#1 03.04.2019 13:51

Rukoile kuolemaa
Member
From: Äijjälä
Registered: 26.07.2009
Posts: 2,029

LA 6.4. Ydinperhe, The Carnival, Leather Weapons @ Cactus

Tervetuloa Cactuksen (Mäkelänkatu 91, Helsinki) crossover-iltamiin. Lauteilla kolme kovaa kotimaista!

Ydinperhe

Kymmenen vuoden kypsään ikään ehtinyt hardcoreyhtye Ydinperhe on noussut musiikki-instituutioksi, jonka sanoituksia siteeeraavat ministerit ja jonka levyt saavat palstatilaa (ja peräti neljä tähteä) valtakunnan ykkösprinttimedian sivuilla. Tämä ei meinaa sitä, että tuumaakaan oltaisiin annettu periksi. No retriet, no surrender! Laulaja Mza-Dogginn toimiessa seremoniamestarina tanssilattialta pyyhitään pölyt vihaisten sotahuutojen ja rytmien kaikuessa ämyreistä. Puhdasta iloa, energiaa ja vittuilua apatiaa vastaan, sitähän Ydärit ovat.

Leather Weapons

Muistateko legendaarisen möykkähoocee yhtye Perikadon? No tietysti muistatte. Tiedättekö mitä on kunnon meininki? No toivottavasti tiedätte. Kas tässäpä Perikadon "tuhkista" noussut superyhtye Leather Weapons heittää ensimmäisen keikkansa tänä lauantaina Cactuksessa. Mukana jäseniä mm. yhtyeistä Miettiin, Slave Hands, Kuudes Silmä, Circling the Drain, Ride for Revenge, jne, jne.

Musanäyteet: http://leatherweapons.bandcamp.com

The Carnival

Harvoin keikkaileva The Carnival on ilo toivottaa parin vuoden tauon jälkeen takaisin Käpylään. Vuodesta 1999 lähtien omaa tietään kulkeneet kajaanilaiset ovat solmineet epäpyhän liiton ensimmäisen polven black metallin ja toisen polven suomi-hooceen kanssa. Kuihtuvan tehdaspaikkakunnan synkkää ja vihamielistä tunnelmaa kuvastava rähinäremmi piiskaa kuulijaansa kuin Lalli piispa Henrikkiä Köyliönjärven jäällä.
The Carnival heittää erikoispitkän Käpylä-special keikan! Samat lähteet kertovat, että uutta materiaalia on luvassa. "Tyylillisesti on kuin "Celtic Frost soittaisi Sleepin Dopesmokeria ja Glenn Danzig laulaisi"" - t. internetlähde.

Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivat, että kyseessä on myös huippuharvinainen Romppainen brother's experience, ensimmäistä kertaa jos ei maailmassa, niin ainakin Helsingissä!

Musanäytteet: https://soundcloud.com/the-carnival

Liput ainoastaan 8€.

Fese:

https://www.facebook.com/events/784404505272467


vittu et tiennyt kenelle vittuilit, mutta vittu tiedät sen nyt

Offline

#2 05.04.2019 14:26

Rukoile kuolemaa
Member
From: Äijjälä
Registered: 26.07.2009
Posts: 2,029

Re: LA 6.4. Ydinperhe, The Carnival, Leather Weapons @ Cactus

Alustava aikataulu:

21:30 Ovet ja Dj Vitunhuono alkaa paukuttamaan
22:30 The Carnival
23:15 Ydinperhe
00:00 Leather Weapons

huom! varaa mielellään 8€ tasaraha mukaan.


vittu et tiennyt kenelle vittuilit, mutta vittu tiedät sen nyt

Offline

Board footer

Powered by FluxBB