#1 17.02.2020 11:42

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

On Cinema at the Cinema

Tavallinen jätkä Helsingistä etsii kirjekaveriksi henkilöitä jotka tykkäävät sarjasta On Cinema at the Cinema. Jos et ole kuullut siitä, niin voin yrittää selittää, mistä on kyse. Se on show, jossa kaksi henkilöä arvioi elokuvia ja jossa arvosteluasteikon yläraja on viisi pussia popkornia.

Monet varmaan tietävät Tim Heideckerin, joka on yksi puolisko Tim & Ericiä ja joka on näytellyt elokuvissa kuten Fantastic Four ja Us. Gregg Turkington taas on alakulttuurijumala, joka on tiettävästi ollut perustamassa Carolineria ja jonka suuri yleisö tuntee parhaiten stand-up-koomikkona nimellä Neil Hamburger.

Kaksikko on tehnyt omilla urillaan paljon kaikenlaista kokeellista komediaa mutta väittäisin että tämä useita vuosia kestänyt ja käsittämättömiin mittasuhteisiin etenevä projekti on kummankin uran kiistaton kruununjalokivi.

Varoituksen sana, että tämä ei ole sarja, joka hirveän nopeasti avautuisi tai joka saisi hohottamaan naurusta. En osaa niputtaa sarjaa mihinkään muuhun näkemääni, mutta tämän on pakko olla taidetta. Tämä on niin kiehtova juttu, että sille piti perustaa ihan oma topicci. Olen nyt katsonut kymmenen kautta ahmien ja onhan tämä parasta ikinä.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#2 17.02.2020 12:24

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: On Cinema at the Cinema

rakkaus neroutta

Offline

#3 21.02.2020 01:23

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Nyt on katsottu melkein kaikki. Pari sanaa, ehkä joskus lisää. Takki on tyhjä. Kiva fiilis kun on kuvitellut nähneensä kaiken mahdollisen mitä näyttämötaide voi saada aikaan ja sitten tulee tällainen show joka sanoo että et ole kuvitellut vielä mitään.

6th Annual Live On Cinema Oscar special oli uljas huipennus saagalle vuosi sitten. Luulin, ettei tästä voi enää mennä mihinkään, niin tyhjentävästi se kuljetti kaksikon tarinan huipennukseen. Viimeisin 7th Annual Live On Cinema Oscar special on vielä niin paljon majesteettisempi, miten sitä nyt edes kuvailisi, Lars von Trier ohjaamassa saippuaoopperaa ei pääsisi lähellekään tätä. Loppu järisytti.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#4 06.03.2020 13:56

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Okei hei kaikki forumistit ja oikein paljon tervetuloa lukemaan On Cinema at the Cinema -topicin historian neljättä spämmiä!

Tästä on tulossa aivan poikkeuksellinen asiakirjoitus, joka huipentuu viestin lopussa tapahtuvaan suureen paljastukseen!

En malta odottaa mikä tuo paljastus on. Täällä päässä jo jännitys kasvaa ja varmasti siellä kotonakin tietokoneen tai mobiililaitteen äärellä ollaan innoissaan. Mutta samalla kun jatkan kirjoittamista niin voisko joku forumisti tuoda mulle kokiksen, tässä alkaa suuta kuivaa.

Tosiaan sen verran pitää sanoa että On Cinema at the Cinema -topic on lyhyessä ajassa vakiintunut Suomen johtavaksi ja käsittääkseni myös ainoaksi On Cinema at the Cineman suomenkieliseksi tietolähteeksi. Kukaan muu Suomessa ei ole vielä tehnyt yhtä uraauurtavaa työtä ja tuonut On Cineman sanomaa esiin suomen kielellä. Se määrä faktaa, mielipidettä ja tunnetta joka tähän topicciin on jo koottu ja tullaan kokoamaan saa kaikki muut topicit kalpenemaan!

Mutta se suuri paljastus! Kerro Ville mitä sä olit suunnittelut?!?

No, tämän kertominen on vähän hankalaa kun olen niin innoissani, mutta nyt se on varmaa. Tilanne on nyt se, että tämä spämmi on sneak peak preview siihen suureen huipennukseen mikä on tulossa ensi viikolla.

Elikkäs ensi viikolla tässä topicissa tullaan näkemään spämmi, jollaista ei ole koskaan ennen nähty. Aion nimittäin ensi viikolla kirjoittaa arvostelut JOKAISESTA On Cinema Oscar -spesiaalista, joita on kaikkiaan SEITSEMÄN. Aivan käsittämätön kulttuuriteko siis luvassa, jos oot ikinä katsonut Oscar-gaalaa, jos oot ikinä nähnyt yhtään elokuvaa niin tämä on jotain mitä et voi missata!! Hei ihan näin sivuhuomautuksena MÄ PYYSIN SITÄ KOKISTA  JO YLI KYMMENEN RIVIÄ SITTEN! KUINKA VITUN VAIKEETA ON TUODA YKSI LAITTIKOKIS, TAI EDES TAVALLINEN KOKIS JANOISELLE SPÄMMÄRILLE, EIKÖ TÄÄLLÄ OLE YHTÄÄN AMMATTILAISTA JOKA OSAISI HOITAA HOMMAN VOI SAATANA TEIDÄN KANSSANNE!!!!!


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#5 06.03.2020 15:04

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,288
Website

Re: On Cinema at the Cinema

sorry, cokikset on täältä loppu, mutta innolla odottelen spämmejä, oon joskus nähnyt elokuvan ja vähintäänkin kuvia oscar-gaalasta peuk


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#6 06.03.2020 16:20

noiseidea
PERÄMIEHEN HERKKU
From: siltsukupla
Registered: 14.01.2006
Posts: 41,048

Re: On Cinema at the Cinema

En oikein tiedä mistä tässä on kyse, mutta kai tätä voisi ottaa ns. haltuun.


kraakku wrote:

Lapsena tykkäsin seurata kun kanat paistuivat isossa karusellissa kaupan lihatiskillä.

Offline

#7 10.03.2020 16:11

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Tämä viesti täytyy aloittaa anteeksipyynnöllä. Olen pahoittanut monen ihmisen mielen!

Petin edellisessä viestissä kaikkien teidän forumistien luottamuksen kun menetin malttini yhden kokiksen tähden. Olen pilannut tämän topicin tunnelman ja vajonnut henkisesti täysin pohjalle. En ole nukkunut viikkoon ja suunnittelemani finaali on tämän takia pilalla.

Anteeksipyyntöni kohdistuu teihin kaikkiin mutta erityisesti nimimerkkiin psykokarkki ja sinuun, joka olet psykokarkin fani eli niin sanottu karkkipää.

Voin vakuuttaa että tällaista täydellistä hermojen menettämistä ei minun osaltani ENÄÄN KOSKAAN tule tapahtumaan. SIITÄ VOITTE OLLA TÄYSIN VARMOJA!!!!!!

Nyt kun on sydän revitty auki niin voidaan siirtyä eteenpäin. Sen verran vielä PAKKO sanoa, että jos nyt lähdetään puhumaan anteeksi pyytämisestä NIIN OLISI SITÄ MUILLAKIN ANTEEKSI PYYDETTÄVÄÄ nimittäin SUOMEN HALLITUKSELLA joka tekee ISÄNMAAN vastaista politiikkaa. MUTTA EN TAKERRU TÄHÄN ASIAAN NYT ENEMPÄÄ!

Keskitytään siihen miksi me kaikki olemme täällä - elokuviin - ja vuoden TÄRKEIMPÄÄN tapahtumaan eli Oscar-gaalaan. Joka vuosi On Cinema tekee pari tuntia kestävän liveseurannan eli Oscar Spesiaalin ja tämä on HISTORIALLINEN ensimmäinen kerta kun ne on arvioitu suomen kielellä!!!

Tämä on ihan surkea osio. Suosittelen nyt käymään jääkaapilla.

1st Annual On Cinema Oscars Show

Herttainen, huonolaatuinen streami, jossa sekä Tim että Gregg vasta opettelevat. Symppis Tim antaa lopussa lahjan Greggille. **

2nd Annual On Cinema Oscar Special

Greggin pakkomielteinen suhtautuminen Hobitti-elokuviin alkaa tuoda esiin pimeää puolta. Timin alitajunnassa puolestaan kypsyy harhakuvia tähteydestä, jotka tulevina vuosina käyvät toteen. Greggin ensimmäinen suuri finaali, joka on kaikessa aivottomuudessaan hervottoman nautinnollinen. ***

3rd Annual On Cinema Oscar Special

Sillä hetkellä kun Tim kajauttaa marssibändin säestyksellä Oscar Feverin koko tämä rikas universumi avautuu kuorestaan majesteettisella tavalla. Greggin elokuvarooli aiheuttaa Timissa kateutta, jonka väkevyys tekee katsojaan syvän vaikutuksen. Greggin lapsenomainen usko Oscar-instituutioon murenee viimeisenkin Hobitti-elokuvan jäädessä vaille himotuinta pystiä. Tim saa ensimmäisen suurenmoisen raivokohtauksen, joka saa mannerlaatat järisemään. ****

4th Annual On Cinema Oscar Special

Kohokohta on Timin ja Ayakan kuolleen lapsen herättäminen henkiin cgi-tekniikan avulla. ***

5th Annual On Cinema Oscar Special

Greggillä on omalaatuinen teoria Jawsin salatusta jatko-osasta. Tim ja Gregg eivät ole miettineet loppuun asti Markin turvallisuutta, joten hänelle käy huonosti. Antaisin tälle viisi tähteä mutta sitten seuraaville pitäisi antaa kuusi joten annetaan ****

6th Annual On Cinema Oscar Special

Kun seuraava avaruusluotain lähetetään tutkimaan kaukaisia galakseja ja siihen lisätään jotain maapallolla tehtyä kulttuuria, toivoisin että typerien beatles-kappaleiden sijaan mukana on linkki tähän teokseen. Jos saaga ei ole hallussa, ensimmäiset 20 minuuttia menevät sivu suun, mutta Timin sisääntulosta eteenpäin kärsivällinen katsoja pääsee ensimmäistä kertaa televisioviihteen historiassa näkemään, mitä tarkoitetaan sanalla mania. Lopussa Timin cover Bohemian Rhapsodysta jää lähtemättömästi mieleen, sillä ensi kertaa tämä kaikkien pompöösien kappaleiden isä ja äiti saa arvoisensa kontekstin *****

7th Annual On Cinema Oscar Special

Gregg valmistautuu jo ensi vuoteen tarjoamalla maistiaisia Arthurin 40-vuotisjuhlallisuuksista. Tim yllättää Greggin ei-toivotulla tavalla, sillä luvassa on häähumua. Tim yrittää syventää suhdettaan poikapuoleensa kauniissa kahdenkeskisessä tuokiossa. Lopussa näemme järkyttävän tragedian, jollaista ei ole internetissä, televisioruuduissa tai valkokankailla ennen nähty. *****


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#8 10.03.2020 16:19

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: On Cinema at the Cinema

Kiitos.

Itselläni on oscar spesiaalit, Timin oikeudenkäynti ja Mr. America vieläkin katsomatta. Korjaan toki asian kuha kerkeän.
Offtopikkina mainittakoon että kuun lopussa alkaa Timin ja Ericin uusi sitcom BEEF HOUSE icon_cool  icon_cool  icon_cool

Offline

#9 22.03.2020 16:01

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: On Cinema at the Cinema

Laatu, 500 Movies in 500 Days, uskallatko ottaa haasteen vastaan? Hurjaltahan tuo kuulostaa, mutta näin karanteeniaikoina tekisi melkein mieli ryhtyä koitokseen. Katsoin nimittäin sekä eilen että toissapäivänä elokuvan.

Offline

#10 23.03.2020 22:08

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Mitä, voitko toistaa? En ole leikkauksen jälkeen saanut selvää oikein mistään. Kirurgi sanoi että ne ovat veritulppia, joka on TÄYSIN ERI ASIA kuin aivokasvain. Eli onko niin että ydinaku...ydinaki...ydis... hyvät naiset ja herrat, ydis aikoo katsoa sata leffaa sadan päivän aikana!!


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#11 24.03.2020 10:31

noiseidea
PERÄMIEHEN HERKKU
From: siltsukupla
Registered: 14.01.2006
Posts: 41,048

Re: On Cinema at the Cinema

Sata leffaa sadassa päivässä voisi näissä olosuhteissa onnistuakin.


kraakku wrote:

Lapsena tykkäsin seurata kun kanat paistuivat isossa karusellissa kaupan lihatiskillä.

Offline

#12 24.03.2020 19:24

börjeslandet
stetoskooppisetä
Registered: 20.06.2005
Posts: 15,706

Re: On Cinema at the Cinema

Oon katsonut tähän mennessä 105 elokuvaa tänä vuonna.  nerd  Vielä ei ole edes 100. päivä vuotta ohi. Olen tosin pitänyt välipäiviä  _tsot


en ole kolmekybänen emoboy

Offline

#13 24.03.2020 19:27

börjeslandet
stetoskooppisetä
Registered: 20.06.2005
Posts: 15,706

Re: On Cinema at the Cinema

^sori off-topic. enkä edes saanut mukaan tota sarjan post-ironista otetta


en ole kolmekybänen emoboy

Offline

#14 29.03.2020 14:41

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Pitää linkata talteen tämä Markin aamu-tv-show jonkun vuoden takaa. Huikeaa kamaa. https://vimeo.com/60716535


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#15 25.05.2020 18:56

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Onneksi ihan kaikkea ei ole peruttu Coronan takia. Gregg sai ainutlaatuisen tilaisuuden päästä Sundancen elokuvajuhlille, josta raporttia tässä:


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#16 03.08.2020 00:11

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Timistä on vuosien saatossa sukeutunut talk shown juontamisen ammattilainen.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#17 30.08.2020 14:20

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Mitäpä tässä muuta sanomaan kuin että rakastan tätä saagaa. Katoin just uusintana seiskakauden majesteettisen päätösjakson, jossa Tim ja kumppanit käsittelevät läheisen perheenjäsenen yllättävän sairastumisen ja kuoleman, joka kenties olisi ollut vältettävissä jos Tim ei olisi niin rokotekriittinen.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#18 30.08.2020 17:25

gray charlie
laupias ajojahtilainen
From: google-yliopisto
Registered: 06.10.2019
Posts: 634

Re: On Cinema at the Cinema


tää on kyllä erityisen huvittava jakso. onelinerit ja niiden toimitus aivan huippuluokkaa


tttttttttthhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrsssst

Offline

#19 05.09.2020 13:52

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Jumalauta tämä kolmannen Oscar-spesiaalin avaus nostaa adrenaliinit kattoon ja tekee mieli juhlia ja juhlia ja juhlia hand  hand  hand

Tim täräyttää kaikkien aikojen hienoimman avauksen millekään gaalalle ikinä

  rakkaus  rakkaus  rakkaus  rakkaus  rakkaus  rakkaus rakkaus  rakkaus  rakkaus  rakkaus  rakkaus

_lollollol


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#20 06.09.2020 21:12

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Tässä vertailun vuoksi esitys edellisen vuoden spesiaalista. Näkee hyvin Timin karaktäärin räjähdysmäisen kasvun.

Gregg lyö rytmiä hobittipiipulla rakkaus rakkaus rakkaus


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#21 21.09.2020 11:02

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Näin jälkiviisaana voidaan sanoa, että Timin päätös ottaa Joe Estevez johtamaan yhtiönsä taloushallintoa oli väärä. Joe on hieno kaveri ja herrasmies, mutta talous ei ole hänen vahvinta aluettaan. Joen kannattaisi pysyä siinä työssä, minkä hän parhaiten osaa, eli näyttelemisessä. Hänhän on ollut monissa elokuvissa, kuten the turning point, ruegarue, out of the darkness, gunfight in yuma, autism in cake, the voices from beyond, doonby, goalcage, the creeps, inside out plastic films, the haunting of pearson place, personal exopolitics, under the bridge, onion soup, sebastian, Dr. spine, insignificant celluloid, horroween, king's men, first dog, mitchell tapes, die each home, iron soldier, dark crossing, days of light, primates, the magic dragon, the apparition of roxanne, the vigilante, vanguard, a perfect life, the ascent of placebo, corruption governor, not another b movie, delight, meltdown-fresh, texas, the death of hollywood, the lives of better men, dead love, serbian scars, withered one, hollywood confidential, see jane run, zombie farm, cake: a wedding story, cordova nights, death row, kill a zombie, sigma die, necronaut, alibi, korea town, the patrol, shut up and shoot, voices from the grave, third degree, evil after ever, unearthly rage, the IRA, king of nothing, resurection, mary, scar, the tailor, dead things,  20-20, the american nightmare, hercules in hollywood, drawn blood, the evil chamber, evil grave curse of the maya, (biselketh) the michael story, the (blank) slayer, Death, can I buy you a drink?, vampire story, killer story, vampire boulevard, summer solstice, rice girl and inferno, mind of terror, zombiegeddon, hitman city, got papers?, scary tales, the return of mister longfellow, mindgame, spanish fly, russians in the city of angels, tales from the grave, las vegas psycho, vatos, jumping for joy, max hell, frog warrior, mob days, deathbed, autopsy, a love story, hell asylum, psychotic, no dogs allowed, jumper pacino is missing, two coyotes, shattered faith, no turning back, double deception, black scorpion, remnant, green diggity dog, ultimate prey, stolen from the heart, flat out, 14 ways to wear lipstick, silent scream:no code of conduct, crimes of the chupacabra, fatal pursuit, I got the hookup, guns of el chup acabra2, the unseen, forever and alone, avenged, the catcher, memorial day, no rest for the wicked, lolas game, tex murphy, overseer, the waterfront, winner takes it all, acts of betrayal, motorcycle cheerleading mamas, lethal seduction, dark secrets, guns of el chup acabra, gator king, break away, the searcher, the last kill, the garbage man, rollergator, blood slaves with the vampire, wolf, squanderers, demolition highway, lethal orbit, carnival of wolves, american tigers, last of the breed,  werewolf, toad warrior, backroads to vegas, red line, dillinger and capone, little lost sea serpent, cruise, starstruck, babyghost, equal impact, karate raider (with criminal intent), boulevard, guns and lipstick, quiet days in hollywood, point doom,  broken bars, blood heaven, inner sanctum 2, the mosaic project, double blast, fatal justice, body count, the deadly secret, unconditional love, dark universe, beach babes from beyond, LA goddess, In a moment of passion, Cyber seeker, karate commando, madame, the fletch merchant, eye of the stranger, expert weapon, armed for action, eddie pressly and the summoned, lost in the hollywood, psychic detectives, return of the rollerblade 7, legend of the rollerblade 7, blood on the badge, rollerblade 7, dark rider, soul taker, lockdown, murder in law, the platinum triangle, fatal pulse, south of reno, retreads, human error, I married a centerfold, the invisible woman, the anatomy of a seduction ja the unlucky lady.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#22 20.10.2020 13:18

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: On Cinema at the Cinema

Laatu wrote:

1st Annual On Cinema Oscars Show

Herttainen, huonolaatuinen streami, jossa sekä Tim että Gregg vasta opettelevat. Symppis Tim antaa lopussa lahjan Greggille. **

Katsoin tämän eilen. Arviosi on yllättävän tyly tähtien osalta icon_surprised
Editoinnille ja ohjaukselle ensinnäkin viisi pussia popkornia. Miten voi olla joka kerta niin hauskaa kun billy crystalin tai john travoltan naama ilmestyy jossain random kohdassa ruutuun. Greggin hobitti-pakotus ei myöskään lakannut naurattamasta. Parasta tässä kuitenkin oli seurata kaksikon pokan pitämistä. Greggillä piti käsittämättömän hyvin, Tim sen sijaan repeili yllättävänkin paljon. Paras kohta puolen tunnin kohdilla kun Tim kääntyy pallo punaisena poispäin kamerasta pidättämään nauruaan, ja kun kääntyy hetken kuluttua takaisin Gregg on edelleen sama tonnin seteli kasvoillaan lotr-vhs kourassa.

Offline

#23 25.10.2020 12:50

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Pannaas vaikka tänne talteen Timpan stand-uppi. Onhan tämä ihan sairaan hyvä. Säälittävä koomikko Tim ammentaa stand-upin äijäkulttuurin kliseistä niin hienon shown, että uskallan väittää että Andy Kaufman ja Neil Hamburger kieriskelevät haudassaan ja sängyssään naurusta. Omia suosikkeja tällä hetkellä pieleen menevä sisääntulo ja ooppera ja pettymys siitä ettei omista lapsista irtoa materiaalia.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#24 25.10.2020 14:40

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: On Cinema at the Cinema

Poskilihaksiin sattuu. Vaimoon liittyvät jutut nauratti ehkä eniten. Mixmycandles.com ohjautuu näköjään decker-jaksoon icon_smile

Offline

#25 01.04.2021 15:24

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: On Cinema at the Cinema

:pray:

Offline

#26 27.04.2021 13:02

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Tehdään tää nyt ihan alkuun selväksi. Jos sä seuraat tätä topiccia ja luet näitä aiempia viestejä, kuten todennäköisesti teet jos olet Gregghead, sun on IHAN TURHA tulla kitisemään mulle, topicin perustajalle ja tän topicin AINOALLE ALKUPERÄISELLE Timheadille siitä mikä Greggin kohtalo tän vuoden Oscar-spesiaalissa on.

Ja näin asia on mun puolesta LOPPUUN KÄSITELTY!!! Siis ihan oikeesti, mieti nyt hiukan!!! Jos sä et pysty itse tekemään tarvittavia varotoimenpiteitä, eli varamaan rauhottavia lääkkeitä, nenäliinoja, turvariepua mitä ikinä sä tarttetkaan ennen ku rupeet kattoo tota spesiaalia niin sun on IHAN TURHA RUVETA MULLE VOLLOTTAMAAN Greggistä, sä tiedät mihin oot ryhtymässä ja sä KANNAT ITSE VASTUUN.

ON SE KUMMA KUN TÄSSÄ TOPICISSA PITÄÄ JATKUVASTI OLLA PAIMENTAMASSA ETUKÄTEEN GREGGHEADIEN VALTAISAA KYYNELTEN MYRSKYÄ!!!!

Te ootte ite valinneet puolenne. Mä oon koko ajan yrittäny varottaa. Te ootte sokeasti luottanu siihen että GREGG, teidän oma "leffa"ekspertti kertois teille mitä leffoja kannattaa katsoa ja mitä kannattaa välttää!!!

Se on Teidän oma sokea luottamus joka on ajanut teidät tähän pisteeseen PISTE.

MULLA EI OO MITÄÄN AIKOMUSTA SPOILATA GREGGIN PIMEÄN PUOLEN TÄYDELLISTÄ MANIFESTOROITUMISTA. Kattokaa itte. Ja tehkää ite omat johtopäätöksenne, mä pesen käteni koko asiasta. Sen verran voin sanoa että mä oon tienny mikä Gregg on KOKO AJAN. SIITÄ EI OLE OLLUT PIENINTÄKÄÄN EPÄSELVYYTTÄ!!!

La Ruen tutkimukset valmistuu perusteellisten tutkimusten jälkeen ja sitten nähdään kuka on syyllinen viime vuoden katastrofiin. La Roun body cam varmistaa että kaikki action tallentuu nauhalle hetki hetkeltä. Tim toimii täsmälleen niin kun kuuluukin. Timin uskomaton kyky armahtaa syyllisiä tulee heti selväksi kun Mister Movies, eli AXIMON, ei pysty suorittamaan kunnialla HÄNELLE USKOTTUA KUNNIATEHTÄVÄÄ.

HEI Network on kovan työn tulos ja olin valmis maksamaan 10 euroa tästä työn tuloksesta enkä pettynyt OLLENKAAN.

TIMILLÄ ON TAKATASKUSSA NIIN MONTA TOINEN TOISTAAN SYKÄHDYTTÄVÄÄ YLLÄTYSTÄ tän vuoden Oscer-gaalaan että Greggin läsnäolo on täysin tarpeeton. Ainoastaan Timin armollisuudesta Tim on valmis antamaan CREGGILLE JÄLLEEN KERRAN mahdollisuuden ja teidän Greggheadien pitäis KUNNIOITTAA SITÄ EIKÄ YRITTÄÄ KEKSIÄ OMITUISIA SALALIITTOTEORIOITA.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#27 20.05.2021 13:59

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

186553552_10158210563513105_8438469849936013697_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=ARVwCOPvhJoAX8h4Yn3&_nc_ht=scontent-arn2-2.xx&oh=8f92d7a1d3ef8be25e8b149fa12f4835&oe=60CA37EE


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#28 02.06.2021 11:49

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#29 02.06.2021 11:51

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Tämäkin pakko laittaa tänne späm späm mitäs ydis oot mieltä Tripp Spencerin hahmosta?


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#30 17.06.2021 14:02

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,896
Website

Re: On Cinema at the Cinema

Ikuinen romantikko Tim laulaa koskettavan balladin rakkaalle vaimolleen Tonille. Voisiko näitä tunteita enää paremmin sanoittaa.
"Your body makes me smile."
"Without your love I'd be six feet underground."


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB