#1 07.03.2024 16:23

Kozelek
Member
Registered: 06.07.2006
Posts: 142

13.4. Lil' Beast Records Festival@ Playhouse Bar Hki

Helsinkiläinen pienlevy-yhtiö Lil' Beast Records järjestää ensimmäisen nimeään kantavan sisäfestarin lauantaina 13.4. Playhouse Barissa Helsingissä.

Livenä:
THE BLACK BUBBLES
MUTKA
MISTOLAN LASISET LINNUT

Playhouse Bar, Nokiantie 2-4 HKI
Lauantaina 13.4.2024 klo 20-02
Liput 10€

https://www.facebook.com/events/299398086088104

*********************************

Helsinkiläinen The Black Bubbles yhdistää musiikissaan 1960- ja 70-lukujen rockperinteen, livekeikkojen energian ja ennakkoluulottomuuden.
Yhtye aloitti yhdessä soittamisen jo vuosia sitten. Vuonna 2016 ryhmä aktivoitui toden teolla ja otti nimekseen The Black Bubbles. Bändin laulaja Niina Klemetti tunnetaan myös Barbe-Q-Barbies -yhtyeen rumpalina. Muut bändin jäsenet ovat tuttuja mm. yhtyeistä Hellcity Punks, Rite ja Parasite City.
The Black Bubbles on niittänyt mainetta energisenä ja napakkana livebändinä, joka vie kuulijansa sujuvasti tunnelmasta toiseen, ja jonka räyhäkäs poljento tarttuu tanssijalkaan. Kesällä ilmestyvä pitkäsoitto osoittaa myös bändin sävelkynän terävyyden.
Pitkäsoitto "The Other Side" julkaistiin 17.11.2023 ja se on saanut loistavia arvioita kautta rockpiirien.

Mutka on helsinkiläinen vuonna 2005 perustettu folk-rockia soittava yhtye, joka julkaisi ensimmäisen levynsä "Ei nyt, ehkä myöhemmin" 2016. Tämän jälkeen kokoonpano vaihtui tiiviimpään muotoon ja alkuperäisen kahdeksikon sijaan Mutkaan kuuluu nykyään kuusi jäsentä.
Musiikin keskiössä on akustisiin instrumentteihin pohjautuva karhea ja orgaaninen soundi, joka johdattaa kuulijan kaihoisiin tunnelmiin.
Bändin tiiviiksi hitsaantuneessa soitossa näkyy ja kuuluu ystävyys ja pitkä yhteinen soittohistoria. Mikko Elosen sävellykset ja melankoliset lyriikat pyrkivät kuitenkin aina löytämään kauneuden ja lohdullisen pohjavireen.

Mistolan Lasiset Linnut on joka suuntaan poukkoilevan turkulaiskitaristi Juhani Mistolan sooloprojekti. Tätä myöhäisherännäistä singer-songwriteria säestää moneen taipuva rokkibändi. Keväällä 2021 perustettu yhtye on ehtinyt julkaisemaan jo kuusi singleä ja keväällä 2024 orkesteri julkaisee debyyttialbuminsa "Kun laulajat ovat lähteneet". Tämä suomirockin eri ilmansuuntiin pyrähtelevä lintuparvi saattaa tarjoilla boogierockia, hippiprogea, keskiolutjazzia tai valsseja. Bändi itse nimeää vaikutteikseen mm. Ratsian, SIGin, Popedan ja Jussi Hakulisen. Puhutaanko nyt uuden aallon Suomirockin paluusta? Älä siis odota mitään muuta paitsi odottamatonta!


Eli jos halutaan Forumin geneerisin musanörtti nimetä niin tässä on yksi vahva ehdokas.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB