#511 10.04.2015 21:47

Pilke
Ei mikään karkkipussin käskyläinen
From: Tsadi
Registered: 17.01.2007
Posts: 19,439

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

psykokarkki wrote:
Pilke wrote:

Kannattaako uus Rumba ostaa Snoop-jutun takia?

*

en oo ehtiny vielä lukea, vaikka tossa se lehti ois. käy kirjastossa lukemassa ja päätä sitten ff

Ku mä kelasin jos olis ostanu matkalukemiseksi lentokoneeseen.

*


Lounaissuomalaiset ovat kykenemättömiä ilmaisemaan tunteitaan. Ihailen sitä.

Offline

#512 10.04.2015 22:18

hiirimattona
maarihittona
From: Hala Suuressa Magellanin pilve
Registered: 07.02.2007
Posts: 27,774
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Sanoisin, että ei kannata, koska laittavat sen kuitenkin nettisivuille luettavaksi ellei jo ole. Lehteä en ole vielä ennättänyt lukea, mutta viikonloppuna aion sen tehdä.


bzort glorf bööth

Offline

#513 10.04.2015 22:18

hiirimattona
maarihittona
From: Hala Suuressa Magellanin pilve
Registered: 07.02.2007
Posts: 27,774
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Suomen paras: Mutiny!


bzort glorf bööth

Offline

#514 17.06.2015 19:31

Feggy
kaiken maailman dosentti
From: Hell sink i
Registered: 02.11.2006
Posts: 11,845

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Paras Suomessa painettu musiikkimedia eli Niin & Näin-lehden pop-numero vuodelta 2009 on nyt luettavissa/ladattavissa vapaasti.

Offline

#515 22.08.2015 12:32

hiirimattona
maarihittona
From: Hala Suuressa Magellanin pilve
Registered: 07.02.2007
Posts: 27,774
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

http://www.hs.fi/kulttuuri/a1440129948922

Näitä lehtiä et voi lukea netistä – pienlehtikulttuuri voi yhä hyvin

Vastakulttuuria edustavia pienlehtiä julkaistaan paljon vielä 2000-luvun nettiaikanakin. Syynä on eksklusiivisuus: tästä maailmasta muut jäävät paitsi.

Tämäkö se on?

Pyörittelen käsissäni sentin paksuista paperinivaskaa, joka on nidottu huolimattomasti keskeltä ja taiteltu kahtia. Kopiojälki on suttuista ja paperi halpaa. Kanteen on käsivaralta tussattu julkaisun nimi: Jee, suuri pulunhuijaus. Se on leikattu ja liimattu epämääräisen kuvan päälle.

Tämä on ulkomuodoltaan taatusti erikoisin pro gradu -tutkielma, yliopistotutkinnon opinnäyte, jonka olen koskaan saanut käsiini.

Jos joltain, lehdykkä näyttää aivan vuosikymmeniä sitten tehdyltä pienlehdeltä.

Yhdennäköisyys ei tietysti ole sattumaa. Se selviää viimeistään alaotsikosta: Vastakulttuuriset pienlehdet Suomessa undergroundista punkkiin vuosina 1967–1982.

Helsinkiläisen Juuso Paason kirjoittaman gradun ulkomuoto on viimeistä piirtoa myöten uskollinen aiheelleen. Alaotsikko on kirjoitettu perinteisellä kirjoituskoneella. Takakannen esittelyteksti päättyy sanoihin: "Lässyn lää. Lukemaan siitä."

Gradusta on myös virallisempi versio ja se löytyy asiallisessa muodossa Helsingin yliopiston tietokannasta, mutta pienlehtien estetiikkaan ihastuneille Paaso on tehnyt oman painoksensa. Se on myös siivottu "teoreettisesta kehyksestä ja muusta lukemista haittaavasta yliopistomaisuudesta".

Pois kaikki hienostelu! Niin kuin pienlehdissä.

Jee, suuri pulunhuijaus kertoo tarinan kotimaisten pienlehtien kultakaudesta, jota on tätä ennen kartoitettu yllättävän vähän. Ajanjakso asettuu kahden huomattavan nuorisoliikkeen väliin: ensin asialla olivat hipit, sitten punkit.

Ihan ensimmäisenä oli vahakopiokoneen pistävä spriin tuoksu.

Paaso nimeää Suomen ensimmäiseksi underground-lehdeksi Kastorin, joka oli nippu yhteen nidottuja suttuisia monisteita. Vuonna 1967 ilmestyneen lehden taustalla oli Helsingin yliopiston opiskelijoiden "anarkistinen Nalle Puh -kerho", ja sisältö oli "ilottelevan vallankumouksellista". Kastorin vanavedessä tulivat muun muassa Ultra, International Organ (taiteilija Mattijuhani Koposen lehti) ja Aamurusko (asialla kirjailijat Jarkko Laine ja Markku Into ).

Hippikauden lehtiä leimasi vaihtoehtokulttuuri, anarkismi ja provokatiivisuus. Ne tarttuivat aiheisiin, joihin kustannustalojen julkaisemat isot lehdet eivät tohtineet tai halunneet koskea. Toisin sanoen: ensin paikannettiin ongelma ja sen ympärille perustettiin lehti.

Seuraavalla vuosikymmenellä innostus hiipui, mutta perintöä pitivät yllä muun muassa Tähti (toimittaja Jorma Elovaara ), Uuden ajan aura (taiteilija J.O. Mallander, poliitikko Heidi Hautala ) ja Köynnös (poliitikko Pekka Haavisto ).

Sitten syntyi kaksi lehteä, jotka ovat yli muiden suomalaisten pienlehtien historiassa.

Vuonna 1975 perustettu Pahkasika (päätoimittaja Markku Paretskoi ) viitoitti tietä huumori- ja sarjakuvalehdille, ja paria vuotta myöhemmin Hilse (päätoimittaja Kimmo Miettinen ) sai liikkeelle punklehtien vyöryn. Nämä kaksi lehteä käynnistivät ilmiön, jollaista ei tulla näkemään toiste. Vuosina 1977–1982 Suomessa ilmestyi noin tuhat pienlehden numeroa, Paaso arvioi.

Politiikka teki nyt tilaa populaarikulttuurille, mutta ei unohtunut. Lehtien määrä oli niin valtava, että sivuille mahtui lähes mitä tahansa. Samalla pienlehtien hienoin piirre toteutui käytännössä: kukin tekijä sai kirjoittaa tai piirtää oman lehtensä sivuille juuri siitä, mistä halusi.

Vuoteen 1982 mennessä suurin innostus oli hiipunut ja useimmat lehdistä kuolleet. Seuraavien vuosikymmenien aikana tilalle tuli uusia tulokkaita yhä harvemmin.

Äkkiseltään voisi kuvitella, että netin läpimurto 1990-luvulla olisi ollut viimeinen naula pienlehtien arkkuun. Kuka enää jaksaisi askarrella lehden sivuja yökaudet tai maksaa korkeita painokuluja omasta pussistaan – saati huolehtia lehtien jakelusta. Ajatuksensa voi nyt saada julki lähes reaaliajassa.

Väärin. Tutkielmansa suurimman uutisen Juuso Paaso on säästänyt toiseksi viimeiselle aukeamalle. Sinne on listattu satakunta pienlehteä, jotka ovat syntyneet 2000-luvulla.

Eikä luvussa ole edes kaikki. Pienlehtiä tulee ja menee sellaista tahtia, että tarkkaa lukua on mahdoton pitää. Lisäksi osa nykyisistä pienlehdistä on sinnitellyt vuosikymmenestä toiseen: esimerkiksi sarjakuvaväen Sarjainfo (perustettu 1972), sci-fi-lehti Tähtivaeltaja (1984), kokeellisesta rockista kirjottava Mutiny! (1986), anarkistien äänenkannattaja Kapinatyöläinen (1989) tai "alakulttuurisäpinän tiedotuslehti" Toinen vaihtoehto (1989).

Tämän vuosituhannen lehdet jatkavat uskollisesti takavuosien perinnettä. Jo lehtien nimet kertovat, että lähtökohtana eivät voi olla markettien lehtihyllyt: Aurora urealis, Elikkäs, Hihhuli, Hullu, Kuolinsyy, Kyylä, Nurja kehä, Paskansaaja, Väärinajattelija . . .
Silkkaa hillittömyyttä edustaa tamperelaislehti, joka aloitti nimellä Suosikki. Kun nimestä tuli kiistaa takavuosien nuorisolehden entisen kustantajan kanssa, lehti vaihtoi suosiolla nimeä: se on nyt Jari Aarnio, Helsingin huumepoliisin entisen päällikön mukaan.

Myös sisällöltään uudet lehdet ovat lähes liikuttavan uskollisia edeltäjiensä teemoille. Paljon on musiikkia ja sarjakuvaa, mutta myös kirjallisuutta, politiikkaa, anarkismia, undergroundia, matkareportaaseja tai henkilökohtaista tilitystä. Tähän tapaan:

"Pääoman kasaajat käärivät siis sekä tämän hetken voitot tekemästäni työstä että rajoittavat vaihtoehtoja tulevaisuuden suhteen", kritisoi Paskansaaja pankkien lainajärjestelmää.

"Kuinka tehdä taidetta? Tee mitä huvittaa. Dokumentoi. Esitä", linjaa underground-lehti Huuto! ensimmäisessä numerossaan.

"Niilalla ei oo mitään asiaa tulla Pertille kylään. Pertti ei anna anteeksi", tiedottaa Pertti Kurikka oman Kotipäivä-lehtensä pääkirjoituksessa.

"Jos grönsaksbullarit ovat tosiaan aina tätä tasoa, tästä paskasta on kyllä turha toivoa lihisten korvaajaa tuularikansan ruokavaliossa", arvostelee kasvisruuasta kirjoittava Trapped Under Slice huonekaluketjussa myytäviä kasvispyöryköitä.

"Kaikki klassikon ainekset ovat läsnä", luonnehtii Kuuma linja elokuvaa Turpiin vaan ja onnea. "Hiukan pielessä oleva dubbi, upeet musat, sopivasti annosteltu juonta tappelujen väliin, technicolour-värit, motskariturnajaiset ja vanhakoppasella escortilla revittelyä. Ai jai!"

Kun olen kahlannut lehtiä läpi niin kauan, että silmissä alkaa viirata, kokonaisuus alkaa hahmottua. Pienlehdissä on yhä jotain erityislaatuista, mutta niiden rooli on muuttunut.

Takavuosina pienlehtiä tehtiin, koska ne tarjosivat mahdollisuuden esitellä omia ajatuksia suuremmalle lukijakunnalle. Isoimpien omakustanteiden painosmäärät nousivat tuhansiin.

Nyt netissä voi periaatteessa tavoittaa koko maailman. Pienlehdistä on tullut vastaisku tälle.

Keksin vain yhden selityksen pienlehtien uudelle nousulle: eksklusiivisuus. Näitä lehtiä et saa lukea netissä. Ne leviävät kädestä käteen pienissä yhteisöissä, jotka ovat kuin salaseuroja. Vain lehtien omistajilla ja kenties heidän kavereillaan on pääsy maailmaan, josta muut jäävät täysin osattomiksi. Toisin kuin netissä, kirjoitukset eivät päädy kenen tahansa luettaviksi ja kommentoitaviksi.

Se takaa tekijöille vapauden. Se takaa, että pienlehdet ovat sellaisia kuin ne ovat aina parhaimmillaan olleet: estottomia, vallattomia, älyttömiä, piikitteleviä, syvällisiä.

Juuso Paason pro gradu -tutkielma Jee, suuri pulunhuijaus löytyy Helsingin yliopiston tietokannasta: helda.helsinki.fi/handle/10138/155030


bzort glorf bööth

Offline

#516 22.08.2015 19:47

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,448
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

peuk


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#517 05.09.2015 14:21

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,448
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

ai niin, kuuma linja #3 on kyllä tosi hyvä paketti ja hämmentää kyllä tämän zinen ahkera ilmestymistaajuus, mutta toivottavasti jatkuu samaan malliin. vaikka suurin osa jutuista oli aiheista, joista en oikein edes tunne, niin silti kaikki jutut tosi mielenkiintoisia peuk

jos jatkossakin ilmestyy yhtä tiuhaan niin olis kiva jos tän vois tilata, ettei tarttis joka numeroa erikseen säätää.


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#518 10.09.2015 13:43

ydis
vegan princess
Registered: 07.03.2006
Posts: 22,060

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

http://www.rumba.fi/uutiset/ektro-julka … ta-mitaan/

breaking news: rumba ei ymmärrä mitään.

Offline

#519 10.09.2015 16:37

rc-lungen
Member
From: Hamburg
Registered: 28.09.2009
Posts: 5,227

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

ydinaukio wrote:

breaking news: rumba ei ymmärrä mitään.

Eipä oo vuosikausiin ymmärtänytkään.


Amppeliooppeli Ex-Pooppeli

Offline

#520 11.09.2015 12:41

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,448
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

kuuma linja #4 ilmestyi tänään, tilatkaa ihmeessä, tilaukset: linjakuuma @ gmail.com cheer21


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#521 17.09.2015 12:54

jookcha
vieressä retkottava nainen
From: blaze mountain
Registered: 21.10.2005
Posts: 19,139

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

kuuma linja peuk peuk

toi kalossimiehen artikkeli kaija saariahosta tuli kuin suoraan tilauksesta. tossa about viikko sitten olin yksillä jatkoilla, missä keskustelun aiheena oli steve reichin ja saariahon tuotantojen eroavaisuudet ( icon_rolleyes ) ja häpesin taas omaa junttiuttani kun ei ollut mitään kosketusta saariahon musaan ja ajattelin että täytyypä ottaa selvää.


Ti ho detto come una volta un po' di vino, dischi in vinile, sequel, ragazze, ragazze, Kauko Röyhkä?

Offline

#522 14.10.2015 19:16

Skeletonni
maki kolehmainen
Registered: 06.04.2009
Posts: 9,325

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Ei nosta merkittävästi lehden tasoa, mut uudessa Soundissa aukeaman juttu Bemböle Cassettesista (kirjoittanut Suomen #1 reportteri Juho Hänninen) pimppeuk

Offline

#523 03.12.2015 16:32

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,448
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#524 10.02.2016 15:14

jookcha
vieressä retkottava nainen
From: blaze mountain
Registered: 21.10.2005
Posts: 19,139

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

on kyllä tehty tuon kuuman linjan hankkiminen hankalaksi kun tyypit ei vastaa edes sähköposteihin  017
nii siis sen lisäks että infot uusimmista numeroista pitää kalastella jostain piffin zinetopsusta.

Last edited by jookcha (10.02.2016 15:15)


Ti ho detto come una volta un po' di vino, dischi in vinile, sequel, ragazze, ragazze, Kauko Röyhkä?

Offline

#525 10.02.2016 16:07

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,448
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

jookcha wrote:

on kyllä tehty tuon kuuman linjan hankkiminen hankalaksi kun tyypit ei vastaa edes sähköposteihin  017
nii siis sen lisäks että infot uusimmista numeroista pitää kalastella jostain piffin zinetopsusta.

kuulemma seiska ilmestyy ihan kohta, uutta meiliä vaan jos ei vastausta kuulu.


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#526 03.09.2016 19:57

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,448
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

EDIT: ^ edelliseen kuuma linja -keskusteluun liittyen:

en tiedä oliko lukijassa vika, kun numero 9 ei oikein kolahtanut, mutta tässä uudessa kymppinumerossa tuntuu olevan vain huippujuttuja. tän hetken paras ja ainakin aktiivisin zine peuk


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#527 03.09.2016 20:07

hiirimattona
maarihittona
From: Hala Suuressa Magellanin pilve
Registered: 07.02.2007
Posts: 27,774
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Mistä lehdestä on kyse? Mutinystä?

Mutinyhän se on Suomen paras! Isoista lehdistä Rumba on sukeltanut aika upealla tavalla viime vuosina ja kaikista mahdollisista lehdistä Soundi on ottanut taas aiheeksi tuoreemman kotimaisen tee se itse musa homman ja sehän on oikein hyvä juttu. Rumba voi jatkossakin kirjoittaa kahden sivun esseitä isoista pop starboista, joista isojen mus amedioiden on nyt hyvä kirjoittaa ja ite luen ne, mutta emmä niistä oikein saa yhtään mitään.


bzort glorf bööth

Offline

#528 03.09.2016 20:11

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,448
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

no voi hemmetti, kuuma linjasta siis puhe spede käyn editoimassa, kiitos ja anteex


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#529 03.09.2016 20:13

hiirimattona
maarihittona
From: Hala Suuressa Magellanin pilve
Registered: 07.02.2007
Posts: 27,774
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Kuuma Linja on kyllä hyvä, mutta en muista tilata noita koskaan. So not, koska ostan sitten sen kaiken yksiin kansiin nitovan kokoelman 2030-luvulla lehtialan Svartin julkaisemana.


bzort glorf bööth

Offline

#530 03.09.2016 20:21

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,448
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

^ nuoriso voi valita, mutta meidän vanhojen pitää iskeä heti kun vain voi icon_rolleyes


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#531 03.09.2016 20:26

bernardblack
herra ihanainen
From: reijomäkilä
Registered: 22.08.2009
Posts: 27,182
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

hiirimattona wrote:

Kuuma Linja on kyllä hyvä, mutta en muista tilata noita koskaan. So not, koska ostan sitten sen kaiken yksiin kansiin nitovan kokoelman 2030-luvulla lehtialan Svartin julkaisemana.

smaa


tunteet elikkäs fiilikset, ne on aitoja, niistä kannattaa pitää kiinni

Offline

#532 03.09.2016 21:36

jookcha
vieressä retkottava nainen
From: blaze mountain
Registered: 21.10.2005
Posts: 19,139

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

jaahas oon näköjään kolme numeroa jäljessä kuumaa linjaa. hiiriksen taktiikka kieltämättä käyny kans mielessä.


Ti ho detto come una volta un po' di vino, dischi in vinile, sequel, ragazze, ragazze, Kauko Röyhkä?

Offline

#533 19.10.2016 09:56

tuukka
Member
Registered: 19.10.2016
Posts: 20

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Raskaan musan erikoislehti Nurja kehä on edennyt kolmanteen numeroonsa. 60 A4-kokoista sivua. Sisältönä Demon Head, Cult of Occult, Horse Latitudes, Dredged, Murder Hollow, Lord Vicar, taidejuttuja, elokuvia, kolumneja, arvioita… Hinta vaivaiset 5 euroa + mahdollisesti pari posteihin.
Myös ykköstä ja kakkosta saatavilla vielä 3 euron hintaan.

Offline

#534 19.10.2016 10:36

hiirimattona
maarihittona
From: Hala Suuressa Magellanin pilve
Registered: 07.02.2007
Posts: 27,774
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Mutinyhän se paras on. peuk


bzort glorf bööth

Offline

#535 19.10.2016 15:19

rc-lungen
Member
From: Hamburg
Registered: 28.09.2009
Posts: 5,227

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Ei ole viimoisempien Kuuma linjojen artikkelitarjonta, kun on tullut keikoilla tai kaupassa silmäiltyä, tarjonnut mitään, minkä vuoksi ois tarvinnut numeroa ostaa. Uutta Mutinyä tässä odotellessa.


Amppeliooppeli Ex-Pooppeli

Offline

#536 31.10.2016 16:21

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,448
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Oletko kiinnostunut musiikista ja haluat kirjoittaa siitä? Nyt sinulla on tilaisuus päästä mukaan Rumban tiimiin.

Rumba hakee palvelukseensa avustajaa verkkotoimitukseen laatimaan uutisjuttuja musiikkimaailman tapahtumista ja popkulttuurin ilmiöistä.

Työ on osa-aikaista, ja sen voi tehdä etätyönä joko päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Jos olet kiinnostunut, lähetä meille hakemus sähköpostitse sekä pari näytettä siitä, millainen voisi olla kiinnostava uutinen Rumban verkkosivuilla.

Lähetä hakemus 10.11.2016 mennessä osoitteeseen jukka.hatinen@popmedia.fi ja kirjoita viestin aiheeksi ”Verkkotoimittaja”.

nyt joku forumisti vois ilmoittautua niin saatais laadukkaampia klikkiotsikoita dance icon_rolleyes


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#537 31.10.2016 16:58

rc-lungen
Member
From: Hamburg
Registered: 28.09.2009
Posts: 5,227

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

psykokarkki wrote:

Oletko kiinnostunut musiikista ja haluat kirjoittaa siitä? Nyt sinulla on tilaisuus päästä mukaan Rumban tiimiin.

Rumba hakee palvelukseensa avustajaa verkkotoimitukseen laatimaan uutisjuttuja musiikkimaailman tapahtumista ja popkulttuurin ilmiöistä.

Työ on osa-aikaista, ja sen voi tehdä etätyönä joko päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Jos olet kiinnostunut, lähetä meille hakemus sähköpostitse sekä pari näytettä siitä, millainen voisi olla kiinnostava uutinen Rumban verkkosivuilla.

Lähetä hakemus 10.11.2016 mennessä osoitteeseen jukka.hatinen@popmedia.fi ja kirjoita viestin aiheeksi ”Verkkotoimittaja”.

nyt joku forumisti vois ilmoittautua niin saatais laadukkaampia klikkiotsikoita dance icon_rolleyes

Eiks Fränä muka ole foorumisti?


Amppeliooppeli Ex-Pooppeli

Offline

#538 31.10.2016 17:08

psykokarkki
uses and endorses MUOVIKASSI and COMMUNISM ☭
From: #Mitään UG:tä ei ole olemassa freak "skene"
Registered: 14.11.2006
Posts: 100,448
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

rc-lungen wrote:
psykokarkki wrote:

Oletko kiinnostunut musiikista ja haluat kirjoittaa siitä? Nyt sinulla on tilaisuus päästä mukaan Rumban tiimiin.

Rumba hakee palvelukseensa avustajaa verkkotoimitukseen laatimaan uutisjuttuja musiikkimaailman tapahtumista ja popkulttuurin ilmiöistä.

Työ on osa-aikaista, ja sen voi tehdä etätyönä joko päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Jos olet kiinnostunut, lähetä meille hakemus sähköpostitse sekä pari näytettä siitä, millainen voisi olla kiinnostava uutinen Rumban verkkosivuilla.

Lähetä hakemus 10.11.2016 mennessä osoitteeseen jukka.hatinen@popmedia.fi ja kirjoita viestin aiheeksi ”Verkkotoimittaja”.

nyt joku forumisti vois ilmoittautua niin saatais laadukkaampia klikkiotsikoita dance icon_rolleyes

Eiks Fränä muka ole foorumisti?

on paitsi ettei kai ole vuosiin kirjoitellut tänne.


Mitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifMitään UG:tä ei ole olemassag71u3wL.gifPUFF PUFF BONG BONG

Offline

#539 31.10.2016 17:37

Moronica
electric barbarella
From: Törmä
Registered: 21.06.2005
Posts: 18,410

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

psykokarkki wrote:
rc-lungen wrote:
psykokarkki wrote:

Oletko kiinnostunut musiikista ja haluat kirjoittaa siitä? Nyt sinulla on tilaisuus päästä mukaan Rumban tiimiin.

Rumba hakee palvelukseensa avustajaa verkkotoimitukseen laatimaan uutisjuttuja musiikkimaailman tapahtumista ja popkulttuurin ilmiöistä.

Työ on osa-aikaista, ja sen voi tehdä etätyönä joko päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Jos olet kiinnostunut, lähetä meille hakemus sähköpostitse sekä pari näytettä siitä, millainen voisi olla kiinnostava uutinen Rumban verkkosivuilla.

Lähetä hakemus 10.11.2016 mennessä osoitteeseen jukka.hatinen@popmedia.fi ja kirjoita viestin aiheeksi ”Verkkotoimittaja”.

nyt joku forumisti vois ilmoittautua niin saatais laadukkaampia klikkiotsikoita dance icon_rolleyes

Eiks Fränä muka ole foorumisti?

on paitsi ettei kai ole vuosiin kirjoitellut tänne.

eiks nää ryhtyneet sen jonkun palkkiouudistuksen jälkeen maksamaan kirjoittajille 4e/juttu, älkää pidätelkö hengitystänne, että avustajaliksat olisivat nousseet roll


Jouko Piho wrote: Kirjoitan täällä mielelläni, koska täällä porukka on fiksua ja asiallista verrattuna PIFin väkeen, josta osa on aivan liian alatyylisiä ja räävittömiä pilkkaajia.

Offline

#540 31.10.2016 18:09

hiirimattona
maarihittona
From: Hala Suuressa Magellanin pilve
Registered: 07.02.2007
Posts: 27,774
Website

Re: Tässä äänestämme parhaasta painetusta musiikkilehdestä

Levyarvosteluita voisi alkaa tyypit kirjoittaa. Tuoreita Rumbia on karmeeta lukea ku on arvosteltu 4-5 lärttylää + sitten parin lauseen arviot muutamasta lärtystä lisää.

Arviot tietysti on so 1900, mutta ihan jees reliikki silti.


bzort glorf bööth

Offline

Board footer

Powered by FluxBB