#1 07.01.2012 19:53

jaakkoobcd
Member
Registered: 17.02.2008
Posts: 56
Website

WANNABE TOURS - Seuramatkat Helvetistä

Varoitus! Seuraa yksiselitteinen mainos! Takaan kuitenkin, että mainostamamme mahdollisuus liittyy vahvoin köysin foorumillanne paljon käsiteltyyn elämänalaan, musiikkiin!

Toivottavasti meni oikealle, eikä väärälle, palstalle!

Kannattaa jättää epäröinti sikseen ja empimättä ilmoittautua mukaan!

WANNABE TOURS - SEURAMATKAT HELVETISTÄ

Mitä saadaan, kun lauma hippeja ja rokkiurpoja matkaa neljän päivän ajan samalla bussilla pitkin Baltiaa ottaen keikkamestat ja kuppilat haltuun? - Voit ottaa itse siitä selvää.

Wannabe Tours - seuramatkat helvetistä -konsepti on simppeli; Bändi tekee neljän päivän keikkamatkan välillä Helsinki-Tallinna-Tartu-
Jelgava-Riga-Tallinna-Helsinki ja samaan turistibussiin ahdetaan myös fanit ja tuttavat. Matkat, oppaan, majoitukset ja keikat sisältävästä matkapaketeista lisää täällä: http://wannabetours.fi/matkat/

Ensimmäiset Wannabe Tours reissut rokataan 26.-29.1.2012 kera Moses Hazyn ja 22.-25.3.2012 pelimanneina tanssittavat Jaakko Laitinen & Väärä Raha. Jaakko Laitinen kokee ensimmäiset bändivalinnat luonteviksi: "Molemmat bändit on pohjoisesta ja lappilaiset ovat tottuneet muutenkin vaeltamaan pitkiä matkoja.."

Ensimmäinen on aina ensimmäinen. Moses Hazyn reissulle luvassa pientä ekstraa: dokumenttia, kiertuepäiväkirjaa ym. Tälle tammikuun lopun reissulle ehtii vielä mukaan, mutta varaukset kannattaa tehdä heti: http://wannabetours.fi/matkat/moses-haz … -invaasio/  Bändi soittaa turneella kolme keikkaa: 26.1. Genialistide Klubi / Tartu, 27.1. McBalerija / Jelgava, 28.1. Bubamara / Riika

Matkan järjestävää Wannabe Toursia pyörittävä, monessa liemessä marinoitu Foto Järvinen kommentoi: "Uskallan luvata, että aika legendaarista tulee olemaan. Nämä ovat unohtumattoman hienoja reissuja mahtiporukalla. Arkeen palautuminen saattaa vaatia jonkinmoista retriittiä, mutta en vaihtaisi kokemusta mihinkään. En edes uuteen maksaan."

http://wannabetours.fi/
www.facebook.com/wannabetours
http://www.moseshazy.net/
http://www.mrjaakko.com/


Opa cupa!

Offline

#2 08.01.2012 01:29

turkele
Member
From: tkü
Registered: 29.07.2005
Posts: 4,381
Website

Re: WANNABE TOURS - Seuramatkat Helvetistä

haha, jälkimmäinen harkintaan!  icon_smile peuk


I love you and dream about the Führer

Offline

#3 25.01.2012 13:21

jaakkoobcd
Member
Registered: 17.02.2008
Posts: 56
Website

Re: WANNABE TOURS - Seuramatkat Helvetistä

Hahaa! Nyt avautu tuo Väärä Raha-reissun matkavarausosio! Mitä aiemmin ko varaa niin sitä halvempaa! Muistakaa että köyhän ei kannata ostaa halpaa!

http://wannabetours.fi/matkat/jaakko-la … en-kautta/


Opa cupa!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB