#1 05.07.2006 10:04

Kiiminkijoen rantatörmä
HOT DOG STUFFED CRUST PIZZA
Registered: 16.06.2005
Posts: 15,103

NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

En muista miten kävi

Last edited by Kiiminkijoen rantatörmä (03.05.2020 07:28)

Offline

#2 05.07.2006 13:07

ILR
matlök
From: täällä sitten taas
Registered: 12.06.2005
Posts: 8,768

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

En minä tiedä mikä tuossa kaudessa nyt oli niin antikliimaksista, kannu meni kyl keskelle NASCAR-punaniskavyöhykettä, mutta sieltä kuitenkin löytyi kauden tasaisesti paras joukkue. Piste. Moni hieno pelaaja sai pisteen pitkälle uralleen.

Kapteeni Steve Y lopetti uransa. Hieno pelaaja ja lojaliteetti yhdelle joukkueelle laittaa vielä papukaijamerkin päälle. Vajaat parikymmentä kautta saman seuran kapteenina ja ykkössentterinä on kova juttu, katsotaan kuinka moni uuden sukupolven pelaaja yltäisi samaan. Elias, ehkä.

Vancouver on todella pahassa kusessa palkkakattonsa kanssa, pelaajia puuttuu kymmenkunta ja rahaa on varaa käyttää 2 miljoonaa minimipalkkojen päälle. Treidejä tullaan varmasti näkemään ja Vancouverin ongelma on se, että sillä ei ole oikein käräjöintivaraa. Jos joku tarjoaa Cloutierista 7. kierroksen varausta niin se on sitten sillä selvä, miehen arvo on lähes negatiivinen koska Canucksilla ei selvästi ole hänelle mitään käyttöä ja palkkaakin pitäisi tarjota 2,5 milj. Tosin jos Denis saa moisen diilin niin ehkei tuo aivan tolkuttoman ylihinnoiteltu ole. Tyhmästä GM:stä kärsii koko joukkue.

UFA-markkinat pyörähtivät käyntiin varsin psykoottisissa tunnelmissa ja etenkin puolustajien osalta: Kuba 3 milj, Mitchell 3,5 milj, Kubina 5 milj Ward 3 milj, Gerber 3,7milj... näyttää siltä että lähes joukkue kuin joukkue tulee olemaan lähellä palkkakattoa ennen kauden alkua. Palkkojen suuruudesta päätellen edellinen kausi meni monille seuroille tuntuvasti plussan puolelle taloudellisesti ja nyt pelimerkkejä oikeasti on paljon käytettävissä. En ota kantaa siihen onko uusi järjestelmä olennaisesti vanhaa parempi mutta tämä vaatii vähän erityylistä joukkueenrakennussilmää sikariportaalta. Tuntuu suurinpiirtein että liigassa on 30 New York Rangersia tällä hetkellä.

Otetaan vaikka verrokkipelaajana viime kesänä Hurricanesiin signattu Cory Stillman, Stanley Cupin hallitsevan mestarin runkosarjapisteässä lähti hintaan 1,75milj / 3 kautta. O tempora o mores.

Prongerin siirtoa en oikein aluksi ymmärtänyt mutta täytyy katsoa mitä Anaheim meinaa miehestä saada irti. Ducksilla on kaksi 30 minuutin puolustajaa, jotka tuskin pelaavat samaan aikaan ainakaan tasakentällisin. Vierellä kierrätetään sitten neljän pelaajan reserviä. Ihan mielenkiintoista tulee olemaan. En oikein tykännyt Prongerin tavasta lähteä Edmontonista, mies tuntui lähes systemaattisesti ajavan omaa markkina-arvoaan alas kommenteillaan siirron varmistumiseksi ja Edmonton olisi voinut kuvitella saavansa kaverista enemmänkin kuin Lupulin ja pari varausvuoroa. Lisäksi viime vuotinen trendi, jossa myös marginaalijoukkueet pystyvät tasapäisesti kilpailemaan jopa suurimmista nimistä, ja jonka selkein esimerkki Prongerin signaus Edmontoniin oli, näyttää nyt kääntyvät taas samaan tuttuun suuntaan.

Boston nosti profiiliaan tuntuvasti ja itse odotan Savard-Murray -kaksikolta kovia lukemia ensi kaudella. Lisäksi kun nuori kakkoskenttä Boyesin ja Bergeronin ympärillä pysyy kasassa niin joukkueen pitäisi olla playoff-kaliiperia. Niilläkin tosin on ongelmia palkkojen sovittamisen kanssa ja esimerkiksi veteraanit Travis Green ja Shawn McEachern ostettiin ulos reilun miljoonan diileistään ja Zhamnovia pidetään loukkaantumislistalla 4,1 miljoonan sopimuksensa kanssa. Nyt kun tarkemmin kattelin niin Boyes & Bergeronhan ovat ilman sopimuksia. Näyttää siltä että Bostonissakin tulee vielä hikinen loppukesä icon_lol

Jos tästä nyt mitään voi päätellä niin loppukesästä ja alkukauden kuluessa pelimerkkejään säästäneet managerit voivat olla aika vahvoilla kun muutamakin joukkue rypee maksimipalkkojensa kanssa.


Älä päästä painiks sitä

Offline

#3 05.07.2006 14:16

Leif Erikson
Member
From: Tku
Registered: 14.06.2005
Posts: 6,397

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Ulvilan pikkunatsi wrote:

Turpa kiinni kiekkoilija

:?  Sama.


"A repo man's always intense"

Offline

#4 05.07.2006 14:28

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

[quote:4bc318d06e="shanks"]Modet nyt toimintaa ja tälläset perseilytopikit helvettiin asiaforumilta. Jääkääkkä on lähes syntiä ja ihmiselämällä arvotonta paskaa, jonka seuraamisesta pitäisi hirttää peräsuolesta.

Kuolkaa kivuliaasti tikut perseessä saatana.  center[/quote:4bc318d06e]

Moraalinvartija kailio iskee taas. Vai miten se menikään.


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#5 20.07.2006 03:02

ILR
matlök
From: täällä sitten taas
Registered: 12.06.2005
Posts: 8,768

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Juu alkurähinän jälkeen näitä :DDDDDDDD -tason hankintoja ei ole enää oikeastaan tullut. Onneksi viime päivien Pecat ja Lindrosit pelastivat tilanteen.

Nashville, Carolina, Minnesota, Calgary, San Jose, Philly sekä Anaheim ja Montreal pienin varauksin näyttävät olevan tilanteen tasalla ja saavan täysipainoisen joukkueen kaukaloon heti alusta. Carolina ja Nashville vaihtoivat kakkos-kolmoskenttäjyriä tuossa päivä pari sitten. Vasicek (ainakin tämän foorumin kannalta hulppeasti nimettyyn) Scott Walkeriin.

Muista tiimeistä New Jersey on käytännössä katsoen palkkakaton yli, samoin Vancouver, tosin ei ihan yhtä rankasti. Lamoriello hauhoili joukkueeseen vuosi sitten Mogilnyn, Malahovin ja McGillisin, joiden miljoonasopparit estävät nyt tärkeän FA-kolmikon (Gomez, Gionta, Martin) pitämisen kokonaisuudessaan. Noista kolmesta Gomez lienee eniten lähtökuopissa, heitetään nyt hatusta miehelle uudeksi seuraksi vaikka Atlanta. Hossan ja Kovaltsukin välissä on ykkössentterille tilaa ja Gomezia parempaa lätynjakajaa ei sarjasta tällä hetkellä löydy.

Tampalla on kiinni puoli palkkabudjettia kolmessa miehessä, Buffalolla yli kymmenen pelaajaa välimieskäsittelyssä ja puolet muista tiimeistä täysin levällään (Pittsburghilla on yksi sentteri tässä vaiheessa listattuna). Ollaanko Idässä tosiaan näin kädettömiä manageroinnin suhteen?

Kaikkein hupaisin tapaus taitaa silti olla NY Islanders. Mad Mike Milburystä päästiin vihdoin edes nimellisesti eroon, mutta tilalle hankittu uusi mies saa kenkää puolentoista kuukauden jälkeen. Sitten GM:n tuolille istutetaan organisaation kakkosmaalivahti Garth Snow täysin puskista. Siis Garth vitun Snow. Jutimaista höntsäroolia vetänyt Islanders-ikoni Pat Lafontaine tekee omat johtopäätöksensä ja jättää uppoavan ja ilman kurssia poukkoilevan laivan välittömästi.


Älä päästä painiks sitä

Offline

#6 20.07.2006 13:15

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

[quote:8020e93b03="ILR"]
Kaikkein hupaisin tapaus taitaa silti olla NY Islanders. Mad Mike Milburystä päästiin vihdoin edes nimellisesti eroon, mutta tilalle hankittu uusi mies saa kenkää puolentoista kuukauden jälkeen. Sitten GM:n tuolille istutetaan organisaation kakkosmaalivahti Garth Snow täysin puskista. Siis Garth vitun Snow. Jutimaista höntsäroolia vetänyt Islanders-ikoni Pat Lafontaine tekee omat johtopäätöksensä ja jättää uppoavan ja ilman kurssia poukkoilevan laivan välittömästi.[/quote:8020e93b03]

Meinasin mainita samasta asiasta. Uskomatonta puppelointia vuodesta toiseen, vaikka joukkueen pitäisi esimerkiksi alhaisten draftivuorojen perusteella olla samalla tasolla kuin Ottawa on ollut viime vuosina. Ja siis Snow palkataan, koska chairman Wang oli vakuuttunut jonkun viime keväisen keskustelun perusteella. Uhhuuhhh.

Montreal siis antoi hieman yllättäen Aebischerille jatkosopimuksen. Ehkä hiukan pelkäävät, että Huet tekee Lalimet tai Gigueret? Samsonovin hankinta lienee kuitenkin kesän merkittävin. Lähinnä kai haluttiin ylivoimapeliin rightin puolelta ampuvaa. Ilmeisesti samasta syystä Richard Zednik vaihdettiin Phoenixin Mike Johnsoniin.


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#7 22.07.2006 15:53

ILR
matlök
From: täällä sitten taas
Registered: 12.06.2005
Posts: 8,768

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Ulvilan pikkunatsi wrote:

Geoff "Hämeenlinna on paska paikka" Sanderson hankittiin Philadelphiaan, joten ILRin Hartford heritage haaveet voidaan haudata ainakin alkukauden osalta.

No mutta Hamptonihan _on_ paska paikka. Ei Sandy nyt missään vaiheessa Carolinan kiikarissa ollutkaan, mies loistaa ainoastaan kun pääsee pelaamaan selvässä kärkiroolissa ja Flyersissä kakkoskentän laiturille oli vielä käyttöä, toisin kuin Hurricanesissa. Edukas 25 maalin mies silti.

Sandersonin soppari kuvaa hyvin sitä, kuinka pahin ruletti alkaa olla takanapäin. Phoenix kuulemma teki 'erittäin kohtuullisen' sopparitarjouksen mutta mies halusi katella mitä muilla joukkueilla on tarjottavana ja joutui sittemmin tyytymään ilmeisesti rahallisesti matalampaan Phillyn tarjoukseen kun Phoenixissa ei ole tapana uusia 'lopullisia' tarjouksia. Tuo oli siis 1,5 milliä.

Montreal näyttää ihan mielenkiintoiselta, joskin vähän turhan pienikokoiselta ja... noh, eurooppalaiselta. Samsonov on kuitenkin eräs niistä yksittäisistä pelaajista joiden näkemisestä olisin jo valmis maksamaan ja veikkaan että Kovalevin tyyppisessä vapaassa roolissa voi tulla aika kovatkin lukemat ensi kaudella. Loukkaantumisherkkähän se toki on mutta pelkkää rankkaa kiekonkäsittely- ja pelitaitoa löytyy aika rankasti paikkaamaan ne ilmeisimmät pelilliset puutteet.


Älä päästä painiks sitä

Offline

#8 26.07.2006 10:56

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

haha, Belfour Floridaan. Saa OJ, Bertuzzi ja Ville aika paljon latoa maaleja jos aikovat tuolla mokella voittaa. Luulen kyllä että ei o Edistä enää ykkösveskaks.


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#9 26.07.2006 17:04

ILR
matlök
From: täällä sitten taas
Registered: 12.06.2005
Posts: 8,768

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Näin vahvasti humaltuneen päällikkö-Jokisen tuossa kuun alussa faijapuolen tyttären häiden jälkimainingeissa eräässä ydinkeskustan pintaliitoskenen kansoittamassa yökerhossa. Hänen mukaansa 'ei ees vituta' kun Luongo lähti.


Älä päästä painiks sitä

Offline

#10 26.07.2006 17:14

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

ILR wrote:

Näin vahvasti humaltuneen päällikkö-Jokisen tuossa kuun alussa faijapuolen tyttären häiden jälkimainingeissa eräässä ydinkeskustan pintaliitoskenen kansoittamassa yökerhossa. Hänen mukaansa 'ei ees vituta' kun Luongo lähti.

biggrin  peuk  tongue


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#11 27.07.2006 12:02

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

turston wrote:

haha, Belfour Floridaan. Saa OJ, Bertuzzi ja Ville aika paljon latoa maaleja jos aikovat tuolla mokella voittaa. Luulen kyllä että ei o Edistä enää ykkösveskaks.

Eivät sentään Hasekia hankkineet.


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#12 27.07.2006 13:06

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Bedderi wrote:

[quote:a2aee2347c="turston"]haha, Belfour Floridaan. Saa OJ, Bertuzzi ja Ville aika paljon latoa maaleja jos aikovat tuolla mokella voittaa. Luulen kyllä että ei o Edistä enää ykkösveskaks.

Eivät sentään Hasekia hankkineet.[/quote:a2aee2347c]

Ei maailman parasta mokea niin helpolla saakaan.


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#13 01.08.2006 10:37

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Hasek Detroitiin ja hetkessä Red Wingsit ovat suurimpia voittajaehdokkaita Ducksien kanssa  icon_cool


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#14 01.08.2006 10:46

lejoncio
eraserhead
From: tku
Registered: 14.06.2005
Posts: 1,957

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Ei pelaa yli kolmeakymmentä peliä ensi kaudella.

Offline

#15 01.08.2006 11:03

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

lejoncio wrote:

Ei pelaa yli kolmeakymmentä peliä ensi kaudella.

Ei voi tietää mutta eipä tuo hirveästi maksanutkaan. Milli maailman parhaasta maalivahdista ei ole paljoa. Kyllä se riski kannattaa ottaa.


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#16 01.08.2006 11:09

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Kannattaisi ehkä säästää ne 30 peliä keväälle. Ei kai uran jatkamiseen voi olla muuta syytä kuin heikko playoff-menestys?


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#17 01.08.2006 11:17

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Bedderi wrote:

Kannattaisi ehkä säästää ne 30 peliä keväälle. Ei kai uran jatkamiseen voi olla muuta syytä kuin heikko playoff-menestys?

Vaikea menestyä kun on ollut loukkaantuneena pleijareiden aikana. Viimeksi kun Hasek torjui playoffeissa, oli tuloksena Stanley Cup  smokin


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#18 02.08.2006 15:19

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Ulvilan pikkunatsi wrote:

Se ainoa jonka mies on urallaan saanut. Tuolloinkin palkka-armeijan kapellimestarina toimi Nicklas Lidström. Tai no Lissu sen Conn Smythen ainakin poimi. Väsyneelle Hasek-provolle tongue

En mä mitään provoa, ihan oikeasti pidän Hasekia edelleen yhtenä parhaista maalivahdeista. Ja parhaassa kunnossaan oli ylivoimaisesti maailman paras.


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#19 02.08.2006 16:28

lejoncio
eraserhead
From: tku
Registered: 14.06.2005
Posts: 1,957

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

turston wrote:

[quote:6b10928e6a="Ulvilan pikkunatsi"]Se ainoa jonka mies on urallaan saanut. Tuolloinkin palkka-armeijan kapellimestarina toimi Nicklas Lidström. Tai no Lissu sen Conn Smythen ainakin poimi. Väsyneelle Hasek-provolle tongue

En mä mitään provoa, ihan oikeasti pidän Hasekia edelleen yhtenä parhaista maalivahdeista. Ja parhaassa kunnossaan oli ylivoimaisesti maailman paras.[/quote:6b10928e6a]

makkosella nämä.

Offline

#20 07.08.2006 22:38

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

http://www.jatkoaika.com/nhl.php?sivu=uutiset&id=5941

voi pilu vitu krypä ja kaikki muut. Ei näin  center  itku  center


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#21 09.08.2006 12:41

ILR
matlök
From: täällä sitten taas
Registered: 12.06.2005
Posts: 8,768

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

No diiba daaba, änäri on ihan tarpeeksi täynnä venäläisiä ja mitälie sudeettisaksalaisia kiekonpihtaaja-räkänokkia muutenkin, joskin Malkin taitaa ihan oikeasti osata pelatakin välillä. Näin olen antanut itselleni kertoa.

Penguinsin kokoonpanotilanteen tuo tietysti panee uusiksi mutta onhan siellä tarjolla vielä Perreaulttia ja Allisonia ylivoimaa pyörittämään ja pujottelukepiksi kakkoskenttään. Käykää kiinni, pojat.

Hasek oli kieltämättä olympiataukoon asti selvästi kolmen parhaan molarin joukossa, joka toista väittää omaa todella lyhyen muistin. Tuossa iässä loukkaantumisista ei ihan hetkessä palauduta joten Detroit pelaa vähän riskipeliä mut eipä tuosta hirveesti taloudellista hasardiakaan pääse kehittymään. Ehkä jatkossa nähdään enempi näitä pleijaribonus-diilejä?


Älä päästä painiks sitä

Offline

#22 10.08.2006 22:09

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

[quote:f8ce3fc841="ILR"]No diiba daaba, änäri on ihan tarpeeksi täynnä venäläisiä ja mitälie sudeettisaksalaisia kiekonpihtaaja-räkänokkia muutenkin, joskin Malkin taitaa ihan oikeasti osata pelatakin välillä. Näin olen antanut itselleni kertoa.

Penguinsin kokoonpanotilanteen tuo tietysti panee uusiksi mutta onhan siellä tarjolla vielä Perreaulttia ja Allisonia ylivoimaa pyörittämään ja pujottelukepiksi kakkoskenttään. Käykää kiinni, pojat.
[/quote:f8ce3fc841]

Ois ollu kiva nähdä Crosby-Malkin tutkapari ylivoimassa jo tulevalla kaudella. Uskon että Malkinilla on edellytykset sellaiseen sataan pisteeseen heti ensimmäisenä kautena. Ei paljoa Ovechkinia huonompi, jos ollenkaan.


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#23 13.08.2006 13:32

lejoncio
eraserhead
From: tku
Registered: 14.06.2005
Posts: 1,957

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Offline

#24 13.08.2006 15:27

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

[quote:472c7ac2d6="lejoncio"]http://www.jatkoaika.com/nhl.php?sivu=uutiset&id=5954


Jevgeni peuk[/quote:472c7ac2d6]

Tämähän menee mielenkiintoiseksi. Huhujen mukaan Malkin olisi ostamassa sopimuksensa Metallurgista ulos.

Toinen huhu kertoo että Palffy olisi sittenkin jatkamassa uraansa ja tietysti Pittsburghissa. Ehkä ne nyt tulevalla kaudella sitten pärjääkin.


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#25 14.08.2006 13:52

Acedia
löylynlyömä lappalainen
Registered: 12.06.2005
Posts: 6,740

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Venäjän mafia kai kidnappanut pojan ja pistänyt kylmäksi kun ei kotimaan liigassa pelaaminen kiinnosta.  icon_eek

Offline

#26 15.08.2006 17:54

lejoncio
eraserhead
From: tku
Registered: 14.06.2005
Posts: 1,957

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Offline

#27 16.08.2006 17:42

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?


icon_lol  peuk


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#28 03.09.2006 23:04

Bedderi
Member
Registered: 12.06.2005
Posts: 4,341

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Ylös.

Saiskohan Suomesta jostain fanikrääsää? Voisin ehkä haluta Habs-logolla varustetun t-paidan. Kuitenkin ilman mitään numeroa tai Ribeiron nimeä selässä.


turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.

Offline

#29 12.09.2006 22:56

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?

Jokin juju tuossa on pakko olla, ei tuota voi muuten tajuta. Vaikka palkkakaton tuleva nousu ja inflaatio otetaan huomioon, ei tuossa siltikään paljoa tunnu olevan järkeä. 20-vuotiaalle änärin parhaalle mokelle tuollaisen sopimuksen voisi ymmärtää, mutta kun Rickillä on ikääkin jo 25 vuotta ja sarjasta löytyy tusina parempia maalivahteja. Kausiansio on tuossa sopimuksessa jo aika lähellä änärin parhaiden veskojen tuloja. Noh, tällaista voi odottaa vain Islandersilta.


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

#30 16.09.2006 14:57

turston
turska the wonder, tuohtunut vegaani
From: jojo
Registered: 13.06.2005
Posts: 9,517

Re: NHL 2006/2007 - lopetetaanko taas antikliimaksiin?


ei muuta kuin voidetta rakoon ja ruuvi kiinni!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB