#1 19.09.2019 11:28

Rukoile kuolemaa
Member
From: Äijjälä
Registered: 26.07.2009
Posts: 2,027

La 28.9. Jumalation, Heinous (US), Fosforos, The Hirvi @ Cactus, HKI

Tervetuloa hevin maailmaan (THM) on tunnettu konsepti, jossa tarkoituksena on tarjota ainoastaan PARASTA HEVIÄ kansalle. Ja ME pidämme lupauksemme! Tervetuloa hevin maailman vol2. esittelemme laajalla skaalalla heavy metallin parhaimmmistoa. Juhlapaikaksi on valittu legendaarinen Ravintola Cactus, Mäkelänkatu 91.

Jumalation

Tätä bändiä on kaivattu takaisin estraadeille kuin nunna janoaa menkkaverta siskonsa pillusta! Odotus on vihdoin ohi ja tunnetusti paras (kotimainen) heavy bändey kapuaa pitkästä aikaa Cactuksen häkkiin.

Musiikkinäytteet: https://www.youtube.com/watch?v=Up6-Wzlzk5E

Heinous

American Arizonasta kaikuu karmiva mökäoksennuksen ääni kun torsona raiskatun pappismiehen seipääseen isketyn pään viimeinen kirkaisu. Heinouksen täysin mädäntynyt death metal saattaa olla liikaa FMHM ry:n normijäsenelle, mutta ei niille, jotka haluavat astua HEVIN maailmaan

Musiikkinäytteet:
https://heinous1312.bandcamp.com/


Fosforos

#yhyy itkee kirkkoherra Pellinen , kun hänet on teljetty rottiakuhisevaan rahtikonttiin, minkä kaiuttimista tuutataan täysiä Fosforosia! Tämä korinapoppoo tulee tampereelta, mikä sopiikin näin kalmantuoksuisen löyhkäävän musiikin synnyinkodiksi.

Musiikkinäytteet:

https://fosforos.bandcamp.com/

The Hirvi

Teknothrashin kotimainen kärkinimi saapuu pitkästä aikaa keikalle Käpylään. Tämäkin liian rankkaa Pelliselle ja liian teknistä muille kuin hevin nimeen vannoville!

Musiikkinäytteet:

https://www.youtube.com/watch?v=s1Sblk0_RyE

https://www.youtube.com/watch?v=8xAxb48OZcg

Liput 10€


vittu et tiennyt kenelle vittuilit, mutta vittu tiedät sen nyt

Offline

#2 28.09.2019 11:09

Rukoile kuolemaa
Member
From: Äijjälä
Registered: 26.07.2009
Posts: 2,027

Re: La 28.9. Jumalation, Heinous (US), Fosforos, The Hirvi @ Cactus, HKI

Tervetuloa lauantaina 28.9. Käpylän kovimpaan menomestaan, Ravintola Cactukseen. Vaikka DJ France Gallhammer joutui perumaan keikkansa, oma veikkaukseni on, että illasta tulee 7/5-tasoinen HEVIN maailmaan tutustuminen.
Tapahtuma "alkaa" n, klo 21:00, jolloin disc jockey laskee heavy-vinyylit lautaselle Tulkaa ajoissa niin näette kaiken, mitä halusittekin nähdä.
Sisäänpääsymaksu on 10€. Kaikki asiakkaat, jotka ovat bändien musisoinnin aikana sisällä, maksavat sisäänpääsymaksun.
Ottakaa TASARAHA 10€ käteisellä. Pankkikortilla, mobile paylla, lounasseleteillä, bitcoineilla, AAR-seteleillä tai jollain muulla EI VOI MAKSAA. Cash only! Lähin automaatti on helvetin perseen kaukana, joten tarkkana tän suhteen.
Ravintola Cactukseen (Mäkelänkatu 91, Mäkelänkadun ja Koskelantien kulmassa ”Amerin” talossa) on todella helppo tulla melkein mistä hyvänsä suunnasta. Tsekatkaa vaikka HSL:n reittiopppaasta. Kurvista mestoille pääsee ihan viereen niillä dösillä, jotka kääntyvät Mäkelänkadulle. Matka-aika on alle 10 min.
NOIN SUURINPIIRTEIN aikataulu:

21:00 ovet ja DJ aloittaa musisoinnin.
21:30 The Hirvi (Thrash)
22:30 Fosforos (Mögämetal)
23:15 Heinous (Goregrind) ja nää oli tosiaan Jenkeistä!
00:00 Jumalation (Tykitysheavy)

Bändien välillä ja jälkeen DJ Haapoja in action!

HAPPY HOUR 21:00-23:00


vittu et tiennyt kenelle vittuilit, mutta vittu tiedät sen nyt

Offline

Board footer

Powered by FluxBB