukka lurexpaita ja korkeavyötäröiset leveälahkeiset housut -yhdistelmä ei pukenut ketään, ei edes tanssinopettajia.  spede Tanssipuolella Niklas & Kia ja Jare & Saana olivat vahvimpia, Jesse & Claudia ja Virpi & Sami heikoimpia.

Tällä viikolla ei pudotettu ketää, ensi viikolla teemana Halloween. Kääks.


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#56 20.10.2020 07:52

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Halloween-biisit julkaistu, enpä olisi uskonut kuulevani tässä ohjelmassa Róisín Murphya!  icon_surprised  icon_eek Tosin Johanna Förstin & Sami Pitkämön orkesterin tulkinta voi olla ihan mitä vaanicon_lol  icon_rolleyes  hihi

JUKKA & KATRI / RUMBA: Voidoid - Murder House Theme

MIISA & MARKO / CHACHA: ACDC - Highway to Hell

NIKLAS & KIA / WIENER-VALSSI: Annie Lennox - Put A Spell On You

VIRPI & SAMI / QUICKSTEP: Andrew Gold - Trick Or Treat

JESSE & CLAUDIA / FOXTROT: Roisin Murphy - Ramalama (Bang Bang)

SAMI & ANSKU / SALSA: Celia Cruz -  La Negra Tiene Tumbao

JARE & SAANA / FOXTROT: The Addams Family Theme

Last edited by tigrushka (20.10.2020 07:52)


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#57 20.10.2020 17:01

noiseidea
PERÄMIEHEN HERKKU
From: siltsukupla
Registered: 14.01.2006
Posts: 41,048

Re: TTK2013

Näitä on kiva lukea vaikka en aio katsoa sekuntiakaan kyseistä ohjelmaa.


kraakku wrote:

Lapsena tykkäsin seurata kun kanat paistuivat isossa karusellissa kaupan lihatiskillä.

Offline

#58 21.10.2020 07:36

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

noiseidea wrote:

Näitä on kiva lukea vaikka en aio katsoa sekuntiakaan kyseistä ohjelmaa.

icon_lol


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#59 01.11.2020 15:39

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,196

Re: TTK2013

Halloween-horinoiden aika. Olipahan kauhea teema ja kauheaa katsottavaa.  spede

Samin & Anskun "samba" oli Puutarhatontun pojan koston paluu. Kunnon pökkelöintiä Syköltä. Parasta esityksessä olivat pimeässä loistavat luurankopuvut.

Niklaksen & Kian wienervalssi oli tod. näk. parin toistaiseksi heikoin esitys, ei huono, mutta Hagmanin olisi aika saada ryhtinsä/tanssiasentonsa kuntoon.

Virpin & Samin trick or treat -quickstep oli ihan sujuvasti läpijuostu, Virpin jalkaterät lomailevat edelleen, koukkupolvet ja kumara ryhtikin hyvin tallessa, mutta tuomarit katsovat läpi sormien. "Bonarina" sietämätöntä puhevikaisen lapsen imitointia.  yyh

Jesse & Claudia valitsivat foxtrotinsa musiikiksi Róisín Murphyn mahtavan Ramalama (Bang Bang):in, josta bändi perkussioiden osalta suoriutui varsin mukavasti, tanssi jättikin sitten enemmän toivomisen varaa. Noutaja tuli.

Jukan & Katrin "rumba": Duudson seisoskeli, Katri tanssi, tuomarit kehuivat.  017

Jare & Saana ja ketunravi Addams Family -teemalla ja tunnarilla oli illan paras esitys, Herra JVG voisi vielä hoitaa ryhtinsä/tanssiasentonsa kuntoon, muuten meno on mitä mainiointa.

Miisa & Marko yrittivät cha chata Highwell to Helliin, persiilleenhän se meni. Tiedän jankuttavani tätä n:nteen kertaan, mutta musiikkivalinnan tulisi tukea tanssittavaa tanssia. Jos se ei tee niin, tanssioppilas on hukassa ja pulassa ja kusessa. Juuh elikkäs nimittäin kaka

Seuraavan viikon eli tämän illan teema on Roosa Nauha (miten rintasyöpä voi olla tanssiteema?:hmm:  017  017 ) ja ohjelmassa kuullaan seuraavat tsibaleet:

JUKKA & KATRI / PASO DOBLE : Kuka näkee sut - Juha Tapio

MIISA & MARKO / RUMBA: Sun särkyä anna mä en - Johanna Kurkela

NIKLAS & KIA / JIVE: Eloon! - Tuure Kilpeläinen

VIRPI & SAMI / TANGO: Suru on kunniavieras - Jenni Vartiainen

SAMI & ANSKU / WIENER: Kukaan ei koskaan - Vesterinen yhtyeineen

JARE & SAANA / JIVE: Pidä huolta - Pave Maijanen

LOL APAU  bileet


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#60 01.11.2020 16:17

noiseidea
PERÄMIEHEN HERKKU
From: siltsukupla
Registered: 14.01.2006
Posts: 41,048

Re: TTK2013

peuk


kraakku wrote:

Lapsena tykkäsin seurata kun kanat paistuivat isossa karusellissa kaupan lihatiskillä.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB