#1 03.05.2007 12:12

aqzu
herra tarkastaja
Registered: 13.06.2005
Posts: 4,129
Website

Blancoz - omiin muroihin kusemista

Tarinani kertoo Oululaisesta vinyylikaivertamosta, joka taitaa olla ainut alallaan Suomessa tällä hetkellä.
Päätimme Pointless Noten kanssa tilata kyseisestä paikasta neljä kappaletta vinyyleitä memorabiliaksi itsellemme, koska netistä löytyi pelkkää hyvää sanottavaa lafkasta ja koska palvelu muutenkin vaikutti vallan kätevältä ja simppeliltä. Tämä vaikutelma kuitenkin karisi hyvin nopeasti pois asioiden edetessä...
Otin yhteyttä yhtiöön 2.4. ja kerroin mitä haluamme (n. 10min molemmille puolille musiikkia ja omat jo tehdyt etiketit) jonka jälkeen minulle annettiin maksuohjeet ja alustava aikataulu (noin viikko kokonaisuudessaan) sekä aitoudentodistuslomake, eli että omaa musiikkiani tilasin. Tämän jälkeen maksoinkin tilauksen ja lähetin cd:n musiikkeineen kohti Oulua ja elin oletuksessa että kaikki menee kuten pitää.

Viikonloppuna sainkin viestin jossa kerrottiin ettei kaivertimen imuri vieläkään toiminut (toki ekaa kertaa minulle tästä kerrottiin) ja että sen takia levyjen kaivertamisessa oli tullut ongelmia ja pilalle menneitä kappaleita. Kaiverruksissa oli yksi levy onnistunut kunnolla ja yhdestä levystä oli A-puoli kunnossa ja yhdestä levystä B-puoli kunnossa. Ehdotettiin että me ottaisimme yhtenä levynä nuo kaksi puoliksi onnistunutta koska "olisi sääli heittää hyvää äänitystä" - epäselväksi jäi mihin mutta oletin että hukkaan. Tämän lisäksi yhtiön edustaja kertoi aikovansa seuraavalla viikolla mennä putsaamaan timanttia (vaikka imuri reistasi) laboratorioon (?) joten hän halusi tiedustella millainen kiire levyillä olisi. Jottei viestin negatiivinen informaatio tähän jäisi hän vielä kertoi ettei mustia levyjä löytyisi kuin kaksi kappaletta tyhjänä varastosta ja kauppasi lisähintaan läpinäkyviä levyjä mustien tilalle. Tietenkään tästäkään ei kerrottu mitään tilaamisvaiheessa.

Asiaa pääsiäisen ajan päässäni kiehuteltuani ja keskusteltuani hookyn kanssa lähetin hänelle viestin jossa pahoittelin teknisiä ongelmia mutta kerroin ettemme tee läpinäkyvillä kiekoilla mitään ja että jos mustien kiekkojen saanti on hankalaa (mitään tilausaikaa ei edellisessä viestissä kerrottu) tai jos laite reistaa niin puretaan sitten kaupat, ja laitoin tilinumeroni mukaan viestiin ilmoittaen samalla että paria viikkoa pitempään emme tällaisia jaksa odottaa.

Vastauksessaan herra käytti astetta hyökkäävämpää sävyä ja kertoi että kaiverrettuja levyjä lähtee jokatapauksessa tulemaan ja että kauppaa ei voi kokonaan purkaa, termi jota ei mikään muu taho tunne näissä asioissa.. Hän ehdotti "reiluna miehenä" että voi palauttaa puolet rahoista ja laittaa kaksi normaalia (edellisessä viestissä kertoi valmiina olleen vain yhden normaalin ja laitteen olevan rikki) sekä ne pilalle menneet puolikkaat tulemaan heti ja piti tätä reiluna tarjouksena koska "Saattehan te näin nuo 2 vinyyliä ilmaiseksi joten hyvä tarjous minusta icon_smile". Mustien kiekkojen saapumisajaksi hän kertoi noin viikon.

Tämähän kiehautti sappinesteemme uusille lukemille ja osoitti samalla sopimusosapuolemme todellista amatöörimaisuutta. Vastasimme hänelle lainaten kuluttajansuojalakia ja kerroimme hänen syyllistyneen sopimusrikkomukseen koska alkuperäisiä ehtoja ei pystytty täyttämään ja tämän nojalla pystyimme purkamaan sopimuksen. Tällainen ei kuitenkaan ollut meidän intresseissämme ensimmäisellä sijalla ja niinpä ehdotimmekin että hän joko lähettää valmiit levyt välittömästi ja loput niiden valmistuttua (toki meille tieto milloin) tai sitten kaikki neljä levyä kohtuulliseksi katsotun ajan kuluessa ja tällaiseksi annoimme 2-3vk kyseisestä päivästä (10.4.).

Lakijargonimme selvästi tuotti tulosta ja herätti herran koska samana iltana hän kertoi tehneensä päätöksen varatimantin käytöstä, jonka olemassaoloakaan ei mainittu ennen tätä viestiä. taas osoitus herran tilannetajusta... Levytilauksen piti lähteä seuraavana päivänä Saksasta ja valmistuksen piti alkaa heti levyjen saavuttua. Kolme päivää tästä eli perjantaina 13.4. hän kertoi levyjen lähteneen edellispäivänä ja että testit olivat osoittaneet varatimantin soveltuvan kaiverrukseen joten kaiverruksen pystyisi siis heti levyjen saavuttua aloittamaan.

Viikkoa myöhemmin (20.4.) tuli ilmoitus että levyt saapuisivat samana iltana Ouluun ja kaiverrus alkaisi heti, lupasi ilmoittaa kun levyt ovat postissa.

Samana sunnuntaina tuli hän kertoi kaivertaneensa levyt ja että ne lähtisivät ti-ke matkaan. Tämän lisäksi hän kertoi yhden levyn alkuun tulleen imurin ääntä mutta "tälle äänelle en voi oikeastaan aina tehdä mitään, se välillä syntyy ja välillä katoaa, johtuen imurin sijainnista ja musiikista." Kummallisinta toki että kaikille neljälle levylle tuli sama musiikki...

Torstaina ei levyjä kuulunut tännepäin ja kyselinkin niiden perään jolloin sain vastaukseksi että olivat torstaiaamuna lähteneet liikkeelle koska etikettien tekemisessä oli ollut vaikeuksia kun printteri ei toiminut ja niiden oikean koon tekeminen oli tuskaa kun niitä ei tehty alkuperäiselle muotille, mutta kovalla työllä hän sai tehtyä "ihan siistit" etiketit. Kummastuttavaa tässä taas oli että meidän antamat etikettitiedostot olivat 2044x2044 -kokoiset kuvat joissa ympyränmuotoinen etiketti meni aivan reunasta reunaan...

Tietysti perjantaina kyseinen levypaketti oli yksi paketeista joita ei Tampereen päässä pystytty lajittelemaan ja maanantaina ei ehditty sitä ennen keikkaamme hakea koska saapui vasta iltapäivällä joten vasta eilen 2.5. sain paketin käsiini. Järkytys oli valtaisa vaikka osasinkin jo tässä vaiheessa odottaa ihan mitä vaan - levyt oli pakattu liian pieneen pahvitaskuun ja kaikkien levyjen päädyt näkyivät paketista teipin läpi.
paketti.JPG
Pahvi oli leikattu kummallisesti ja liian lyhyesti joten jokainen suojapussi oli mysöytynyt reunastaan ja levyt olivat päässeet liikkumaan. Kuunnellessamme levyjä selvisi mitä tästä(kin) oli seurannut, kahdessa levyssä oli pompauttavia naarmuja koska kaiverrusjätesoiroja oli jäänyt levyjen pintaan ja hangannut niitä (niin olettaisin) ja toisessa näistä levyistä oli vielä muitakin naarmujälkiä jotka vaikuttivat kaivertimesta tulleilta - nämä eivät kuitenkaan haitanneet soittamista. Tämän lisäksi vielä yksi levy sisälsi sen kuuluisan imuriäänen, eli yksi neljästä kiekosta oli kunnollinen. Mukana oli toki toimitettu toinen pilalle menneistä puoliskoista ekstrana mutta eipä siitä paljon lohtua löytynyt...

Pitkä tarina - ehkä liian pitkä, mutta silti jakamisen arvoinen koska netistä ei löydy mitään negatiivista yhtiön toiminnasta ja vaikka tämä varmasti onkin erikoistapaus niin tällaisten yhtiöiden taito toimia mitataan juuri kyvyssä hallita epätavalliset asiat. Käsittämätöntä amatöörimäisyyttä siihen asti kunnes mainittiin lakipykäliä ja kertoiltiin kuluttaja-asiamiehestä jonka jälkeen asiat alkoivat mennä normaalisti saaden lopussa uuden huipentuman postituksen viivästyttyä uusien laiterikkojen takia ja lopputuotteen karmean huonon laadun paljastuminen pakettia avatessa. Kyllä levyt kuulostavat hyviltä muuten, mutta mehän tiedämme että naarmu levyssä saantihetkellä jättää levystä negatiivisen fiiliksen on laatu muuten mitä tahansa. Tämä oli seikkailu, nyt tämä on ohi ja tiedän ettemme enää koskaan mene samalle seikkailulle kyseisen yhtiön kanssa.

Eihän siinä muuten mitään, mutta kun Blancoz ei tajua omille muroilleen kusemista kun alkaa huonosti asiakkaita palvella koska vinyylien kaivertamisen markkinat on kuitenkin aika kapeat tässä maassa - ehkä ensi kerralla mekin tilataan sitten kunnon myyntipainos riskiä tsekkivinyyliä.


"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"

Offline

#2 03.05.2007 12:13

aqzu
herra tarkastaja
Registered: 13.06.2005
Posts: 4,129
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

Tosiaan, tätä voi kopioida ihan vapaasti muualle jos haluaa.


"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"

Offline

#3 03.05.2007 12:18

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,901
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

Todella paska homma tongue No mutta eikun vaan uutta vinyylikaivertajamatoa koukkuun.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#4 03.05.2007 12:22

aqzu
herra tarkastaja
Registered: 13.06.2005
Posts: 4,129
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

Joo, niinpä kait sitten joskus. Lukiessani noita sähköposteja nyt uudestaan ja kirjoittaessani juttua aloin miettiä että me varmaan oikeasti rikottiin kaikki herran elektroniikkalaitteet kun lähes joka viestissä oli joku uusi vika....


"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"

Offline

#5 03.05.2007 12:23

Prakk
Kakkaava jouluhahmo
Registered: 12.06.2005
Posts: 9,949
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

aqzu wrote:

me varmaan oikeasti rikottiin kaikki herran elektroniikkalaitteet kun lähes joka viestissä oli joku uusi vika....

Selkeesti musiikin syytä  spam3 peuk


SOSDO MASSA KOMOROSSA

Offline

#6 03.05.2007 13:38

Beliel
Member
Registered: 11.02.2007
Posts: 18

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

Paskempi homma. Pitääpä laittaa sana leviämään.


Olen tehnyt paljon synkkiä lauluja mutta ei se mitään, mä viihdyn edelleen sateessa.kesä kuitenkin tulee ja sade varmasti vähenee,paitsi ehkä ihana kesä sade saapuu meitä katsomaan..

Offline

#7 03.05.2007 15:03

turkele
Member
From: tkü
Registered: 29.07.2005
Posts: 4,381
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

esim. muusikoiden.nettiin kannattanee tämä postailla.


I love you and dream about the Führer

Offline

#8 04.05.2007 15:44

DirtyBlueGene
the bot with everything
From: Cop / Midsummer Village
Registered: 12.06.2005
Posts: 7,756
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

kuale


This must be what jail / I will scratch

Offline

#9 07.05.2007 11:39

aqzu
herra tarkastaja
Registered: 13.06.2005
Posts: 4,129
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

Blancoz on näköjään vastannut muusikoidennettiin asiasta kun joku on ketjun sinne linkittänyt. Mennään nämä kohdat nyt tässä läpi jotta ei tule väärinkäsityksiä:

Toisena ongelmana välillä syntyy imurin ääni. Yleensä ääni syntyy kun imuri on liian lähellä timanttia, jossa kaiverrus tapahtuu. Välillä imuri liikkuu ja sitä uudelleen säätäessä imuri saattaa jäädä liian lähelle. Yleensä kuitenkin imurin äänen voi kuulla vain kappaleiden vaihtuessa sillä musiikki peittää hyvin imurin äänen. Äänenlaatu on mielestäni kuitenkin hyvää ja tuskin pointless noten pojat sitä voi kieltää?
Kuten aiemmassa kirjoituksessani mainitsin, äänenlaatu on hyvää mutta pomppu levyllä sattuu kovin.

Seuraavaksi toimitusajoista. Pointless note tilasi 4kpl 12" varastossani oli vajaa 10 levyä ja tottakai sanoin heille että levyt voi heti tehdä. Kun imuri rupesi reistaileen meni minulla suuri kasa levyjä hukkaan ja levyt loppuivat. Kysyin kelpaako että a ja b puoli ovat eri levyillä. Heille ei käynyt myöskään läpinkyvä vinyyli. Ottiin heti saksaan yhteyttä ja ilmoitin että lähettävät mahdollisimman nopeaa levyjä.

Sähköposteista voidaan laskea että jäljellä oli viisi levyä kun niitä ruvettiin tekemään (kolme aloitettua joista kaksi puoliksi pilalle ja kaksi tyhjää jäljellä.) Tarjosit lisähintaan läpinäkyviä ja ne eivät meille ymmärrettävästi käyneet ja koska noihin levyihin tehdään vielä kannet niin emme mitenkään hyväksyneet kahta puolikasta yhdeksi. Tässä tapauksessa lähinnä kaiversi se että ongelmat alkoivat vasta kun maksu oli lähetetty sekä se että läpinäkyvät levyt tarjottiin ratkaisuksi lisähintaan kertomatta edes kauanko mustien uusien tulemisessa kestäisi.

Pakkauksesta voisin sanoa että olen aina katsonut että molemmilla puolilla on tukevat pahvipalat, ei mitään ohutta pahvia. Joka kulma teipataan siten että roskia ei sisälle pääse. Paketti taisi olla ensimmäinen jossa käytin läpinäkyvää teippiä, vissiin teippi ei kestä postitusta.
Eihän tässä ole pointtina se etteikö pahvi olisi kestävää tai että teippi ei kestäisi postitusta. Tässä pointtina on pahvitaskun "lyhyys" jonka takia pahvi ei kuroutunut suojaksi molemmista päistä vaan levyt pääsivät liikkumaan paketissa aiheuttaen naarmuja kaiverrusjätteen kanssa jota levyjen pinnalle oli soiroina jäänyt. Myös pahvin leikkausjälki oli kammottava ja varmasti osasyyllisenä levyjen liikkumiseen. Tätä tarkoitan:
kotelo.gif

Ilmettelen kovasti myös miksi pointless note ei ottanut yhteyttä levyjen saatua vaan levitti foorumeille juttua. Tietysti asia on ok että ihmiset tietävät ettei jokainen levy ole 100% täydellinen. Tämähän oli ensimmäinen huonopalaute, josta olen kuullut ja levyjä kuitenkin on painettu vuosien varrella satoja. Toimintaan on todellakin panostettu vuosien varrella huimasti! Vuosien varrella olemme tehneet pääosin suomalaisten bändien ja tiskijukkien kanssa, useasti olen kysynyt jälkeenpäin levyistä ja aina olen positiivistä palautetta saanut ja toimintaa pidetty hienoana. Jos joskus laitteisto vähän pettää niin se ei tarkoita ettei levyt tulevaisuudessa ole hyviä.
Pointtihan kertomuksessa oli juuri se että netistä ei löytynyt mitään negatiivista Blancozia kohtaan ja tämä aiheutti suurta kummastelua meissä koska nyt tuntui kaikki menevän pieleen. Levyjen laatu on vallan hyvää, sitä en kiistä. Lähinnä nyt olikin kysymys näistä vaikeuksista joita aina ilmestyi lisää ja sanavalinnoista jotka lähinnä aliarvioivat tilaajaa (imuri on edelleen rikki, tein päätöksen varatimantin käytöstä) sekä siitä että yhdestäkään aikarajasta ei pystytty pitämään kiinni eikä tunnettu kuluttajansuojalakia sekä kuluttajan oikeuksia purkaa kauppa. Yksin vappua edeltävän viikon odottelu ja toimitusaikojen viivästyminen ilmoitetuista jurppi aika huolella.

Ehkä tämä nyt sitten oli tässä, levyt ovat pyörityksessä jatkossa ja äänenlaadun puolesta voin yritystä suositella!


"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"

Offline

#10 07.05.2007 14:42

blancoz
Member
Registered: 06.05.2007
Posts: 5

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

rekisteröityin tänne sillä haluan antaa oman näkökulmani asiasta myös.

Eli ensinnä kiinnostuneet voivat lukea kirjoitukseni muusikoiden.netistä. En halua tehdä tästä mitään numeroa ja en paheksu että tällästä kirjoitetaan. Jokaisessa liiketoimessa tietysti syntyy huonoja kauppoja vaikka niitä kukaan ei halua. Harmi vain että kymmenet positiiviset kaupat kumoaa yksi negatiivinen.

Myönnän huolimattomuuden pahvien leikkauksessa, harvoin tälläisiä tapahtuu, mielestäni levyt ovat pääseet liikkumaan paketissa, jos teipit ovat esim löystäneet?

Haluaisin myös sanoa että levyjä oli varattuna toiselle muutamia eli niitä levyjä oli vajaat 10 vaikka viestissäni ilmoitin toisin.

Sanoin että ilmoitan tarkasti milloin levyt lähtevät Saksasta, tulee Ouluun ja valmistetaan. Ainoastaan sanoin päivää(?) myöhässä että levyt ovat saksasta lähteet sillä itse valmistajakin sanoi minulle vasta päivää myöhässä. Joten vika ei ole täällä. Mielestäni sähköpostin vastailu on yrityksessä erinomaista sillä mailit luetaan useasti päivittäin.

Levyillä olevista ongelmista pahoittelen kovasti. Edelliselle asiakkaalle tekiin parhaimpia levyjä mitä koskaan on valmisettu ja tietenkin sanoin pointless notelle että laite toimii hyvin. Kuitenkin noita hyppyjä tulee todella harvoin ja yleensä levyt valmistetaan uudelleen tällöin. Eilenkin tuli hyvä levy tehtyä.

Myönnän myös että kuluttajansuojalakiin voisin paremmin tutustua mutta kun levyt ovat "mittatyönä"  tehtyjä niin tämän takia ei levyillä ole palautusoikeutta.

Mutta eiköhän tämä keskustelu ole parempi lopettaa kun on ehtinyt alkaa. Ei muistella pahoilla ja terveiset vaan poitless notelle.

-blancoz-

Offline

#11 07.05.2007 15:21

janne m.
Member
Registered: 28.11.2006
Posts: 8,160

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

blancoz wrote:

Eihän cd monistamoihinkaan voi levyjä palauttaa.

No itseasiassa, jos toimitettu tuote ei vastaa tilattua niin kyllähän cd-monistamoiden kanssa pelaa ihan normaali reklamaatiopolitiikka. Eli jos ei viallisten tilalle pystytä toimittamaan kunnollisia kohtuullisessa ajassa niin asiakkaalla on oikeus palauttaa levyt.


organizing the boy scouts for murder is wrong

Offline

#12 07.05.2007 16:44

silvawhale
Member
From: anus tirith
Registered: 21.11.2006
Posts: 12,833

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

hmm. tuo palautukseen liittyvä lause kyllä paljastaa firman olevan aika kuutamolla miten tämäntyyppinen firma toimii.

samaten kuin tuo "teemme lisämaksusta kalliimmalle materiaalille kun halvempi on loppu". todella erikoista.


Jean-Babtiste wrote:

Black Metal on oikeasti muutakin kuin skandaalijournalismia.

jäsen: vitun hapan (suljettu?) pappaosasto

Offline

#13 07.05.2007 16:50

blancoz
Member
Registered: 06.05.2007
Posts: 5

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

janne m. wrote:

[quote:b8c1df8168="blancoz"]Eihän cd monistamoihinkaan voi levyjä palauttaa.

No itseasiassa, jos toimitettu tuote ei vastaa tilattua niin kyllähän cd-monistamoiden kanssa pelaa ihan normaali reklamaatiopolitiikka. Eli jos ei viallisten tilalle pystytä toimittamaan kunnollisia kohtuullisessa ajassa niin asiakkaalla on oikeus palauttaa levyt.[/quote:b8c1df8168]

heh, no näinhän se on. Mutta kuitenkin IKINÄ 2v aikana ei vastaavaa asiaa ole ollut. Kukaan ei ole ikinä vaatinut rahojaan takaisin jne. Ensimmäinen levy oli täydellinen ja siksi sanoin ettei levyä voi palauttaa. Eivät cd monistamotkaan ota onnistuneita levyjä takaisin. Sitä halusin sanoa.

Offline

#14 07.05.2007 16:52

silvawhale
Member
From: anus tirith
Registered: 21.11.2006
Posts: 12,833

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

blancoz wrote:

heh, no näinhän se on. Mutta kuitenkin IKINÄ 2v aikana ei vastaavaa asiaa ole ollut. Kukaan ei ole ikinä vaatinut rahojaan takaisin jne. Ensimmäinen levy oli täydellinen ja siksi sanoin ettei levyä voi palauttaa. Eivät cd monistamotkaan ota onnistuneita levyjä takaisin. Sitä halusin sanoa.

Kuunnellessamme levyjä selvisi mitä tästä(kin) oli seurannut, kahdessa levyssä oli pompauttavia naarmuja koska kaiverrusjätesoiroja oli jäänyt levyjen pintaan ja hangannut niitä (niin olettaisin) ja toisessa näistä levyistä oli vielä muitakin naarmujälkiä jotka vaikuttivat kaivertimesta tulleilta - nämä eivät kuitenkaan haitanneet soittamista. Tämän lisäksi vielä yksi levy sisälsi sen kuuluisan imuriäänen, eli yksi neljästä kiekosta oli kunnollinen. Mukana oli toki toimitettu toinen pilalle menneistä puoliskoista ekstrana mutta eipä siitä paljon lohtua löytynyt...

hmm... kaukana täydellisestä?


Jean-Babtiste wrote:

Black Metal on oikeasti muutakin kuin skandaalijournalismia.

jäsen: vitun hapan (suljettu?) pappaosasto

Offline

#15 07.05.2007 16:53

kaakku
ärrävikanen pelle
Registered: 23.06.2005
Posts: 13,960

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

Kuluttajansuojalaki lukuun icon_exclaim  icon_idea  icon_arrow


Varikset komentavat

Offline

#16 07.05.2007 16:53

blancoz
Member
Registered: 06.05.2007
Posts: 5

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

samaten kuin tuo "teemme lisämaksusta kalliimmalle materiaalille kun halvempi on loppu". todella erikoista

Tämäkään ei pidä paikaansa. Kysyimme vain vaihtoehtona sillä monille asialla ei ole väliä onko kyseessä musta vai läpinäkyvä vinyyli. Näin olisi levyt voitu saada paria viikkoa nopeampaa kun mustia levyjä ei olisi tarvittu odotella.

Offline

#17 07.05.2007 18:18

sheino
Member
From: Kotipiha Vallilassa
Registered: 31.05.2006
Posts: 4,116

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

[quote:84a791019c="blancoz"]samaten kuin tuo "teemme lisämaksusta kalliimmalle materiaalille kun halvempi on loppu". todella erikoista

Tämäkään ei pidä paikaansa. Kysyimme vain vaihtoehtona sillä monille asialla ei ole väliä onko kyseessä musta vai läpinäkyvä vinyyli. Näin olisi levyt voitu saada paria viikkoa nopeampaa kun mustia levyjä ei olisi tarvittu odotella.[/quote:84a791019c]

Jos tuollaista vaihtoehtoa voidaan tarjota, se pitäisi tarjota samaan hintaan. Tästä huolimatta se edellyttäisi asiakkaan suostumuksen.


”Saavuttaakseni rikkinäisyyden ja pelokkuuden tunnelman lauloin kappaleen alasti pimeän studion lattialla”, kertoo Juha K. Korento.

Offline

#18 07.05.2007 18:59

blancoz
Member
Registered: 06.05.2007
Posts: 5

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

[quote:2e1d751b6f="sheino"][quote:2e1d751b6f="blancoz"]samaten kuin tuo "teemme lisämaksusta kalliimmalle materiaalille kun halvempi on loppu". todella erikoista

Tämäkään ei pidä paikaansa. Kysyimme vain vaihtoehtona sillä monille asialla ei ole väliä onko kyseessä musta vai läpinäkyvä vinyyli. Näin olisi levyt voitu saada paria viikkoa nopeampaa kun mustia levyjä ei olisi tarvittu odotella.[/quote:2e1d751b6f]

Jos tuollaista vaihtoehtoa voidaan tarjota, se pitäisi tarjota samaan hintaan. Tästä huolimatta se edellyttäisi asiakkaan suostumuksen.[/quote:2e1d751b6f]

läpinäkyvä levy olisi tullut samaan hintaan ja  toisessa vaihtoehdossa eri levyillä olleet a ja b lisäksi olisi tullut hyvitystä rahallisesti. Mutta kun ainoastaan 4kpl 12" levyjä kävi tai ei mitään kävi näin. Toivottavasti tämä nyt oli viimeinen postaus icon_smile

Offline

#19 07.05.2007 19:06

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

blancoz wrote:

Toivottavasti tämä nyt oli viimeinen postaus icon_smile

Pöh  _tsot
Spämmikoulusta ura nousuun http://www.tosviol.net/ss/viewtopic.php?t=1442


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#20 07.05.2007 19:23

leposi
Viini-illan Göbbels
Registered: 14.06.2005
Posts: 34,533

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

HUIG wrote:

[quote:a1573a284e="blancoz"]Toivottavasti tämä nyt oli viimeinen postaus icon_smile

Pöh  _tsot
Spämmikoulusta ura nousuun http://www.tosviol.net/ss/viewtopic.php?t=1442[/quote:a1573a284e]

roll

Offline

#21 07.05.2007 20:41

aqzu
herra tarkastaja
Registered: 13.06.2005
Posts: 4,129
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

[quote:9074b563fd="blancoz"][quote:9074b563fd="sheino"][quote:9074b563fd="blancoz"]samaten kuin tuo "teemme lisämaksusta kalliimmalle materiaalille kun halvempi on loppu". todella erikoista

Tämäkään ei pidä paikaansa. Kysyimme vain vaihtoehtona sillä monille asialla ei ole väliä onko kyseessä musta vai läpinäkyvä vinyyli. Näin olisi levyt voitu saada paria viikkoa nopeampaa kun mustia levyjä ei olisi tarvittu odotella.[/quote:9074b563fd]

Jos tuollaista vaihtoehtoa voidaan tarjota, se pitäisi tarjota samaan hintaan. Tästä huolimatta se edellyttäisi asiakkaan suostumuksen.[/quote:9074b563fd]

läpinäkyvä levy olisi tullut samaan hintaan ja  toisessa vaihtoehdossa eri levyillä olleet a ja b lisäksi olisi tullut hyvitystä rahallisesti. Mutta kun ainoastaan 4kpl 12" levyjä kävi tai ei mitään kävi näin. Toivottavasti tämä nyt oli viimeinen postaus icon_smile[/quote:9074b563fd]

Okei, koska tästä tuli tällaista niin lainataan sitten sähköpostia:
Huomasin myös että jäljellä on 2kpl 12" levyjä, mikäli jompikumpi levy 
epäonnistuu niin kelpaako tilalle 12" transparent (läpinäkyvä) 
vinyyli? näitä myymme 30e/kpl

Tämä siis viestissä missä huonoista kerrottiin ja oletettiin että otetaan ne kaksi puolikasta yhtenä.


"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"

Offline

#22 07.05.2007 20:42

aqzu
herra tarkastaja
Registered: 13.06.2005
Posts: 4,129
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

Mielestäni (ja niin ymmärsimme) tuo tarkoitti että läpinäkyvistä otettaisiin lisähintaa koska nythän maksoimme 25€/kpl.


"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"

Offline

#23 07.05.2007 20:44

aqzu
herra tarkastaja
Registered: 13.06.2005
Posts: 4,129
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

Niin ja tarjouksena oli että lähetettiin kaksi kunnon levyä ja palautettiin puolet rahasta, jonka lisäksi mukaan tarjottiin laitettavaksi ne pilalle menneet puolikkaat. Rahallista hyvitystä en tarjouksesta löytänyt.


"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"

Offline

#24 07.05.2007 20:45

aqzu
herra tarkastaja
Registered: 13.06.2005
Posts: 4,129
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

Typerää postata lisää ja vatvoa juttua mutta kun tarkoituksella kirjoitin täsmällisen kirjoituksen jossa kunnia-asiana oli tuoda tapaus objektiivisesti esille niin en myöskään vääriä väitteitä halua jättää esille.


"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"

Offline

#25 07.05.2007 20:54

kaakku
ärrävikanen pelle
Registered: 23.06.2005
Posts: 13,960

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

No eipä tässä mitään lynkkausta olla aloittamassa, etkä sinäkään sitä varmasti tarkoita.

Mutta tässähän on oiva tilaisuus Blancozin pojille ottaa opikseen. Aivan varmasti jokaisella yritykselle tapahtuu asiakaspalvelun suhteen kämmejä. Etenkin jos asiakkaaksi sattuu hieman tarkempi ja määrätietoisempi janari.

Harvemmin kannattaa olettaa mitään. Seuraa vain lisää väärinkäsityksiä turhaa hampaiden kiristelyä.


Varikset komentavat

Offline

#26 07.05.2007 21:30

blancoz
Member
Registered: 06.05.2007
Posts: 5

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

aqzu wrote:

Typerää postata lisää ja vatvoa juttua mutta kun tarkoituksella kirjoitin täsmällisen kirjoituksen jossa kunnia-asiana oli tuoda tapaus objektiivisesti esille niin en myöskään vääriä väitteitä halua jättää esille.

samoin, eiköhän tämä ole asia vatvottu ja niinkuin kraakku sanoi opiksi on otettu. Noista liitteistäsi päätellen voisi ymmärtää että kysyn lisää rahaa mutta näin ei missään tapauksessa ollut. Ilmiotin vain että levyt ovat kalliimpia myynnissämme. Pahoittelut jos mailistani väärin ymmärsi.

Eiköhän tätä nyt ole puhuttu, Typerää tälläinen turhanpäiväinen vatvominen yhdestä epäonnistuneesta tilauksesta. Hyvät jatkot

Offline

#27 07.05.2007 21:47

aqzu
herra tarkastaja
Registered: 13.06.2005
Posts: 4,129
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

Joo, eipä tässä enää mitään sitten ole. Tiedätpähän tästä lähin ettei kannata kertoa viesteissä turhaan merkityksettömiä asioita hinnastostanne jos niillä ei sitten kerran ole merkitystä kyseisessä asiassa koska ihmiset yhdistelevät loogisesti toisiinsa liittyviä asioita yhteen. icon_wink


"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"

Offline

#28 07.05.2007 21:55

fassu
Member
Registered: 14.02.2006
Posts: 2,554

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

nii mites se spämmikoulu nyt ku pöly alkaa laskeutua?


Viimeisimpänä halutaan kieltää eräs viime vuosien lupaavimmista uusista finanssialan innovaatioista, nimittäin pikavipit.

Offline

#29 17.05.2007 19:54

aqzu
herra tarkastaja
Registered: 13.06.2005
Posts: 4,129
Website

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista


"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"

Offline

#30 18.05.2007 00:35

kaakku
ärrävikanen pelle
Registered: 23.06.2005
Posts: 13,960

Re: Blancoz - omiin muroihin kusemista

NO NYT 
biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin


Varikset komentavat

Offline

Board footer

Powered by FluxBB