#61 02.12.2014 12:07

Firon
Marvelin juustohirviö
From: Nuthill
Registered: 09.03.2007
Posts: 9,254
Website

Re: Thrash-metal späm

Dan Lilkeriltä myös kirja.

Perpetual-Conversion.jpg

Itse en ole koskaan Nuclear Assaultia pahemmin diggaillut, mutta tämä voisi silti olla mielenkiintoista luettavaa.

Offline

#62 09.01.2015 13:37

Porvoon turkkilainen
Member
Registered: 09.01.2015
Posts: 209

Re: Thrash-metal späm

Pikkupoikana joskus 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa tuli paljon kuunneltua thrash metallia ja kateltua myös paljon italowesternejä, joita molempia fanitan edelleen enemmän ja vähemmän. Näin jälkikäteen on mielenkiintoista ajatella miten paljon näissä eri taiteenlajien ja aikakauden genreissä on ollut paljon yhteistä. Molemmat genret alkuun järkyttivät kriitikoita synkkyyden, kyynisyyden ja brutaalisuuden vuoksi. Edellä mainituista huolimatta niissä oli kuitenkin mukana lisämausteena loistavaa pilkettä ja mustaa huumoria ja kehittyessään tuli sitten mukaan apokalyptisia ja yhteiskunnallisia teemoja. Kasvoipa näistä molemmista oman lajinsa ”äpäristä” lähes edelläkävijöitä rajojen rikkovuuden vuoksi. Syntyi klassikoita kolmen Sergion, eli Leonen, Solliman ja Corbuccin  toimesta, joita voidaan verrata thrash metallin ns. big fouriin. Molemmissa tyylilajeissa mentiin koko ajan valtavirran ulkopuolelle jääneiden toimijoiden toimesta brutaalisuudessaan yhä vain pidemmälle ja pidemmälle, jolloin tuli entistä väkivaltaisempia  tuotoksia, ja lopulta syntyikin sitten uusia ja rankempia juttuja, kun buumin mentyä ohi monet italowesternin ohjaajat siirtyivät kauhun puolelle, kun taas thrash metallin syrjäytti death- ja black metal.

Tällaista jutustelua tänne näin perjantaipäivän ratoksi. Yritänpä huomenna kattoa Yle Areenasta Caramban ja sen jälkeen voikin sitten kuunnella Celtic Frostin Morbid Talesin jonkun ”kyytipojan” kera ennen kuin lähtee syväsukeltamaan Kallioon.

Offline

#63 09.01.2015 13:44

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Thrash-metal späm

Tuon innoittamana etsin olisko jotain spagettiwestern-metallibändejä, mutta huomaan heti että tämä oli virhe
dezperadoz.jpg

jänskä pointti joka tapauksessa ja tongue


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#64 09.01.2015 13:45

Firon
Marvelin juustohirviö
From: Nuthill
Registered: 09.03.2007
Posts: 9,254
Website

Re: Thrash-metal späm

^^ Hyvää pohdintaa ja vahva avaus foorumilla   peuk

Scott Ianin kirja tuli joululahjaksi kuten arvelinkin ja aion syventyä siihen, kunhan saan tällä hetkellä lukemani kirjan loppuun.

Last edited by Firon (09.01.2015 13:45)

Offline

#65 09.01.2015 13:49

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: Thrash-metal späm

Firon wrote:

^^ Hyvää pohdintaa ja vahva avaus foorumilla   peuk

kyllä tongue

Offline

#66 09.02.2015 12:55

Firon
Marvelin juustohirviö
From: Nuthill
Registered: 09.03.2007
Posts: 9,254
Website

Re: Thrash-metal späm

Firon wrote:

Scott Ianin kirja tuli joululahjaksi

Tämä luettu, ihan lukemisen arvoista muistelua, joskin paikoin tylsää nillitystä parisuhteista ja levy-yhtiöistä. Antoi ainakin sysäyksen taas kuunnella thrashia ja tutustua sellaisiin levyihin, jotka aiemmin jääneet kuulematta.

janne m. wrote:

. Ja samaten mun henk koht listalla Sadus! Dödistopikin innoittamana pyörittelin eilen puolikkaan siitä Illusions-debystä - jestas se on hyvän kuulosta. Ja niillä on sellanen just oikealla tavalla ilkeä laulaja

Tätä olen nyt viime viikot kuunnellut, oh my god what cannoning  rokrok  Levyn kansi on jopa 80-luvun thrash levyksi aivan helvetin ankea. Se viha ja millä vokalisti sylkee säkeistöt suustaan ja ”TORTURE” ja ”ATTACK” jne. kirkaisut  hand

Kanada bändeistä (joista löysin täältä oman topicin) varsinkin Razor toimii.

Offline

#67 22.05.2015 16:04

Porvoon turkkilainen
Member
Registered: 09.01.2015
Posts: 209

Re: Thrash-metal späm

Kesä tekee tuloaan ja töissä hiljaista, joten palataanpa tähän aiheeseen, jotta ei tylsisty. Tässä mielestäni parhaat thrash metal -albumit eri vuosikymmeniltä. Mielipiteet ovat omiani, eli omassa päässäni ehdottoman oikeita.

80-luvullahan homma alkoi ja oli todellista kulta-aikaa. Kovia levyjä löytyisi helposti helvetin paljon, mutta valitaan kuitenkin topkympit.
1.Slayer Reign in blood
2. Megadeth Peace Sells.. But Who´s buying
3. Exodus Bonded by blood
4. Metallica And justice for all
5. Sepultura: Beneath the remains
6. Celtic Frost: Mega therion
7. Possessed: Seven churches
8. Kreator: Pleasure to kill
9. Stone. No Anaesthesia
10. Venom: Black metal

Peustelut:
Slayerin Reign in Blood on kenties paras thrash metal –albumi koskaan. Muutenkin vuosi 1986 oli kyseisen musan osalta upea, koska silloin ilmestyivät Metallican Master of puppets, Kreatorin Pleasure to Kill, mikä on mielestäni brutaalimpi kuin samana vuonna ilmestynyt Reign in Blood, jolle monet antavat kunnian siltäkin saralta. Pleasure to kill teutonitekele kilpailee rankkuussaran ykköspokaalista 80-luvun thrashsissä  Possessedin Seven Churchesin kanssa, jolle annan kunnian olla brutaaliudessa ykkönen. Jotkut Celtic Frostit haastavat, mutta ehkäpä Possessedin myötä syntyi death metal, kun levyltä löytyi sen niminen kipalekin. Megadethin Peace Sells on teknisyydessään koko genren merkkitapaus, jossa oli jopa jatsivaikutteita, mutta thrashin ankaruudesta ei ole tingitty tuumakaan. Joku voi ihmetellä miksi Metallican And justice for all on noin korkealla, eikä Ride the Lighning tai Master on puppets.  No, nostan sen siitä syystä, koska se on mielestäni Metallican monipuolisin ja raskain levy, mikä on kuitenkin tyylipuhdasta thrashiä, mutta progevaikuttein. Hieno instrumentaali Live is to die ja siihen perään levyn lopettava rykäisy Dyers eve, josta tulee myös Dischargen hardcore mieleen. Ainut miinus siitä bassosta tai sen poissaolosta. Listalta jäi paljon bändejä, jotka olisivat myös ansainneet mainintaa, kuten Hirax, Annihilator, Anthrax, Testament, Heathen, Destruction ja paljon muita, mutta nyt näillä mentiin. Stonea arvosta, kun heidän levyt pärjäsivät musiikin tason osalta täysin kansainvälisesti, ja Venomille erityismaininta kahden musatyylin keksimisestä, eli black- ja thrash metallin, mutta musiikillisesti enemmän jälkimmäistä, kun taas lyriikkapuoli sitä ensin mainittua.

90-luku

1.Megadeth: Rust in peace
2.Slayer:  Season in the abyss
3. Testament: Low
4. Sepultura: Arise
5. A.R.G: One World Without the End
6. Pantera: Cowboys from Hell
7. Death Angel: Act III
8. Anthrax: Persistence of Time
9. Destruction: Cracked brain
10. Exodus: Impact is Imminent

Perustelut:
90-luvun alku starttasi Clash of the Titans –kiertueella, jossa mukana olivat meganimet Slayer, Megadeth, Anthrax, Testament, Suicidal Tendencies sekä pahaenteisesti genren ulkopuolelta Alice in Chains. Tarinathan kertovat, että grunge ja kitarapop tappoivat kaiken hevin sun muun, vaikka ihan niin se ei kuitenkaan tainnut mennä, mistä esimerkkinä Panteran, Sepulturan sekä monen death metal –bändin menestykset. Thrashin osalta niin taisi kuitenkin käydä. Heti kyseisen vuosikymmenen ekoina vuosina ilmestyivät mahtavat Megadethin Rust in Peace sekä Slayerin Season in the Abyss, joita voi pitää ihan koko heavy metal tyylilajin parhaista levyistä kaikki sen alalajit huomioiden. Teutonipuolelta nahkahousuisten viiksimiesten luvatusta maasta Destructionin Cracked brain näytti jälleen miten mahtavalta teknisellä osaamisella varustettu pieksentä kuulostaa.  Kuitenkin samoihin aikoihin ilmestyi Metallican kuuluisa musta levy, jolloin bändi oli suositumpi kuin koskaan, mutta musiikki oli edellisen vuosikymmenen levyihin verrattuna pehmentynyt. Monet muut virkaveljet tätä trendiä seurasivat, mutta mammonan tavoittelussa kävikin päinvastoin, mistä esimerkkinä Exodusin Force of Habit ja Testamentin Ritual. Ritualin myötä Testamentissa tapahtui miehistövaihdoksia, mutta vuonna 1994 ilmestynyt Low oli upea paluu siihen mihin uskotaan. Tämän jälkeen bändi jatkoi kyllä omia seikkailujaan flirttailemalla enemmän ja enemmän death metallille. Joka tapauksessa 90-luvulla tuli edelleen kovia levyjä. Vanha 80-luvun pilluheviyhtye Pantera oli vaihtanut tyyliään ja musassa oli mukana groove vaikutteita, joita myös oli Sepulturan tuotannossa Arisen jälkeen. Kotimaisista bändeistä kunnian saada olla listalla ansaitsee A.R.G. nuo Kuusamon pioneerit, jotka taisivat raivata tietä myös suomalaiselle death metallille, jolloin se oli vielä raakaa ja alkukantaista, eikä mitään raskailla saundeilla soitettua iskelmää, kuten nykypäivänä koko hevipelleily, jotka pelkäävät hampaattoman hymyn paljastavia vanhoja blues-ukkoja.

2000-luku

1.Exodus. Tempo of the Damned
2. Megadeth: Endgame
3. Kreator: Enemy of God
4. Mokoma: Kurimus
5. Terveet Kädet: Ihmisen poika, Pedon poika
6. Steel Mammoth: Nuclear Ritual
7. System of A Down: Toxicity
8. Annihilator: Schizo Deluxe
9. Voivod: Katorz
10. Slayer. Christ Illusion

Perustelut:
2000-luvulla thrash voi edelleen hyvin, vaikka yläkerran herraan uskovat kokoomusnuoret ja heidän virkaveljensä maailmalla julistivat musan kuolleeksi 90-luvulla, kuten he toimivat aikoinaan myös punkin suhteen.  Exodus teki 2000-luvun alussa loistavan paluun, ja tehnyt mielestäni thrashin pioneereista laadukkaimpia levyjä nykypäivänä, oli laulussa sitten kuka tahansa. Listalta löytyy varmasti monen mielestä aika yllättäviä valintoja ja mukana enemmän kotimaisia kuin muiden vuosikymmenien listoilla. Itse asiassa kun 2000-luvun alussa näin Mokoman Takatalven telkkarissa, niin innostuin tästä musasta taas, ja totesin, että vihdoin thrash metal –levy kokonaan suomenkielisenä. Terveet Kädet on punkin ja hardcoren legenda, mutta onhan heidän musassa ollut paljon metallivaikutteita 90-luvulta asti, ja eikös koko thrash metal syntynyt Black Sabbathin ja punkin liitosta vanhan loppukuluneen sanonnan mukaisesti, mutta se onkin puhdas totuus, eikä mikään sanonta. System of a Down oli myös hieno tapaus, mikä kuulostaa siltä kuin armenialainen Slayer soittaa Dead Kennedysia ja ehkäpä myös NU-metal paskaa, mutta olkoon. Joka tapauksessa tuoneet jotain uutta ja kenties vahingossa kuulleet vanhoja CMX:n ja YUP:n punkkilevyjä. Tällainen pitkä jorina… Faff-Bey teidän paluuta odotan!!

Offline

#68 29.05.2015 19:16

Firon
Marvelin juustohirviö
From: Nuthill
Registered: 09.03.2007
Posts: 9,254
Website

Re: Thrash-metal späm

^ Thrashin merkkiteoksia aika hyvin tuli lueteltua siinä. Tunnustan että en ole ikinä oikein pitänyt Exoduksesta tai Kreatorista - lähinnä vokaalien takia tämä. Megadethiä olen kuitenkin diggaillut sujuvasti Mustainen laulusta huolimatta. Peace sellsiä en ole aikoihin kuunnellut, mutta muistaakseni 50/50 hyvää ja huonoa. Among the Living ja Spreading the Disease menis heittämällä sen ohi mun listalla. Justicelta löytyy mun lemppari Metallica biisit, mutta kokonaisuutena häviää Ride the Lightningille. Slayerin levyistä oma suosikki on aina ollut South of Heaven.

90-luvun levyistä Destruction ja A.R.G. mulle ihan tuntemattomia, pitää tsekata joskus. Jos Porvoon turkkilainen ei ole kuullut Demolition Hammerin Epidemic of Violence levyä, niin suosittelen tutustumaan. Sen jälkeen bändi hyppäsikin groove-metal kelkkaan niin kuin Exhorder teki musiikin osalta hyvän, mutta paskasti tuotetun Slaughter in the Vaticanin jälkeen.

Mokoman Takatalven näin MoonTV:n videoraadissa ja se palautti myös mulla innon thrashiä kohtaan, vaikka itse Mokomaa en oikein jaksa enää (tuli parikymppisenä kännäysreissuilla kuunneltua sitä liikaa).

Machine Headin vuoden 2007 Blackening levy oli jonkinlainen "paluu thrash-juurille" ja tykkäsin siitä kun se ilmestyi, mutta en ole nyt ainakaan 5 vuoteen ko. levyä kuunnellut.

Offline

#69 29.05.2015 20:56

DEVILETERNAL
Member
Registered: 01.12.2013
Posts: 1,368

Re: Thrash-metal späm

tässä lähivuosina oon tullut siihen johtopäätökseen, että show no mercy on muuten slayerin paras levy. jos tekisin kasari top kybän ni sodomin agent orange ois mukana. ja metallicalta kill em all. ja sit among the living.

90-luvulta en osais tehä top 10, en oo kovin paljoo TRVE thrash metallia ysäriltä kuullu.  kaikki kovat jätkät feidas pillufarkut cargo shortsheihi icon_sad jos jollain on sellanen lista parhaista ysäri rässi levyistä jotka fenriz hyväksyis niin olis cool

2000 -luvulta jätetty municipal wastet, gama bombit ja toxic holocaustit yms thrash revival bändit pois ja tilalla SOAD  017  DF2:sen personal vietnam taitaa olla ainoo suomi rässi levy, jonka laittaisin 2000 -luvun listalle.

Offline

#70 31.05.2015 17:05

Katkennut petsari
Member
From: Killerjärvi
Registered: 23.06.2006
Posts: 5,294
Website

Re: Thrash-metal späm

Kelpo postaus Borgån turkkilaiselta.

Pidemmittä puheitta voisin mainita, että oma Kreator-suosikkini on "Extreme Aggression", tähän kyllä tietysti vaikuttaa ekstaattinen keikkakokemus Lepakolta k.o levyn kiertueella. Death Angelin kolmosta olen pitänyt aika joutavana levynä balladeineen kaikkineen, sen sijaan "Ultra-Violence" puolestansa onkin kasarin perusteoksia ja omassa vuosikymmenen topkympissä varmasti. Kuten myös Voivodin "Dimensiön Hatröss".


- Ett sjömanshem låter också som rätt plats för en full finsk sjöman.
---
- Han pundar och dampar loss i Vänersborg i vanlig ordning och hamnar i trubbel med polisen emellanåt.

Offline

#71 01.06.2015 11:21

Katkennut petsari
Member
From: Killerjärvi
Registered: 23.06.2006
Posts: 5,294
Website

Re: Thrash-metal späm

Niin joo ja toi Fironin mainitsema Exhorder oli ainakin skenen punkahtavammalla laidalla mustalla listalla, syystä että levyn kiitoslitaniasta löytyi David Duken nimi.


- Ett sjömanshem låter också som rätt plats för en full finsk sjöman.
---
- Han pundar och dampar loss i Vänersborg i vanlig ordning och hamnar i trubbel med polisen emellanåt.

Offline

#72 01.06.2015 11:52

Porvoon turkkilainen
Member
Registered: 09.01.2015
Posts: 209

Re: Thrash-metal späm

Kuuntelin Demolition Hammerin Epidemic of Violence –levyn. Hyvältä kuulosti, joten Fironille kiitos vinkistä.

Tämäkin oli mielenkiintoinen bändi. Bassossa alkuperäinen Metallican basisti Ron McGovney ja laulussa Hiraxin Katon W. De Pena.

https://www.youtube.com/watch?v=bCRpD2OI7VA

Offline

#73 01.06.2015 19:13

Firon
Marvelin juustohirviö
From: Nuthill
Registered: 09.03.2007
Posts: 9,254
Website

Re: Thrash-metal späm

Katkennut petsari wrote:

Niin joo ja toi Fironin mainitsema Exhorder oli ainakin skenen punkahtavammalla laidalla mustalla listalla, syystä että levyn kiitoslitaniasta löytyi David Duken nimi.

Enpä ollut KKK-sympatioista kuullut aiemmin. Mua häiritsee Slaughter in the Vaticanin kirjoituskoneen nakutukselta kuulostava bassari (kielikuva ei oma keksimiä). Kitarasoundihan tuossa on ihan mehukas.

Offline

#74 15.09.2016 16:10

Firon
Marvelin juustohirviö
From: Nuthill
Registered: 09.03.2007
Posts: 9,254
Website

Re: Thrash-metal späm

Chileläisen Ripperin uusi levy Experiment of Existence on aika kova. Mitään kovin omaperäistä siinä ei ole, mutta oikeat palaset sattuu olemaan hyvin kohdallaan. Vois toivoa vielä "sairaampia" voksuja, mutta ihan hyvää 80-luku tyyppistä kähinää. Levy sisältää bassosoolon.

Offline

#75 03.03.2017 10:20

KZ
Vuoden Foorumisti 2019
From: Leppädanger
Registered: 28.12.2009
Posts: 12,204
Website

Re: Thrash-metal späm

Tämä kuulostaa ihan hyvältä. Pitchfork tägäsi Best new music.

Offline

#76 04.03.2017 14:47

DEVILETERNAL
Member
Registered: 01.12.2013
Posts: 1,368

Re: Thrash-metal späm

KZ wrote:

Tämä kuulostaa ihan hyvältä. Pitchfork tägäsi Best new music.

Hyvää kaljotellu heviä tämä

Last edited by DEVILETERNAL (04.03.2017 14:47)

Offline

#77 25.03.2017 20:01

KZ
Vuoden Foorumisti 2019
From: Leppädanger
Registered: 28.12.2009
Posts: 12,204
Website

Re: Thrash-metal späm

DEVILETERNAL wrote:
KZ wrote:

Tämä kuulostaa ihan hyvältä. Pitchfork tägäsi Best new music.

Hyvää kaljotellu heviä tämä

Nyt testissä oluen kera. Erästä aikamme suurinta ajattelijaa lainaten "ON!  ON!" 
rokrok

Offline

#78 25.05.2017 10:35

KZ
Vuoden Foorumisti 2019
From: Leppädanger
Registered: 28.12.2009
Posts: 12,204
Website

Re: Thrash-metal späm

Huomenna tulloo ilmoille uusinnat Kreatorin neljästä ekasta hand Kaks ensimmäistä voisin poistaa.

Offline

#79 18.11.2017 04:55

Jean-Babtiste
spämking machine
From: Henkinen Kuvola
Registered: 02.10.2006
Posts: 30,616

Re: Thrash-metal späm

English Dogsin Where Legend Began LP soi. Parhaita kitaroita, eeppistä menoa. Metal punk! Mutta sopii hyvin myös tänne, ellei crossoverille oo omaa otsaketta...


'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damage—to kill.'

ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS

Offline

#80 01.12.2017 11:15

KZ
Vuoden Foorumisti 2019
From: Leppädanger
Registered: 28.12.2009
Posts: 12,204
Website

Re: Thrash-metal späm

Stone on vissiin taas tapetilla. En ole koskaan pahemmin sitä tykitelly. Nyt kävin tarkastamassa, ihan ookoo matskuu, mutta ei aiheuta levynhankintatoimenpiteitä.

Offline

#81 01.12.2017 11:43

Luppakorva sikailee taas
korvani nääs lerputtaa
From: Pikku kakkonen
Registered: 30.10.2009
Posts: 2,031

Re: Thrash-metal späm

KZ wrote:

Stone on vissiin taas tapetilla. En ole koskaan pahemmin sitä tykitelly. Nyt kävin tarkastamassa, ihan ookoo matskuu, mutta ei aiheuta levynhankintatoimenpiteitä.

Pentuna laulu oli rässibändeissä ihan tärkeimpiä juttuja ja näiden kohdalla se vaan tökki. En ole oikeastaan edes yrittänyt sittemmin.


Olen pieni nalle vain, pullea. Lasten kanssa viihdyn ain. Olen pieni nalle vain, pörheä. Lapset mua rakastaa.
Bounty-Wrapper-Small.jpg

Offline

#82 01.12.2017 11:47

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,326
Website

Re: Thrash-metal späm

muistelen hämärästi että stonen real delusion -biisi kolahti aikanaan, tais olla niiden eka sinkku tai jotain.


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#83 11.12.2017 16:28

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Thrash-metal späm


pimp


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

#84 11.12.2017 16:39

Luppakorva sikailee taas
korvani nääs lerputtaa
From: Pikku kakkonen
Registered: 30.10.2009
Posts: 2,031

Re: Thrash-metal späm

KZ wrote:

Huomenna tulloo ilmoille uusinnat Kreatorin neljästä ekasta hand Kaks ensimmäistä voisin poistaa.

Onkohan uusintajulkaisulla siistitty kolmoslevyn kiitoslistaa?


Olen pieni nalle vain, pullea. Lasten kanssa viihdyn ain. Olen pieni nalle vain, pörheä. Lapset mua rakastaa.
Bounty-Wrapper-Small.jpg

Offline

#85 12.12.2017 10:30

Katkennut petsari
Member
From: Killerjärvi
Registered: 23.06.2006
Posts: 5,294
Website

Re: Thrash-metal späm

Luppakorva sikailee taas wrote:
KZ wrote:

Huomenna tulloo ilmoille uusinnat Kreatorin neljästä ekasta hand Kaks ensimmäistä voisin poistaa.

Onkohan uusintajulkaisulla siistitty kolmoslevyn kiitoslistaa?

Mitäs epäilyttävää siellä oli? Ainakin ekalla levyllä oli seksististä scheissea.


- Ett sjömanshem låter också som rätt plats för en full finsk sjöman.
---
- Han pundar och dampar loss i Vänersborg i vanlig ordning och hamnar i trubbel med polisen emellanåt.

Offline

#86 12.12.2017 16:06

rc-lungen
Member
From: Hamburg
Registered: 28.09.2009
Posts: 5,227

Re: Thrash-metal späm

Seksistiset kiitoslistat kiinnostaa.


Amppeliooppeli Ex-Pooppeli

Offline

#87 12.12.2017 16:09

Luppakorva sikailee taas
korvani nääs lerputtaa
From: Pikku kakkonen
Registered: 30.10.2009
Posts: 2,031

Re: Thrash-metal späm

Katkennut petsari wrote:
Luppakorva sikailee taas wrote:
KZ wrote:

Huomenna tulloo ilmoille uusinnat Kreatorin neljästä ekasta hand Kaks ensimmäistä voisin poistaa.

Onkohan uusintajulkaisulla siistitty kolmoslevyn kiitoslistaa?

Mitäs epäilyttävää siellä oli? Ainakin ekalla levyllä oli seksististä scheissea.

"No thanks to faggots and gays for spreading AIDS"

Ovat muistaakseni myöntäneet itsekin sittemmin että juuh tyhmästihän sitä tuli pistettyä.


Olen pieni nalle vain, pullea. Lasten kanssa viihdyn ain. Olen pieni nalle vain, pörheä. Lapset mua rakastaa.
Bounty-Wrapper-Small.jpg

Offline

#88 12.12.2017 16:17

KZ
Vuoden Foorumisti 2019
From: Leppädanger
Registered: 28.12.2009
Posts: 12,204
Website

Re: Thrash-metal späm

KZ wrote:

Huomenna tulloo ilmoille uusinnat Kreatorin neljästä ekasta hand Kaks ensimmäistä voisin poistaa.

Kuten uhkailin, kaks ekaa poistin. Hyvää kamaa hand

Offline

#89 12.12.2017 16:21

Katkennut petsari
Member
From: Killerjärvi
Registered: 23.06.2006
Posts: 5,294
Website

Re: Thrash-metal späm

rc-lungen wrote:

Seksistiset kiitoslistat kiinnostaa.

"...all those girls we have fucked..." tjsp


- Ett sjömanshem låter också som rätt plats för en full finsk sjöman.
---
- Han pundar och dampar loss i Vänersborg i vanlig ordning och hamnar i trubbel med polisen emellanåt.

Offline

#90 12.12.2017 16:50

:center::huig::center:
Holtiton Mies joka Imppaa ja Grillaa
From: melkein noin 1000 keikkaa
Registered: 12.06.2005
Posts: 41,038

Re: Thrash-metal späm

Suosikkini on Deathin rumpalin kiitoslista Spiritual Healingilla ku listan top 3 on "God, Sonor, Family"


Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!

Security Fee:n hinnalla sisään!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB