#1 26.11.2016 17:49

Rukoile kuolemaa
Member
From: Äijjälä
Registered: 26.07.2009
Posts: 2,029

Käpylässä 21.1. Lörsson, Fleshpress, Aresti, DJ Joe Caligula

Tico! - Jo vain! - Tico!

Nyt menee varmasti monella nachot väärään kurkkuun, mutta Suomen Punk-Päämaja voi ylpeänä esittää kaksi ensimmäistä buukkausta seuraavaan Käpylässä tapahtuu -tapahtumaan ravintola Cactuksessa. "Vuoden keikkailta jo tammikuussa", tietyt ntkt-tahot kommentoivat, kun kuulivat, mitä on luvassa. Jo vain! Toteamukseen on helppo yhtyä, koska viimeksi on nähty kaksi eturivin keikkayhtyettä saman illan aikana näin intiimissä paikassa? No ei vittu koskaan!

Yhtyeistä:

Lörsson

60-luvulla oli M.A. Numinen, 70-luvulla oli Organ ja 80-luvulla Aarnen valinta. Sen jälkeen kotimaista undergroundia on dominoinut Lörsson!

Lörsson tulee ensiesittämään Käpylän Cactuksessa uuden avainteoksensa Viiden siiderin vittu, joka tulee nousemaan kotimaisen musiinkin folkloreen. Teoksen sanoitus tulee olemaan Finlandia-palkintoehdokkaana vuonna 2018. 

Jokainen, joka on Lörssonin livenä nähnyt, että ilta tulee olemaan ikimuistoinen ja kokemus joka kerta erilainen. Everybody loves Lörsson!


Fleshpress


Fleshpressistä on sanottu paljon, paras kotimainen bändi, paras kotimainen keikkayhtye, paras sitä sun tätä. Ja aivan oikein, näinhän se onkin. Moni kuvannut Fleshpressin keikkaa kuin seksiksi sellaisen karhun kanssa, raakaa, mutta orgastistista aivan kuin olisit juuttunut  mankeliin jossa jokainen puristuminen tuottaa suurimman mahdollisen nautinnon.
Maailmallakin valtavaa suosiota nauttiva lahtelaisyhtye on tuttu näky isojenkin ulkomaalaisten festivaalien lavoilla, Suomessakin suosio alkaa olla sitä luokkaa, ettei yöpyminen makuupussissa Cactuksen edessä välttämättä ole liioittelua.

Aresti

Illan kolmanneksi yhtyeeksi varmistui vihdoin (kitaristi oli kiertueella Intiassa) legendaarinen Aresti. Kunnioitettavaa 26 vuottansa juhlistava Aresti aloittaa juhlavuotensa Cactuksessa. Harvoin Suomessa samaan aikaan olevien yhtyeen jäsenten saaminen samaan aikaan lavalle on logistinen haaste, joka on nyt voitettu. Keikalla voi ehkä saada käsiinsä myös legendaarisen Bad Vugum levy-yhtiön julkistaman seiskan, jonka näkeminen on lähes yhtä harvinaista kuin tämän yhtyeen.

musalinkki: https://aresti.bandcamp.com/


DJ:ksi on kiinnitetty maailmanluokan tekijä, DJ Joe Caligula (UK), joka silloin tällöin keikkailee toisessa kotimaassaan (pääsääntöisessi hän asuu Ibizalla tai Lausannessa). Joe Caligulaa fiittaa tarpeen mukaan Käpylän oma "legenda", DJ Tykittelijä.

Mahdollisista lisäkiinnityksistä ja lipunhinnoista sun muusta ilmoitellaan myöhemmin. Merkatkaa tämä nyt kalenteriin, jotta ei jää tämä uuden musiikin merkkijuhla väliin.


Ravintola Cactus sijaitsee Amerin talossa Mäkelänkadun ja Koskelantien kulmassa n. 1.5 kilometriä Ravinto Mustasta Härästä pohjoiseen. Kaikki Tuusulantielle jatkavat dösät pysähtyvät vieressä. Pasilasta mestoille pääsee esim. 69 ja 506:lla.  Ravintolasta on lyhyt matka Mustaan Härkään ja melko lyhyt matka Pasilan juna-asemalle.

xe7GSfj.png

kartta1cactus.png

Last edited by Rukoile kuolemaa (21.12.2016 10:24)


vittu et tiennyt kenelle vittuilit, mutta vittu tiedät sen nyt

Offline

#2 21.12.2016 10:25

Rukoile kuolemaa
Member
From: Äijjälä
Registered: 26.07.2009
Posts: 2,029

Re: Käpylässä 21.1. Lörsson, Fleshpress, Aresti, DJ Joe Caligula

Esiintyjälistaa täydennetty.


vittu et tiennyt kenelle vittuilit, mutta vittu tiedät sen nyt

Offline

#3 19.01.2017 10:18

Rukoile kuolemaa
Member
From: Äijjälä
Registered: 26.07.2009
Posts: 2,029

Re: Käpylässä 21.1. Lörsson, Fleshpress, Aresti, DJ Joe Caligula

Alustavat showtimet:

22:00 Lörsson
23:00 Fleshpress
00:00 Aresti

Liput 7€
Ovet 21:30

Ääninäytteitä:

Aresti: https://aresti.bandcamp.com/
Fleshpress: https://fleshpress.bandcamp.com/
Lörsson: NTKT

Fleshpress on luvannut soittaa erikoispitkän keikan!


vittu et tiennyt kenelle vittuilit, mutta vittu tiedät sen nyt

Offline

#4 21.01.2017 15:25

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,336
Website

Re: Käpylässä 21.1. Lörsson, Fleshpress, Aresti, DJ Joe Caligula

en taida päästä paikalle, mutta pakko kopsata tämä upea ohjeteksti niille, jotka paikalle menevät kun RK ei näköjään ole ehtinyt/jaksanut:

Joitain perusjuttuja:

Tapahtuma "alkaa" klo 21:30, jolloin Joe Caligula alkaa viihdyttämään asiakkaita kansainvälisellä setillään.

Ennen klo 21:30 voi paikalle saapua syömään, mutta 21:30 jälkeen myös sisällä olijoilta peritään pääsymaksu (eli niiltä, jotka ovat saapuneet ennen klo 21:30 paikalle).

Oletan kaikesta päätellen, että porukkaa on tulossa paljon. Jonotusajan minimoimiseksi, ottakaa TASARAHA 7€. Pankkikortilla, lounasseleteillä, bitcoineilla, AAR-seteleillä tai jollain muulla EI VOI MAKSAA. Cash only!

Eka bändi, eli Lörsson aloittaa klo 22:00! Sitä seuraavat noin klo 23:00 Fleshpress ja 00:00 Aresti. Ajat ovat alustavia aikoja. Ravintola toimi 21:30 asti ihan normaalina ravintola, joten soundcheckiä ei päästä tekemään ennen tapahtuman alkua. Tapahtuman järjestäjä, bändit ja äänimies tekevät kuitenkin paljon duunia, jotta virittelyä ei tarvitsisi pitkään kuunnella ja bändien väliajalla kuultaisiin etupäässä DJ Joe Caligulan vartavasten tätä tapahtumaa varten poimimia vinyylihelmiä
Yhtyeiden jälkeen DJ-viihde jatkuu vähintään 1:30 asti.

Keittiö on auki ainakin 22:00 asti, mutta saattaa olla, että esim. Turski-Natsoja saa pidempään. Olen yrittänyt selittää ravintolaitsijalle, että on tulossa paljon jengiä ja juomatarjoilu pitäisi hoitaa sujuvasti. Tuolla on kuitenkin vain kaksi kaljahanaa. Jonojen minimoimiseksi olisi hyvä, jos varaisitte mukaan käteistä.

Korvatulpat kannattaa ottaa mukaan, jos siltä tuntuu.

Kuten kaikki ymmärtävät, tästä tulee ikimuistoinen ilta ja tarinat illasta muuttuvat legendoiksi, joita muistellaan vielä kymmenien vuosienkin päästä. Lämpimästi tervetuloa!


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#5 24.01.2017 20:56

Rukoile kuolemaa
Member
From: Äijjälä
Registered: 26.07.2009
Posts: 2,029

Re: Käpylässä 21.1. Lörsson, Fleshpress, Aresti, DJ Joe Caligula

Olipas muuten ihan vitun hyvä ilta! Seuraava Käpylä-pläjäys pe 24.2.. Esiintyjinä Atom Mouth Gimlies, The Carnival ja Carson Inc.!


vittu et tiennyt kenelle vittuilit, mutta vittu tiedät sen nyt

Offline

Board footer

Powered by FluxBB