#1 25.08.2023 07:03

Rukoile kuolemaa
Member
From: Äijjälä
Registered: 26.07.2009
Posts: 2,028

PE 25.8. Gimme Danger vol 1. @ Playhouse bar (Jaanat Troubles, Lika)

Gimme Danger vol 1. @ Playhouse bar (Nokiantie 2-4, 00510 Helsinki)

Gimme Danger on Playhouse Barin uusi live-musiikkisarja, jonka tarkoitus on esitellä tämän hetken kiinnostavimpia rock-yhtyeitä ja artisteja . Sen tarkoituksena on tuoda esiin rock’n’rollin alkukantaisuus ja arvaamattomuus tuorein tempuin. Ensimmäiseen Gimme Dangeriin ovat valikoituneet yhtyeiksi arvovaltaisen ”rock tänään” -raadin kuratoimana.

Troubles
Nyt on mahdollisuus todistaa Troublesin alkuvoima ennen ensimmäisen demon ilmestymistä. Trio paiskoo garage-punkkia suoraan hki-hikiluolatreeniksen uumenista. Yhtyeen musiikissa perinnetietoiset lofi-soundit yhdistyvät tarttuviin laulumelodioihin. Ole maapallon ensimmäisten ihmisten joukossa, ketkä ylipäätänsä kuulevat yhtyeen musiikkia, saati sitten näkevät heidät livenä!

Jaanat
Nopeasti kulttimaineeseen noussut Jaanat tulee olemaan yhtye, jonka nimeä toistellaan ”ajan tasalla olevien”-musadiggareiden puheissa ja ehkä 2024 joku neropatti buukkaa heidät Sidewayssiin tai Flowhun ”uutena löytönä”. Meillä Gimme Dangerissa ollaan kuitenkin rock’n’rollin kohdun suulla päivystämässä, jotta voisimme esitellä asiakkaillemme yhtyeet silloin kun niistä ei vielä valtavirrassa puhuta. Jaanat-yhtyeen omaperäistä ja energistä musiikkia on vaikea lokeroida, joku puhuu hardcoresta, toinen punkista ja iskelmäkin on mainittu. Värikkäät sävellykset llman turautteluvaaraa ja lumoavat live-esitykset ovat tehneet vaikutuksen jo moneen, sinuunkin jos saavut paikalle!

https://www.instagram.com/jaanat.yhtye/

Lika
Hieman pidempään operoinut (eka julkaisu bandcampissa maaliskuussa 2022) Lika on kerännyt varauksetonta suitsutusta sekä musallaan että menollaan. Rehellistä ja suoraviivaista räyhäpunkrockia soittava yhtye tekee elo-syyskuussa pienimuotoisen Helsinki-kiertueen ja Gimme Danger -klubi on ylpeä toimia tuon kiertueen yhtenä etappina.

Liput 8€ käteinen/mobile pay

NOIN AIKATAULUT:

21:00 "tapahtuma alkaa"
21:30 JAANAT
22:30 TROUBLES
23:30 LIKA

Facebook: https://www.facebook.com/events/563908625753086


vittu et tiennyt kenelle vittuilit, mutta vittu tiedät sen nyt

Offline

Board footer

Powered by FluxBB