#271 15.08.2015 18:22

KZ
Vuoden Foorumisti 2019
From: Leppädanger
Registered: 28.12.2009
Posts: 12,204
Website

Re: FLOW Festival 2015

Jumaliste, että Karjalaisen Jukka on lyhyt kaveri! icon_eek ! icon_eek ! icon_eek !

Mjoo kävi vähä ohkasesti: Ennen War on drugsia nautituu möyhy vetiki sit tajun kankaalle heti keikan alussa... eikä sit kauheesti jaksanu jatkaa loppuiltaan  icon_cry

Lauantaille ei lippua ku ei oikeen ollu mitään ihmeellistä, huomen alt-j ja flying lotus peuk

Offline

#272 15.08.2015 19:58

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: FLOW Festival 2015

I fought the drugs and the drugs won pimp


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#273 15.08.2015 20:27

Alxity
bruttokansanonnellisuuden viraston sihteeri
From: Tampere
Registered: 27.06.2005
Posts: 7,910

Re: FLOW Festival 2015

Pistetääs nyt vähän omaakin festariraporttia. Perjantailta peruuntui iltapäivältä työjuttu ja pääsin matkaan ajoissa. Helsingissä kävin viemässä tavarat minut ystävällisesti majoittaneille foorumisteille. Belgialaista hapanoluttakin sain  peuk Sitten bussilla kohti festarialuetta, jossa missasin ruuhkat (olin paikalla n. 17.45). Viereinen jono tosin seisoi hetken paikoillaan kun joku tyttönen jäi siemailemaan limsapulloaan tyhjäksi saadakseen tyhjän pullon alueelle ilmeisesti vesipulloksi. En tiedä olisiko maamme lainsäädäntö mahdollistanut turvatarkastajan katsoa ja laskea alueelle jonosta sillä välin pari seuraavaa.

En olekaan moneen vuoteen Flowssa ollut, viimeksi vissiin Wampire Weekend-vuonna 2009. Järjestelyt eivät siitä ainakaan huonompaan suuntaan olleet mennet, eikä minulla suurempaa moitittavaa ollut. Toki festarioluena voisi olla jotain muuta kuin lapparia, aikatauluissa vähemmän päällekäisyyksiä, jne jos nyt jostain haluaa napista.

Ensinnä tuli suunnattua 360-lavalle Verneri Pohjola Quartetia katsomaan. Lava oli kyllä mielenkiintoinen ratkaisu, mutta yhteen musiikki oli minulle ehkä siihen tilanteeseen vähän turhankin perinteistä menoa ja reilun puolen tunnin jälkeen tuli lähdettyä etsimään ruokaa ja juomaa. Jämsenin BBQ-possun ja parin Stadin panimon oluen jälkeen lähdinkin sitten kohti Lännen Jukkaa. Harmittavasti istumapaikat olivat jo täynnä, joten jäin anniskelualueen puolelle kuuntelemaan keikkaa. Hyvinhän se veti.

Yhdeksältä oli ohjelmiston harmittavin päällekäisyys, mutta päätin antaa Grouperin olla ja kävin katsomassa Lasten haustamaan livekunnon. Bändi soitti ilmeisesti vain vähän yli puoli tuntia, mutta joudun lähteä lopusta hieman kesken ehtiäkseni seuraavalle keikalle. Hitit kuultiin ja kyllähän tuollainen Noitalinna huraa soittamassa moderneja Grimin veljesten satuja -konsepti toimii. Siitä hevibiisistä en tosin oikein tykännyt. Ihme jos näistä ei vähintäänkin jotain kulttibändiä tule. Dingo-koverin aikana päätin sitten kuitenkin lähteä pois. Keikkaan keskittymistä häiritsivät hieman lonkeroiden kanssa eteen ryysineet miehet, jotka jaksoivat sitten peräti kaksi biisi kuunnella ennen pois rynnimistä.

War On Drugisia en päässyt aivan eteen katsomaan, mutta hyvältä keikka joka tapauksessa kuulosti. Pääosin taidettiin kuulla uutta levyä ja onhan sillä hienoja biisejä, joihin livetilanne toi vielä usein uusia näkökulmia. Saksofoni on kyllä nerokas lisä kokoonpanoon. Hieno keikka.

Pienen lisäevästyksen ja vessatauon jälkeen ehdin vielä hetkeksi katsomaan Arthur Russell's Instrumentals Live Showta. Täytyy sanoa, että tykkäsin yllättävänkin paljon. En nyt osaa analysoida näkemääni mitenkään täsmällisin termein, mutta oli hienoa seurata muusikoiden vaihtelevan soittimia lennosta ja välillä yksi puhaltajista taisi soittaa samaan aikaan vielä syntikkaakin toisella kädellä. Tässä parhaillaankin kuuntelen Spotifysta First Thought Best Thought ja se ja World Of Echo lähtivät saman tien tilaukseen.

Ride ei koskaan ole ollut minulle niin tärkeä kuin parina aiempina vuosina Flowssa vierailleen shoegeisarit, mutta olen toki Nowhereni kuunnellut. Aika paljon tuli kyllä ihan vieraankin kuuloisia biisejä, mutta olihan esim. Dreams Burn Down aikamoista parhautta. Crowdsurfausta yrittänyt lädi tosin aiheutti sen, että viinini menivät omille ja naapurin rinnuksille, mutta siinä vaiheessa ei enää harmittanut niin paljoa se, että sain tiskillä tilaamani punkun sijasta valkkaria.

Hyvä festarit kaiken kaikkiaan ja yölläkin alueelta pääsi kohtuullisen siedettävällä vaivalla pois. Mainitaan nyt  vielä, että tänään sain vielä ennen takaisen Tampereelle lähtöä hyvää täydennystä levyhyllyn jazz-osastoon Keltaisesta jäänsärkijästä.


<@Tupou> jätkä haukkuu itse muita karkeiksi
<@DBGene> senkin karkki

Offline

#274 15.08.2015 22:33

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: FLOW Festival 2015

Perjantaina olin alueella vähän ennen seitsemää. Meni alku vähän haahuillessa, Lianne La Havas, Diplo ja Chic tuli nähtyä vähän pätkissä. Chic oli ihan hyvää hittiparaatia, muista ei riittänyt muisteltavaa. Grouper vaikutti todella hyvältä, mutta War on Drugs kiinnosti kuitenkin enemmän. Harmi että Grouperin alku venyi. War on Drugsin setti ja kokoonpano oli aika samanlainen kuin Primaverassa viime vuonna. On tuo todella hyvä livebändi, eivätkä nuo jamit ole yhtään liian pitkiä. Tuossa saundissa on jotain, josta pidän poikkeuksellisen paljon. Parin vuoden takaiseen Flow-keikkaan verrattuna biisit ja kokoonpano ovat muuttuneet aikalailla, mutta molemmat toimivat. Piti mennä myös Major Lazeriin, mutta Ride vei jo mielenkiinnon, icon_cool

Harmittaa vähän, että lauantai ja sunnuntai jäävät näkemättä.

Ensi vuonna tulee 10. vuosi putkeen Flow'ssa, jos siellä on yhtään mitään kiinnostavaa.


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#275 15.08.2015 22:34

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: FLOW Festival 2015

Ja se ensi kesän reunion-bändi saisi olla Cocteau Twins.  icon_idea


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#276 15.08.2015 23:40

Kenkä
Member
From: Pyllypyllypylly
Registered: 13.09.2008
Posts: 2,123
Website

Re: FLOW Festival 2015

Bedderi wrote:

Ja se ensi kesän reunion-bändi saisi olla Cocteau Twins.  icon_idea

peuk

Eilisen alku meni pitkäksi kun jotenkin sitä lapsen kanssa matkustamisen viemää lisäaikaa tulee aina vähäteltyä. No näin mutta perille päästiin ja porteilla olin pahimpaan rannekevaihtoaikaan eli alkujaan ajattelin että näkisin osan ekasta Jukasta mutta tunnin jonotus meinasi että missasin jopa Grouperin alun. Siinä vaiheessa parasta olisi ollut beer+stomp mutta ajattelin kuitenkin suunnata Grouperiin. Kolme biisiä sitten jaksoin ennen kuin totesin että ei vaan sopinut yhtään sen hetkisiin fiboihin. Harmi, sillä uuskin levy oli todella hyvä.

Bedderin ja muiden komistusten kanssa War On Drugsiin joka toimikin paremmin. Täytyy myöntää että ei ole tuota uusinta paljon kuunneltua ja tuntui että melkein kaikki biisit menivät samalla kaavalla eikä ihan täysin noihin päässyt kiinni. Saksari kuitenkin oli hemmetin hyvä lisä ka pelasti aika paljon.

Russeliin menin sen paremmilla ennakko-odotuksilla ja osoittautui todella hyväksi juuri tuohon kohtaan. Alun ääniselvittelyistä kun päästiin aloittamaan niin oli jo sellainen raukea fiilis ja torkahtelin keikan aikana muutaman kerran. en olisi aikaisemmin kuvitellut että pasuunasooloon herääminen voisi olla noin hienoa.

Rideen sitten pienen tankkauksen jälkeen ja alku oli lupaava mutta hattu vitutti ja odotukset oli ehkä korkeammalla. Ihan hyvä lopetus kuitenkin.


Tiesitkö muuten, että räppi, mitä jotkut jopa musiikiksi sanovat, on isossa maailmassa jengimusiikkia. Nämä "kuuluisat" räppärit ja heidän jenginsä selvittelevät välejään toisiaan ammuskelemalla.

Offline

#277 16.08.2015 00:16

Uudet housut ja paita
tekotaiteellinen paskiainen
Registered: 16.05.2012
Posts: 4,387

Re: FLOW Festival 2015

Alxity wrote:

Lasten hautausmaa … Dingo-koveri

Sensorit räjähtää niin moneen suuntaan tästä ajatuksesta, eikä pelkästään hyvällä. Mitä biisiä vetivät?

Offline

#278 16.08.2015 10:26

Alxity
bruttokansanonnellisuuden viraston sihteeri
From: Tampere
Registered: 27.06.2005
Posts: 7,910

Re: FLOW Festival 2015

Uudet housut ja paita wrote:
Alxity wrote:

Lasten hautausmaa … Dingo-koveri

Sensorit räjähtää niin moneen suuntaan tästä ajatuksesta, eikä pelkästään hyvällä. Mitä biisiä vetivät?

Niin itsehän en biisiä Dingoksi tunnistanut ja jälkeenpäin kuulin bändin kertoneen sen sitä olleen. Google osaa kertoa, että kyseessä olisi Mirah.


<@Tupou> jätkä haukkuu itse muita karkeiksi
<@DBGene> senkin karkki

Offline

#279 16.08.2015 10:51

börjeslandet
stetoskooppisetä
Registered: 20.06.2005
Posts: 15,706

Re: FLOW Festival 2015

Kirjoitin juuri pitkän lätystelyn, joka hävisi bittiavaruuteen. Awesome. Pannaan hymiöillä:


Jukka Nousiainen  hand  sydan  sydan  sydan  sydan  (iho kananlihalla lähes joka biisissä, koko festarin parhaita keikkoja)
Lokit  glasses  _kaffelol
Hockey Night  excitebikenes  icon_smile
Belle & Sebastian  wanha  yyh  yyhhhh  psykostep  joukkohali  roll  peuk (uus tuotanto paskaa)
Paperi T  cheer21  smokin (soundeille tongue )
Roisin Murphy  snore
Solar  psykebileet  parsa
Mika Vainio  icon_question  icon_arrow (alko hiljaa ja PSB vei)
Pet Shop Boys  sheeplove  friends  roll  peuk  tongue  sydan  sydan  sydan  sydan (lopun vanhat hitit plus Vocal lyriikoineen, jotka osaan ulkoa = yksi parhaita Flow-päälavan esityksiä koskaan)
Tiga  psykostep  dubstep
Shadowplay  wanha  peuk  peuk  peuk  peuk

Last edited by börjeslandet (16.08.2015 11:05)


en ole kolmekybänen emoboy

Offline

#280 16.08.2015 12:45

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: FLOW Festival 2015

Flying Lotus wrote:

I wouldn't normally do this but.. Flow festival. I need someone to unite me with the greenery. I'm out here having weird dreams n shit.

biggrin

Offline

#281 16.08.2015 12:53

leposi
Viini-illan Göbbels
Registered: 14.06.2005
Posts: 34,536

Re: FLOW Festival 2015

Bedderi wrote:

Ja se ensi kesän reunion-bändi saisi olla Cocteau Twins.  icon_idea

peuk

Offline

#282 16.08.2015 12:58

leposi
Viini-illan Göbbels
Registered: 14.06.2005
Posts: 34,536

Re: FLOW Festival 2015

Belle & Sebastian oli ihana. Róisín Murphy oli tajuttoman kova. Pet Shop Boys oli Pet Shop Boys. sydan

Pia Fraus -yhtyeen jäsen fanitti mun Pia Fraus -t-paitaa. Tyyppi tuli yhtäkkiä ottamaan valokuvaa ja minut yllätettiin niin että vieläkin hävettää "yeahit" mitä pääs mun suusta. Näköjään pääsin niiden Facebookkiin. Oli siinä kans paidan suunnitellut tyyppi myös. ff:pint:

Last edited by leposi (16.08.2015 12:59)

Offline

#283 16.08.2015 13:07

Okko
Kanisteriäijä
From: HS VISIO
Registered: 07.11.2006
Posts: 3,116
Website

Re: FLOW Festival 2015

psb  psykostep  psykostep  psykostep  psykostep  psykebileet  rainbow  rainbow  rakkaus  rakkaus  rakkaus


VFjVKbO.gif

Offline

#284 16.08.2015 13:10

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,202

Re: FLOW Festival 2015

biggrinpeuk


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#285 16.08.2015 13:41

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,484
Website

Re: FLOW Festival 2015

jahas, lauantai. jotenkin aika mielenkiinnoton päivä, jytisten hajoaminen harmitti ja vaikka olisin nousiaisen soolonkin mielellään tsekannut, niin liian aikainen soittoaika tökki, en päässyt paikalle kuin vasta viiden jälkeen, jolloin lavalla oli regina. ihan kiva nähdä pitkästä aikaa, ja soittivat mm. jos et sä soitan ja saanko jäädä yöksi, ihan jees. sitten foxygen (sinisen teltan baaritiskiltä löytyi muuten viimein niitä ohjelmakarttojakin) ja tämä olikin yllätys. en oikein tiennyt mitä odottaa, mutta en arvannut, että meno on kuin jollain teatteriseurueella. vokalisti pisti menemään oikein antaumuksella, hyppeli yleisön joukossa, heitteli mikrofoniaan ja melkoista riehumista oli, kolme taustalaulajatarta oli ja sitten kaikkia muita hippejä soittamassa, välillä homma meni miekkataisteluksi, ja bändi ikäänkuin hajosi ja porukka lähti lavalta, ja tuolloinko soi playbackina se ainoa biisi jonka tunnistin (san francisco). muutenhan musa oli enempi hieman soul-vaikutteista rokkia, eikä sitä psykedeliaa juuri ollut muuta kuin tuossa oudossa showssa, mutta tykkäsin kyllä.

belle and sebastian oli symppis, ja tulihan sieltä pari tuttuakin biisiä, stars of track and field omistettiin helsinki city maratonin osallistujille, jollaiseksi ainakin yksi yleisön hurjapää tunnustautui, boy with the arab strapin aikana suunnilleen puolet yleisöstä heilui lavalla ja kuultiinpa myös judy and the dream of horseskin, mutta tosiaan uudempaa tuotantoaan en ole jaksanut tsekkailla. toka vika biisi oli myös tuttu, mutta en saanut päähäni mikä se oli (paitsi nyt kun tarkistin niin sehän oli tosiaan legal man).

tämän jälkeen tuli mokattua, kun kuvittelin jostain syystä että seksihullut soittaa voimalassa, ryysin paikalle, ostin oluen ja lonkeron ja ihmettelin varsin tyhjää paikkaa. sitten tarkistin asian ja tiivistämössähän ne soittivatkin spede en ollut varma saako niiden juomien kanssa kävellä sieltä ulos, joten nopeasti isot hörpyt molemmista niin että juomat sai kassiin ja ryysimään kohti tiivistämöä, joka oli luonnollisesti aivan täysi. ihan hyvältä kuulosti kuitenkin, vaikka juuri mitään en nähnyt. sentään pääsin baaritiskille vaihtamaan jo tyhjäksi juomani tölkit täysiin.

tämän jälkeen tuntui olevan aikaa ruokailuun, alfredon pizzajonot olivat hieman hämmentävät, piti osata tehdä tilaus siinä vieressä ja vasta sitten sai mennä kuitin kanssa siihen pidempään jonoon. tämä tuntui monia hämmentävän, ja makkonen ehti jo aloittaa mustassa teltassa, kun viimein jonotuksen jälkeen pääsin sinne ryysimään pizza kädessä. en oikein enää päässyt kunnolla tunnelmaan, kun ryysis oli melkoinen, eikä tuotantonsakaan ole tuttua, mutta ihan hyvältä silti kuulosti, ja pizza oli tosi hyvää, taidan syödä tänäänkin samanlaisen.

tämän jälkeen jonkin aikaa mika vainiota, mutta volat aivan liian hiljaisia, tai sitten olis pitänyt taas ryysiä sinne eturiviin, joten siirryin tsekkailemaan pet shop boysia. totta puhuen virvokkeita oli nautittu tässä vaiheessa jo sen verran, etten muista showsta paljoakaan, oli kaikenlaista asustetta ja meininkiä ja paljon tuttuja biisejä, mutta onhan nuo jo nähty, varmaan oli tosi hyvä kuten kaikki sanoo biggrin sen jälkeen piti kai mennä katsomaan future islandsia, mutta en kyllä millään muista meninkö, luultavasti en. seuraava muistikuva on snackystä, jossa tilaan pressa-aterian spede

nyt pitäis syödä aamiaista, mutta en taida vieläkään jaksaa, paljonkohan tullut lisäkiloja, ja ainakin rahaa mennyt ihan tuhottomasti. tänään jatkuu, josko ehtis k-x-p:hen viideksi, mutta viimeistään tyler on  nähtävä, ja sinne mentävä hyvissä ajoin ettei jää ihan takariviin.

forumistejakin tuli nähtyä, mutta mitteniä en ole vieläkään nähnyt, ja mitskulla siis pitäisi olla se mun seikkaileva atom mouth gimlies -paita mukana, katsotaan miten tänään käy biggrin


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#286 16.08.2015 13:49

Pope
Bailarina Erotica
From: Käden taitojen runsaudensarvi
Registered: 17.02.2007
Posts: 18,484

Re: FLOW Festival 2015

fragmentaarisissa tunnelmissa mentiin. yhteenkään päälavan artistiin en saanut otetta. mutta

seksihullut peuk
mika vainio peuk:peuk::peuk:
islam chipsy psykebileet:punkkuu::psykee::hulinax::roller:: psykostep:dubstep: parsa


DMIjc.png

menen nyt nukkumaan ajatellen Jan Vapaavuorta

Offline

#287 16.08.2015 14:21

Riemann
Member
Registered: 05.10.2010
Posts: 263
Website

Re: FLOW Festival 2015

Noniin day 3 ja jallukahvilla manataan pahat henget ennen alueelle menemista. Tänään Flylota ja möyhyä  peuk  smokin  roll

Offline

#288 16.08.2015 14:33

Moronica
electric barbarella
From: Törmä
Registered: 21.06.2005
Posts: 18,410

Re: FLOW Festival 2015

Hantan festariraportit on aina parhaita biggrin


Jouko Piho wrote: Kirjoitan täällä mielelläni, koska täällä porukka on fiksua ja asiallista verrattuna PIFin väkeen, josta osa on aivan liian alatyylisiä ja räävittömiä pilkkaajia.

Offline

#289 16.08.2015 14:44

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,202

Re: FLOW Festival 2015

Moronica wrote:

Hantan festariraportit on aina parhaita biggrin

kippis


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#290 16.08.2015 14:46

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,202

Re: FLOW Festival 2015

Hantalle erityiskiitos pizzaraportista, tänään on tarkoitus testata lipeva


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#291 16.08.2015 15:02

ray charlz
niin läski äijä
From: norf norf
Registered: 14.08.2010
Posts: 4,207

Re: FLOW Festival 2015

skepta oli todella kova vaikken tuotantoa tunne kovinkaan paljoo. belle ja sebu vähän valju omasta mielestä, vaikka tigermilkistä digailen. papru nähty vähän liian monta kertaa ja se meni vähän ryypiskellessä. makkonen 5/5, huomattavasti kovempi livenä ja laihtunut silminnähden. sit mika vainiota hetken aikaa mut ei ehtinyt oikein hitaan startin takia, evian christiin siitä ja upeimpia kokemuksia hetkeen. todella siisti valoshow ja tamppausmeininki. pet shop boysia kans hetki ja kylhän se vakuutti.


katsottiin äijien kanssa leffa, äijät lähtivät maustetyttöjen keikalle, itse jäin kotiin kuuntelemaan darkthronea.

Offline

#292 16.08.2015 16:19

stratum
not tupi
From: Helsinki
Registered: 20.06.2005
Posts: 13,980
Website

Re: FLOW Festival 2015

Perjantaina ensin Verneri Pohjola Quintetiin. En ole jatsimies, mutta kyllähän tuota sen puolisen tuntia kuunteli. Ruokailun jälkeen nauttimaan olutta vielä väljään Stadin panimobaariin. Sitten katselemaan Jane Fondan keikan loppupuolta. Kuulosti paremmalta kuin taannoin Dubrovnikissa, mutta ei se taida oikein mun juttu olla. Lännen Jukka ei kiinnostanut, joten päätettiin käydä tsekkailemassa Diploa. No, ruuhka teltan liepeillä vaikutti liian kovalta että olisi jaksanut sisään asti tunkea. Tuli sitten haahuiltua jonkin aikaa, sitten Grouperiin, joka oli ennestään tuntematon mutta paperilla kiinnostava. Osoittautui ihan oikeastikin kiinnostavaksi. Saattoi olla festareiden paras keikka. Aluksi tyyppi istui kitaran kanssa lavalla, ja loppupuolisko keikasta oli luuppailua ja erilaisten nuppien vääntelyä, jos nyt paikaltani oikein näin. War on Drugsia yritin mennä katsomaan, mutta ei taaskaan kiinnostanut niin paljoa, että kesken keikan olisin vitsinyt tunkea sisään. Ainakin miksauskopin viereen sovittu tapaamispaikka tuntui saavuttamattomalta. Kun teltan ulkopuolelle ei oikein mitään kuullut, jatkoin matkaa jonnekin muualle, en muista minne. Löysin itseni sitten taas Voimalasta, jossa Arthur Russell -projektin keikka oli vähän myöhässä. Kuuntelin aikani, mutta ainakaan siinä tilanteessa ei oikein napannut, ja päätin lähteä odottelemaan keikkaa, jonka takia lipun koko festareille ostin. Yllättäen sitten kanssafoorumisti Bedderi oli helppo löytää sieltä etuosista, ja psykokarkkikin taisi olla siinä. Ridellä oli tosiaan vähän soundiongelmaa ainakin Markin kitaran kanssa, mutta kyllä minä keikasta nautin, eikä seminulle mikään pettymys ollut kuten vaikutti monelle muulle olevan. Ox4:n olisin halunnut kuulla, muuten settilistasta ei ollut paljon naputtamista. Sitä Tarantula-biisiä ei olisi tarvinnut kuulla, mutta jos bändi haluaa sitä soittaa, se heille suotakoon. Ehkä bändistä ei paistanut varsinaisesti intohimo musiikkiaan ja sen esittämistä kohtaan ja esitys vaikutti aika rutiinisuorittamiselta. Tästä kenkiintuijottelubändejä tosin varmaan kritisoitiin 90-luvullakin. Vapour Trail aiheutti liikutusta. Lopetus oli myös hyvä.

Lauantaina alueelle päästiin pitsan ja börjen hipsulietkoilun kautta. Lokit ei oikein lähtenyt mulle. Hockey Nightia oli ihan mukava seurata, vaikka sitä omilta pohjilta on ns. vaikea ymmärtää. Sen jälkeen vuorossa hengailua, ja sitten Belle & Sebastian. Mitään odotuksia ei ollut kun bändin nykytekemiset ovat jättäneet kylmäksi. Keikka yllätti kuitenkin positiivisesti. Keikan avausbiisi uusimmalta levyltä oli hyvä, muut uudet biisit ei oikein. Viimeistään lavalla tanssivat tyypit, The Boy with the Arab Strap ja Legal Man nostattivat suupielet ja fiiliksen ylöspäin. Seksihullut olisi kiinnostanut, mutta jotenkin siinä tilanteessa ei jaksanut sitten lähteä tarkistamaan, mahtuuko Tiivistämöön. Ja vastahan niiltä näki loistavan keikan H2Ö:ssä. Pet Shop Boysiin haettiin asemat samalta paikalta kuin B&S:ssä eli parikymmentä metriä lavasta. Mukavahan PSB:kin oli nähdä. En osaa sanoa oliko keikasta vai itsestä kiinni, ettei sen ihmeempää kiimaa syntynyt. Shadowplay olisi kiinnostanut enemmän kuin Future Islands, mutta PSB:stä kesti sen verran päästä liikkeelle, että jäin katselemaan FI:a teltan ulkopuolelta. Laulajaa oli ihan kiva seurata screeniltä, mutta musiikkinta on aika kehnoa. Seasonsin jälkeen saattoi lähteä kotia kohti.

Noin muuten tuntuu, että tuo alue on tuollaisenaan liian täyteen pakattu, mikä syö ainakin omalta osaltani viihtyisyyttä. Naisten vessajonot oli ainakin lauantaina älyttömiä. Mutta musiikki minun viihtymiseni on tuolla ennenkin määrittänyt. Tällä kertaa musiikillisesti jäätiin melkoisesti viime vuodesta, joka tosin taisi olla kaikkien aikojen paras. Mutta jo se, että näkee ihan hyvän keikan Rideltä, kääntää puntarin plussalle. Ihan keskimääräinen Flow tää taisi olla.

Offline

#293 16.08.2015 16:55

interuptor bastardo
Member
Registered: 31.05.2011
Posts: 2,088

Re: FLOW Festival 2015

Eilen ei tullut oikeestaan yhtään huonoa keikkaa nähtyä. Päällimmäisenä jäi mieleen tietty PSB, Seksihullut ja Shadowplay. Lokit oli varsin hyvä kans, oon tainnut ennen nähdä noi vaan Raikulipoika-nimellä. Ebba Grön -coverille peuk


and when Finland play hockey
it strikes that continue my
beer machine and Ukko Metso

Offline

#294 16.08.2015 19:03

merrim
bimbotohtori
Registered: 29.06.2005
Posts: 1,242

Re: FLOW Festival 2015

Bellesebuihin kohdistuva täsmäiskuni toimi kuin unelma: youtube-nikseillä ranneke perjantaina festaroineelta kumppanilta, omaan käteen ja festareille. Matalin odotuksin tulin keikalle, kun uudet biisit on itselle vieraita mutta mukavan paljon vanhaa tavaraa tuli ja bändin iloisesta jutustelusta ja muusta jäi hyvä fiilis.

Muuten olinkin sit ihan pihalla, join yhden ylikalliin skumpan, moikkasin foorumisteja ja mietin, jaksanko katsoa Pet Shop Boysia ollenkaan. No, katoin ekat 30 minsaa, jäin ohijuoksevien teinien murjomaksi ja päätin lähteä nukkumaan, koska väsytti.

Niin ja soin pulled pork -leivän jostain kojusta. Olihan se parempaa kuin makkaraperunat.

Missään vaiheessa en joutunut jonottamaan mihinkään yli viittä minuuttia.


hand I DONT NEED  A SERVANT TO DO MY BEHEADING FOR ME hand

Offline

#295 16.08.2015 20:36

Alxity
bruttokansanonnellisuuden viraston sihteeri
From: Tampere
Registered: 27.06.2005
Posts: 7,910

Re: FLOW Festival 2015

Moronica wrote:

Hantan festariraportit on aina parhaita biggrin

Kyllä! Niiden innoittamani itsekin pitkästä aikaa päätin jotain raporttia kirjoittaa.


<@Tupou> jätkä haukkuu itse muita karkeiksi
<@DBGene> senkin karkki

Offline

#296 16.08.2015 23:26

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,484
Website

Re: FLOW Festival 2015

Alxity wrote:
Moronica wrote:

Hantan festariraportit on aina parhaita biggrin

Kyllä! Niiden innoittamani itsekin pitkästä aikaa päätin jotain raporttia kirjoittaa.

icon_redface

no tässä sitten vielä sunnuntai:

viiden jäljestä alueelle, hetki k-x-p:tä, ihan ok jumittelua, sitten varaamaan paikkaa tyleriin siniseen telttaan, joka kannattikin, sillä aika nopeasti se täyttyi. hetken olin vielä epävarma onko se sinisessä teltassa, sillä olin näemmä hävittänyt lauantaina ohjelmakartan, enkä tänään löytänyt uutta mistään, eikä netti tietenkään toiminut, joten mulla ei oikein ollut aavistustakaan mitä missäkin saattaisi olla, muistin sentään ulkoa tuon oman ohjelmani, mutta tästä kyllä noottia järkkäreille, onko niin mahdotonta jaella niitä ohjelmakarttoja tarpeeksi? center

no, tyler oli hyvä, vaikka räppikeikat nyt yleensäkään ei ole kauheasti meitsin mieleen, tykkään enempi kuunnella levyltä. muistelin kun männäviikolla mökillä huumepäissäni luukutin yöllä wolfia niin että bassot kuului takuulla naapuriinkin ja hauskaa oli. no joo, lisäksi olen yleensä keikoilla asenteella "here we are now, entertain us" enkä tykkää kun artisti pyytää menemään kyykkyyn, huutamaan, taputtamaan, nostamaan käsiä ilmaan yms. kaikesta huolimatta hyvä keikkahan toi oli, vaikka tylerin olkapää tais mennä jotenkin sijoiltaan tms.mutta esim. verrattuna taannoiseen earl sweatshirt -keikkaan niin onhan tyler paljon karismaattisempi.

no tämän jälkeen sitten päälavalle ihmettelemään beckiä, onneksi oli sen verran myöhässä että ehti alusta asti kuulemaan, alkuun kun tuli heti beckin ehkä kaksi tunnetuinta biisiä, devil's haircut ja loser. no mikäs siinä, hitit pois alta. osa biiseistä oli ainakin mulle tuntemattomia, enkä sitä uusinta levyä ole juuri jaksanut kuunnella, mutta pari aikuisrokki-hissuttelua siltä kuultiin. encoressa päästiinkin sitten asiaan, helsinki-aiheista lyriikkaa jonkinmoisessa soul-biisissä, ja sitten tulikin keikan kohokohta: vanha kunnon one foot in the grave, mahtavaa! lopuksi vielä reprise-tyylisesti where it's at, hyvä keikka.

tässä vaiheessa flying lotus oli jo aloittanut sinisessä teltassa, ajattelin tsekata sitä hetken, mutta kuulosti sen verran hyvältä että pakkohan se oli kuunnella loppuun asti. aluksi instrumentaalitykitystä ja lopussa sitten vielä vähän räppäystäkin päälle ja visuaalit oli aivan mahtavat ja kunnon strobotykitystäkin tuli, ihQ! pitää varmaan levyihinkin tutustua, itse asiassa taisin ladata sen uusimman tossa joku aika sitten, pitänee tsekkailla.

tämän jälkeen olikin kaikki olennainen tsekattu ja oli ruokatauon paikka. mutta voi surkeus, ilmeisesti kehuin täällä liikaa alfredoa sillä lappu oli luukulla, sold out, kaikki meni itku myöskään hodareita ei enää ollut tarjolla tasty dogilla, joten tein mietintäkierroksen alueen ympäri ja join yhden oluen siellä paremman valikoiman olutbaarissa. lopulta päädyin syömään twisted street kitchenin red bamboo curryn, joka oli ihan ok ja nälkä lähti kyllä. sitten ajattelin käydä vilkaisemassa mikä se alt-j olikaan, mutta jaksoin kuunnella vain ekan biisin ja vähän toisen alkua, näköjään jotain tylsää tusina-indietä, ei iskenyt. päälavalla soitti kai se joku florence + machines vai mikä se nyt oli, tylsältä kuulosti sekin. tuntui että festarit tais olla siinä, tänään tuli nähtyä tosi vähän tuttuja, ex-kolja sentään tuli tervehtimään flying lotuksen päätteeksi, mitteniä en tietenkään nähnyt, joten AMG-paidan seikkailut jatkunevat vielä.

kaikenkaikkiaan ihan ok festit, mutta kuten sanottu, lineup oli tänä vuonna edellisiä köykäisempi, mutta onhan tää sellainen kiva perinne, että varmaan ensi vuonnakin tulee mentyä.


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#297 16.08.2015 23:44

tigrushka
ehkä yläosaton Mona Lisa
From: Boele-le-le de l'Ouest
Registered: 04.11.2006
Posts: 30,202

Re: FLOW Festival 2015

psykokarkki wrote:

tämän jälkeen olikin kaikki olennainen tsekattu ja oli ruokatauon paikka. mutta voi surkeus, ilmeisesti kehuin täällä liikaa alfredoa sillä lappu oli luukulla, sold out, kaikki meni itku

icon_sad 


mutta kiitos vinkistä, pizza oli huippuhyvää! pus


Oikean colorscroll rytmin kiinni icon_cool saan iskelmä lol alkaa kiinnostaa hehe
tumblr_n8cftoDpRj1td2wqmo1_250.gif
Jotain tanssin bez biggrinpeuk eiq ja fall joo.

Offline

#298 17.08.2015 00:17

interuptor bastardo
Member
Registered: 31.05.2011
Posts: 2,088

Re: FLOW Festival 2015

psykokarkki wrote:

encoressa päästiinkin sitten asiaan, helsinki-aiheista lyriikkaa jonkinmoisessa soul-biisissä

Toi encoren eka biisi oli Debra, löytyy Midnite Vulturesilta.

Beck oli ehkä pieni pettymys, varmaan taas festariväsymyksen takia ei herättänyt kiimaa. Mutta ihan viihdyttävä keikka ja hauska showmies. Maaseudun tulevaisuus taas vitun kova, ois tehnyt mieli kattoa keikka kokonaan, mutta piti päästä ajoissa Beckiin paikkaa varaamaan.

Söin jotain New York Ninjan tofuannosta, ihan jees 3/5, Lie men Peanut curry oli sitten aika heikko esitys 2/5. Tofu tarjoiltiin molemmissa annoksissa isoina paloina, mikä teki annoksesta vähän hankalasti syötävän. Tasty Dogsin vegedogi ihan hyvää, mutta purkkimaissi 017 ja sinappia ei ollut tongue

Stadin panimobaarille peuk, Hartwallin monopolille tongue

Last edited by interuptor bastardo (17.08.2015 00:26)


and when Finland play hockey
it strikes that continue my
beer machine and Ukko Metso

Offline

#299 17.08.2015 08:35

kuninkees
Member
From: H-Kaupunki
Registered: 21.12.2009
Posts: 806

Re: FLOW Festival 2015

Kävin eilen kääntymässä. Pääsin paikalle kolmen jälkeen, joten ehdin näkemään Black Lizardia suurimman osan keikkaa. Mustassa teltassa oli aika väljää, mutta muuten ihan hyvä meno peuk. Sen jälkeen pyörin vähän ympäriinsä ja tutkin paikkoja. Alue oli paljon paremmin jäsennelty kuin jonain takavuosina. Pääsi avoimemmin kulkemaan mestalta toiselle. Takapihan perhemeiningeistä tuli hyvä mieli. DJ soitti muumeja ja lapsille vedettiin beatbox-koulua ff. Juoman haettuani vilkaisin Mirel Wagneria snore ja siirryin pallolavalle katsomaan kakkamadafakkaa tjsp. Pojat soitti bailumusaa ja alkoihan siinä loppukeikkaa kohti olla ihan hyvä jamifeelis jo yleisölläkin. Päälavalta kattelin Emma Salokoskea ja sen jälkeen lähdin tsekkailemaan Tyleria. Soundit oli ainakin teltan sivuosassa ihan baskaa ja muuten oli niin täyttä, että jossain keikan puolivälissä luovutin ja lähdin kotiin syöttämään superjunnulle puuroa.


The only one who could ever reach me was the son of a pizza man

Offline

#300 17.08.2015 10:30

börjeslandet
stetoskooppisetä
Registered: 20.06.2005
Posts: 15,706

Re: FLOW Festival 2015

Tyler peuk  peuk  peuk   
Beck peuk peuk peuk peuk
Flying Lotus  hand  hand  hand  hand  hand


en ole kolmekybänen emoboy

Offline

Board footer

Powered by FluxBB