1. Index
  2. » Koneempaa
  3. » Mush Records

#1 06.06.2006 20:07

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,902
Website

Mush Records

[quote:6025bb3f9e]Mush Records is an electronic based record label. Mush puts out a wide range of electronic music that might fall into the following categories: electronic instrumental, underground hip-hop, downtempo, abstract hip-hop, experimental, indie-rock, jazz-based grooves, turntablist compositions, electronic pop, saturated folk, left-field, dreamy stuff, more versions of hip-hop, and on and on.[/quote:6025bb3f9e]

http://www.mushrecords.com/artists.php

Tässä on kiinnostavin vähän vieraampi levymerkki tällä hetkellä. Suurin yhdistävä tekijä artisteille taitaa olla oranssi pukeutumiskoodi...

Jos joku tietää ja osaa suositella tuolta kuunneltavaa, niin kertokaahan. Ajattelin käydä tässä kesäloman aikana enimmän osan noista läpi, sen verran loistavia nuo tutummat listoilta löytyvät nimet ovat. Jeliltä, Doseonelta, yms. Anticon-jengiltä löytyy siis julkaisuja myös täältä. Aesop Rockia en ole vielä kuullut, hänhän taisi olla enemmänkin Def Juxin palkkalistoilla? Boom Bip on todella hyvä, tullut tutuksi Warpin kautta ja kiertänyt muuten Interpolin lämppärinä.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

#2 06.06.2006 20:10

Laatu
Moderator
From: Helsinki
Registered: 18.07.2005
Posts: 11,902
Website

Re: Mush Records

Parasta just ny on Mushilta löytyvä artisti BIBIO.

Kyseessä on eräs vähän nuorempi miekkonen, joka sanoo suurimmiksi vaikutteikseen MBV:n, Boards Of Canadan ja Incredible String Bandin. Ja mikä parasta, ne vaikutteet myös kuuluvat!

Kappaleet ovat lähinnä semmosia tunnelmallisia instrumentaalisia balladeita, joissa on hyvin tyylikkäästi bocimaiseen tapaan väritetty akustisen kitaran ääntä choruksineen ja saturaatioineen.
Tyyppi on osannut ottaa metsäfolkista tunnelman ja siirtää sen John Faheylta perittyyn folk-kitarointiin. Kaunista ja hienoa. Tuossa on pari näytebiisiä:

http://www.mushrecords.com/release_trac … =587&mp3=1

http://www.mushrecords.com/release_trac … =910&mp3=1

Bibiolta on tänä vuonna tullut uusi levy, nimeltä Hand Crafted. Se on tällä hetkellä tutustumisen alla, samoin kuin debyyttilevy Fi.


You know, if it was a regular salad I wouldn't have said anything. But you had to have the BIG SALAD.

Offline

  1. Index
  2. » Koneempaa
  3. » Mush Records

Board footer

Powered by FluxBB