#1 25.01.2007 02:35

Jean-Babtiste
spämking machine
From: Henkinen Kuvola
Registered: 02.10.2006
Posts: 30,616

Hubert Selby jr.

Luettu ainoastaan Päätepysäkki Brooklyn ja Unelmien sielunmessu. "Löysin" kirjailijan 90-luvun alussa ainoassa omistamassani MRR:ssä olleen artikkelin ansiosta, missä Hank Rollinskin kehui tyyppiä.

Leffatkin tullu nähtyä molemmat. Näistä Brooklyn on tylympi, Messu kaikesta huolimatta vähän pinnallinen. Siis leffat. Kirjat on molemmat yhtä kovia.


'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damage—to kill.'

ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS

Offline

#2 25.01.2007 14:58

Alxity
bruttokansanonnellisuuden viraston sihteeri
From: Tampere
Registered: 27.06.2005
Posts: 7,910

Re: Hubert Selby jr.

Enpä ole koskaan kirjailijan tuotantoon tutustunut, mutta ainakaan Unelmien Sielunmessu ei ollut leffana mitenkään kovin lähellä sydäntä. Olihan se paikoin hauska, mutta siinä oli muutamia juttuja, joista en tykännyt. Esim. amfetamiinipsykoosi pitäisi kyllä loppua kun aineen saantikin hyytyy. Mutta visualisuudesta bonusta ja kohdalle "mitä olet ottanut?" "punaisen mekkoni" ei voi olla repsäämättä. Voisi ehkä kuitenkin myös kirjan muodossa tutustua Unelmien Sielunmessuun ja muuhunkin Selby jr:n tuotantoon.


<@Tupou> jätkä haukkuu itse muita karkeiksi
<@DBGene> senkin karkki

Offline

Board footer

Powered by FluxBB