1. Index
  2. » Koneempaa
  3. » Martin Rev (Suicide)

#1 06.08.2007 09:47

Artemi
Member
Registered: 22.07.2007
Posts: 3,293

Martin Rev (Suicide)

LA 11.8. Tavastia

MARTIN REV (USA)
Shogun Kunitoki
+ Misf*ts DJ´t Makelove & Erkko

Liput 12/14€

Ennakko Tiketti
www.tiketti.fi


Fullsteam Agency tuo yhteistyössä Monsters Of Pop -festivaalin kanssa Suomeen legendaarisen Suicide -yhtyeen toisen puoliskon MARTIN REVIN, jonka keikalla voi kuulla mitä tahansa purkkapopin ja Suicide-klassikoiden väliltä. Esiintymiset Tavastialla ja Monsters Of Pop -festivaalilla ovat miehen ensimmäiset Suomessa.

Vuonna 1976 CBGB`siin ja keskelle kuuminta punkaaltoa New Yorkissa syntynyt electro-punk-duo Suicide on Kraftwerkin ohella kiistatta yksi elektronisen musiikin pioneereista. Kierrettyään mm. Clashin kanssa ja julkaistuaan muutaman albumin Rev ja vokalisti Alan Vega päättivät suunnata soolourille. 80-luvun lopulla miehet löivät jälleen hynttyyt yhteen muutaman albumillisen verran, jonka jälkeen yhtyeen fanit saivatkin odottaa bändin seuraavaa tulemista kymmenen vuotta, aina vuoteen 2002 asti, jolloin ilmestyi kaksikon toistaiseksi viimeinen yhdessä tehty studioalbumi American Supreme. Suiciden valtava vaikutus kuuluu niinkin erilaisten yhtyeiden kuin Jesus & Mary Chain, Stereolab, Ministry ja Aphex Twin tuotannoissa.

Martin Rev on soolourallaan keskittynyt Suicidea astetta melodisempaan ulosantiin, vaikkakin tuttu primitiivisyys on miehen tuotannossa edelleen tunnistettavissa. Yhteensä kahdeksan sooloalbumia vuosien 1980 ja 2003 välillä julkaissut Rev on omillaan kokeillut kaikkea elektronisesta no wavesta purkkapoppiin ja raskaaseen synarokkiin. Vuonna 1996 mies teki remixin 22-Pistepirkon kappaleesta Swamp Blues näiden Zipcode-albumille ja vuonna 2005 miestä kuultiin The Raveonettesin Pretty In Black -levyllä.

Tavastian lavan Reville lämmittää psykedeelisestä elektrostaan tunnettu, Fonal-yhtiölle levyttävä helsinkiläinen SHOGUN KUNITOKI. Yhtye valmistelee parhaillaan odotettua seuraajaa vuonna 2006 julkaistulle ja kovasti kehutulle Tasankokaiku-albumilleen. Illan levymusiikista vastaavat Misf*ts-klubin resident tiskijukat Makelove ja Erkko.

Ennakkoon 12 euroa maksavat liput ovat myynnissä Tiketin toimipisteissä. Ovelta liput maksavat 14 euroa.

MARTIN REV (USA):
”One of the most influential artists of the past three decades” (In Music We Trust)

www.martinrev.com
www.myspace.com/martinrev
www.roir-usa.com
www.shogunkunitoki.com

Offline

  1. Index
  2. » Koneempaa
  3. » Martin Rev (Suicide)

Board footer

Powered by FluxBB