#1 15.06.2021 19:20

Recard
Member
From: lasikuurilla
Registered: 03.02.2015
Posts: 65

HÄSSÄKKÄ-PÄIVÄT 2021, 2.-3.7.2021, TUKIKOHTA, OULU

Oululainen Paskakaupunni ry ylpeänä esittää: Hässäkkä-päivät 2021! Festivaalit järjestetään poikkeusvuoden jälkeen Oulun Tukikohdalla 2.-3.7.2021, tällä kertaa kahdella ulkolavalla!

Kolmattatoista kertaa järjestettävien Hässäkkä-Päivien artistikattaus on tänä vuonna täysin kotimainen. Punkin ja hardcoren lisäksi festivaalilla kuullaan rock-musiikkia rajusti, meluiten ja nätisti. Perjantain pääesiintyjänä kuulemme Lasten Hautausmaan melankolissävytteisiä kappaleita sovitettuna perinteiseltä rokkibändiltä triomuotoon. Lauantain erikoisuutena kuulemme kuinka pitkän linjan kulttiyhtye Sur-rur avaa ja lopettaa festivaalipäivän soittamalla heti porttien avaamisen jälkeen setin herkempiä kappaleita ja illalla tarjolla on keikallinen täyttä ajoa!

Hässäkkä-Päivät on oululainen punk-, hardcore- ja muuhun vaihtoehtoiseen kitaramusiikkiin keskittynyt festivaali. Tänä vuonna paikallisyhteistyötä ovat korostamassa anniskelusta vastaava Hailuodon panimo ja festivaalin ruokatarjoilun järjestävä Terwa Foodtruck. Poikkeusolosuhteet huomioon ottaen festivaalille on tänä vuonna tarjolla aiempia vuosia rajoitetumpi asiakaskapasiteetti ja molemmat lavat sijaitsevat ulkotiloissa. Olethan myös vastuullinen, etkä saavu festivaaleille koronaoireisena tai kesken karanteenin!

Festivaalin ympärillä järjestetään myös aloitus- ja lopetusklubit, joiden tulevasta sisällöstä tiedotamme sosiaalisissa medioissamme.

Festivaalilla esiintymässä (muutokset ohjelmistoon ovat mahdollisia):
PERJANTAINA 2.7.

Armless Children
HIUS
Konventio
Kürøishi
Lasten Hautausmaa Trio
Puhelinseksi
Riviera

LAUANTAINA 3.7.
Hyggelig
Influenza
Kiss Disease
Lapinpolthajat
Porok
Punk Lurex
Stilts
Sur-rur
The Toxics
Viimeinen Virhe
Ydinaseeton Pohjola

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/939172970161215

Ennakkoliput festivaalille ovat myynnissä osoitteessa: https://www.tiketti.fi/hassakka-paivat- … puja/75354
Pe - 16,50 euroa sis. toimituskulut
La - 22,50 euroa sis. toimituskulut
2 päivää - 37,50 euroa sis toimituskulut

Toki tänäkin vuonna haikailemme Hässäköille myös talkoolaisia!

Meillä olis tarjolla muutamia kevyitä nakkeja, joilla lunastaa itselleen pääsylipun ja työpäiville safkaa. Mikäli kiinnostuit, laita mailia osoitteeseen hassakkapaivat (a) gmail com ja kerro itsestäsi ainakin seuraavia asioita:

Otsikoi maili: Hässäkkätalkoot
Tiedot: nimi, puhelinnumero, mailiosote
Mitä voisit tehdä: festarin kasaus/purku, lipunmyynti, narikka, siivous, bäkkärin pyöritys, kiertävä ensiapu, yövahti, loppusiivous (sunnuntaina)

Lisäksi voit ehdottaa 1-2 esiintyjää, jotka olisi ihan pakko nähdä, niin koitetaan järjestää työvuorot sen mukaan.

Huom! Koska haluamme järjestää turvallista festaria, emme tänä vuonna valitettavasti voi tarjota järjestäjän puolesta talkoolaisille majoitusta.

Mailin lähdettyä matkaan ole rauhassa kunnes me olemme yhteydessä sinuun!


DIAL 'U' FOR UREALIS

Offline

Board footer

Powered by FluxBB