#1 16.05.2019 13:07

Hra Mezola
Member
Registered: 03.09.2015
Posts: 109

25.5. 6linja: Cleaning Women + Hackedepicciotto

Cleaning Women tuo Suomeen Einstürzende Neubautenin Alexander Hacken ja Danielle de Picciotton duon.

Alexander Hackesta (mm. Einstürzende Neubauten, Ministry of Wolves) ja Danielle de Picciottosta (mm. Crime & the City Solution, Ministry of Wolves) muodostuva Hackedepicciotto saapuu toukokuussa Suomeen kahdelle keikalle, joilla molemmilla on mukana myös juuri uuden Intersubjectivity-albumin julkaissut Cleaning Women. Alexander Hacke on miksannut Cleaning Womenin uuden albumin,  joten yhteisesiintymisille löytyy luonteva perusta.

Hackedepicciotto tunnetaan erittäin intensiivisistä keikoista, joilla de Picciotto soittaa mm. Hurdy gurdya eli kampiliiraa ja sointusitraa (autoharp) ja Hacke mm. kitaraa ja bassoa. Yhdessä he luovat hypnoottisia musiikillisia äänimaailmoja, joita värittää Hacken toismaailmallinen kurkkulaulu ja de Picciotton sanoitukset. Tällä hetkellä yhtye kiertää promotoiden uutta Menetekel-albumia.

Sekä Alexander Hacke että Danielle de Picciotto ovat pitkän linjan monialataiteilijoita. 15-vuotiaana Industrial-pioneerikokoonpanoon Einstürzende Neubauteniin liittynyt Alexander Hacke on tehnyt yhteistyötä lukuisten eri taiteilijoiden ja yhtyeiden kanssa. Hacke on myös säveltänyt musiikkia useisiin elokuviin. Danielle de Picciotto on yksi Love Parade -festivaalin perustajista, kuvataiteilija, kirjailija, elokuvaohjaaja ja muusikko. De Picciotton omiin kokemuksiin perustuva uusin kirja The Beaty of Transgression kertoo värikkäästi Berliinin taide- ja musiikkimaailmasta alkaen 80-luvulta.

“We are very much looking forwards to double bill with the Cleaning Women. Besides the fact that Alexander produced their last record, we feel that our music is a good combination with theirs on stage. We show the dark side of the world and they bring the light.”

Cleaning Women on itsetehdyillä, usein siivousvälineisiin perustuvilla soittimilla operoiva trio, joka on puhdistanut Tellusta jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Yhtye on parhaillaan koko kevään kestävällä levynjulkaisukiertueella. Uusi levy ja keikat ovat saaneet mainion vastaanoton.

Cleaning Women kommentoi puolestaan yhteiskiertuetta näin: "Hackedepicciotto halusi konsertoida Suomessa ja he kysyivät meiltä haluisimmeko soittaa yhteisiä keikkoja. Meistä se kuulosti mainiolta ja luontevalta idealta. Onnistuimme löytämään yhteisen vapaan viikonlopun ja saimme keikat lukittua. Luulen että luvassa on mainio yhdistelmä Hackedepicciotton meditatiivista tunnelmointia ja Cleaning Womenin rytmikästä vispilöintiä."

www.cleaningwomen.com
www.hackedepicciotto.de

Liput 22€ ennakko / 24€ ovelta.
Ennakkoliput myy Tiketti.

Eventti:
https://www.facebook.com/events/1251434508330523/

Offline

Board footer

Powered by FluxBB