#1 20.03.2023 11:36

Artemi
Member
Registered: 22.07.2007
Posts: 3,293

MURCOF av live+STEVE HAUSCHILDT / ti 14.11. Helsinki, Savoy-teatteri

Minimalistisen elektronisen musiikin taituri Murcofin ja visuaalisena taiteilijana tunnetun Sergi Palaun ainutlaatuinen immersiivinen yhteisteos nähdään Helsingin Savoy-teatterissa loppuvuodesta. Tiistaina 14. marraskuuta toteutuvan konsertti-illan täydentää toinen pitkän linjan elektronisen musiikin tekijä Steve Hauschildt. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippu.fi:ssa keskiviikkona 22. maaliskuuta.

Ennakkoluulottomasti muun muassa ambientista, minimalistisesta teknosta, industrialista ja klassisesta musiikista vaikutteita ammentava Murcof eli Fernando Corona on tehnyt musiikkia 80-luvun lopusta lähtien soittaen lukuisissa rock- ja jazzbändeissä. Meksikolaissyntyisen Coronan elektroninen projekti Murcof käynnistyi vuosituhannen alussa, kun hän aloitti samplaamaan modernia klassista musiikkia elektronisiin soundeihin. Murcofin viimeisin studioalbumi on yhteistyössä Alias Dance Companyn kanssa syntynyt ja keväällä 2021 julkaistu ”The Alias Sessions”.

Konsertin visuaalisesta ilmeestä vastaava Sergi Palau tunnetaan Niño Viejotaidekollektiivin perustajana. Myös visuaalisen luomisen laboratorion Radianten jäsen ja VOlumens-festivaalin taiteellinen johtaja Palau on toiminut VJ:nä lukuisilla festivaaleilla ja työskennellyt monien muusikoiden kuten Felix Da Housecatin, Roni Sizen ja Richie Hawtinin kanssa.

Illan toinen artisti on niinikään modernin elektronisen musiikin eturivin tekijöihin lukeutuva, myös Emeralds-yhtyeestä tunnettu yhdysvaltalainen Steve Hauschildt. Hauschildt hyödyntää musiikissaan syntetisaattoreita, tietokoneita ja digitaalista prosessointia kehittäen jatkuvasti omaa musiikillista muotokieltään. Hauschildtin ylistetty kuudes studioalbumi ”Nonlin” ilmestyi elokuussa 2018.


MURCOF x Sergi Palau (MX)
STEVE HAUSCHILDT (US)
Ti 14.11.2023 Helsinki, Savoy-teatteri

LIPUT:
Myyntiin Lippu.fi:ssa ke 22.3. klo 9
- alk. 28 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1,50 EUR)


www.murcofmusic.bandcamp.com
www.sergipalau.com
www.stevehauschildt.com
www.savoyteatteri.fi
www.fullsteam.fi

Offline

#2 22.03.2023 11:10

Artemi
Member
Registered: 22.07.2007
Posts: 3,293

Re: MURCOF av live+STEVE HAUSCHILDT / ti 14.11. Helsinki, Savoy-teatteri

Offline

Board footer

Powered by FluxBB