#1 17.06.2021 11:08

Artemi
Member
Registered: 22.07.2007
Posts: 3,212

WILLIAM FITZSIMMONS (US), 19.+20.5. G Livelab Hki+Tre

Upeaääninen, vaikuttavista lyriikoistaan tunnettu yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä William Fitzsimmons palaa Suomeen keväällä 2022. Jo useamman loppuunmyydyn konsertin maassamme uransa aikana soittanut indie-/folk-lahjakkuus nähdään Helsingin G Livelabissa torstaina 19. ja Tampereen G Livelabissa perjantaina 20. toukokuuta 2022. Konserttien liput ovat myynnissä nyt Tiketissä ja G Livelabissa.

Sufjan Stevensin ja Iron & Winen kaltaisiin indie-tekijöihin verratusta William Fitzsimmonsista on kasvanut tunnelmallisen ja intiimin folk-musiikin kärkinimi, joka on kerännyt mm. Rolling Stonen, Billboardin ja Q Magazinen huomiota. Riipaisevan henkilökohtaisista sekä kokemuksistaan mielenterveystyössä ammentavista lyriikoistaan tunnetun pittsburgilaisartistin tuotannossa akustinen folk-maailma täydentyy pehmeällä, käheän kuiskaavalla laulusoundilla.

William Fitzsimmonsilta on ilmestynyt lähes parin vuosikymmen aikana toistakymmentä levyjulkaisua, joiden kappaleita on kuultu myös useammissa kansainvälisissä tv-sarjoissa. Viimeisin täyspitkä studioalbumi, vuoden 2018 ”Mission Bell” saa toivotun seuraajansa kesäkuussa 2021 julkaistavasta ”Ready The Astronaut” -levystä. G Livelabin keikoilla tullaan siis kuulemaan myös uuttaa tuotantoa, jota artisti itse on kuvaillut testamentiksi, jolla hän päästää irti myrskyisästä menneisyydestään.


WILLIAM FITZSIMMONS (US)
To 19.5.2022 Helsinki, G Livelab
Pe 20.5.2022 Tampere, G Livelab

Liput myynnissä nyt
- 26 EUR (sis. narikan) Tiketissä ja G Livelabissa

http://www.williamfitzsimmons.com 
http://www.instagram.com/williamfitzsimmons 
http://www.facebook.com/williamfitzsimmons 
http://www.glivelab.fi 
http://www.fullsteam.fi 

Offline

Board footer

Powered by FluxBB