#31 13.07.2005 20:31

anzut
Member
Registered: 16.06.2005
Posts: 2,620

Re: Accelerator the Big One 2005

Kopioidaan nyt tuolta toisaalta mitä kirjoitin reissusta vaikka kaikki on taidettu jo sanoa...

Oltiin Tukholmassa Acceleratorissa. Laivamatka oli hyvä, kaupungilla seikkailu oli hyvää, bändit oli hyviä, yöhörhöily keikkojen jälkeen hyvää. Takaisintulomatka oli ehkä vähän väsynyt, mutta ehkä se annetaan anteeksi vuorokauden valvomisen jälkeen. Sain sentään laivalta 10 euron lahjakortin S-Markettiin (se on jo käytetty).


El Perro Del Mar - Pari biisiä vaan, koska jono saliin oli pitkä ja halusin ehtiä katsomaan seuraavana soittavaa Starsia. Oli kuitenkin kivan kuuloista rauhallista poppia. Voisi tutustua levyltäkin.

The Stars - Oikein mainio keikka. En muistanut jalkojen väsymystä kun aurinko paistoi (liian) kuumasti, hyvät biisit soivat ja basistin Günther-viikset hulmusivat tuulessa.

Caribou - Ehkä paras keikka. Salissa oli tällä kertaa aika paljon tilaa, koska Bloc Party soitti yhtä aikaa. Kolmen pojan kokoonpano, jossa oli kitara (välillä 2), rummut (välillä 2) ja syntikka (välillä nokkahuilua ja muuta kivaa). Taustalla pyörivät mainiot animaatiot ja meininki oli tosi hyvä. Haluaisin nähdä uudelleenkin!

Smog - Olin keikan aikana aika kuollut eivätkä jalat meinanneet jaksaa seistä koko päivän kävelyn jälkeen. Niinpä istuin maassa kuuntelemassa eli en luonnollisesti nähnyt mitään. Mukavaa istuskeluauringonottotaustamusiikkia kuitenkin. Olisi varmaan ollut vielä paljon parempi jos olisin jaksanut keskittyä enemmän.

Teenage Fanclub - Mukavaa perusmeininkiä. Soittivat melkein pelkästään uudelta levyltä biisejä. Tykkäsin.

Sonic Youth - En ole oikeastaan koskaan ymmärtänyt ihan täysin kaikkien ihmisten juutti-innostusta (älkää kertoko kenellekään...) mutta keikan jälkeen ymmärrän! Vuosikausien työ kuului, soittivat tosi hyvin yhteen ja biisitkin kuulostivat suunnilleen sata kertaa paremmilta kuin levyltä. Lopussa oli puolen tunnin noisehörhöilyencore, jonka aikana taisin jo nukahtaakin vähän... icon_biggrin

Offline

#32 14.07.2005 19:56

ex-kolja
Sexy MF Doom
Registered: 26.06.2005
Posts: 8,724

Re: Accelerator the Big One 2005

"Kopioidaan nyt tuolta toisaalta mitä kirjoitin reissusta vaikka kaikki on taidettu jo sanoa..."

Smogin kohdalla huomasin, että tämähän on tuttua tekstiä. Vasta Smogin kohdalla.  icon_cool


Juha, olet miespuolinen Jippu. Onnea!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB