#1 26.08.2020 14:20

artsy
Member
From: Tampere
Registered: 19.10.2005
Posts: 2,060
Website

30.8. RIO/HKI: Ilpo Numminen, Pahat Kengät, Arttu Partinen

Roihuvuoren Rio, su 30.8. klo 14-17

ILPO NUMMINEN (15.45)
PAHAT KENGÄT (15.00)
ARTTU PARTINEN (14.15)

https://www.facebook.com/events/1011675452595765/

Saksalaisesta elektronisesta musiikista ammentavat Ilpo Numminen ja Pahat Kengät sekä kasettiäänitysten dekonstruoija Arttu Partinen esiintyvät Rion terassilla sunnuntaina 30. elokuuta. Keikat alkavat klo 14. Vapaa pääsy, kolehti kerätään. Keikalla voi myös ostaa esiintyjien uusia julkaisuja.

Itä-Helsingissä asustelevan Ilpo Nummisen lempiväri on turkoosi. Hänen mielisoittimensa on kookas modulaarisyntetisaattori, jolla hän rakentaa hypnoottis-riemastuttavia äänimaisemia. Ilpolta on juuri ilmestynyt uusi albumi "I Guess You Could Call This a Long Play".

https://lallallal.bandcamp.com/album/i- … -long-play

Otto Männistö tekee kokeellista elektronista musiikkia nimellä Pahat Kengät. Hän luo staattisia ja pehmeitä äänimaisemia voimakkaista tunnetiloista, kokemuksista ja muistoista. Pahojen Kenkien toinen kasettialbumi ilmestynee ennen Rion keikkaa.

https://pahatkengat.bandcamp.com/track/ … oskettavat

Arttu Partinen / Amon Düde on keikoillaan jo pitkään dekonstruoinut ja jälleenrakentanut aikaisempia keikkataltiointejaan ja soolonauhoituksiaan, luoden näin äänen keinoin eräänlaista elämäntarinaansa. Tämä projekti on nyt saavuttanut välitilinpäätöksen hetken, kun artisti ja hänen sivupersoonansa julkaisivat elokussa 2020 yhteiskasetin "Songs in the attic / Live at Leeds (Ikuisuus)". AP/AD käyttää äänilähteinään vähitellen luhistuvilla Walkmaneillä soitettuja kollaasikasetteja. Äänten dynamiikka muistuttaa tavallaan ns. plunderphonics-suuntausta, lisättynä slapstick-vivahteilla. AP/AD:n musiikkia on rakenteeltaan joskus verrattu myös konkreettisen musiikin ja elektroakustisen musiikin klassikoihin. Fyysinen ulottuvuus on hänen esiintymisissään myös aina erittäin keskeinen tekijä.

https://ikuisuus.bandcamp.com/album/son … e-at-leeds


let me fall out of the window
with confetti in my hair

Offline

Board footer

Powered by FluxBB